Då var det klart då..

Nu har jag äntligen klippt mig. Resultatet blev ganska kort. Fast jag kan sätta upp det i tofs. Men stor skillnad mot förrut =)
Skönt..



Men the big news: Jag har hittat julmust! Den såldes på Hemköp nu.. Så har sippat lite sen dess och det är underbart gott!



Det känns som att jag inte kan något inför tentan! Panik!

Ny frille snart

Nu har en klipptid inbokats. Älsklingen ska klippa sig samtidigt. Fast ingen är väl direkt säker på hur vi vill ha våra ny frillor.. Får se hur det blir.
Efter frisörbesöket ska vi gå en stund på stan. Älsklingen ska handla hem lite nya tröjor och sånt. Jag kommer nog mest kolla efter julklappar.. Har faktiskt köpt en redan. Till mamsingen! Fast jag säger inte vad det är. =)



Nu blev jag hungrig. Får se om jag får en hamburgare eller inte.. ;-)

Usch vad gammal...

Din ålder borde vara 31.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Ganska exakt tio år äldre än vad jag är..
Kolla dina egna poäng på Vuxenpoäng



Snart är Älsklingen hemma...

Shit, vad jag ändrar mig hela tiden!

Kom nyss hem från stan. Orkade inte klippa mig. Vet inte varför, men att gå till frisören tycker jag nästan är lika jobbigt som att gå till tandläkaren typ. Drar ut på det.. Men det bli ju bara värre om man gör så. Slitnare toppar, plattare, tråkigare frilla för varje dag! Just i dag hade jag ju chansen också. Passerade till och med stället, men gick inte in. (dom har drop-in).
Nu ångrar jag mig nästan...


Kom hem med en ny jacka i alla fall. En svart fodrar från H&M. Skisnygg, med lite annorlunda skärning på dragkedjan. Grym =D


Är fortfarande väldigt besviken på Älsklingen. Han sa att han bara var tvungen att skicka bilden till mig med hamburgare. Jävla jävel.. Med mig vill ha minsann aldrig äta hamburgare! Jag sa att jag skulle förlåta honom om han köpte hem julmust till mig. Vilket kommer bli typ omöjligt så... Men hoppas. Eller inte, för då kan jag fortsätta vara sur. (av ren princip)

Gaaah!

image52
Sms till Älsklingen:
Hur gör du med lunch idag? Kommer du äta hamburgare utan mig igen?

Svar:
Ett jäkla mms med bild på den underbaraste hamburgertallrik som han håller på att sätta i sig! (inte den jag lagt upp, men den såg lika god ut). (hamburgare är bland det bästa jag vet ska tilläggas)

Jag skickar tillbaka ett mms med bilden på den tallrik med nudlar - smak orientaliskt, som jag äter. Dom var inte goda!


Ska åka strax. Tänkte kolla om frissan har en ledig tid till mig.. Tröstklippa mig lite.

Plugg och höstpromenad?

Har nu vart uppe ur sängen ett tag. Pluggat såklart.. Som en ostbåge i soffan! Känner mig för att ta en promenad. Fast jag är också så jäääkla shoppingsugen! Det kliar i mina små fingrar! Damn vad jag är sugen.. Har faktiskt inte handlat något till mig själv den här månaden (som iofs nyss börjat). Jobbade ju också extra en dag för nån vecka sen som jag snart får pengar för. Sen kommer jag ju inte heller åka till Norge med Erika... (där sparar jag ca 1500 spänn). Hmm.
Jag vet att det faktiskt inte är ett humm längre. Jag kommer ta en promenad ner till stan. Handla mig något snyggt. Kanske till och med kortar på promenaden och tar buss en bit. Får se vad jag orkar med.. Ska nog kolla in en varmare jacka. Fast det tror jag kan bli lite dyrt "bara så där".
Inköpet måste planeras!
Vill ha en ny kjol tror jag..


Jag hade en obehaglig "dröm" just innan jag vaknade. Älsklingen hade åkt iväg till skolan och jag somnat om. Drömde då att jag hörde att han satte in nyckeln i låset. Men att det var ett tveksamt ljud, alltså: hörde jag, eller hörde jag inte. Jag sov inte djup utan jag kände mig ganska vaken.. Sen såg jag något svart som kom in vid sängen (Älsklingen har en svart jacka). Saken kryper upp i sängen och hänger sig nära över mig! Och andas djupt! Typ som om Älsklingen skulle hänga där över för att väcka mig. Och jag får typ panik och andas ashetsigt med det där svarta över mig.
Sen vaknade jag helt.
Riktigt obehagligt!



Nu: lägga in ny musik i mp3:n, fixa frillan och sånt.. sen åka ner till stan. En liten stund bara... =)

Med min tanke på julmust...


