Simma imorgon

Inget sim i dag. Men imorgon. Har redan packat väskan. Så nu ska jag ner i vattnet, med eller utan fula ben!

Älsklingen kom hem från skolan. Käkade lite mat och åkte iväg till träningen. Det känns som att jag lever ett singelliv.. Och det sugen balle! Skittråkigt.. Stackars er singlar. Stackars. Fast alla kanske inte tycker det är skit. Men jag blir riktigt sällskapssjuk och ensam om jag inte har något att göra eller att ha någon att vara med.

Och så är jag gammal. Kollar på Antikrundan. Ser mest fram emot Gordon Ramseys nya serie som börjar 21:55.. Han är så rolig. Haha.. Fastän han är så arg.

Tågkortet går ut i dag. Ingen nytt imorgon. Snarare en remsa.. Kommer mest sitta hemma och uggla. Har typ inget i skolan nu för tiden.. 



Seriöst: jag måste ha en person som lever ekologiskt! Tipsa!

Simma?

Ska jag iväg och simma i alla fall? Mina fula ben syns ju egentligen bara när jag är uppe och jag tänkte ju simma mest =) Får se. Ska ta en dusch och inspektera hur pass illa dom ser ut. 

Bästa middagstipset: Köp en Kelda Örtkryddad sås. Skär ner kycklingfiléer och stek. Ta lite lök om du gillar det med. Sen serverar du med ris och sallad. Det var götti! Käkade det igår kväll.. Och till min lunch i dag. 

Vädret är fint här i Stockholm i alla fall. Blått på himlen. Fast på vintern betyder det att det är kallt. Det, det, det.. Jävla det-sjukan. Måste krya mig från det tills jag ska börja skriva på mitt examensarbete.






Ska jag simma eller?

Paus

Jag vaknade klockan 10 av ett sms från Älsklingen. Gick upp. Satte mig vid datorn. Började jobba med skolsaker. Bland annat en hemtenta. Den är nu halvklar och ska in först den 7:e februari. Sen kollade jag på klockan. 12:45! Jag har alltså suttit över två och en halv timme och skrivit. Utan att ha käkat något. Magen började bli sur. Slängde i mig en mikropizza (fullkorn) och diskade sen Älsklingens disk. Taskigt om jag inte gör det eftersom han är i skolan mellan 8 och17 varje dag. Härlig kurs, verkligen..

I sommar ska vi på par-charter! Några vänner till oss frågade om vi ville hänga med. Självklart! T-shirtar och kepsar med Parcharter tryckt. Haha. Kommer bli bästa resan ever!





Sökes: en person som lever ekologiskt i Stockholm. Till ett personporträtt.

Tusen och en natt

I mars ska jag på en 3 gånger 30-årsfest i Eskilstuna. Temat är Tusen och en natt. Redan har hela familjen börjar spekulera i vad vi ska ha på oss. Mamma vill att pappa ska ha en fez och jag tycker Älsklingen ska ha en guldturban (från Buttericks). Vi brudar lär få klämma i oss BH:ar alá Jasmine från Aladdin. Or not! Men jag hittade en magdansaffär någonstans i Stockholm dit vi lär vallfärda och bunkra upp med guldsmycken och uppåt-tår-skor.

Älsklingens hårddisk kaputtade igår. Fast vi vet inte vad som hände. Han hade den i skolan, åkte hem och när vi skulle starta den gick det inte. Ett mysterium! Hoppas det löser sig... Vi har massor med kort på hans dator. Vill inte bli av med dom. Borde säkerhetskopiera mina kort också. Vet bara inte hur jag ska göra... haha



Par-charter i sommar? Yes, please...



Realiserad julmust

Sålde min bok. Tappade tandborsten på golvet innan jag for så 26 spänn av bok-pengarna fick gå till en ny. Med tungskrapa. Bästa uppfinningen ever. Sen realiserade dom julmusten också. 5 kr plus pant (1 kr). Kunde inte låta bli.. Det får bli den sista julmusten för den här julen. Lypsylet var också slut. Köpa nytt. Och nån ört- och grönsakssås till kycklingen imorgon. Så nu försvann 73 pengar av mina 180 intjänade. Och en weinernougatglass också! haha.

Jag käkade en kebab med bröd för 35 kronor till lunch. Är fortfarande mätt. Tror jag inte behöver äta mer än lite knäckemacka och clementin till middag. Hoppas Älsklingen går med på att äta en taco-rest från igår så slipper jag laga mat till honom. Han har så bråttom när han kommer hem för han ska träna ikväll.





Ont i huvudet. Måste dricka mer vatten...

Money, money, money!

Äntligen! En tjej har nappat på en av mina skolböcker som jag säljer =) Så i dag ska jag sälja den. 180 kr i min ficka! Kollade upp och dom andra som sålde boken ville ha typ 300 för den.. Borde kolla upp dom andra böckerna ifall jag har värsta underpriset! Det tjänar jag ju inte på direkt. haha..








Jag har inget att göra i helgen! Så är någon sugen på att ses är det bara att höra av sig =) Har en ledig lägenhet och snart 180 kr att sätta sprätt på. Hehe..

Duktiga mig!

Toapappret var slut. Åka ner på stan och handla mer. Stannade till på Lagerhaus och kom ut med två förvaringskartonger. Vår hatthylla har sett ut som ett bombnedslag ungefär sen vi flyttade in, men blev betydligt värre efter en fest vi hade...
image64
...då jag var tvungen att klä på mig alla saker som fanns i hallen. Det här var i november tror jag. Ingen ordning alls sen dess. Så jag fixade hallen! Slängde, sorterade och la i kartongerna. En för mig och en för Älsklingen.
Eftersom jag vart så duktig ska jag nu sitta kvar i soffan (där jag alltså redan sitter) och käka lite mjölkchoklad som jag inte kunde motstå i affären. Men jag sa till mig själv: Inte äta förens du gjort något bra. Och nu har jag gjort det!




