Äntligen

Jag tror att Älsklingen kommer i hamn om en timme ca. Fast då är jag redan på jobbet iofs. Han kommer dit och hämtar sin nyckel. Som han glömde såklart :) Fast han får ju se hur jag jobbar å andra sidan. Och pussa mig.


Inatt ska ajag få sova ut. Även om jag måste gå upp sex. Börjar åtta imorgon. Not nice..

Damnit!

Nu har jag ätit dålig sushi tre gånger i rad! Första gången var bitarna små och smakade direkt ingenting. Och sen mysko fiskar på. Andra gången var riset fortfarande varmt och inte helt färdigt. Not nice. Nyss åt jag klart den senaste av dåliga. Små bitar och bara sådär helt enkelt..
Knappt mätt. Fan. Men orkar inte laga mer mat. Måste diska istället.


Imorgon kommer Älsklingen hem. Äntligen ska jag få sova ordentligt. Är riktigt trött. Sover ju med tvn på tills klockan blir 4 halv 5. Då stänger jag av för då börjar solen gå upp och det blir ljusare ute. Snacka om grovt handikapp. Illa..





Glöm inte clubdagen på torsdag. 10 procent på allt i butiken! (med clubkortet alltså) :)
Min rabatt: betydligt bättre.

Yumo!

Vilken burgare. Min mage jublar. Eller inte så värst mycket faktiskt. Proppade nog den för full.

Jag är inte online på msn så ofta nu för tiden har jag märkt. Hade två samtal igång och var skitstressad. Pling hit och pling dit. Inte lika smidig som förr i tiden. Msn-mästaren som surfade mellan varje fönster..

Skulle vilja sova gott i natt. Ska inte ha kanal fem igång under natten iaf. En zombiefilm går igång vid midnatt och den vill jag inte vakna och se. Bäst var under OS. Då kunde jag ha ettan igång hela natten utan att riskera mysko tvprogram.

Banankontakt

Jag har msnkontak med min Älskling som sitter på andra sidan Östersjön. Internet är bra.
Nackdel: jag har inte hunnit äta något än och jag vill ju liksom inte pausa samtalet. Magen får vänta.. En stund iaf. Ska steka hela hemmagjorda hamburgare.


Fyndade på mitt jobb. En topp med ringning på ryggen och fram. Lila. Och en typ mörkturkos finstickad baströja. Och en bh och trosor till. 280 pix! I love my work!



Nu ska jag fixa ett Kort på Kort. Perk skickade bilder på min katt. Vem om inte hon ska vara på mitt Visa?

why?

Varför är jag alltid trött?


- slabb

Det låter äckligt när tjejerna hånglar i SATC. Alla utom Carrie smaskar som fan. Stön, smask, stön, smask. Klet. Klet. Klet. Är tvungen att spola förbi eller titta bort där dom börjar. Tappar liksom matlusten...









- bakisdag

Vaknade för tidigt. Fortfarande lite lullig. Men gick upp i alla fall. Why? Sex and the City i sängen tillsammans med macka. Nudlar i soffan tillsammans med Sex and the City. Lika bra att äta innan man hunnit bli bakis. Sen blev jag bakis ändå. För en kort stund bara.. Käkade McFeast-meny i Fältöversten och köpte en bok jag inte visste fanns. Bakis borta.

Nu varvar jag SATC med Snabba cash av Jens Lapidus. När den är slut kan jag läsa boken jag inte visste fanns. Har glömt titeln men författaren heter Lisa Jewell och är perfa!




Tre dagar kvar innan Älsklingen kommer hem. Det är inte schysst. Snacka om grov ensamhetsångest. Jag har sagt det förut och säger igen: jag skulle inte klara av att vara singel!




Mamma har köpt gardiner till mig. Hon hämtar dom på posten imorgon. Sen ska vi köpa matbord (äntligen) och hyllor på Ikea. Kommer bli superfint här hemma!





Nu: mer ensamhet

- of the 9: th

"Threesome is the blowjob of the 9: th"
Första gången jag skrattade högt sen jag började titta på SATC







- återseende

Ikväll kommer my lovah, Camilla, hem till mig. Hon har vart aupair i US and A i över ett år! Sen messelimessade hon mig tidigare i dag och vi båda var lediga ikväll. Så hon är påväg hit nu tillsammans med lilla vinflaskan. Sen vet man aldrig vart vi hamnar!





In i dimman

- lång vecka

Den här veckan har vart lång. Är inte ens slut. Sjukom och semester på jobbet har gett mig en 40-timmarsvecka med plusmeny. Fast utan coca-colaglas. Skriva, stapla, frona, sälja all day long. Tack gode för att mina ben pallar min kropp. Första dagarna var en pina. Som om en anakonda squeezade mina vader i tre timmar.

