Älska!


http://www.poshgirlvintage.com/

Om jag hade pengar skulle jag köpa alla klänningar som gick att köpa på den sidan!
I love it.


Ta fram mobilen!

Vem ringde du till senast?
Hällby (mamma och pappa alltså)

Vem ringde senast dig?
Hällby

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Yes, det blir bra! Puss
(Från Perku)

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Sofia! (angående ett systembolagetbesök)

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
Hehe, mmm, den står i badrummet :)
(till Perku som glömt sitt vax hos Sofia)

Har du några utkast?
Jag har inte ens en sånt val

Vad är ditt rekord i snake?
245 (jag tror jag har spelat en gång, pinsamt annars)

Vem är först på obesvarade samtal?
Jag har ingen sån heller!

Vem är först i telefonboken?
Anders Grönan

Hur många skickade sms har du totalt?
2362 (HJÄLP!!!)

Så kan man fördriva nån minut...
Do it!

Hemma!

Nu är jag hemma igen.
Skönt!
Har haft en supermysig vecka. Både hemma hos mamma och pappa och hos Sofia. Där vi nästan grillade lax (jävla grill) och käkade massor med romsås. Drack ett glas äcklig vin. Och många goda!
Vi har käkat tarre med massor av brudar. Snackade skit som vanligt. Jag och Perku slafsade i oss Cornerhamburgare halv 2 en natt. Eller det var nog jag som slafsade. Sen hade jag en gravidmage. Älskar dom där burgarna! Myste dagen efter.. Film, chips och godis. Och cola. I love it!
Måste handla. Jag har iiingenting hemma! Bara smör och en juice. Och en burk med bubbelvatten :-) Sen har jag en Potter bok som jag inte ens öppnat. Häärliga stunder ska jag ha med den. Har flera gånger nästan fått reda på vilka som dör. Men jag sluter öronen lika fort som en höna bajsar!
Känns som ett flummigt inlägg.
Men det är så skönt att vara hemma igen! Nu måste jag umgås med lite Stockholmare igen. Börjar tappa stilen.. Tyckte faktiskt tunnelbaneperrongen luktade hemma när jag kom dit. Udda jag är....


Kanske ska mysa med lite snask ikväll. Fira lite att jag är hemma ;-)

Hemlängtan...

Idag åker jag hem till Stockholm igen. Har haft det supermysigt här hemma i Eskilstuna :-) Synd att vädret inte vart det bästa alla dagar. Ingen sol knappt och ingen åska! Skandalöst!
Men igår låg jag och Sofia och solade nån timme. Aaaasskönt! Just nu är det mest molnigt... Gumman ligger fortfarande och sover. Jag ska ta en dusch så länge. Får se vilket tåg jag tar hem. Tänker ju inte stressa direkt. Får se vad som händer i Stockholm också. Peppe kommer ju hem från Gotland at last. Alla utom Daniella är väl typ hemma.. Hum hum.
Kanske party på onsdag.. Får se.


Men men.
Trevlig dag alla!

På semester

Sitter hemma hos Fia och luffar. Har myst hela dagen med hyrd film och hemmagjorda hamburgare. Fast inte köttet då.. Hade en bitvid kul kväll. Raw sög balle så hårt! haha! Både musiken och folket var mysko.. Vi skulle ha stannat på Lotus istället.
Men men..

Åker snart till Stockholm igen. Kanske på tisdag. Börjar få hemlängtan nu. Har vart borta en vecka imorgon.. eller nej, på tisdag menade jag.. I alla fall.


Nu ska vi kolla på Beck. Hoppas jag inte sett just den filmen :-)

Lite lullig var dag

Ska cykla till systemet strax och sen hem till Sofia.
Party ikväll.
Utgång till RAW. Sweetaste!
Men nu måste jag sticka. Hinner inte berätta mer =)



Dricka hemkört och cola i en uppblåsbar pool.

Semesterflyttningsdag

Idag tar jag mitt pick och pack och flyttar från familjen till kusinen. Vi ska ha fest ikväll och sen gå ut. Käka mat och snacka skit och sånt. Sen stannar jag nog där nån dag, om jag får såklart, innan jag åker hem till Stockholm igen.

Blev grymt besviken på den här sommaren igår.. Den är inte den bästa kan man säga. Snarare klassas den nog åt den sämsta, om jag ska vara ärlig. Inget kul kommer hända, sen börjar skolan igen.. SUCK!



Men men....

Gårkvällens fest och utgång - sammanfattningen

Det blev en väldigt rolig kväll igår :-) Förfest hemma hos Marie. Fyra brudar endast. Perku-poop hoppade på bussen när vi åkte in till stan. Efter att hon jobbat hela dagen.. Hur orkar hon? hah
Sen gick vi in på Harrys. Drack lite drink och lite öl. Grattade min förlovning.. Massor med folk! Inte konstigt eftersom det var löning. Men skämmes Harrys, för era jävliga ölpriser! Hutlöst!