Hittade ett födelsedagskort i med massor med pengar i, bakom pappersinsamlingskassen. Min Älsklingen är en slarvpelle, men han lovade mig hittelön =)

Jävla ben

Jag ska inte simma längre. När jag bytte om för kvällen kom jag på andra tankar. Mina ben är ju fortfarande inte läkta! Jag tänker inte gå till en simhall med mina slizade vader.. Jag ser dom knappt längre men det är bara för att jag är van. Men folk som inte är det lär reagera... Skitben.

Bara plugg i
dag då. Och storhandling när Älsklingen kommer hem från skolan ikväll.







Lunch?

Helskön vecka

Ingen skola förens på torsdag! Fast jag har skola att göra. Till exempel att läsa två böcker och att skissa på mitt PM om c-projektet. Men jag ska även bara ta det lugnt.. Tänkte faktiskt åka in till Erikdalsbadet imorgon och börja träna. 140 spänn för tre gånger. Så dom tre gångerna kan jag prova på om jag gillar att simma fortfarande.

Kom nyss hem från tåget. Älsklingen snackar i telefonen med sin Malmö-kompis. Sen Stockholm södra har han gjort det. Så jag har fått åka tunnelbana och gått hem "ensam".. Tråkigt värre. Dom snackar mer i telefon än tjejer gör. Typ. Iofs träffas dom nästan aldrig så det går väl jämnt ut.





Kalkonen var delicious. Precis som marängtårtan vi fick till efterrätt...

Fyllechaffis

image63
Gos eller vad?!


Mina ögon börjar grusas lite. Tror jag ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i sängen. Har lovat Älsklingen att hämta honom i natt när han har festat klart. Så lär inte få sova för länge. Han trodde inte dom skulle ut i alla fall, vilket känns bra för då kanske han kommer hem tidigare.


Imorgon blir det kalkon-middag. Alltså inte en middag som går fel utan en där vi kommer käka kalkon!

Erika är så rolig!

Igår snackade jag med Erika i telefonen när hon hade slutat jobba. Sen helt plötsligt får hon panik och ba:
- Vart är min mobil? Alltså min mobil är borta, vart är den?
Hahahahaha!

I dag innan jag träffade henne så var hon på H&M sen plötsligt känner hon hur det är tungt på luvan. Att det hänger mer.. Sen ser hon i en spegel att det har fastnat två galjar med tröjor i luvan! haha! Så hon har gått omkring med två tröjor hängandes i luvan i affären! Hahaha! Så når hon inte själv utan får be en tant hjälpa henne att ta bort dom. Jag har aldrig skrattat så mycket som när hon berättade det..





Blä. Det går inget tåg hem klockan 6 utan det går klockan 7.. Då är jag i stan först klockan 8. Segt...

Stureplan suger

Började kvällen med middag hos Erica. Förfest och sen utgång. Vi gick till Solidaritet. Peppes syrra smooth-snackade med vakten och vi fick gå före den låånga kön. Sweet! 150 spänn inträde och 30 spänn garderob. Jävla rån! En liten öl för 53 spänn. Drog efter en och en halv timme. Tröttnade ganska snabbt på musiken, som lät likadant hela tiden. Och tröttnade på folket där. Fancy people eller nåt..
No more Stureplan för mig.

Åker hem till Eskilstuna ikväll. Går inget tåg som passar så är inte hemma förens 8. Älsklingen drar på fest och utgång, men jag åker hem till mamma och pappa. Orkar inte gå ut mer. Inte mina pengar heller..

Erika är här nu. Gick på stan och käkade lunch förut. Myys!





Jag ska inte fest med cider mer. Alldeles för sött och svårdrucket. Hann inte ens dricka upp alla 5 cider på förfesten. På typ 5 timmar... knäppt.

Söta

På väg hem från Fältöversten så mötte jag en chihuahua. Jag tittade på den för den var så gullig. Och då tittade den tillbaka, stannade och ställde sig på bakbenen mot mig. Som om den ville ha en kram...







Måste slå in Clone-A-Willy nu.

Kurr

Klockan har slutat. Missade när det hände men nyss när jag lyssnade så var den bara borta!

Min mage börjar bli hungrig. Men jag har ingen frukost hemma så jag får hålla mig tills det är dags för lunch. Som typ ändå är snart..
Peppe börjar också tveka för Village när hon fick veta att det kostar 200 spänn att gå in. Hoppas hennes syrra också ändrar sig så vi kan gå någon annanstans. Annars åker jag hem =)







Vad händer för dig i helgen då?

Väckarklocka!

Ena grannen har väckarklockan på. Och dom är antagligen inte hemma. Såklart. Så nu får det pipa ett tag. Dom brukar ju stängas av automatiskt efter två timmar så visaren passerat "pip-stället". Kvart över tio vaknade jag och har jag otur så började den pipa just då. Så då är det en timme och 45 minuter kvar. Härlig start på fredagen!

Enda planen för i dag är att promenera till Fältan. Handla hem lite cider till ikväll. Inget vin..






Nu ska jag kolla klart på Efter tio. För där snackar dom om hur man ska bli rik..

Hopprep?

Min granne hoppar hopprep. Eller bara upp och ner utan rep. Men då är han knäpp. Och då vill jag inte har honom som granne!

Älsklingen började på fighting i dag. Blandning mellan brottning och boxning typ.. Men nu är han på väg hem från första träningen. Han sa att det hade vart kul. Han hade till och med munskydd och pungskydd! Not sexy! haha!

Två böcker snart sålda? Fastän en av dom hade jag inte tänkt sälja.. men endå.





Gäääääsp. Är lite trött. Ska hoppa ner i sängen på en gång!

Haha

Förlåt Perk, var bara tvungen :)

Dags att poppi lite popcorn! Hehe. Snackade i skolan om att cola är farligt. Till exempel att man kan använda det till att ta bort rost på cyklar. Sen köpte jag en liten flaska på vägen hem. Som Daniella sa: Så mycket som vi dricker så lär vi ju inte ha rost i kroppen i alla fall.
Sant. Men jag dricker inte så mycket cola. Kände mig lite rostig just i dag bara..