Jag har i veckan snackat lite om julmust. Och hur försatans sugen jag vart på det! Sen i lördags så hittade vi julmust när vi var och handlade mat till middagen. Min mage njöt. Det var mörkt, skummigt, sött.. Ända sen dess (lördags alltså) har jag vart som besatt i att hitta julmust igen. Igår tog jag och Älsklingen en promenad (för att hitta julmust). I tre affärer var vi inne men ingen sålde! Inte ens affären i med samma namn som vi hittade musten i förra gången (Sabis).
Älsklingen hade en teori:
- Det finns säkert några tjuriga som arbetar här som ba: näää, sälja julmust nu, det är för tidigt! (uttalas med gnällig, östermalmskärring/gubbig röst)
Så nu är jag trött på sura butiksarbetare som inte vill sälja julmust!
Det finns en butik kvar där vi inte letat must. Den affären som faktiskt ligger närmast oss. Ica. Gärdet.
Fast jag hoppas inte för mycket. Det är den mest gnälliga östermalmsnärbutiken ever! Kanske dom överraskar mig. Kanske inte.


Jag ska i alla fall dit och handla gratängost för ikväll blir det lasagne! Min första...

Kallt är inte ballt

Våra element har inte satts på än. (why not?). Sitter med stickade tofflor, varm tröja och en filt runt kroppen.
Jag har under de senaste dagarna kommit på att jag vill ha ett större skrivbord. Nu har jag ett hörnbord och fetaste datorn som står under så benen knappt får plats. Kan liksom inte glida nära inpå med stolen.. :-/ Och så vill jag ha ett matbord. Men om jag vill få plats med de två önskemålen så får jag offra soffan, tvbordet och bokhyllan.
Eller skaffa en större lägenhet.
Ge mig!



Back to tentaplugget!

Jag behövde visst sova..

Hmm.
Egentligen borde jag vara i skolan. Eller jag borde kanske inte. Eller?
Klassen har gemensamt bestämt oss för att ha tentaseminarier. Ett av dem i dag då. Men jag var så tusan trött! Ögonen gick inte att öppna! Och då var det bara att krypa ner i sängen igen. Kollade på vädret på tv och då ångrade jag verkligen inte att jag stannade hemma. Funderar på att ha persiennerna nedvinklade hela dagen! Eller tills det blir sol...
Så nu, efter frukosten, ska jag plantera mig i soffan med skolböckerna! Ska tokplugga några timmar tills Älsklingen kommer hem. Måste passa på när det är lugnt och tyst här hemma.



Måste hitta en vinterjacka.. En varm och gosig. Och snygg! = omöjligt?

Enchiladasmiddag och zombieattack!

Totalmissade en kompis födelsedagsfest igår. Av lite olika anledningar.. Illa, illa. Hoppas dom hade kul iaf. När jag väl kom på att jag borde gå på den där festen hade jag redan andra planer.
Käkade smaskig middag med gänget hemma hos Daniella. Kycklingenchiladas! Supergott faktiskt. =) Drack till och med julmust! Sååå jääääkla mumsigt! Måste handla hem det i dag. Helt beroende..
Vi skulle kanske gå ut. Eller inte. Klockan blev sent. Typ ett och då kändes det ganska sent. Spelade Familje geni tills klockan närmade sig två istället. Sen åkte vi hem. Käkade nattmat och somnade nykter och glad framåt tre-halv fyra. (hade nämligen pimplat vatten under de sista två timmarna typ). Vaknade pigg och plugglad vid elva. Fast då var ju klockan "egentligen" tolv (eftersom vi ska ha ställt om dom nu).
Lyxigt med en extra timme =D
Så nu har jag setat i soffan ett tag. Ungefär sen jag gick upp alltså, och pluggat! Läser och skriver massor! Känner mig väldigt duktig faktiskt. Var tvungen att ta en paus och blogga lite.

Hittade nämligen bästa grejen i fredags! En film som ganska bra beskriver vad man ska göra om det blir en zombieattack! (läs tidigare blogginlägg om mina zombieproblem).
Zombiefilmen!




Är dessutom superbesviken! Jag hade en tid att passa i dag och det var klockan ett för då började reprisen till Bonde söker fru. Men totalmissade! Satte på 4:an fem minuter innan programmet slutade.. Jag ska sluta vara upptagen på onsdagar framöver....

Fredag

Efter en god natts sömn sitter jag här nu igen. I dag ska jag vara lite bättre på pluggandet. Även om det finns en hel del annat att hitta på. Som att till exempel ta en promenad till Fältöversten och handla nya underkläder. Eller att diska.. Kommer nog göra båda saker faktiskt.
Och hålla tummen för att Ica börjat sälja julmust! Love it!
Must. Have.

