Fan för jobb

Jag tycker alla borde få jullov. Och sommarlov. Och höst och sportlov för den delen. Gärna betald..
Jag är redan (!) tillbaka till Stockholm. Imorgon börjar annandagsrean och då ska jag jobba. Julhelgen känns som bortflugen. Har det verkligen hänt?
Kommer dessutom troligen bli ensam i lägenheten tills nyår då jag åker till Tuna igen. Boooring.


Fast imorgon kommer jag träffa brudarna. Det är lycka!

Rimstuga

I dag kommer mormor, moster, kusin och kusinbarnet hit för att fira jul. Vi har ett lotteri där vi köper till en person var och en lite mer speciell och dyrare klapp. Och på dom klapparna måste vi ha rim.
Min lott att handla till föll på min syster Lisa.
Hon ska få något där det här rimmet passar:
Den här kan du lätt i och ur slinka,
och om du behöver pinka
måste du inte lyfta den högt över din skinka.

Gissa!

Tack morgontidningen för skrattet

Nästan det bästa med att komma hem är att läsa morgontidningen. Den lokala morgontidningen. I Eskilstuna finns det faktiskt två: Eskilstuna-Kuriren och Tidningen Folket. Just nu prenumererar mamma och pappa på Folket. (Dom brukar skifta beroende på vilken tidning som ger det bästa erbjudandet).
I dag kom det med en extrabilaga som dom kallar för typ Julbilaga eller nåt. Med pyssel för hela familjen och lite smått och gott. Och annonser från lokala företag.
Gunnarsons, Greflunds, nån bilfirma och frisör. ALLA är med i tidningen. Och alla har på sig tomteluvor. Gärna med såna där stjärnor på framsidan av det vita. Totally tacky.
Dom som inte hade råd att köpa tomteluvor ritar helt enkelt dit egna i Photoshop eller liknande program. På en annons var mössorna så poorly gjorda att det såg ut som röda bajskorvar med en vit plupp på.


Go-ho-ho-d jul!

God jul kära bloggläsare.
Tillbringar min helg i Eskilstuna, som vanligt. Pappa och Lisa körde till Stockholm igår kväll och hämtade mig efter jobbet. Käkade första (nästan) julskinkan vid tio och klädde granen efter det. Rätt trött efter att ha jobbar tio timmar (om inte mer).
Har redan fått öppna ett paket. Erika skickade från Australien för nån vecka sen. Fick en suupersnygg klänning och sen ringde vi henne. Typ 8 minuter för 200 spänn. God jul på den räkningen.
Hon hade gjort egen julmat. Helt själv, vilket imponerar mig bara det. Imorgon ska hon hem till en jobbarkompis familj och fira jul på australiensiskt vis. Tydligen drack man väldigt mycket.

Det snöar faktiskt. När jag vaknade vid halv nio puffade det ner ynkliga små stjärnor, men nu har dom blaffat på sig lite grann.

Nu ska jag julduscha och sen ta mig hem till Älsklingens pappa för att ge lite presenter. Mamma slutar jobba vid tre och efter det börjar julafton på riktigt. Jag ser faktiskt mest fram emot att få ge mina klappar...

Är ostbågar verkligen gott?

Jag vet inte varför jag får cravings efter ostbågar. Det är inte ens direkt gott. Eller jo, det finns vissa bågar; smala och krispiga som smakar annorlunda. Det är dom bågarna jag är ute efter. Men i en vanlig påse hittas kanske fyra såna bågar, max! Fast ibland köper jag guldpåsar där säkert varannan smakar så gott.. Borde skaffa mig cravings efter något man kan gilla hur det än smakar...

Danföredanföredan

Två dagar kvar till den mysigaste högtiden på hela året. Tänkt att det snart gått 365 dagar sen sist. Tiden går snabbt.. Den lär dock gå långsammare eftersom jag ska jobba 9 respektive 10 timmar i dag och imorgon. Långa dagar alltså. Måste dessutom panikshoppa mer julklappar på lunchrasterna. Typiskt...

Och nu?

Nu har jag läst ut alla fyra böckerna om Bella och Edward. Vad ska jag göra nu?
Jag är verkligen inte gjord att vara ensam. Ångest... Skönt att jag ska jobba mycket dom nästa två dagarna. Men sova ensam......

Är jag sjuk?

Jag har inte ätit något i dag. Eller jo iofs, tog lite chips från igår. Det är allt. Jag är inte ens hungrig. Tror jag skulle klara hela kvällen utan att äta något. Varför är jag så? Mat intresserar mig inte längre..
Men jag måste ju äta. Köper nog hem pizzan så den är klar till klockan 17 då Grinchen börjar på tv. Den filmen måste man ju se vid julen. Kollade nyss på The nightmare before Christmas och slog in mina klappar samtidigt.

Jag borde...