Peppe vill gå till The Village på Stureplan. Okej, säger jag. Utan förväntningar för jag tror att det är pisstråkigt. Vi kommer från lite olika bakgrund. Men nu kollade jag och det kostar fanimej 200 spänn att gå in! No way, säger jag då! Never att jag betalar dom pengarna för att kolla på äckel-brats med flotthår.

Hmm

Erika vill kräva mig på 62 kronor när hon tjänat 15000 den här månaden...







Hehe.

Helg!

För mig är det nu helg. Är ledig imorgon..

Satte nyss upp 9 böcker till försäljning på kurslitteratur.se. Köp några av mig vettja! Snabba sätt att tjäna pengar på. Hoppas jag.. Vet inte om man köper böcker därifrån, men hoppas. Mina böcker kanske inte är så eftertraktade heller. Damn it isf.

Vad händer imorgon då? Erica fyller år i helgen så vi ska hem till henne och käka mat, festa och sen utgång till The Village på stureplan. Kul? Nja.. men har inga förväntningar så jag hoppas det blir kul. Vi har köpt en Clone a Willy från Teknikmagasinet. Haha! Men gör en kopia av en snopp sen kan man göra en dildo själv hemma av den. Men vi köpte i choklad så det blir väl bara till att käka ballen den här gången.. Hihiih.





Ikväll börjar Älsklingen träna. Så jag blir själv hemma med skolbok och tv. Och popcorn! Länge sen nu.

Zzzzzzz

Jag har inte sovit tillräckligt. Jag vill sova mer. Hela dagen känns det som! Spelade badminton sent och kom i säng efter 11. Somnade väl vid halv 12 kanske. Sen upp kvart i sju. Jävla skola.. Men snart! När vi har eget arbete i 10 veckor. Då kan jag sova ut varje natt om jag vill.. Lovely!

Jag vann inte badmintonmatcherna heller. Jag blev mest sur.. =)







Ännu en heldag i skola där jag antagligen inte kommer lära mig nåt. För lärarna snackar bara om c-uppsats - något jag inte kommer skriva.. Utan jag gör ett c-projekt, men det snackar dom inte nåt om!

Nu ska han förlora!

Nu ska Älsklingen förlora i badmintonmatchen!







Fast jag är ganska trött..

Pengar behövs

Planen för dagen är ändrad. Istället för att köpa boken ska jag springa till skolans bibliotek imorgon och toklåna! Måste. Spara. Pengar.
Älsklingen och jag vill åka på semester i sommar. Och jag har fortfarande inget jobb. Vi vill båtluffa i Grekland. Hittade en superbra sida som hade massor med nyttig information. Plus bilder och historier.. Jag blev jättesugen och bestämde mig på en gång att spara. Jag ska inte handla mer kläder. Ingen väska heller fastän den jag har är trasig. Det jag kommer handla är mat och biljetten till Håkan. Men jag kommer åka hem till Eskilstuna igen. Jävla tågpengar. Sen fyller Erica år i helgen. Massor att spendera på! Illa, illa.. Får sluta att lägga pengarna på mig helt enkelt.

Jag måste även ha pengar till sommaren om jag inte får jobb. Leva på sparpengar när jag blir arbetslös den 6:e juni... Jävla liv. Hoppas dagarna inte går för snabbt...




Det blir pasta ikväll. Billigt och bra.. Ska spela badminton också. Och vinna.

Lättnad

Praktiken är fixad. Den stora tidningen jag sökte till ville inte ha mig. Men så fick jag komma till det första stället jag sökte till. Fastän jag svarade lite sent. Tycker jag alltså.. Vi hade egentligen inte sagt något svarsdatum.

Min plan för i dag är att gå ner till stan. Älsklingen åker alltid till skolan i bil med en kompis som bor på Lidingö. Så det blir liksom på vägen till skolan som Älsklingen blir upphämtad. Men den här veckan är han i Ryssland så Älsklingen får till sin stora sorg åka tunnelbana till skolan. Dagens I-landsproblem or what? Men han har inget busskort så han lånar mitt. Därför får jag gå. Måste handla kurslitteratur. Vart ligger den Akademinbokhandeln egentligen?





Dagens chock: Heath Ledgers död...

Suck

Då var snön här igen.




Ny kurs i dag. En tre-veckors. Men med hemtenta. Och tre kursböcker! Vad vill dom...?

Hot body

Jag ska skaffa mig en tight hot body till sommaren. Så jag kan åka utomlands och glänsa som fan nu när jag ska börja tjäna egna pengar. Om jag hade jobb och bara jobbade (som Erika, blink), hade jag åkt utomlands hela tiden! Typ en gång i månaden. Eller så... hehe.




Jag har lagt upp nyårsbilder på face. Men bara vänner får se...

Cravings?

Hamnade på Martina Haags mama.nu-blogg. Läste kommentarer om graviditetscravings. Helt sjuka grejor! En tjej hade blivit sugen på oliver med ansjovis under en graviditet fastän hon inte gillade det. Men hur kan man bli sugen på nåt man kanske inte ens smakat? Fungerar det så...? Jag hoppas jag blir sugen på något nyttigt..


Damn you! Älsklingen har vart hemma i helgen och inte jag. Han lämnade lägenheten för skolan imorse och efterlämnade sig en hög med disk! Som jag inte ens använt! Sen skickade jag ett meddelande till honom och ville att han ärligt skulle svara på frågan om han skulle diska disken åt mig ifall det var jag som hade lämnat den efter mig. Ja, det är klart, svarade han. Yeah right att han skulle! Fuck alltså. Nu måste jag diska hans skitdisk. Plus att jag ska laga en smaskig tacopaj till honom ikväll. Fan fan fan. Jag är för snäll...