Älsklingen är sjuk. Eller nåt. Han trodde först han ätit ofärdig kyckling i onsdags för han började må illa efter maten. Inte jag. Sen dagen efter mådde han fortfarande lite illa och så hade han ont i huvudet. Fast inte som huvudvärk utan som om det brann (?) innanför pannan (fast han har ingen feber). Och i dag är alla symptom kvar fast nu kändes huvudet som att det satt ett tjockt pannband runt det.
Någon som är bra på att ställa diagnoser?

Är ganska sugen på att äta potatisgratäng med kött ikväll. Och massor med vitlökssmör! Som ska smälta över precis allt som ska in i min munn. Sen till det är tomatsallad med vinegrett över. Jummie!
Så jag måste nog till Fältöversten iaf. Handla hem mjölk och grädde ;-) Och det där andra som jag ville ha... hmm.




Jag har börjat träna min mage. 70 övningar igår. Snart samma i dag och imorgon.. Den ska bli smal och rutad!

Men wtf...!

I dag var dagen jag skulle börja plugga ordentligt! Klockan är nu snart fem och jag har inte ens öppnat boken! Annat har kommit ivägen.. Eller jag har låtit det göra det.
Vaknade iofs ganska sent. Skönt med sovmorgon. Kollade på en film med Älsklingen. Sen gick vi och storhandlade! Massor med mat. Släpade hem. Helrensade kylen och frysen. Alla 13 tacosåsburkar som vi hade är nu slängda! :'( Vi som hade sparat så länge.. (haha).
När vi hade rensat, städat skåp (lite snabbt), delat upp köttfärs i mindre bitar och samma sak med flerpack kött så blev vi hungriga. Beställde faktiskt pizza! Gött.
Käkade den samtidigt som vi kollade på nya avsnittet av South Park. När det var slut så satte jag mig vid datorn. Och jag har ännu inte hunnit göra de saker som jag alltid gör när jag sätter mig här. Typ läsa tidningar, kolla alla bloggar, uppdatera bloggen, läsa mejl, facebook, bilddagboken osv. Allt som allt tar hela proceduren ett tag.
Men efter den här uppdateringen så är det bara expressen.se som ska besökas. Och dn.se. Iofs börjar AFV fem över fem..
Please, ge mig motivation!!!



Jag utmanar dig i att spara lika många tacosåsburkar som vi hade, eller fler!

Öl hit och öl dit..

Brudarna lyckades övertala mig att följa med till SysteroBror ikväll. Ingen famous som ska uppträda i dag heller, men det är en skön vardagslyx att gå dit. Bränna bort dom sista pengarna på skratt och öl. Inte illa =)
För imorgon är det "löning". Eller låning kanske är det rätta ordet..

Nu har jag inget mer i skolan förens nästa fredag då jag ska ha tenta. Så nu är det bara plugg, plugg, plugg som gäller! Tänker minsann skriva full pott den här gången! Sådeså.

Tomt. Jag gör liksom inte så mycket om dagarna. Har verkligen inget mer (spännande?) att skriva om. Vad vill du veta? Hände inget speciellt på väg till skolan, i skolan eller på väg hem från skolan.


Älsklingen sa att jag har fått en Stockholmsdialekt.. Bra eller dåligt?

Jag och min fikus

Tog en promenad till Prisextra igår. Den främsta anledningen var för att jag var så galet sugen på godis! Men väl där kom jag och Älsklingen på lite annat nödvändigt. Den bästa saker jag handlade var en blomma - en fikus! För 25 spänn!
Nu står den i mitt fönster och är vacker.. =) Me like it.



I dag ska jag vara i skolan typ hela dagen. Föreläsning och seminarie och sånt. Förstod ungefär ingenting av det jag läser till seminariet. Illa. Men det får gå som det går...



Nu vaknade Älsklingen.
Ska gosa lite innan jag måste åka!



Just nu är jag väldigt shoppingsugen.. Men ska faktiskt börja köpa julklappar den här månaden! Så kan jag shoppa sen... =)

Fullt upp..

Syrran klagade på att jag inte uppdaterat bloggen på länge och inte svarar i telefonen. Hmm.. Jag har haft fullt upp helt enkelt. I fredags åkte jag hem till Eskilstuna på en gång efter skolan. Fast jag åkte inte hem till mig utan till Ärla där Älsklingens familj bor. De ska flytta så vi hjälpte till lite grann.. Sen åkte vi hem igen på söndagen, vid lunch. Slappade hemma lite grann. Orkade inte blogga då.
Igår jobbade jag faktiskt. Sorterade Whitelines block i Västerås hela dagen. Var tvungen att gå upp kl 6! Det var länge sen det hände och jag var ganska trött.. Så anledningen till att jag inte svarade i luren var för att jag jobbade för fullt =) Åkte hem. Var hemma runt sju. Lagade mat. Myste med Älsklingen. Somnade. Vaknade. Uppdaterade bloggen! PHEW!


