Ibland...

Mina vänner glömmer mig ibland.. Sådär i planeringen.
Kan ni inte komma ihåg mig lite? Typ nån gång eller så..?







Skorna!



Där är dom...
Älska.


Blir nog inte Grönan ikväll. Bara en lugn hemmakväll.
Supernice!

Lycka gånger 2!

Första lyckan: stannade på stan med Erica och Daniella. Tänkte köpa ett par skitsnygga stövlar på Din sko. Men så fanns dom inte i min storlek. Varken i svart eller brun. Men så traskade vi runt i affären och provade skor. Och så hittade jag dom! Eller det var egentligen Daniella, men åt mig alltså. Dom sa: köp oss Johanna, do it! Och så gjorde jag det. Äckligt snygga är dom. Ska fota och visa så fort jag orkar..

Andra lyckan: kom hem. Hade iofs inte fått mitt avi med min skolbok som jag nästan desperat måste ha! Illa! Men iaf. Grönan hade skickat min semesterersättning. Glädje! Då behöver jag inte ha dåligt samvete över att ha köpt ett par skor som passar bara lite bättre på sommaren... =) Måste kolla när pengarna kommer in på kontot btw..

På tal om grönan ska vi kanske dit ikväll. Anna Terheim spelar. Älsklingen gillar. Jag hänger på...


Bye.

Kväll

Nu har jag handlat mera kläder. Hittade en dragkedjströja, utan luva, på H&M. Och en söt mössa med en rosett på =) Cutie! Var bara tvungen att ha den.
Hittade inga stövlar. Men tur de, för jag ska hem till Eskilstuna innan jag åker ut i skärgården och mamma hade både stövlar, regnkläder och sovsäck. Sweet! Och så sparade jag några hundralappar.


Imorgon är det en heldag i skolan. Först en föreläsning och sen snack om resan till ön.


Wah! Vad ska jag titta på? AFV eller Navy CIS? Båda är bra.. damn tvn som visar båda samma tid =)



Min älskling är bäst.

Bara för att...




Min nya väska och jacka.



Bara för att jag har en ny kamera och kan visa dig...
=)

Kamera!

Har inte sagt än men min och Älsklingens kamera är framme! Fotade lite igår kväll på stand upen. Ska uppdatera min bilddagbok så snart jag kan. Men återigen, du måste vara inloggad eller ha mitt lösenord för att se bilderna. Vill inte att allt löst pack ska kolla in mitt liv.


Sen ska jag möta Erika på msn någon dag så hon kan skicka Grekland-bilderna. Jag vet att många är sugna på att se dom nu ;-)
Eller...?



Älsklingen sover fortfarande. Ska nog väcka honom nu. Klockan är ju ändå snart halv 12! Galning.. Sen ska vi äta frukost.
Baj

Jävla tvätt..

Eftersom vi bokar tvätttiden så sent och måste tvätta får vi snällt gå upp kl 6 på morgonen och göra det. Illa.. Igår var vi på Syster o Bror och kollade på stand up. Very nice. Synd att vi var tvungna att gå upp så tidigt.
Pallade inte att gå till skolan i dag i alla fall. Var trött, fick magont och så har jag min härliga förkylning som inte kändes bra när väckarklockan ringde.
Men tvätten är klar. Ska lägga mig i sängen igen. Har precis mejlat lärare. Får se hur jag mår under dagen. Kommer kanske ta mig in till stan senare i alla fall. För att köpa ett par gummistövlar.





Erika älskling, börja se framåt igen. Planera din vår så du har något att se fram emot...Tänk på alla roliga saker du kommer uppleva i livet! Men minns det du vart med om...
Och snart är det ju Håkan!

Fästingskräck!

I dag gjorde vi en uppgift utomhus. Typ kollade upp träd och buskar på områden.. Bla bla bla. Det jag vill komma fram till är att jag är grymt rädd för fästingar. Världens fobi! Och såklart ska vi in bland högt gräs och leta.. Fy fan! Och så kom jag att tänka på att vi ska ut i skärgården nästa måndag. Och jag har varken gummistövlar eller en spruta på TBE. Jaiks! Ska handla stövlar i dag i alla fall. Måste.. Sprutan hinner jag nog inte ta. Damn.

Jag ska träffa några grönanbrudar om 50 minuter på stan. Vi ska shoppa maskeradkläder till avslutningsfesten på grönan som är på måndag. Tema cirkus. Jaha.. Hehe. Jag tänker inte vara clown i alla fall. =)


Måste sticka strax.
Förkylningen är lite bättre.
Skönt de..

Mera spontanshopping.. eller?