Fyndade lite i dag. Hittade tyvärr ingen väska. Var bara på Fältan för Älsklingen lånade mitt busskort i dag. Vill ju inte betala in till stan och hem. Köpte en svart tröja på HM och ett rosa (party?) linne på rean. 50 spänn istället för 200. Sweet! Och ett halsband..




Då är det bara att diska nu då...

What was that?

Jag var visst ledig i dag i alla fall. Trodde jag hade heldag i skolan. Men lurade mig själv. Och så har CSN var generösa och gett mig pengar. Lunch på stan? Lite shopping? Jag tror nog det! Min väska har gått mer sönder. Inte bra..

Och så ska jag laga middag till Älsklingen ikväll. Blev just precis lite sugen på tacopaj. Det vore gott...




Vad var det som föll från himlen tidigare? Regn? Nej. Hagel? Nästan. Stenar? Jo, det lät som det i alla fall.

Erikas planer

Erika tänker ha man, hus och barn från 30 och framåt. Det är hennes plan. Lisa är smart och har en teori om vad som kommer hända om Erikas plan går i kras. Till exempel om hon inte har barn då.

Erika: Bla, bla, bla, barn, bla, 30, bla..
Lisa: Men tänk om du inte har barn när du är 30. Då kommer du bara ligga i sängen, äta choklad och lida!






"...eller hur gammal är Bridget Jones?".
Jadu Lisa, livet är en film...

Jävla hus

Jag har legat vaken över tre timmar i natt. Mellan 01:15 och 04:15/30. Det knakar och knäpper hela tiden. Och då tror jag att det är någon i huset. Självklart måste jag då tänka ut flyktvägar eller sätt att döda den som kommer in, ifall han ha pistol eller liknande. När Mimmi (katten) började käka mat vid 4 så förstod jag att det inte var någon på nedervåningen för då hade hon nog inte gått dit. Så då kunde jag börja sänka pulsen och somna om. Så nu är jag lite trött. Men det går an.

Smaskens mat hemma hos mormor klockan 1. Sen vet jag inte när jag åker till Stockholm igen.. Men saknar min Älskling...




Mamma har sagt att jag får ta hem sista Stieg Larsson-boken. Jag jublar!

Intressant

Utgång igår med Sofia och Marie. Förfest med Lets dance hemma hos Marie och sen dans på Nybron. Gick ut till bussen en timme och en kvart för tidigt. Fick tillbringa den tiden käkandes på en hamburgare och strips på Sveriges farligaste torg. Eller i alla fall nära torget (på busshållplatsen). Det var storm. Regnade och kallt.. Och kissnödig var jag. Usch!


Klockan är strax efter nio. Jag är trött, så trött. Men borde inte gå och sova än. För då vaknar jag allt för tidigt imorgon. Och imorgon ska jag hem till mormor och käka middag. Eller lunch kanske man ska kalla det. Fast som middag. Äh, whatever.
Sen åker jag hem till Stockholm igen. Nya kursen börjar först på tisdag, så måndagen får jag spendera med att söka jobb. Och ta mig i kragen och ringa Tidningen jag sökt praktik på. Hatar verkligen telefoner. När jag själv ska ringa alltså....




Jag ska nu få Lisa att hitta på något med mig.. Typ spela spel.

Hemma och varm

Är äntligen hemma i Eskilstuna igen. Sitter i mitt gamla rum. Som nu är datarum och gästrum. Det är varmt och skönt. Underligt det känns att vara i ett varmt hus. Till skillnad mot våran lägenhet. Tack pappa för att du inte snålar med värmen!

Sofia, min käraste, har bjudit med mig ut ikväll. Hon och Marie ska sitta och vina och sen dra och dansa. Låter onekligen roligt, sa jag. Måste kolla läget med vad som händer med familjen ikväll först. Ingen är hemma såklart. Mamma och pappa slutar inte fören om 2 timmar. Lisa vet jag inte faktiskt.. Erika började 12.

Det finns tacochips i köket. Och hackade tomater i kylen. Nu måste jag bara hitta köttfärsen så har jag lunchen klar. Min mage kurrar...





Jag hade fått G på tentan! Skönt! Och presentationen av postern gick bra. Det hade dock blvit fel någonstan, antingen i utsriften eller när vi gjorde den för den var lika stor som en utslagen Metro, medans klasskamraternas var ungefär 5 gånger större. Haha!

Skitsystem!

Jag har inte fått mina pengar i dag. Dom kommer på måndag. Många gånger har jag inte blivit arg på csn, men nu blev jag det. Dom är snåla och sega dom jävlarna! Fuck!!!













Helt plötsligt blev min dag och helg dålig...

God natti, eller nåt

Har haft min rumpa parkerat i soffan sen Älsklingen åkte iväg. Eller sen jag kom tillbaka från Ica. Och inte när jag lagade med. Men wth. Datorn har legat i knät den större delen av tiden också. Ont i ryggen börjar jag få. Men nu är det dags för mig att bli duktig igen. Packa väskan! Ooorkar inte ta med rullväskan hem i helgen. Ska kolla om jag kan hitta nån annan väska, eller tygpåse som jag kan packa i. Bara ta med det viktigaste. Typ ett ombyte, underkläder och en partyoutfit. Utifall.
Problems blir det dock med skor. Måste ta med ena stövlarna och gympaskorna.. Tar plats. Aja.


Undrar när Älsklingen kommer hem. Efter att väskan är packad ska jag lägga mig i sängen och läsa Bekantas bekanta och vänta på honom. Jag börjar 9 imorgon (kill me please) så jag måste somna tidigt. Men kan inte somna om han inte  är hemma..





Jag skriver sån här skit dels för att jag inte har något annat att skriva och dels för att jag inte har något annat att göra. Fast nu började South Park...

Haha!