Så är läget alltså.
Just i dag ska jag plugga. Har seminarie imorgon och tenta nästa fredag. Annars händer inte så mycket. Just nu är det bara skolan som gäller..


Woho! Ugly Betty börjar ikväll! Har längtat =)



Jag har bestämt mig för att börja spela badminton igen. Gruppträna med SSIF i Frescatihallen. Fast det börjar i vår.. Får ströträna lite så länge

Snodde...

Vilken svordom använder du mest?
Shit eller fan

Äger du en iPod?
Nä!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Jag har ingen så det är Älsklingens mobil som ställs om jag nu ska upp. Min egna mobils alarm funkar inte (?!).

Hur många resväskor äger du?
En. Lite liten, men lagom ändå för man tar ändå med sig för mycket om man ska resa

Använder du flip-flops?
Jo, ett par svarta från H&M. Som inte är i plast!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Hemköp eller Prisextra.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Både och!

Vilken var den senaste filmen du såg?
Beck - den näst senaste. Om brudar som blev överkörda av ett tåg..

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet, kläder, resor, presenter... allt möjligt!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Hahaha! Ja

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nää! Jag somnar alltid efter typ fem minuter

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

Den är tom..

Vad åt du till middag senast?
Kyckling enchiladas till lunch som vi käkade till middag igår! Smaskens!

Använder du huvtröjor?
Jepp

Kan du vissla?
Jag heter ju Johanna så....

Vem var den senaste som ringde dig?
Erika. Fast jag kunde inte svara..

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Det ska gå snabbt framåt, gärna med kullar. Eller så ska det snurra runt. Men absolut inte upp och ner!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08

Tittade du på tecknat när du var liten?
Eh, ja

Hur många syskon har du?
Två, Erika är 19 och Lisa 16

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nope

Vilken film kan du alla replikerna till?
Jag kan nog kanske inte alla repliker med Kejsarens nya stil är väl den som sitter mest

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Jag har inget köksbord.. :(

Diskar du din egen disk?
Ja, och Älsklingens och tvärtom

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja men självklart!

Vem var din favoritlärare och varför?
Bosse! Min klassföreståndare i högstadiet som jag kunde snacka om allt med!

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Foto var roligast med svårt, och textproduktion

Vilken är din mammas hemstad?
Eskilstuna

Din pappas hemstad?
Skövde

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Typ 8 timmar minst.. :)

Vilken är din favoritfrukt?
Sura satsumas just nu..

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22 år ung!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, jag är ju ganska tvungen med tanke på mitt yrkesval. Fast inte här på bloggen. Här kan jag skräpskriva!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Veet faktiskt inte.. Måste fråga. Men jag tror dom tyckte det vara fin bara

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja, hellre det än bungyjump

Tycker du om att krama folk?
Mmm, mys!

Äger du en digitalkamera?
Jomenvisst. Fast inga batterier just nu.. Tråk

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Ingen på senare år tror jag.. Var länge sen jag läste en sorglig bok

Vad är du allergisk mot?
Pälsdjur. Eller katter bara.. Har faktiskt inte kollat mig, men jag kan ine gosa med min katt för då börjar det kli i ögonen! :/

Oups..

Om det var någon som hann läsa mitt förra inlägg så sorry. Jag var trött och hungrig igår. Skadad också! Blev lite arg.. Hoppas ingen tog illa upp. Man får visst klaga hur mycket man vill, för jag vet faktiskt inte hur ditt liv är.



Älsklingen ringde.
- Du, jag missade bussen!
Men wtf!
- Varför då? frågade jag.
- Han (kompisen) sa att det skulle ta typ en halvtimme, men det gjorde det inte!
- Hur kan du lita på vad han säger om tid egentligen?!
Historia: han kompis höll på att få dom att missa planet hem från Japan i somras. Och Älsklingen litar då på vad han säger om tid.. Smart. Men nu gick hans buss 11:30 men skulle ta längre tid. Så han är inte hemma förens klockan 20 ikväll.. Damn it!


Sov dåligt i natt gjorde jag också! Är astrött...

Fucked-off natt...