Gav mig själv en sovmorgon. Skippade frukost och fick sova en kvart extra. Handlade en macka i skolan. Dyrt.. Illa. Har inte riktigt kommit in i skolstarten än. Tog ett tåg för tidigt imorse. Men det var nog meningen för pendeln var sen tio minuter i alla fall. Tur..
Hade första föreläsningen idag. Om abiotiska någonting. Handlade om miljön som vi lever i. Typ. Orka förklara. Ingen är intresserad i alla fall. Sen fick vi hitta en nisch ute på bergsknallen utanför skolan. Hittade lite gräs och mossa. Förklarade nischen och fick gå hem trekvart tidigare. Sweet.
Min tandläkare ringde från Eskilstuna för att säga att det var dags för undersökning. Humm. Det var ungefär ett och ett halvt år sen jag flyttade därifrån. Eller va det två år sen.? Tiden går för snabbt...
Stannade i stan. Handlade en väska på Åhléns. Rea såklart. En brun lite större så mina skolsaker i A4-format får plats. Sen in på H&M: hårspray på rea och mascara på rea. Handla till och med frysta hamburgare på rea! Ibland har jag pengaflyt...
Imorgon kommer studiebidraget. Då skall en del av reseskulderna betalas. Så går det om man åker utomlands med andras pengar =) Men Älsklingen slapp betala räkningar den här månaden. Skönt för honom.




Vi fick fina förlovningspresenter i helgen. Hjärtformade ungsformar, en pajform, ett mässigshjärta med ljus att hänga i fönstret och pengar till en middag. Mycket formar. Mycket hjärtan. Mycket fina saker. Tack!

En sjuklig skolstart

Jag är förkyld. Det har jag vart sen jag kom hem från Grekland ungefär... Men just i helgen blev det sämre. Imorse vaknade jag och kunde absolut inte andas genom näsan. Mycket obehagligt. Speciellt när man inte har någon nässpray. Så i dag efter första skoldagen storshoppade jag på Apoteket. Nässpray, Ipren och halstabletter. Så nu ska jag nog kunna bli frisk!
Älsklingen mötte mig på stan. Vi käkade grekiskt till lunch (hehe). Sen handlade vi kollegieblock. En jacka och sjal till mig (impulshopping på hög nivå). En kalender. Och mat... (det tråkigaste men nödvändigaste)
Har precis sprayat näsan så när lukt och smak kommer tillbaka ska jag poppa popcorn och läsa en ny Isfolketbok! Woho!
Ett annat woho är att min Älskling beställt hem en ny kamera till oss! Surprise för mig som inte hade någon aning.. Vår som vi har nu är usel som fan. Drar så mycket batteri. Men den kommer nog hem snart. Trevligt det.


Nu ska jag beställa en skolbok för 400 spänn. Thank you!
Har börjat en ekologikurs nu. Ska bli spännande! Har en veckas fältarbete på Askö om två veckor. Leta fisk och kryp och sånt. Waa-waa-wee-waa!


Snart spelar Håkan på Grönan. I love it =) Då är det fest, fest, fest! Om jag inte är sjuk, sjuk, sjuk...
(dåligt, haha)




Det är underbart att min kärlek är hemma igen. Underbart.

Underbart..

Älsklingen är hemma. Och det är underbart! I dag ska vi ner på stan och shoppa lite. Hans syster ska döpas på lördag så vi behöver nya kläder
Skriver mer nån annan dag =)

Lycka!

Min Älskling har landat på Arlanda. Han ringde nyss.. Skulle precis hämta sin väska och komma hem så fort som möjligt.




Det var andra gången på fyra veckor som jag hörde hans röst...

:)

Om tre och en halv timme kanske min Älskling landar. Fan, vad jag tjatar om det här! Men just nu är det enda i min tanke och då det enda jag kan blogga om.


Skolan börjar på måndag. Ska bara ta det lugnt och slappa fram till dess. Öva mitt skrivsinne här på bloggen. Även om mina texter här inte alltid är så bra. Haha! I alla fall inte språket. Skriver som jag snackar typ..


Jag tycker att jag bleknar för varje sekund jag vart i Sverige. Illa! Fast när man duschar ser man ut som en zebra. Typ vit och brunrandig. Feels good.. Trodde nästan jag skulle tvätta bort all brunhet i morse. Tänkte att allt var grekisk smuts som inte kommit bort från duschningen där nere. Eller vad jag nu ska kalla det..


Har läst roliga bloggar idag.
Ett tips om du inte har något att göra på några timmar...

Inbodd..

Nu har jag bott in min lite här hemma. Tog en suuuperlång dusch imorse. Var ju tvungen att duscha för alla dagar i veckan som jag knappt kunnat duscha/halvt typ... Eller nåt. Det var skönt i alla fall.
Sen traskade jag iväg till Ica och handlade lite frukost och mat. Och ostbågar! Det var jag jäkligt sugen på. Har redan ätit lite =) Och läste nya VR till.