Gick upp till Ica för att handla hem youghurt till frukost och lite smågodis som jag kan tröstäta i min ensamhet. En äcklig brat står några personer framför mig i en superlång kö. (suck). Han har fettigt backåtslickat hår och står verkligen och ler åt oss längre bak i kön. En annan kassa öppnar så jag blir ändå klar samtidigt som honom. Han har dessutom dubbelparkerat bilen utanför affären. När han kommer dit ser han att någon stulit hans registreringskylt! Hahaha! Typ 20 sekunder stod han bara och tittade på stället där den borde sitta... Burn!


Jag klarade tentan! Har jag hört genom ryktet. Inga resultat finns offentliga ännu men Daniella mejlade lärare och frågade och han sa att alla 10 (!) som skrivit tentan klarat den. Så jag har förmodligen G eller VG. Troligen G. Men skönt! Skönt, skönt, skönt.. Så skönt att jag kan skriva det flera gånger till!


Sen har jag diskat och dammsugit. Ska också packa väskan till imorgon. Då jag, om csn gett mig pengar, åker hem till Eskilstuna. Fast jag tror jag kommer åka  i alla fall. Älsklingens sparkonto får låna lite till mig isf..



Godispåse, here I come!

Lånekort

Älsklingen var också ledig i dag. Vi vaknade halv tio. Jag duschade. Vi åt frukost. Och gav oss ut i Stockholm. Tog en promenad till biblioteket som ligger vid Rådmansgatan. Tog ett tag. Minst 5 kilo avgaser känns det som att jag svalt. Inte bra att promenera vid Lidingövägen. (host)
Vi skaffade lånekort! Mycket moget. Nästan tant och gubb-moget. Har inte haft något lånekort sen jag var 10 kanske. Kollade igenom att hyllor. Hittade Mats Strandberg nya Bekantas bekanta. Lånade den. Ingen bra Koontz eller King inne. Tyvärr. Och inte heller Brott och straff som jag bestämt mig för att läsa. Någon gång...

Läste nyss klart Tunn luft. Mount everest-boken. Den var spännande och bra. Inte så blaj blajig liksom. Rakt på sak. Typ min stil.

Älsklingen ska iväg ikväll och träffa en vän. Dom ska äta god tai-mat. Jag får makaroner och köttbullar. Taskigt. Fan om jag inte fått studiebidraget imorgon. Då får jag leva helgen med 160 spänn och absolut inte ha råd att åka hem till Eskilstuna och fira mormor. Jävla csn! Ge mig bara pengarna! Men jag kommer nog till Eskilstuna i alla fall. På något sätt.

Tentaresultatet finns fortfarande inte. Imorgon har det gått en månad sen vi skrev! Jag tror dessutom att vi bara var typ 12 stycken som skrev och att alla lärare var ansvariga för ca 3-4 frågor var. Hallå? Vad tar tid liksom? Det är ju inte några jävla uppsatser varje svar! Ge mig bara mina poäng så jag vet om jag ska plugga till en omtenta eller inte.





- Fan va jobbigt det är att gå förbi massor med lunchrestauranger när man är hungrig och inte har några pengar, sa Älsklingen på väg hem från bibblan.
Hm. Ja.

FY!

En spindel kom nyss gående på min spis! Älsklingen kokade vatten till te och spindeln kom upp bredvid kastrullen. Jag har ingen aning om vad den kom ifrån. Kanske från Vårdguiden som jag tog från posten tidigare under dagen. Kanske från de nyinköpta clementinerna. Men en spindel, mitt i vintern? Världen är sjuk. Jag vill inte ha med temperaturhöjning. Spindlar hör till sommaren och naturen och borde stanna där!






Glöm inte att kolla på Dubbat på ettan kl 21:30. Programmet som jag och Älsklingen kollade inspelningen på innan jul...

Hehe

Är inte Findus-reklamen som gick för ett tag sen underbar. Han som är så tjurig hela tiden är med Viktor i Asien typ. Sen säger han att han gillar asiatiska jordgubbar (eller nåt) och käkar på en chili... Hehe.


Funder på om jag är hungrig än. Tror jag är det faktiskt. Kanske dags att börja steka köttfärsen. Och skiva grönsakerna...





Älsklingen säger att han mår lite illa.. Fan om kräksjukan kommer in genom min ytterdörr

Hoppas

Jag var inne på flashbacks forum och letade efter mina inloggningsuppgifter från bildagboken. Men jag hittade dom inte. Läste inte alla sidor, men jag hoppas dom inte finns. Såg ingen jag känner heller..


Jag kom på att jag var sugen på hemmagjorda hamburgare till mat. Så jag har tagit fram köttfärs och ska till Hemköp och handla hem det sista som behövs till.. Kanske passar på att handla hem morgondagens mat också så jag slipper åka imorgon med. Fast vad ska jag då göra imorgon? Hmm..




Nu ska jag fortsätta kolla på Ellen och läsa min bok "Tunn luft" som handla om en Mount Everesstigning 1996..