Jag hatar att sova själv! Hatar, hatar, hatar! Det funkar inte för mig. Helt ensam i den stora sängen. Massor med ljud runt omkring och ingen Gos att krypa nära och gömma sig bakom. Vad gör ni singlar egentligen? När det blir lite så där läskigt...?
I mitt horoskop igår stod det "lås dörrar och fönster". WFT? Skulle det hjälpa liksom? Så inatt låste jag alla låsen i dörren. Allahopa..
Somnade med tvn på. Strax innan 12 tror jag. Vaknade en timme senare. Somnade om. Vaknade två timmar senare. Grannen gör något. Klockan halv fyra på morgonen. Det låter som att dom knackar i rören, eller nåt. Men vem fan är uppe halv fyra och fixar i lägenheten? Dumjävlastudenter!
Läser min bok och hoppas jag ska bli trött. Det blir jag inte. Tvingar mig själv att somna. Jag som vanligtvis brukar slocka så fort jag vänder mig om. Somnar om. Det blir ljust ute. Nu kan jag släcka lampan! Somnar om igen. Vaknar och hoppas klockan ska vara mycket. Minst 10 så jag har fått mina timmars sömn! Men klockan är kvart i nio.. Damn it! Somnar faktiskt om igen. Vaknar klockan kvart i tio. Men det känns som att den är elva minst.
Fan.
Det värsta är att jag kommer sova precis likadant inatt också! Vakna, somna, vakna, somna..

Tänkte inatt att jag skulle ta en långpromenad i dag. Typ till Söder nästan! En lång väg. Skulle nog ta en och en halv timme dit. Eller kanske inte. En timme kanske. Men nu när jag tittade ut blev jag så jäkla osugen. Fast det börjar komma lite blå himmel mellan de smutsgrå molnen. Om det klarnar mer kan jag gå ut.. En stund.



Ikväll ska jag och se lite stand-up i alla fall.. Skratta lite och ta en öl!

Jag skulle vilja...

Jag skulle vilja gå till en skoaffär. Kunna välja vilka jäkla skor jag vill! Då skulle jag välja ett par läckra stövlar med högt skaft och klack. Svarta helst. Dom får gärna kosta över 1000 spänn också, för då är dom snyggast..
Dom jag har nu kostar liksom 400 spänn på Din sko och är inte lika spännande. Helt okej, men kvallen är nog inte så bra.




Vill du ge mig...?

Jäkla busskort...

Jag promenerade till tunnelbanan. Åkte hissen ner. Fingrade i väskan och kom på att jag glömt åkkortet hemma. (alltså, ska man kalla det tågkort eller busskort? För man använder ju den till allt!) Så då var det bara att gå hem igen. Tur att jag inte bor så långt därifrån.
Tog i och för sig bussen till stan sen.

Jag tror fåglarna i parken på väg till t-banan hade ätit något dåligt. Det var bajs över hela gången och de satt och sjung, eller pep på typ alla grenar. Sen pluppade det överallt i vegetationen utanför gångbanan. Hmm.. Tur att ingen träffade mig.

Jag har kladdat ihop nästan all fakta om pandan i ett dokument nu. Nästan artikellikt. Eller nåt. Ska söka upp en pandaexpert att intervjua också. Få lite mer kött på benen så att säga..
Orkar inte plugga mer i dag. Tänkte slå mig ner i soffan framför tvn faktiskt. Eller framför datorn med en film.. Vet inte vad jag är mest sugen på än :)
Sen måste jag ju laga mat ikväll också! Bestämma helt själv vad jag vill äta! (bäst!)



Joråsåattesåärdet..

Nu är jag ensam!


Fortfarande är det pandor som gäller hemma hos mig. Satt till klockan 9 igår kväll och skrev fakta. Good work, me! I dag ska jag börja skriva på själva artikeln! Det mest spännande!
Min kärlek har lämnat mig och åkt till Malmö. Han ska vara där tills på torsdag. Och ta bussen dit och hem! Bara för att tågbiljetten är dyrare åt ENA hållet än vad det kostar att åka tur och retur till London! Den här världen är ganska sjuk! Så han ska bussa sig i ungefär 7 timmar i dag. Stackarn..
Men först ska jag ta mig ner till stan och handla hem mat och sånt. Så jag slipper göra det senare i dag, eller imorgon. Eller, kanske måste åka ner imorgon. Men förhoppningsvis inte.


Just den här pandan bor i Wolongreservatet i Kina. Där populationerna bor väldigt skilda från varandra, vilket kan leda till inavel. Förödande för det lilla söta, snälla djuret.. Damn you world!!

What to do?

Serious! Grannarna har hamrat och borrat i väggarna typ hela dagen. Lite då och då. Det skallrar i fönstret och garderoben vinglar. Så illa är det! Så jag misstänker att dom nu har fler hål i väggen, än just vägg. Tänkt om jag skulle få för mig att borra lite och borra in mig precis på deras hål. Så vi får ett långt hål rakt igenom!
Haha.
Fast det vore inte så roligt...