Om typ 7-8 timmar kan min Älskling vara hemma....
Overkligt.

Mer om resan...

Resans citat: "I'm sorry" - från samtliga restauranger vi käkade på förutom en. Alla gjorde något fel.
Resans äckligaste: Bajstoaletten inne på Festina, restaurang vid Lefkas hamn. Det var bajs i toaletten, på ringen, på väggen och på golvet. Tjejtoa dessutom... Blä!
Resans höjdpunkt: Att bada i grottan! Inte ön Scorpios som resledaren tyckte.. Scorpios som är Onassis ö. Du vet, han den där rika..
Resans godaste mat: Maten vi fick på stranden på båtturen. Souvlaki, grekisk sallad, bröd och tzatsiki. Och pizzan på den italienska restaurangen inne i Nidri.
Resans godaste drink: Jordgubbs-smoothisen som ägaren till pool-hotellet gjorde. Med vodka.
Resans temperatur: Det var 41 grader vart i skuggan en dag. Annars låg den på mellan 35 och 37 dom andra! Hot!

Nu är det skönt att....
....få kasta sitt papper i toaletten och inte i en äcklig soptunna brevid.
....kunna duscha, torka sig och bli torr. Inte fuktig på en gång.
....kunna duscha normalt överhuvudtaget! Vår dusch hade ett stänkskydd som bestod av en 1 decimeter hög kant. Du satt nästan på toan och duschade.
....få sova i sin egen säng.
....och att få sova gott och slippa tutande greker mitt i natten, sophämtningsbilen som lät som ett godståg och diverse andra ljud.
....slippa gå på den där hårda stenstranden! Aj, min fot...
....bara vara hemma! Och snart kommer Älsklingen! Hoppas idag... hoppas!


Jag ska nog lägga mig i sängen igen. Jag brukade vakna den här tiden av städerskan som kom till rummet. Fast då var ju klockan 9 i Grekland. Här är den ju bara 8... Det var skönt att sova i min säng inatt. Med ett mjukt täcke och inte ett lakan som de tvättat utan mjukmedel!

Det låter som att resan vart dålig. Men det har den inte.. =) Vi hade tur som fick en pool att bada i. Vi träffade asroliga vänner som vi umgicks med. Och maten var supergod! Inte besviken en ända gång! förutom att jag inte fick äta mina pita gyros. Men det var bara för att dom inte fanns i vår by.
Vädret har vart underbart också. De andra två har pressat i solen typ varje dag. Jag har skuggat mig mest. Några timmar har jag vågat mig ut i solen. Jag blir så jäklarns rastlös av att bara ligga så där. Inte min grej liksom.. Men eftersom de andra två skulle kunna döda för att inte få sola, så vad göra man ;-)
Jag blev nästan lika brun som dom i alla fall.. hehe


Vad har du gjort den här veckan? Jag har missat massor!

Home Sweet Home!

Mitt flyg från Grekland blev försenat. Historien om den här varmt halvhemska dagen börjar inte där...
Det var en gång tre jäntor som låg och sov på sitt "hotellrum" (mer som ett vandrarhem). Klockan 11:40 skulle transferbussen komma och hämta upp dom på den stora vägen en lite bit bort (inte långt alls). Men klockan halv 10 kommer det en liten grekstäderska som knappt kan engelska och kör ut dom för att hon ska städa. Why städa klockan 10 när vi ändå ska ut från rummet innan 12? Vissa frågor får aldrig svar..
Så vi satte oss utanför "hemmet" tillsammans med några andra svenska resenärer. Handlade frukost som bestod av vindruvor, en Fanta citron, en Mars och en halv liter vatten. Smaskens!
Vi ställde oss vid vägen. Väntade, väntade.. Sen kom en icke omtyckt, av oss, resledare och berättade att flyget var försenat
- Vi vet inte när det kommer lyfta.
Great!
Vi hade då väntat i lite varmare reskläder i ca 37 graders värme, vid en stor väg. Där ungefär varannan bil med greker i tutar/blinkar med hellyset. Saknar du lite självförtroende så åk till Grekland, gärna en mindre ö där det inte är såvanligt med turister. Ditt förtroende kommer boostas totally! En kväll när vi gick på vägen, färdiggjorda för kvällen, tog det ett tag innan någon tutade och då började vi undra om vi hade fel kläder på oss eller nåt liknande.. Varje dag vandrade vi en sträcka på vägen ungefär 10 minuter. Snitt-tutningarna låg på 3-4 stycken på den biten. Hur många tutningar får du i Sverige?