En lista bara

Är du svartsjuk? Jag är nog mer svartsjuk än inte, tyvärr. Men det beror på situationen..
Nämn ett jobb som du aldrig skulle kunna tänka dig att ha: Kan faktiskt inte tänka ut något. Kanske att sitta i en fabrik och göra samma sak hela tiden.
Är du troende? Nope
Vilken färg har din tandborste? Den är rosa
Har du åkt ambulans nån gång? Nej, aldrig
Tycker du om DrPepper? Nja.. Inte något jag föredrar
Har du fått massage nån gång? Många gånger!
Sötlakrits eller saltlakrits? Saaaaalt!
Ser du dig själv som lång eller kort? Jag ser mig som lång. Över medel i alla fall
Vad har din mobiltelefon för märke? Samsung. Men vill byta till Nokia eller Ericsson
McDonald´s eller Max? Båda! Cheese på donken och meny på Max
Har du ett överkast på din säng? Eh, ja. Vinrött
Har du brutit nåt ben nån gång?  Nej
Minns du någon speciell person från din barndom? Ja, en del..
Beskriv din humor: Enkel, bajshumor, lättroad, effektiv men smygande
Har du ordning eller oordning i dina byrålådor? Oordning! Fast jag vet vart allt ligger
När blir man vuxen, enligt dig? När man börjar ta ansvar för sig själv och står för det man gör
Nämn en skiva ur din skivsamling: Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström
Vad gjorde du i går kväll? Kollade på film och tv och läste min bok
Har du varit riktigt, riktigt megafull någon gång? Hehe, yes..
Vill du skaffa barn? Ja, någon gång.
Hund eller katt? Katt helt klart! Jag måste ha en katt när jag flyttar till större place
Har du några syskon? Två underbara systrar
Gillar du att shoppa? Ja! Tyvärr kan jag inte göra det tillräckligt ofta
Var är dina föräldrar ifrån? Skövde och Borlänge (och mamma är finsk - men född i Sverige)
Vem står dig närmast?  Min Älskling
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp? Jag har många favoriter. Skor, klänningar, tröjor, jeans, jackor..
Världens bästa uppfinning? Internet
Hur svarar du i telefonen? "Mitt namn"
Har du någon dålig ovana? Mmm.. många
Skulle du kunna byta liv med någon, och i så fall med vem? Nja, om jag vore missöjd skulle jag hellre förbättra det jag hade
Är du duktig i skolan? Jag önskar att jag vore bättre
Kommer du ihåg första kyssen med din älskade? Mmm, utanför bion i Eskilstuna den 15 november..

Booring..

Ledig i dag också. Jag har inget att göra! Och då blir jag så slö.. Vädret suger. Men måste ta mig till Hemköp och handla hem något att käka ikväll. Har ingen aning om vad jag är sugen på. Orka laga mat!
Blää..







Tv, dator och bok = min dag

Nu är julen borta

Äntligen tog jag mig i kragen och flyttade undan julsakerna för i år. Borde gjort det tidigare. Jag är bara slö. Men har inte vart slö på jobbfronten. Skickade in en ansökan till ett intressant extrajobb-ställe tidigare. Hoppas nu på svar. Dom söker alltid personal.. Vore skönt med lite extrapengar. Så jag har något att slösa alltså.





Nu ska jag läsa en bok som handlar om nån som klättrar upp på Mount everest. Kanske är bra. Jag låter dig veta senare..

Vin och ost..

Gårkvällen var trevlig. Drack lite rödvin och käkade ost och kex till. Och samtalade. Vi borde göra det här till en måndagsvana konstaterade vi. Ingen dålig start på veckan.

Fixade det där lilla, lilla på poster-arbetet och skickade in det nyss. Så nu måste jag bara lära mig lite till redovisningen på fredag. Annars är jag bara ledig..





Varför finns inte "Luftslottet som sprängdes" som pocket?

Tillsätt tequila


Jag och Daniella stod på Hemköp och fantiserade om drinkar och sol i dag. Hittade perfekta drink-mixen! Fanns i två andra smaker också. Mojito och nån med ett konstigt namn. Och man kan ju inte dricka sådan man inte kan uttala. Eller så ska man sluta dricka när man inte längre kan uttala det man dricker...

Mittimellan

Jag kan inte säga om jag gillade Försoning eller inte. Början var seg och slutet var bra. Så den blir nog mittimellan. Men popcornen var supergoda!

Gjorde klart poster-arbetet tillsammans med Daniella i dag. Som ska lämnas in i morgon. Check! Layout och allt. Klart! Bara en lite småsak som ska fixas, men det är easy-like-a-small-pancake.

Ikväll ska jag och Älsklingen socialisera oss med två vänner. Samtala över ett glas vin och vara väldigt vuxna.



Seinfeld är det bästa just nu. Har sett säsång 7 och 8 (som sista) så nu började vi om. Med pilotavsnittet och ett och ett halvt från säsånt 1.
Säsång ser väldigt konstigt ut. Stavar jag det rätt eller? Ser ännu värre ut med de andra alternativen...

Ganska äckligt.

Du har säkert lite koll på nyheten med Tito Beltram som är åtalad, för nåt. Maria Lundqvists barnflicka ska det handla om i alla fall. Och så på Expressen har om citerat Maria där hon säger att hon luktat i barnflickans trosor (och då känt att det luktat sperma...). Ganska grouse att bara lukta i trosor så där...


Bio ikväll igen. Måste ju utnyttja de härliga checkarna vi fått. Ikväll blir det Försoning. Som har fått bra rescensioner. Bara för att Älsklingen följer med mig och ser den så ska jag se Alien vs predator med honom. Hmm, jaja..





Promenaden blev en lite promenad till Prisextra. Vädret var inte så skönt. Men vi ska gå till biografen i alla fall..

Nu var det gjort!

Jag ville bara ta en promenad. Men innan så började Älsklingen att städa. Och det slutade med att vi verkligen total storstädade badrummet. Och ingen promenad blev det.. Får ta den imorgon istället.
Inget bra är det på tv i kväll heller. Får väl bli Seinfeld igen :)




Har lite ont i en tand. Borde kontakta en tandläkare snart tror jag... När jag får pengar alltså.

Jävla hackare!

Bilddagboken.se har blivit hackade. Och dom har fått tag på alla deras lösenord. Så nu blir jag nervös och ändrar alla lösenord som jag har. Så att dom inte kan komma åt min mejl eller liknande.. Så alla andra som också har en bilddagbok borde ändra sina lösenord.
Men det var ju liksom "mitt" lösenord! Bästa ever! Jobbigt att behöva komma ihåg det nya hela tiden.. Måste också tänka igenom alla ställen som jag loggar in med det lösenordet. Blä..


Oh, tio minuter kvar tills Älsklingen slutar. Så snart är han hemma.. Mys!



