Hm, det gick inte smidigt

image60
(Bild: mig)
Skrevs tidigare i dag:
Hmm. Älsklingens present var inte så lätt att fixa. Dom var nämligen slut. Som tur var så hade jag en plan B-present. Och den behöver jag inte fixa mer än  att köpa ett stort kort. Och det kan jag göra imorgon..

Har absolut ingenting att göra just nu. Rastlös AB.


Fördelen med att bara vara hemma hos mamma och pappa och inte göra någonting är att pengarna inte heller gör någonting. På mitt konto. Bra eftersom CSN är ovanligt snål i december...

Update:
Hm. Blogg.se ville absolut inte publicera inlägget tidigare, men nu borde det funka. Rastlös var jag. Nu är jag också det. Eller nästan. Lite. Har spelat spel lite grann. Käkade mat också. Mamma, pappa jag och Lisa spelade Casino (poker med poängsystem). Lisa vann stort. Den busen! Sen spelade vi Mario Cart på Gamecube och då vann jag stort =) Bilspel är min hemliga passion.
Och så fixade jag Älsklingens present också. Stack till Tunapark med Lisa och inhandlade det som behövdes. Så nu är "saken" fint inslagen och ligger några decimeter bort. Bredvid boken jag läser just nu. Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Skitbra och spännande! Synd att jag alltid somnar med boken i handen..



Igår diskuterades namn och efternamn av nån anledning. Och Älsklingen sa klyftigt nog då:
- Men man kan väl inte vara tjej om man heter Olsson?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0