Hotellet: Vi är det första stoppet på vägen. Namnet är Georges House (bådar inte gott.) Och det var verkligen Georges house. Typ rum som man hyr. Med ett pyttebadrum, men med kyl! Det fanns ingen reception eller liknande på stället dock. Men vi kliver av bussen i alla fall. Jag, Erika och Anna är dom ändå som kliver av! Pinsamt värre.. Utanför huset står en bajsbil och det luktar skit. Reseledaren öppnar dörren till rummet.
- Finns det en reception? frågade vi.
- Nej, svarade han på fuldanska. flinade lite och typ sprang därifrån innan vi hann börja klaga.
På kvällen när vi skulle sova kom ett flyg från Landvetter in. Då kommer fler svenskar till vårt hem. De klagade ganska rejält dom också..
Byn: Lefkas hette ön. Byn hette Ligia. Eller Kariotes om man ska vara noga.. Det fanns några restauranger, en hamn, inga souvenirbutiker, samtliga hotell förutom vårt med pool, en lokal bar som var ful och ett cafe med den otrevligaste personalen ever. Stenstrand som var ungefär en meter bred. Vi låg vid den första dagen.
Andra dagen: Genom ett informationsmöte och trevligt samtal kom en annan resenär på att vi kunde fråga om vi kunde bada på deras hotells pool. Nice idea. Och det funkade!
- It's okej, sa ägare. You buy something from the bar och sover inte på solstolarna när det är fullt.
Ganska bra avtal.
Där träffade vi ett norsk par som hette Ida och Aleksander. Så vi besökte deras tvårums hotellrum med två balkonger ungefär varje kväll och drack lite drinkar.  Askuuul! :D
Sen orkar jag inte beskriva mer vad som hände. Typ badade i havet en dag. Turkost vatten och stora vågor! Perfekt! Har bilder på Erikas kamera. Ska skaffa dom snart och lägga upp på bilddagboken. Har lösenordet fortfarande så fråga på msn om du vill veta..


Bla bla bla.


Älsklingen kommer hem. Kanske imorgon klockan 21-22!!!!!! :O Hoppas han verkligen menade tisdagen och att han inte  bara skrev fel och menade onsdagen... Hoppas, hoppas..


Bye everybody.

I Grekland.

Det var 34 grader i skuggan idag. Var pa en battur. Badade i en grotta. Kommer hem pa mandag. Langar efter dig min alskling....
Har blivcit brun som fan! hahahaha!
Damn you blekisar!
mwehehehe.


Festar med ett norskt par nu.
Har inte tid mer.
baj

Om 24 timmar...

"Om 24 timmar" skrev jag igår. Och skriver det idag igen. För om 24 timmar så är jag i Grekland. Äntligen har jag börjat fatta det, men det känns lite overkligt. Speciellt om man tittar ut idag på det usla vädret. Då känns det inte som att jag snart kommer sola på en vit strand och bada i Medelhavet!
Crazy!


I dag har jag bara slappat hemma. Längtar mest efter att komma iväg ikväll när Erika slutat jobba. Sen ska vi bila upp till Stockholm. Phew. Och stackars pappa som måste köra mitt i natten (nästan), fastän han ska jobba tidigt imorgon. Stort Tack!
Nyss tittade jag på Stolthet och Fördom med Lisa. Jag hade inte sett den förut, men fy vad bra den va! En riktig kärleksfilm där det pirrade i magen många gånger! Slutet = nja. hehe...

Erika kanske kan få sluta tidigare sen. Hoppas det. Vi måste ta nattbussen in till stan som går 03:42 från mig. Tidigt värre! Men annars kommer vi inte till Arlanda i tid. Där ska vi växla pengar också. Om det nu funkar ;-) Hoppas det.. Men det står att dom ska ha öppet i alla fall. Annars får vi leva utan pengar ett tag. Hrm..



Älskling, jag längtar efter dig...

Om 24 timmar..

Om 24 timmar så hämtar vi upp Erika efter jobbet. Sen drar vi till Stockholm. Packar min väska. Supersover typ max fyra timmar för att se ta oss ut till Arlanda! Sen flyga, flyga i fyra och en halv timme och landa i värmen. Iofs är det ganska varmt här också.. Men det är inte samma sak!
Jag och Lisa drog och minigolfade i dag. Hon vann. Så nu står det 1-1 i vinster för den här sommaren.. Hehe.

Ska sova snart. Är faktiskt tröttis..





Min skatt.. Jag behöver dig.

Två dagar kvar till Lefkas!

Igår kom det släkt och sånt och fikade på Perkus födelsedag! Sen åkte vi och bowlade några stycken. Så mycket discobowling kanske det inte var, ljudet sög :-) Men Perk vann. Mest rätt eftersom det var hennes födelsedag. Jag tror jag kom trea.. Men jag kan avslöja att spelet fösämras avsevärt efter en öl. Shittans alltså! Jag brukade äga alla i bowling (till och med Älsklingen), men igår gick det inte.. Hehe.
Efter bowlingen var klockan över tio. Så det var inträden på typ ställen. Så vi satte oss på Perrongen och tog några cider. Sen handlade vi hamburgare och tog tvåbussen hem. Helt lugn och skön kväll..