Vi funderar på att ta oss till Rica Talk Hotell och kolla in Seinfeldmaratonet som går där tills måndag. Käka lite Monk's-mat och skratta åt Kramer :)

Drömtydningen

Kollade upp den ena drömmen. Vet inte om den ska tolkas bra eller inte. Att det regnade betyder "pengar att vänta". Good! Kanske ska lösa in den där trisslotten med 25 kronor i dag..
Den andra drömmen var nog mest en återblick med egna skådespelare från filmen Invasion med Nicole Kidman. Har du inte sett det kan jag ge en snabb förklaring. Jorden smittas med något alien-svamp-sak som gör att ens personlighet försvinner och man blir konstigt. Typ. Och i min dröm så var mamma och pappa såna. Blandade med något annat. Kanske zombier. Kanske inte..
Obehaglig var den i alla fall.


Nu är det inget bra på tv på ett tag så jag passar på att hoppa in i duschen.



Ge mig ett perfa tips om vad jag kan göra i dag. Har tillgång till typ ingenting. Speciellt inte pengar..

Åh, tråkigt!

Älsklingen kommer vara i skolan till minst 5! Och sen kan han få åka hem. Vilket smartass lägger en föreläsning till klockan 5 en fredag? Fyfuck..
Så nu har jag ingenting att göra. Bara sitta hemma och vänta. Hade jag haft pengar skulle jag åkt ner på stan och spenderat dom på kläder. Ska ner på stan, fastän pengar saknas, och så ska jag handla sista Stieg Larsson-boken "Luftslottet som sprängdes". För jag läste ut andra boken igår. Och då har jag något att göra i alla fall. Och lite mat såklart. Vitlöksbröd.... mmm...


Har drömt mardrömmar nu på morgonen. Den ena började bra, men slutade dåligt. Den andra var dålig hela vägen.. Måste kolla upp vad dom betyder. Om jag vågar..



Tentaresultatet borde komma i dag. Skolan har en regel på tre veckor och det har det gått nu. Fuck om dom drar över tiden...

Farliga gifter

Igår lärde jag mig en intressant sak som jag nu vill dela med mig om.
Det finns ett gift som tas från en blomma. Det heter Ricin och är väldigt giftigt. I en ribosom (som gör protein) finns 6500 baser (AUGC du vet). Och i en cell finns mellan 100 000 och en miljon ribosomer. Och en ricin-molekyl inaktiverar 5000 ribosomer per sekund! Fatta vad snabbt det går innan alla ribosomer är borta och du dör. För utan protein kan inte kroppen leva. Det mest spännande är att det ricin egentligen gör är att ta bort en endaste bas. Ett A på en del av ribosomen. Av alla 6500. Och du slutar ribosomen att fungera. Tänk vad lätt det kan gå om endast en bas har kontrollen över en hel ribosom...


Mycket mer har jag inte att säga!



Vi fick duntäcken i julklapp. Och dom är underbart sköna!

Taskigt

Älsklingen har alltid bara tid att ringa mig när han är på toaletten.
- Men jag måste gå nu, säger han snabbt
- Vadå är du färdig nu eller? frågar jag då
- Ja, men jag måste verkligen lägga på!
Tasko...


Shit. Kollar på MTV och dom spelar hon som vann idols låt. Totalt hjärnsläpp på mig.. Iaf. Hon ser skitkonstig ut. Står med fötterna inåt, böjer på knäna och ryggen. Suckfult..


Jag och Daniella bestämde oss för att gå till solariumet varje dag från och med fredag och en vecka framåt. Endast för att Peppe och Erica som åker till Lanzarote inte ska få vara brunare än oss när dom kommer hem.. Pilutta!
Får se om det blir av...



Har du ingen kul blogg att tipsa om?

Why?

Bild på Uffe Larsson
Varför ser Uffe Larsson alltid ut så där på bild? Supersmile där man ser bakre delen av gommen...


Har läst om Alzheimers ett ganska bra tag. Känns som att jag kommer få det själv snart. Men endast för att hjärnan kollapsar av all information som snabbt ska proppas in i mitt lilla utrymme. Bullshit att vi bara utnyttjar 10 procent. Min hjärna går redan på övertid...



Exakt en månad i dag sen jag ramlade. Min ben är inte läkta och såret i huvudet ömmar när jag tänker för mycket... Diagnos?

Genomskinlig

Min hud behöver sol kunde jag konstatera i skolan tidigare. Lysrören ger inte den vackraste färgen på en vintrig hud. Den blir likdom beige och rödflammig. Och de blå venerna på handleden lyser genom den till syntes genomskinliga huden. En genomskinlig hud som nästan skrek "ge mig sol, pina mig i stekande strålar".


E.M.D borde bannlysas. Pinsammaste bandnamnet och bandmedlemmar ever. Och deras cover borde bannlysas för den låter exakt som orginalet.



Har ett starkt behov av att vända på mitt dygn. Men boken jag läser är för bra för det. "Bara ett kapitel till det är ju så spännande..."
Älsklingen gick nyss ett brev från en bankman i Ghuana. Han har tydligen tjänat 5,8 miljoner och måste bara skicka sitt banknummer till honom. Hmm...

Åh!

Älsklingen sitter och spelar på sin synt. Min mage blir stressig av alla dom förinspelade ljuden. Pling, pling, pling, plong, dong, dong, pling.. osv. I oändlighet! Och han sitter där länge! Får du inte stressmage älskade? Jag vågar inte säga nåt heller.. Kanske borde diskret kasta hörlurarna åt honom.
Hm. Nu bytte han ljud. Mer stressigt...





Hur ska jag kunna koncenterar mig på min spännande bok i det här ljudet?

Men ändå..

Jag skulle faktiskt inte vilja åka utomlands nu heller om jag ska vara ärlig. Mina ben har inte läkt än och det vore inte kul att svassa omkring på stranden och med kjol och ha stora sår på benen. Nä, nä!



Skolan började i dag. Och med de lite plugg som måste göras. Snart......



Fast det vore såklart skönt med lite värme...

Jäkla vänner...

Peppe skickar ett mess och frågar om jag ska hänga med på en sista minuten på fredag. Ja, tack, men inte just nu. Hade vart bättre om vi åkte senare i månaden faktiskt. Då jag har mer än 700 kronor på kontot.. Och samtidigt så lämnar hon mig med en redovisning som jag får göra själv... Fy!
Så nu håller jag tummen för att dom åker senare.