Jag har fått lite gjort i dag. Dels lite på artikeln, fast bara research, inget skrivande. Sen diskade jag (utan att klaga som jag annars gör) och så småplockade jag undan lite skräp. Det är roligare att ha det snyggt och småstäda lite varje dag än att storstäda typ mer sällan. Så nu är det i stort sätt lika fint som i lördags då jag "storstädade".
Nu ska jag fortsätta plugga lite.


Någon mer som är sugen på stand-up på SysteroBror på onsdag?

En panda bajsar 97 ggr per dag


I dag skulle Perk ha kommit hit egentligen. Men så gjorde hon inte det i alla fall. Så nu får hon komma nästa vecka istället. Tråk att inte ses..
Så nu sitter jag hemma och pluggar. Bra iofs. Lär mig massor om jättepandan som jag ska skriva en artikel om. Som ska in på fredag. Skulle vilja ha massor med post-it lappar att skriva upp all info på så jag kan få en överblick, men har inga. Och orkar inte gå och handla dom heller. =)
Så får improvisera!


4 år och 11 månader idag, kärlek. Om en månad firar vi fem år!
Galet!



Min katt är sötast av alla

Jag och Peppe lyckas aldrig!

Vi har försökt ett antal gånger. Att komma ut efter en förfest alltså. Vi ensamma brukar i vår ensamhet festa själva. Alla andra brukar inte ha tid. Eller är sjuka, eller "sjuka". Tråkiga är dom i vilket fall..
Så igår. Jag och Pepps satt hemma hos mig. Älsklingen var också hemma, iofs. Drack lite drinkar, och spelade Geni. Snackade med en klasskompis som var på en annan fest (varför blev inte vi bjudna?) Dom skulle ut sen. Till Patricia. All right. Möttes upp i kön. Eller dom stod i kön, vi smet in. Kommer fram väldigt snabbt till vakten. Vi stod nämligen i någon sorts vip-kö. Eller nåt.. Alla kommer nästan in. Inte klasskompisens pojkvän som var ganska full! Han visade upp busskortet för vakten, istället för legget, och då var det kört. haha..
Så vi gick ur kön. Ställde oss längst bak igen. Busskortet tappade han. Alltså ungefär 1500 spänn, eller vad nu ett halvårskort kostar. Illa..
Sket i Patricia. Peppe missade precis sitt tåg så vi skulle sätta oss och ta en öl tillsammans på nån pub. Men just då stänger alla pubar! Hello? Varför stänga klockan ett på natten? Väldigt dumt...
Så vi hängde och snackade utanför Blå dörren. Sen lite i Slussen. Och så åkte vi hem sen.

Förra gången det bara var jag och Peppe så spelade vi badminton på min gata. Och hamnade på en korridorsfest i mitt hus. Gången innan det så blev vi gatumusikanter på Götgatan. Den gången gick vi iofs in på After, men endast för att kissa. Blev då nästa utslända för vi stod och drack vår egna blandning i toakön.. hehe.


Dagen har spenderats i mysets tecken. Ehm.. Med lite tarre och Bonde söker fru-reprisen. Lovely! Ska strax kolla in Ensam mamma söker. Jäkla mycket sök idag alltså! =)



Imorgon ska jag träffa syssen som kommer till Stockholm för att köpa hår. Fräscho.. Hehe. Typ käka lunch och sånt.



We'r all painted by numbers...

Storstädat!

Nu har jag storstädat hela lägenheten! Eller inte direkt "stor"städat. Har inte plockat ut sakerna från bokhyllan och så, men jag har verkligen gjort det fint =)
Så nu känner jag mig nöjd med mig själv! Och klockan är bara tio över elva! Nu har jag hela dagen att göra andra roligare saker..
Älsklingen har redan gjort sin tenta också. Bra gjort, sötnos!


Nu ska jag kolla klart på Scrubs!

Choklad!

Nu har jag kommit hem från chokladfestivalen. Det var mumsigt gott! Smakade massor med choklad. Blev mätt på choklad. Och köpte choklad.
Två stycken chokladklubbor. Som redan ligger i Älsklingens mage. hehe..
Sen en flaska choklad-glögg! I love it! Har inte provat än. Ska vänta lite till tror jag. Men det ska bli spännande i alla fall.

Imorgon måste jag städa lägenheten och handla hem lite saker. Typ drycker =)


"Min älskling är en pälskling som ska få lite pris"

Det jobbiga är över...


Jummie!
Ska strax sticka hemifrån. Min resa bär av till Nordiska museet på Djurgården där det i helgen är chokladfestival. Jag kommer äta mig mätt för hela helgen! Och bunkra upp lite.. =)
Hoppas på många smakprover.. För det inträdet jag betalar i alla fall.