Ledig söndag. Soligt fin väder ute. Troligtvis nån minusgrad. "Jag borde gå ut" säger min hjärna. Jar har inte känt solens strålar på vette hur länge.  Mulet väder och sena jobbdagar har blekt min hud. Älsklingen säger att jag fåt göra vad jag vill i dag. Bara för att jag jobbat så hårt och äntligen är ledig. Så jag tänker fylla upp mitt glas med julmust. Sätta mig till rätta i soffan och läsa klart min bok. Kolla på nån film och beställa en Calzone till middag.
Lycka va?

Snille

Älsklingen har lämnat Stockholm för julen. Tog med sig bärbara datorn och lämnade mig hemma med ett stationär klump i flera delar. Inget var inkopplat. Det har tagit mig en timme att få ihop skiten men nu är den klar. Omstarter och annat som tagit lång tid. Illa..

Blev vin-modig igår och addade massor med människor på face som jag aldrig pratar med. Why? Snacka om needy och pinsam. Men men. Nu får jag stå ut med den ett tag. Facebook-ångesten. Lite som dagen-efter-ångest.
Blir röd om kinderna varje gång jag loggar in nu och ser diverse wall-meddelanden och vänskapsbekräftelser..

Julklapp


Fick en julklapp från Älsklingen. Genom telefonen. Han ledde mig till påsen som jag fick öppna. Men bara för att vi inte kommer hinna ses innan julafton. Fast jag har inte hunnit skaffa en klapp till honom tyvärr..

Min

Edward Cullen.

Hur kan man inte gilla en bok när man fantiserar fram det här ansiktet som huvudrollsinnehavaren?

Mine for life

Jag älskar The Sounds.
B-e-a-utilful som jag och Perk säger.. Åh vad jag saknar dig syster. Du får fan inte vara på andra sidan jorden längre!! Kom hem! Fattar inte att jag inte kommer kunna krama dig förens om fyra månader. Tortyr...


Jag saknar dig...

Skönt

I dag slutade jag jobbat klockan 17. SKÖNT! Har vart nere på stan och kollat mer klappar. Hittade till Lisa och en till mig. Fast måste byta storlek. Mina boobisar matchar inte resten av kroppen. Tight tubklänning är nog nice. Tur att man jobbar i butiken så kan det gå smidigt.

Måste läsa mer nu. Spännande...

Äntligen

Nu har jag sista boken hemma. Äntligen. Så nu ses vi ännu mer sällan. I alla fall tills boken är slut..

Jävla adlibris

Beställde sista boken i Twilight-serien i fredags. Fick mejl i dag om att boken är slutsåld och att jag inte kommer få hem den! Det är sämst, sämst, sämst.. Fan!
Nu får jag gå in på Akademibokhandeln varje dag och kolla om dom fått in den istället.

Är trött på att jobba. Är i mitten av niodagarsveckan och fick jobba till åtta i dag. Det var också bajs.

Sju dagar kvar

Niodagarsveckan är över nästa lördag. Om exakt en vecka. Det känns lång dit. Men ikväll ska jag inte tänka på det. Smuttar en folkis medans jag sminkar mig och fixar håret. Ska iväg och käka julbord med jobbet. Eller inte bordet, utan maten som finns på bordet.




Fast sen är det jobb imorgon. Ska försöka komma ihåg det ikväll. Ställa väckar klockan innan jag åker kanske?

Banta?

Min kropp bantar mig. Helt ofrivilligt! Sen jag blev förkyld igen, i helgen, så har jag vart helt osugen på mat. Jag är varken hungrig eller sugen på mat. Det är verkligen jobbigt när man väl ska handla och laga maten. Ingen fantasi.
Kan det vara så att min kropp bantar mig inför stundande jultider? Imorgon ska jobbet iväg på julbord och sen är det en och en halv vecka kvar till jul...
Eller så är det bara så att jag blev vampyrinspirerad efter Twilight i samband med att ha klämt alla tre böckerna sen i måndags. Mat är som jord. Som för Edward.




Nu är det lussefika på jobbet. Frukosten blir alltså lussebulle och julmust.

Jaha, nu då?

Då har jag läst alla tre böckerna klart. Hängde på låset till bokhandeln imorse. Har läst och läst och till och med hunnit gå på bio också. Och böckerna var bra. Nu väntar jag bara på sista boken. Om jag inte tar den på engelska.. Får se.

Imorgon börjar min 9-dagarsvecka. Sen är det typ jul. Hoppas tiden går snabbt. Eller inte, jag hinner faktiskt inte med. Två veckor kvar och jag har inte ens skickat julkorten än.

Belive it or not


Sådärja.
Då var andra boken slut. 450 sidor vampyrkärlek sen klockan tre i eftermiddag. Det var länge sen jag klämde en bok då här snabbt. Upplyftande.
Imorgon ska jag hänga på låset till Drottninggatan Bok och Bild och köpa trean. Sen läsa den i ett sträck. Och sen sörja att böckerna är slut. For now..
Kanske köper fyran på engelska så jag kan dra ut på njutningen lite till.