Dagen har jag inte planer för. Jag vet att jag måste tvätta två klänningar i alla fall. Som ska med till Lefkas! Woho! Så skönt det ska bli!!
Soff åker till Turkiet idag, med tre andra blondiner. Härlig resa dom kommer få, med tretton turkar på ryggen! Haha!

Men men.




Jag började saknar min älskling så grymt mycket igår.. Det gjorde riktigt ont, ont, ont..

Grattis älsk*

Grattis älskade syster på din födelsedag!
<3



Vaknade vid sex och sjöng falskt för syster som sov i sängen. Satte mig vid msn och Älsklingen var online. Så mysigt att börja dagen med lite kärlek. Behövde ta en paus en timme då jag sov. Skönt.. Sen drog jag, mamma och födelsedagsbarnet till Tuna park och bytte en för lite present, shoppade skor till henne och käkade lunch. Jag tog en pizza. Den var god...
Sen handlade vi lite mat på Coop och åkte hem. Jag blandade då ihop en romsås. My speciality. Ska äta det med lax ikväll. Sen massor med snask och tårta. Och på kvällen ska vi kanske och discobowla och sen ta en drink eller två nån stans. Kanske Perrongen. Myso!


Och på måndag är det ju som sagt dags för mig att fara utomlands! Till varma Grekland. Mys med sol, bad och massor av god mat! HÄRLIGT!



Jag saknar min älskling.. och han saknar mig. Tiden går för sakta ibland....


WAH

Senaste nytt:
Måndag den 13:e: Plan som lyfter från Arlanda klockan 8 på morgonen. Landar på den grekiska ön Lefkas med mig, Perku och hennes kompis Anna! Sen en vecka med härlig sol, bad och fest.
Sååå skönt!!!




Jag saknar dig älskling...

Göteborgsresan

Tisdag: vaknade kvart över fem. Trött. Mötte brudarna. Handlade dyr frukost. Tåget lämnade Stockholm 6 minuter över 7 och ankom till Göteborg 11:57. Fem timmars tågresa. Phew... Spelade lite kort. Skrattade en hel del. Tåg spårvagnen direkt till Liseberg. Dumpade väskorna och käkade hamburgare. Sen åkte vi tills klockan var sju. Tog oss till vandarhemmet en bit från centrum (tio minuter). Lämnade grejor och gjorde oss iordning. Käkade på en lokal pizzeria. Åkte till kanalen och förkrökade lite. Hittade efter många om och men ett ställe. Keybar. Usel musik typ..Men dansade tills klockan var halv tre. Taxi hem. Sova. Vakna. Checka ut. Liseberg igen. Tåg hem kl 18. Hemma i Stockholm klockan 11 igen.
Se sov jag gott.

Resans dumma svar på M.I.G-fråga: "Typ rakhyvlar och sånt" - Kristin på frågan vad MaxFactor tillverkar.
Resans lycko: Angelina som vann en stor toblerone, en paradisask och en påse daim
Resans raggningsreplik: "Tjena tjejer, vill ni följa med och kissa sen?" - kille som förfestade vid kanalen en bit från oss (kallad Håkan av Bonnie, men han var inte ens lik Håkan).


Älsklingen kom ut på msn imorse. Jag hade nästan inte ens tänkt logga in, men så gjorde jag det i alla fall. Jag blev så lycklig!
Lycklig blev jag också av att jag har hittat en resa till mig och Perku. Hoppas allt ordnar sig!!!
Vill resa bort!


Nu ska jag packa klart väskan. Åker till Eskilstuna idag. Perku fyller år imorgon så jag ska hem och fira.. :-)



Snart: sol, bad och grekisk mat.... (?)

Häckners Varité

Hmm... Carl Einar var inte klockren idag. Lite halvbra faktiskt... Men hans gäster som uppträdde var bäst! Först en tjej som dinglade i ett sånt där rep du vet.. Upp och ner bara i armarna och så vidare.
Sen var det två stycken som åkte på enhjuling och gjorde gaaalna saker! Dom kickade alla brassarna tillammans butt hårt! Så jäkla bra! :-D
Sen gick jag. Är trött och är inte riktigt klar inför imorgon. Ska blanda iordning en romsås som jag ska ha på min macka jag ska ha på tåget imorgon..



Orka inte diska.
haha!
Borde kanske... Kanske imorgon.
Usch.




Älskling, kom hem!

Svettpöl!!!