Det jobbiga är över. Det han knappt bli jobbigt. Bara innan. Litegrann, ungefär.
Men nu har jag skaffat mig minst 10 vuxenpoäng till. Av att ha klarat av det där...


Imorgon är det fest hos mig. Typ ingen kan komma, men det är ju som vanligt. Men vi ska leka hjortleken och spela konkurrensspelet. (den här kursen lär oss massor med nyttigt) haha!
Så är du sugen? Hör av dig!



Min älskling vad bäst som stöttade mig idag...

Imorgon sker det jobbiga..

Imorgon ska jag göra det där jobbiga. Så jobbigt att det svider till i magen när man är grymt nervös, eller liknande. Fy fan.. Tur att min Älskling ska vara med mig. Jag behöver lite stöd..


Imorgon är också den sista föreläsningen för kursen. Men det är ungefär tre veckor kvar. Så sista veckan är det endast tentaplugg och sånt.. Skönt att kunna fokusera på endast det. Vill verkligen klara bra på det här provet. För kursen har var toppenbra! Och kul :)



Ska dela mig en blodapelsin lite senare.. Jummie! Och önska mig lycka till imorgon!

En av årets bästa!

Grönan var ju så jäkla schyrre och bjurrade på biobiljetter. Två stycken till och med! Så jag gav Älsklingen ett val: aningen långpromenad eller biobesök. Han valde bion. Så vi gick och såg Stardust. Som var en otroligt bra film! Älskar sago-äventyr-komedifilmer.
Robert de Niro var bäst! Fan vad jag skrattade! haha!
Men jag rekomenderar filmen. Är det någon du ska se på bio så ska du se den..


Imorgon ska jag vara i skolan. Och på fredag ska jag göra en jobbig sak. Hoppas det bara kan vara över snart.. Ajsing, min mage så det svider.


Den här tanken går till min vän P som har oturen att träffa assholes till killar.. Vi och din hund finns för dig i alla fall

Har du en väckarklockan till mig?

Jag äger ingen väckarklocka. Illa. Ännu mer illa är att mitt alarm  på mobilen inte fungerar. Vet inte varför, men det går bara inte. Så imorse skulle jag upp ur sängen ungefär tio i åtta. Älsklingen lämnade lägenheten, med sin mobil (min väckarklocka alltså) strax innan sju. Stackars sate som börjar skolan så tidigt! Men iaf. Jag bad honom att ringa mig när klockan var tio i så jag vaknar. Det ringer men klockan är bara 20 i. Så jag tänker då kan jag sträcka mig i sängen tio minuter. Yeah right! Så jag somnade skönt om.. Vaknade en timme senare, ungefär fem minuter innan jag egentligen skull gå. Av att Älsklingen ringde igen.
- Jag visste det! sa han..
hehe


Ska till skolan snart i alla fall. För det är ett seminarie på eftermiddagen. Ehm.. borde kanske läsa boken lite mer. Eller nåt. Det går nog bra..



Matidé till ikväll? Någon...?

Matinhandling i dag då

Inom en timme ska jag åka och handla mat. Ska möta Älsklingen nere på stan. Får se vad vi får hem.. Har sökt lite på nyttigare recept. Även om jag helst av allt skulle vilja äta en stor köttbit med bearnaisesås och kulpotatis. Fy fan va gott! Eller tacos... Jum, jum, jum.

Annars då? Har inte gjort så mycket under dagen. Satt med skolboken tidigare. Har seminarie imorgon. Den här gången har jag nog förberett mig minst. Orkar inte mer.. Satsar mer till nästa seminarie ist.

Har haft en superskön helg. Först lite party på fredagen. Lugn lördag. Var och käkade lunch med Lisa-fisa (min syster).  Kollade på tv hela kvällen. Och utklassade familjen i frågespel. Söndagen spenderades i soffan med en bok.
Geni heter frågesporten vi spelar. Nu har jag spelar det så många gånger att jag kan alla frågor. Så det är inte så kul längre.. Måste köpa en ny version. :-) Till Älsklingen stora sorg. Det är inte direkt hans favoritspel. hehe..

I helgen ska jag bara umgås med mina tjejer. Ta en drink, eller två. Eller öl, eller vin, eller cider, eller vad man nu tycker är gott att dricka. Jag har inte bestämt mig..
Kanske går ut och dansar. Vem vet!




Min mage kurrar... Börjar bli ganska hungrig nu. Älskling, ring så jag kan åka någon gång!

Hem- och kärlekslängtan

Nu börjar jag sakna Stockholm igen. Min lägenhet. Mitt hem. Och så saknar jag min kärlek. Han är inte här. Han är hemma hos sin familj. Fast ikväll får vi ju ses igen. På tåget hem. Nångång..