Det känns faktiskt helt underbart att få vara ledig imorgon. Lovely.

Öde

Här har det vart tomt ett tag. Har inte haft tid att skriva faktiskt. Har läst en bok. En bra bok dessutom. Längtade efter den när jag jobbade igår. Och det var länge sen jag längtat efter att få läsa. Tack Stephenie Meyer.
Om jag kunde drömma är den första boken av fyra i serien som blivit Twilight-filmen. Men filmen handlar bara om första boken så nu ska det bli spännande att läsa den andra böckerna. Ska göra mig klar och sticka ner till stan och handla den på en gång!

Jag är ledig i dag OCH imorgon. Lyx va? Fast sen jobbar jag nio dagar i rad. Det är bajs.

Snart 'hejdå' till lediga dagen

Söndagen känns nästan slut. Klockan är kvart över tre och solen är på väg ner. Här i Eskilstuna fanns det snö på marken igår, men i dag har den smält bort. Invånarna måste tänt för många adventsljus samtidigt.

Jag och Lisa tog en tur till Tuna Park för att handla julklappar. Mamma brukar vara lätt att köpa till, men den här gången hittade vi bara till pappa. Och till Lisa. Som hon köpte själv alltså. Jag hittade inget. Snålade iofs.
Darin var där och uppträdde och signerade. Såg honom faktiskt inte. Satt bakom ett bort och massor med fans framför. Intog min korv vid ett bord utanför Pressbyrån och lyssnade på vad han-med-micken-sa.
Vem är denne man?
Följer han med Darin på alla uppträdanden?
Utdrag av vad som sas:
- Darin's nya skiva är den populäraste skivan nu i december. Köp den här från skivbolaget för bara 150 kronor. 150 kronor.
- Darin's skivan är en fin julklapp. Säg bara vilket namn och hälsning du vill att Darin ska skriva på skivan, så har du en fin julklapp.
- Darin är väldigt förkyld just nu så han tar inte emot kramar från sina fans. Ni får en liten pratstund och han kan ta i hand, men inga kramar.

Är det inte helt sjukt?
Stackars Darin.
Faktiskt..


Åker snålskjuts med Sofia och hennes pappa till Stockholm. Dom kommer runt klockan fem och sen drar vi. Ska hem och äta smågodis och försöka kurera mig. Förkylningen har inte blivit bättre - har bara gått in i en ny fas.
Symptom:
- seg i huvudet, huvudvärk, snor överallt, slem i halsen som man måste hosta bort, halsont.
Trevligt att sälja smink imorgon. Verkligen.

....

....sa jag att jag är sjuk förresten?
Halsen kliar, jag är täppt och hostar. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag inte behöver skippa jobbet på måndag.


Btw, har kollat mer bilder på honom (se tidigare inlägg) men han är knappt snygg någon annanstans..
Tråkigt.
 



He. He.



Är det för tidigt att lägga sig i sängen (bäddsoffan) klockan tio en lördag? Jag och Sofia skulle setts i dag men hon var megabakis i morse och jag sjuk. Så vi hinner kanske träffas imorgon. Men ändå: lördag i Etuna utan fest! Skamligt.. Allt beror nog på att Erika inte är hemma...

Ögonorgasm!!

Jag och Lisa kom nyss hem från bion. Vi kollade på Twilight efter många om och men. Och jag ångrar mig inte! Det var fanimej två timmars ögonorgasm hela filmen.
Robert Pattingson är numera på min nummer 2 över snyggaste män (näst efter Älsklingen, såklart). Iaf så som han såg ut i filmen..

Halsjävel!

Klockan är alldeles för tidigt men jag är klädd och klar för jobbet. Halsen är fortfarande fucked up. Kan inte ens förklara hur den känns, bara skitjobbigt.
Åker hem till Eskilstuna direkt efter jobbet. Sweetans att komma hem. Hälsa på Mimmi-katt igen. Mys...

Ny frilla?

Jag är trött på mitt hår. I fyra månader har jag dragit ut på frisörbesöket. Jag  tycker det är jobbigt att klippa mig. Sitta och småprata fast jag inte alls är sugen. Sen ser man så himla ful när man sitter med den där plastcapen och slickat hår. Usch!
Men jag har nog hittat en frisyr som jag vill klippa mig till. Den är lite kort så jag vill nog ha den lite längre...

Fattigt med uppdateringar

Igår slog vi till på stort. En liten onsdagsfest blev det. Lite vänner, öl och glögg (dock inte för mycket glögg :).
Just nu är jag bara ledig. Men jobbar imorgon igen men är ledig i helgen. Åker hem till Eskilstuna imorgon efter jobbet. Nu är det länge sen jag var hemma.
Bästa: Project runway är på tv. Har sett alla säsongen men just det här avsnittet har jag missat. Hur är det möjligt? Favvisprogrammet iaf.


Har fått förkylningssymptom i halsen. Not good.

RSS 2.0