Jääävlar vad varmt det var ute idag! Och jag gick ändå ut först klockan nästan 3! Min kropp dryper av svett. Urk.. Det var inte kul att släpa alla påsar hem... Phew

Ska dessutom cykla sen. Lite fläktande kanske, men jag kan verkligen inte cykla sakta. Måste cykla snabbt och då blir jag svettig i alla fall :-)




Aww.. Vill prata mer med min älskling. Eller i alla få ett underbart mejl. Igen... Imorgon är det bara två veckor kvar!!!! Mer än hälften av helvetet är över..

Oups...

Mamma ringde och väckte mig klockan 9. Sen somnade jag om. Och vaknade nu. hehe..


Några planer idag:
Handla dricka och matsäck till Göteborgsresan som börjar imorgon.
Packa väskan.
Gå till Grönan och se Carl Einar Häckner.
Typ....




Usch!

Ett äckligt djur bet mig på låret tidigare när vi solade. Den var typ beigegul och snuskig. Fick ett märke från bettet. Har inte kollat hur det ser ut nu... Tänk om jag är smittad av nåt! :-O

Imorgon ska jag till Grönan och se Carl Einar Häckner. Typ en av världens roligaste.. Men tyvärr ska jag gå ensam! Så om du är ledig imorgon typ runt 20:00 och vill skratta tills det gör ont i magen, så hör av dig!

Sucka högt! Det är nyheter mitt i Beckfilmen. Störa sig mer på nåt? Big NO!


Inatt ska jag inte sova med tvn på tills klockan är fem på morgonen. Hehe..
Så kan det gå :-)

Sol och sushi

Awww... En av dom skönaste och bästa dagarna den här sommaren.

1. Älsklingen ringer mig! :-D Iofs ringde han från Skype till min telefon så jag hörde honom typ ingenting. Så vi fick avsluta samtalet på msn.. men det var inte illa det heller. Första gången på två veckor som jag hörde hans röst. Jaiks vad det har gjort ont..

2. En kompis, tjej, kan inte nämna hennes namn av anledningar av läsare. Hon kom hit till mig på Gärdet. Sen låg vi och solade i tre timmar. Det var nog ett av mina rekord faktiskt. Hade flera tidningar och korsord att lösa. Det behövdes för att jag inte skulle bli rastlös. Har inte hunnit granska brännan ordentligt än, men lite färg har jag nog fått. Efter tre timmar :-)

3. Efter solningen tog vi oss till Rice på Nybrogatan och käkade sushi. Gött!

4. Promenaden hem var också skön...

Nu ska jag varva ner efter den här slappa sköna dagen med att kolla på tv. Typ nån film om det går nån...


Javisst Milla, I miss you much!!!
Kul anekdot: Milla från Grönan slutade och åkte till U S and A för att vara aupair. Och i samma grupp finns en tjej som kommer från samma stadsdel som mig i Eskilstuna. Så vi har gått i samma skola typ alla år :-) Och hon visste vem jag var också.


Ska leva på mitt Älsklingssamtal ett tag nu.
Njuta....

Snart!

Älsklingen hade mejlat imorse. (glaad) Han säger dessutom att han ska försöka ringa mig på Skype ikväll (?). Frågan är just då, kväll för honom eller kväll för mig? Iofs är klockan redan typ fem hos honom. Så jag är inloggad på Skype och ska sitta här vid datorn hela dagen tills han kommer. Eller åtminstone mejlar och säger att det inte gick så bra :-) Men han ska ringa!!!!! (glädjehopp, skrik och sånt där)


Annars är det faktiskt soligt ute har jag sett mellan gardinerna. Så när samtalet är över ska jag ta mig utomhus. Kanske hinner jag till Akademibokhandeln innan dom stänger så jag kan köpa en bok. Som jag ska läsa när jag solar, eller skuggar mig. Beror på huuur varmt det är...


Jepp, dubbelkollade tidsskillnaden och den är sju timmar på sommaren..


Byee

Spiderpig!

http://www.youtube.com/watch?v=_2uZkae8ra8

Spiderpig, Spiderpig
Does whatever a spiderpig does
Can he swing from a web?
No he can?t cause he?s a pig
Look out
he is a spiderpig

Nu blev jag sugen på att se Simpsonfilmen.. Kanske ska locka med mig ett byte imorgon och se den. Eller vänta tills jag får lön =) Haha!
Behöver faktiskt spara så mycket pengar som möjligt. Speciellt sen jag och Erika antagligen kommer flyga utomlands snart! Vore sååå skönt! Hoppas priserna bli billigare bara.. Hoppas!

Var och hälsade på på Grönan idag. Eller jag tog en cykelutflykt och så stannade jag till där och hejade. Men det var så fyjävulskt med folk så jag stack bara till mattkastet och träffade Marcus och Bonnie. Sen cyklade jag hemåt igen, men stannade och handlade tarreingredienser på vägen. Gött!
Men nu ska jag se Heartbreakers på trean. Kanske zappa över till American Pie 2 i reklamerna..