Som gräsänka har jag spenderat min kväll i soffan. Lite cola och ostbågar. Och första säsongen av Sex and the City. Är väl dags att titta på den nu. Tog en paus nu. Casanova om the tellie. Bra att somna till. Jobb imorgon. 9:55 till 16:15. Sen en ledig söndag. Har inga planer för imorgon kväll dock. Alla mina stockholmsvänner har nog annat för sig.. Annars give me a call








Njut, älska, lek, giv

Planer

Ikeakatalogen anlände häromdagen. Satt och drömde mig bort. Men vi kom fram till att vi ska ändra om lite här hemma. Den stora klumpiga, osmidiga bokhylla ska bort och istället ska vi köpa matbord och hyllor att sätta på väggen. Kommer bli superfint!
Har rensat hela hyllan nu på kvällen. Är rätt (!) varm.. Slapp i soffan nu.





Älsklingen har åkt till Estland och kommer hem först på onsdag. Lite semester, lite jobb. Bestämdes häromdan och det har nog inte riktigt smält att han är på båten iväg nu.. Jag ensam.




Sista kramen

Bål, mat, lekar och dans. Gårkvällen i fyra ord. Käkade wok (sådär), gillar ju inte wok direkt. Eller inte hemmagjord iaf :) Vi gjorde en tipspromenad. Konstiga frågor vare, typ: vem är mest blåst? Sen tre namn på oss som var där. Sen när vi svarat på alla (eller gissat) så fick man göra en tävling för varje fråga. Så dom tre som var nominerade till vem är mest blåst fick blåsa en ballong till den smällde. Och då va den personen mest blåst! Smart va?
Jag och tre andra hade lika många (få) rätt så vi fick också tävla mot varandra. Ta en shot med ren vodka, vänta tio minuter (hinner den slå till?) och sen stå den snyggaste posen på ett ben och längst.
Jag vann.
Vann en drink.
Men jag vann!

Tog tåget in till stan. Typ en halvtimmes färd eftersom dom bor way of. Förfesten slutar liksom inte förens man är nere på centralen. Gick till Blue moon bar. 27 års åldersgräns, men tror inte nån som var där var så gammal. Dansade nån timme, blev trött och åkte hem. Somnade vid halv fyra.
Jo, fyllekäkade också. Men jag var sparsam och kokade egna nudlar när jag kom hem. Wierd?


Älsklingen kommer hem på eftermiddagen. Sen ska vi umgås och ha trevligt tills vi somnar. Sen börjar arbetsveckan igen. Puuuuust.





Snygg design va?
Tack E :)

Dålig start

Jag har tagit bort sminket för kvällen två gånger. Aldrig tidigare har jag blivit besviken på min make och tagit bort den. Och nu har det hänt två gånger efter varandra. Provade först med en grå ögonskugga. Har inte haft det sen typ i vintras. Hade glömt hur man gjorde. Såg ut som ett spöke. Eller som att jag var blåslagen i fejan.
Sen provade jag min nya eyeliner från Max factor (gratissminket du vet). Den var också grå. (älskar faktiskt grått). MEN målade för mycket. Såg ut som Cleopatra. Not nice.
Nu ska jag göra min gamla hederliga sminkning. Svart flytande eyeliner och mascara. Svart. Fast lite mer än vanligt. Det är ju ändå fest.



Handla present med Daniella igår efter jobbet. Peppe fyllde igår och i dag har hon fest. Hon ska dessutom flytta till Korea för ett år om några veckor. Så ikväll blir sista gången på ett år som jag träffar henne :'(
Sen köpte jag en låda vin och så stack vi hem till Dany. Fyllde i en "mina vänner"-bok som Peppo ska få. Drack vin. Sov över. Småbakis i dag. Men snart är jag igång igen. Börjar min festkväll med cola, nudlar och mikropizza i magen.




Och en killing partymake såklart

Ren om tån

För nån dag sen på jobbet kom en tant in med sin lilla bjäbb-hund (du vet, liten, hårig, rosett på huvudet, skällig - en sån ras). Jag hjälper henne med smink och sånt. Sen känner jag hur hunden står och slickar på min stortå! Så nu är den ren.









Visst är hundar lite äckliga ibland?
Eller va det jag som va äcklig som hade doppat fötterna i Doggy?

Gammal oskuld

Undrar om jag kan se hela 40 year old virgin utan att somna? Nja..
"It feels lika a bag of sand" - om en kvinnas bröst. Hahahaha! Bästa filmcitatet.






Somna

Äntligen mera förmåner!

Jag fick gratissmink på jobbet i dag. En silvrig eyeliner och en creme blush från Max Factor. Sweet!
Imorgon kommer en silvrig clown påskkärring jobba på H&M Lidingö.





Mackisar med köttbullar.
Ostbågar med lite cola till efterrätt.
Sweet!

Livet?

Vakna, jobba, äta, sova.
När har jag fritid? Att jobba heltid ger ingen ledig tid. Fast jag är ju alltid ledig söndagar och varannan lördag. Det är najsa scheman!