Har bestämt mig för att börja tjäna massor med pengar! Men först ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok.. God natt

Suck för nya tv-spel

Älsklingen sitter igen framför tvn och spelar. Käkade nyss en jättegod kycklinggryta! Som vi gjort utan recept.. Bara lite recepthjälp =) Bra avslutning på min kanske sista lovdag, ever.

Hur ska jag komma upp imorgon? Vaknade halv ett i dag med. Har sovit så länge hela lovet. Kroppen kommer få en chock när den ska upp 4 timmar tidigare än vanligt..

katastrofalaomslag.blogspot.com - superkul!




Hmm. Ingen aning om hur det gått på tentan än så länge. Får nog reda på det i veckan. Är lite nervös... Hoppas jag slipper en till omtenta!

Sista dagen på sista lovet

Det här är kanske den sista lovdagen i hela mitt liv. Om framtiden går som den borde och jag får fast jobb på nån tidning där jag trivs. Jag ska säkerhetssöka lite kurser till hösten om jag inte får något jobb. Och då har jag ju faktiskt sommarlov.. Men förhoppningsvis är det här sista dagen.
- Vad duktig du är, sa Älsklingen.
Tack.


T spelar Metroid på Wii. Jag har läst ett kapitel av två som vi ska diskutera på tisdag. Tar nästa kapitlet imorgon. Tror jag ska ringa mamma och sen börja nästa bok av Stieg Larsson. Flickan som lekte med elden, eller nåt. Har ingen aning om vad den handla om faktiskt, men tror den är bra.


Fick lite jobbångest nu. Dags att söka jobb? Det lär bli problemas om jag inte får jobba där jag praktiserar eftersom jag då blir arbetslös dagen efter att jag slutat där. Tänker inte söka till Grönan i sommar. Tröttnade som fan efter jävulsveckorna i Kärlekstunneln.. No more, please!



Måste fixa Mando diaos sista skiva och lära mig alla texterna. Har exakt två månader på mig innan dom spelar på Cirkus, så jag tror jag hinner..

Mysdag

Låg i sängen till klockan 13 i dag. Kollade på Emil i Lönnerberga. Superbra film :D Tack tv4, det var länge sen.. Promenerade sen till Fältan. Shoppade lite. Fick den andra Stieg Larsson-boken av älsklingen. Bäst! Hade tänkt ha spela-spel-kväll hos oss i dag, men ingen verkade direkt sugen så vi skiter i det. Bara vi två stället...






Vill åka utomlands. Sola, skugga, bada..

Bio igen

Ska sticka om en kvart. Möta upp brudarna på Sergelbiografen och se Förtrollad. Hmm. Har inga höga förväntningar sen syrrorna sa att den inte var så bra. Så den kan bara bli bättre i mina ögon! Hoppas på det.


Jag tycker alla kan börja läsa Stieg Larsson-böckerna... Är snart klar med första. Bra grejor!

Nu är nästan allt klart

Jag HAR packat upp väskorna och julklapparna. Jag HAR nästan städat lägenheten (plockat och dammsugit i alla fall). Och jag HAR skickat in CV och arbetsprov. Yes! Känns bra. Och klockan är bara 20 över 3. Dagen är ung!
Får se. Tror jag ska läsa igenom den där engelska artikeln om prionsjukdomar som jag och Peppe ska göra arbete om. En stor poster. Suck.. Känns lite lekisvarning.





Älsklingen kommer kanske byta in sitt playstation till ett Xbox 360. Då blir det spela spel ikväll.. :)

Snö!

Världen var vit när T vickade upp gardinerna imorse. Eller för en halvtimme sen rättare sagt. Jag har totalt vänt på mitt dygn. Somnade runt ett igår kanske. Och vaknade halv tolv. Igår sov jag i 12 timmar.. Inte bra nu när skolan börjar snart.


Har till och med startat upp min egna dator dagen till ära. Ska skriva ett CV och ett arbetsprov och skicka in till en praktikplats. Jag vet, jag har ju redan fått en, men till och med han som intervjuade mig tyckte jag skulle söka hit. Nu när jag fick chansen. Och samtidigt är jag garanterad plats på det förra stället. Har han sagt i alla fall...


Och så måste jag göra en skolgrej. Men bara en.


MÅSTE städa lägenheten. MÅSTE packa upp alla väskor och julklappar. MÅSTE...

Bra film!

The darjeeling limited hette visste filmen. Men den var jättebra! Väl värd att se.. Och Adrian Brody för han är hetast ;) Fast det får jag inte säga till T... hehe


Läskigt AB. T var vaken vid halv 4 i natt. Och då var det någon som drog i handtaget igen! Och T rusade upp och kollade ut och där var en man i svarta kläder och luva! Så T ryckte lite i handtaget och då sprang han i väg. Så nu är vi helrustade med båsa kåpa över låsgrejen och alarm. Hehe. Tjuter ashögt om nån öppnar dörren när det är på. Vi lär vakna och tjuven lär springa..



När T har duschat färdigt ska jag slå honom i yatzy. Och imorgon ska jag göra skolarbeten. T hjälpte mig komma på ämne till projektarbetet. Superbra!

God fortsättning

Är äntligen hemma i Stockholm. Jag och T lämnade Eskilstuna igår runt 2. Skönt som fan att komma hem igen. Nyår var helt okej. Trevlig middag med goda vänner. Men för många tequila som det bjöds på. Tolvslaget känns lite avlägset.. Men men.


Ska ner på stan strax. T ska handla upp alla sina pengar som han fått. Jag ska inte handla upp några pengar. För jag har inga tyvärr. Men vi ska på bio ikväll. Har ett antal biocheckar att se upp. The Darjeeling express ska vi se i alla fall.




Skola på måndag. Har lite att göra. Men det känns lugnt.. Sista terminen av alla mina skolår börjar strax...

RSS 2.0