Btw. En incident har gjort att jag har skaffat lösenord till min bilddagbok. Om du inte är inloggad vill säga! Så den som är värd att få lösenordet, kommer få det. Om du inte frågar mig, men då är du antagligen en så bra vän till mig att du kommer få det.. Jag vill inte ge det till några creep. Som.......


Imorgon är det två veckor sen Älsklingen åkte. Och på tisdag är det två veckor tills han kommer hem! Och han har fortfarande inte ringt! Jag har alltså inte hört hans röst på två veckor... Aj i hjärtat.

Sov gott sen.

Härligt väder!

När jag vaknade, bakfull, imorse var det dåligt väder. Peppe åkte hem så småningom och jag somnade igen. Vaknade nu vid två och då är det molnfritt och sol! Jag har missat så mycket med att sova! :-O Ska käka något och sen gå ut... Kanske cykla iväg en bit kanske.. Får se.


Vilken fest :-) Peppe kom vid nio. Drinkade på som fasiken (nerå). Jag fick en tavla med bilder på oss i gänget i present. Världens gulligaste... Sen framåt tolv kanske det vore dags att gå ut. Ut gick vi. Och spelade badminton på gatan! Haha! Det var galet svårt och jag träffade typ aldrig bollen.. Sen gled det upp två dudes varav en bor i huset. Vi spelade lite badminton, sen blev det efterfest i hans korridor. Fem killar hade dessutom fastnat i en hiss. haha! En och en halv timme satt dom fast. Jag har hört rykten om att en av dom blev tvungen att kissa i ett hörn! hahaha!
Iaf.
Vi käkade mat från kebaben. Yummie! Och satt och snackade skit till klockan var ungefär fem. Sen gick jag och Peppe hem och sov.
Slut!


Missade Prideparaden. Största besvikelsen idag!
Damn... Om jag springer kanske jag hinner ifatt den ungefär vid Tanto.. hehe.


Men nu ska jag äta och sen gå ut. Kanske köpa en bok! Klarar inte av Potterboken alltså. Jag vet inte varför.. Har endast läst en sida! :-O
Skäms på mig...

Aj, aj...

Jag har gått med mina pumps hela dagen. Är lite öm i fötterna. Vad ska jag nu ha för skor ikväll? Får fan klämma mig i dom i alla fall. Eller ett par andra klackade. Klack ska det vara i alla fall :-)
Pepps kommer vid klockan 8. Sen ska jag få en födelsedagspresent :-D Och sen ska vi snacka skit hela natten.. Va aaaslänge sen vi sågs! Typ sista skoldagen tror jag.
Amagaad..



Gick halvt bra idag. Hittade en av sakerna jag skulle handla i alla fall.


På tal om...

Fredag

I dag är det alltså fredag. Jag har lite ärenden att sköta, både på stan och utanför stan ;-) Kan ju inte säga för mycket eftersom födelsedagsbarnet är en trogen läsare. Efter att det har ordnats så är det kväll, förhoppningsvis, och då ska jag träffa Petronella. Sofia kommer kanske hit, men hon har inte hört av sig än :-( Tolkar det som ett dåligt tecken...
Men vi ska väl typ parta lite. Har inte allt för mycket pengar så får se om jag ska ut.. Isf måste det vara gratis inträde.

Fick inget mejl av älsklingen imorse. Dagen känns inte lika kul då liksom. Nu är klockan där typ 6 eller 7 på kvällen och då brukar han inte mejla. Så jag hoppas inte allt för mycket.. Men däremot hoppas jag grymt mycket på ett samtal snart! Han har faktiskt inte kostat på sig att ringa mig en enda gång! Om jag ringde dit så är det ändå han som betalar så han får ringa mig... Drömde att jag träffade honom inatt.. Mmmm


Nu ska jag kolla klart på ett program på teven och sen dra mig in till stan.
Byyeeee

Phew..

Jag kom nyss hem från en promenad på 45 minuter. Sköönt! Härligt att jag inte satt inne hemma hela dagen utan rörde faktiskt på mig. Dessutom gjorde jag lite situps och sånt innan jag gick iväg. Synd att mina sug på att träna går över efter ungefär en gång. Hoppas jag orkar mer snart.. Behöver fan träna. haha


Det lönade sig att träna av en annan anledning också! När jag plockade fram träningströjan, alltså en luvtröja (hehe), så hittade jag 2 stycken 20-lappar i den! :-O
Har ingen aning om när den användes senaste, och vart pengarna skulle gå.. Men trevligt va det.


Nu: avsvalkande dusch!

Tyfon

En tyfon är på väg in över Japan. Eller den kom in över Japan när det var kväll hos dom idag, för några timmar sen. Men Älsklingen är i den norra delen av landet och tyfonen kom in i den södra. Det förutspås dock i att den kommer gå genom landet norrut, men jag tror det kommer mattas av eftersom den inte är över vattnet längre. Så han klarar sig nog...