Har en halv vesuvio vilandes i magen. Tänkte poppa popcorn, men blev inge sugen sen. Var sugen på att skriva något också, men sen ångrade jag mig. Skrev mitt schema i kalendern istället. Har förlängt mitt kontakt till den sista oktober. På min önskan. Sen vet jag inte vad som händer. Stanna eller inte... (?)

I helgen har Peppe hejdå/födelsedagsfest. Hon flyttar till Korea för ett år i slutet av augusti :( Annars har jag inga planer. Slutar dessutom fyra på fredag och är ledig lördag så jag har massor med ledig tid! Älsklingen åker till Eskilstuna imorgon, tyvärr. Så jag blir väl ensam hemma..




Sova kanske?

Bibblan är bäst under regniga dagar

Kapade hem fem böcker från mitt besök från bibblan i dag. Älsklingens idé att jag skulle dit. Hade inte ens tänkt på det själv.. Köper ju alltid böcker, men det här var ett billigare alternativ nu när pengarna börjar ta slut (20 dagar innan lön)..

Jenny av Jonas Gardell har jag redan läst ut. Fristående fortsättning på hans andra böcker. Jag gillar hans skrivsätt och blir inspirerad att skriva själv. Han flummar som fan och lämnar läsaren att göra egna tolkningar. Mucho bra :)









Skulle vilja ha en nackmassage. Älskling?

En hottig superhjälte

Lördagen blev sen men inte allt för vild. Drinkar på Vampire Lounge, öl på Carmen och avslutning på Kellys och Jerusalem kebab. Kul snack med en australienare som ville spendera sin sista dag i Sverige med Peppe. Fast hon tackade nej :)

Igår var jag och Älsklingen och handlade. Laddade hem en kul serie, Arrested development, som vi kollade på. Framåt sju var vi nere på stan, träffade hans komis Zetterlund som ska besöka oss heeela veckan. Vi käkade på Pizza hut och såg Batman på bio. Fy fasiken var Christian Bale var snygg! Har inte tyckt det tidigare men han var en riktig heting. Synd att han misshandlar och är lite elak. Bäst var ändå Heath Ledger.. Sorgligt.

Lämnade cykeln efter jobbet. Regnet öste ju ner! Helt galen.. Nu är jag dock varm igen. Mysbyxor och strumpor.


Ledig imorgon. Städa och ta det lugnt.



Nu: köttfärssås

Bli musälskare?




Jag tog mig ner till regniga centrum för att kolla in Prideparaden. Ensam. Blöt var jag men paraden var kul att se. Innanför avspärningarna var det världens fest medans vi tråkiga Svensson-hetrosarna stod och tittade på. Ganska sjuk egentligen. Som ett studentfirande fast med läderbögar, transor och flator med hår under armarna och blottade tuttar. Transorna hade dessutom sjukt snygga ben och kunde gå i skor jag bara kan drömma om.. Fast alla hade typ största näsan, säkert 70 procent. Weird?
Men dom verkade ha så kul. Ölen, ciderna, häxblandningarna i petflaskor och redbullen flödade. Musiken dunkade ändå in i bröstkorgen och visselpiporna tjöt.
Jag borde kanske bli en musälskare till nästa år så jag också får vara med och fira...



Min spellista

Älsklingens Itunes är det enda jag använder just nu. "Min" dator har inte vart igång sen skolan typ. Skärmen använder vi när vi ska se på film och jag varken vet eller orkar koppla in den till min dator igen :)


Min spellista:
18 karat gold - Johnossi
Party with my pain - Jonossi
In the mystery time of cold and rain - Johnossi
Up in the air - Johnossi
Blue virgin isles - Ted Gärdestad
It doesn't have to be that way - Jim Croce
They Say - Scars on broadway (sångaren från System of a down)
Dance tonight - Paul McCartney
Man must dance - Johnossi

Superweekend!

Så snart älsklingen kommer hem från jobbet ska vi käka kycklig sallad. Betalade 0.02 kronor för den. Ganska bra pris va? Hahahah! Jaha, 65 spänn, fan va billigt för kyckling, grönsaker och sånt, tänkte jag i affären. Men då hade dom ju missat 45 kronor för kycklingen. Blåsta.. Såg det först när jag kom hem. Fast vet inte om jag skulle sagt till. Skulle du?

Älskar min nya kjol. Den är helt underbar! Och inte alls liten. Den är perfekt. Drar åt och puffar ut.. Mums-vacker är den! Två kunder berömde den i dag.

Hatar att få telefonsamtal som man inte kan kolla genom hitta.se. Helt uselt. Det är säkert Academic work som vill erbjuda mig det där jobbet jag sökt, på en gång! Säkert de..
Kommer nog få jobba rätt mycket i Lidingö när mitt sommarvik är klart. Supernice! Lika gärna stanna där när jag ändå skulle jobba på HM tills jag hittar ett annat jobb..



Ikväll: jag vet inte vad som händer. Älsklingen vet vad men han hann inte säga i telefonen. Men vi ska träffa några vänner och jag har köpt vin. Så onykter i trevligt sällskap kommer jag bli, minst.

RSS 2.0