Ska slå mig ner i soffan med lite ostbågar och min bok. Läser Isfolket igen. Har snart bara 10 böcker kvar. Kommer sakna dom. Har läst böckerna hittills i två år nu tror jag. Lite då och då. Ibland blir det längre uppehåll och sen kommer man tillbaka igen. Undrar vad alla böckerna har kostat egentligen.. Fast det är Perk som betalat nästan alla. Och så har vi/hon fått dom i present också.
(hmm, intressant stycke i mitt liv. Not.)


Min syster Lisa: Kan inte du baka något?
Jag: Nej.
Men hoppas hennes sug efter sötsaker ökar för då kommer hon att baka något. Och jag slipper.. Baka är supertråkigt. Och förra gången var det inte ens värt det, eftersom kladdkakan inte blev så god. Suck på den.



Älskling, jag sov dåligt utan dig i natt...

Vill du ha en snustårta?

Gårdagens kväll utspelade sig så här:
Vi anlände till festen först. Som vanligt. Snackade lite skit. Det kom mer folk. Vi drack en god bål. Det kom mer folk. Jimmy fick en tårta av sin bror. Ett big-pack glass som blivit utkarvad i mitten där det satt en öppen dosa snus. Runt om på kanterna hade han satt dit utklippta bilder på halvnakna tjejer och tuttar. Sen i mitten hade han glömt ett paket cigaretter. Typ ingen käkade av tårtan. Fastän den var så rolig! :-)
Sen drack vi lite mer. Det kom mer folk. Framåt 22 kilade jag, Janet och hennes kompis Mathilda från festen för att gå till Harrys. Weeping Willows skulle börja spela klockan 22, men när hålls tiden egentligen? Fast det gjorde inget att vi var där tidigare. Stod längst fram under några låtar. Sen hittade jag Älsklingen längre bak. Mysigare att stå där..
Och den här personen hatar vi: Du hade på dig en vit och ljusgrå randig skjorta. Du hade ganska kort, men lockigt hår. Typ mellanblond. Du hade ingen taktkänsla, what so ever. Och du trängde dig som ett as.
- Hur såg han ut i ansiktet? frågade jag Älsklingen i bussen på vägen hem.
- Du vet som en kanelbulle fast när den är ogräddad, ja, som en ogräddad kanelbulle, svarade han.
Hehe..
Avslutade kvällen på kebabhuset. Det var smaskens! Åkte hem med tidiga nattbussen och somnade gott. Precis som jag vaknade. Skönt.


Utklassade min familj i frågesport nyss. Eller inte utklassade, mamma var ganska nära efter. Men det berodde på att jag aldrig fick rätt färg på tärningen när jag kastade. Antal rätt svar vann jag stor på! :-)
För då vinner jag pris...


Imorgon blir en lugn dag igen. Som i dag. Fast utan Eriksson-hamburgare. Jummie!
Sen åker vi hem till Stockholm framåt kvällen. Typ 20 eller 22. På måndag är jag ledig från skolan, men ska plugga som fan. Illa. Det är mycket stress i skolan nu..


Min älskling är bäst i världen...

Aj, min skalle!

Just nu pluggar jag mer än heltid känns det som. Eller inte just nu, men igår. Och dagar innan det. Fältarbetet tar musten ur mig, min mage och mitt huvud. I dag skulle vi göra en powerpointpresentation till redovisningen vi ska ha på fredag. Direkt började jag få ont i huvudet. Det kan också ha att göra med att jag var hungrig efter lunch. Men troligen var det skolan, eller hur?
   Vi skyndade oss klart med den. Sen åkte vi till stan och käkade dubbel-cheeseburger-meal på Burger King. Värda! Sen drog vi oss och drömde om kläderna på Topshop och Monki. Måste spara lite på mina pengar nu..

Jag har en Älskling som masserar min rygg just nu.



Skönt!

Deadlines och redovisningar

Slutspurten på fälveckans arbeten just nu. Igår klockan 23:59 stängdes inlämningslådan för rapporten. Fast vi lämnade in redan vid 20. Min förtjänst. Jag slet med Indesign in i det sista! Medans Peppe var på dejt..
I alla fall. Skola idag igen. Men imorgon är jag nog nästan helt ledig. Ska göra klart allt som måste göras till fredagens redovisningar i dag. Eftersom vissa planerar in att jobba hela dagar, när det är som mest stressigt.. (grumf)


I helgen ska jag hem till Eskilstuna igen. Weeping Willows spelar på Harrys och så fyller Tvillingarna år. Perfa! Länge sen jag träffade dom. Ska bli skitkul :D



Men nu måste jag gå till tåget. Gjorde faktiskt en macka som jag ska äta i skolan. Men måste köpa en juice också. Det blir lite torrt annars.


Annars då?

RSS 2.0