Imorgon ska jag handla en födelsedagspresent till en syster. Kan ju inte skriva vad det är här iaf :-) Men jag måste åka en bit hemifrån för att köpa den... Blink blink.


Oh, om 10 minuter är det AFV.
Fy fan vilken tragisk dag jag har haft.
Blää..


Help me...

Hehe

Det är bråk. Bråk mellan Leif G W Persson och Camilla Läckberg. Hon som är deckarförfattare. Hehe... Hrm. Han påstår att hon skriver som något som kan va en novell i Min Häst. Jag håller faktiskt med GW. Hon har inget bra språk i sina böcker. Jag försökte mig på en av dom, minns inte ens namnet, men den var så tråkig! Det kändes bara töntigt att läsa och jag orkade inte läsa klart. Själva historien kanske var bra, men jag klarade verkligen inte av att läsa mer...
Vad tycker du?


Hehe. Här sitter jag och klagar på en författare och jag själv skriver som jag pratar. Tur är att det endast händer när jag nöjesskriver och inte på riktigt. I skolan :-)



Hum hum.
Blev ingen öl idag. Så jag sitter framför datorn och tvn som vanligt. Traagiska jag. Men imorgon ska jag engagera mig mer i mitt liv. På nåt sätt.

Jag saknar dig

Att vara ensam hemma är inte kul. En liten lägenhet dock, men en stor säng. En stor säng som lilla jag nästan drunknar i. Och ingen Älskling vid min sida.. (aj, vad det gör ont)
Sen all tid som jag inte pratar med någon så tänker jag bara  på hur mycket jag saknar dig.. Hur ska jag klara mig i 20 dagar till? 20 dagar!
Men jag fick ett underbart mejl idag.. Underbart.



Får se om det blir någon öl ikväll. Vädet är inte det bästa så det blir nog inte till å sitta i en park. Måste spara mina pengar och inte köpa öl ute.. Ska höra av mig till dom andra och fråga. Men jag vill inte slösa mer pengar på dricka nu. Illa, illa...


Min mage är hungrig.
Ge mig frukost.

Storbölar!

F y fan!
Kollade nyss på Armageddon. Det finns ingen annan film i världen som jag grinar så mycket åt. Den är underbart bra och sorglig...


Waaaahhhh!
(tårkar sista tåren)



Imorgon är det alltså kanske öl med grönangänget.
Och på fredag ska Sofia komma hit. Hoppas jag :-) Annars blir det fest utan henne.. Men det vore roligast om hon kom såklart.. (håller tummen)



Ska lyssna lite mer på musik och sen sova.
Godnatt

All right

Jag tog en promenix till Fältis. Efter att ha velat med klädval i en halvtimme. What's wrong with me? Eller med mina kläder snarare.. Behöver massor med nytt. Eller inte. Whatever.
Handlade inte hem saker till ett hemma-spa. Det var alldeles för lång kö. Orkade inte.. Så handla hem till mat till imorgon iaf. Så nu behöver jag inte göra det. Imorgon.
Satte mig vad datorn. Började kolla på Eddie Izzard på Youtube.
Han är underbar!!!
Behöver du slösa bort en timme med skratt så sök på honom.
Antingen: Dress to kill, eller Definite Article.
Båda är så roliga!
I love him!


Ska laga mat till mig nu. Blir stark pastasås med kyckling.
Yummie!

Panik!

Vad ska jag göra idag?
Jag har ingen aning! Börjar smått få panik! Den enda idén jag har är att promenera till Fältöversten och handla. Typ vad ska jag handla? Känner för att unna mig själv lite vård.. Typ masker och sånt mys. Men det är ju så dyrt.. Måste kolla min budget.


Hör gärna av dig om du vill hitta på nåt. Har inga planer alls... :-)

God morgon!

Jisses var jag sover länge nu för tiden! Brukar inte göra det ... Måste vara Sofia som smittat mig.

Jag har inga planer what so ever för dagen. Jag har mat så jag klarar mig idag, så jag behöver inte åka och handla. Borde väl vara ute en stund eftersom vädret är så fint. Men kan inte bestämma mig för om jag ska promenera eller sola. Sen ser det bara varmt ut, det kanske är kallt i luften. Men hoppas inte... Åh, såna val!! Kan ingen bara sitta och bestämma åt mig?
Det jag först tänker göra är att lägga mig i sängen igen och kolla på tv. Hoppas nu det går något bra.. Inget jävla spelprogram.


Dagens wow: hade värsta snygga frillan när jag vaknade imorse! Snygg lugg, lite vågigt och allt!



Älskling, kom hem... Vill vara med dig nu.

RSS 2.0