Kvällens citat: Jä-ävlar vad du har växt till dig, eller jag menar hej! (Micke, gammal badmintonspelare som tänkte högt)
Kvällens dans: pimplingen samt kirurgdansen
Kvällens dyra pris: en burk cola och en tallrik med strips för 35 spänn. (Jävla Jalla Jalla)
Kvällens veligaste: brudarna som ville och inte ville på efterfest en stor del av kvällen
Kvällens jobbigaste: att promenera hem!!

Vi gick hem från stan. Så. Jäkla. Jobbigt.
Tur som fan att jag hade med mig ett par låga skor. Det hade inte vart skönt att promenera i pumps. ParkenBadet fick och fick nästan inte besök. Jag fegade ur mest och de andra efter halva vägen. hehe..
Vi besegrade fotbollen på vägen hem dessutom. Och så hann jag se soluppgången precis innan jag somnade strax innan fem. Jävligt trött alltså. Måste ta mig en tupplur framför tvn nu tror jag.

Ikväll ska jag och Lisa grilla lax.
Tidigare idag köpte vi baguetter på Lökens och så åkte vi till Sigurtsristningen och lunchade. Asamysigt. Bilder kommer snart på johannsing.bilddagboken.se
Tagna med Lisas sprillans nya kamera.


Måste vila nu.
Bye

Utgång!

Ikväll är det fest och utgång som gäller i lilla Eskilstuna. Det är min älsklingsälskade kusin som drar med mig med sina kompisar. Har inhandlat lite cider och väntar mig en ganska lugn och billig (?) kväll. Ut innan tio eller? haha!
Vi ska ju ut på lördag också faktiskt. Måste minska på mitt alkoholkdrickande efter sommaren. Har alldeles för mycket fester och trevligheter inplanerade (och blivande planerande.. hmm). Tänkte först ta bilen, men Fia snackade mig ur det. Haha!
Sötnosen..


Älsklingen har mejlat. Han mår bra i alla fall.
Skönt de :-)


Nu: smink!

(ps, jag ägde lillasyster Lisa på äventyrsgolf idag. Hon ägde mig i glassätning på Slagstaglass)
URK!

Hemma i Eskilstuna

Lisa och jag åkte från Stockholm vid 17 idag. Innan hade vi vart på grönan en stund och åkt. Vann ingen choklad den här gången. Damn... :-)



Ska bara njuta av min ledighet nu.
Skööönt!

God morgon...

Hade ställt min klockan på 10. Tänkte ligga i sängen och läsa eller glo på tv ett tag innan jag var tvungen att gå upp. Sen när klockan väl ringer så blir jag skitförvånad! Hah. Jag tänker: Shit, klockan kan väl inte vara tio redan! Jag tyckte jag inte hade sovit någonting nästan. Sen somnade jag om, utan en klocka ställd och vaknade vid elva. Bajs.
Så nu hinner jag knappt ligga i sängen och bara läsa eller kolla på tv.
Fast för en bra anledning, och det är ju att Lisa kommer hit. Klockan ett landar hennes tåg och sen drar vi vidare. Grönan, shopping, you name it. Men först: McDonalds!! Är fortfarande sjuk sugen på hamburgare! Vi hade planerat att äta det igår, men det blev inte av, så nu måste jag äta det idag i stället.
Hehe..


Ska läsa lite i alla fall.
Erika har köpt en tre nya Isfolketböcker som är LOVELY! Har läst en och har börjat med den andra. (har inte hunnit läsa mer pga av jobbet, men nu jäklar!)
Smell you!

Natt

Klockan är tre. Jag kom nyss hem från pubkvällen på jobbet. Den sista för mig!!! Förutom avslutningsfesten. Slutade som sagt jobba idag! Så nu har jag sommarlov!!! :-D
Lisa kommer hit imorgon. Och då ska vi till Grönan! (surprise)!!! Hahaha...


Men har haft en skitkul kväll. Synd att dodgeboll (spökboll) spelen avbröts på grund av ett bråk. Men men.. Slapp dessutom ta taxi hem :-)


Nu ska jag sova och så äta på McDonalds imorgon. SMASK!!!
God natt.
(jag drack bara fyra öl ikväll, ganska lugnt alltså, men ändå sent)

Haha!

Hade lite tid över innan jag ska springa iväg till jobbet. Så satte jag på tvn. På ettan just nu går Trazan och Banarne!! Dom är sååå roliga! hahaha!
Nu sjunger dom om en energigris. hahahaha..
"Grymta på varenda griiis, vi ska gååå till paradiiis".



Och så improvoserar dom ganska mycket också. hehe...


Men nu: jöbb.
Sista dagen!!!!!
(glädjetjut)

Avsked

Klockan är 20 i 6 den 22 juli. För några minuter sen klev min Älskling ut genom dörren och kommer inte tillbaka på 4 veckor! Jag kan inte minnas att vi vart från varandra så länge. Vill att vi ska ha gjort det nästan, då känns det liksom inte lika jobbigt. Imorgon på morgonen nån gång landar han i Japan. Hoppas han får en underbar tid i alla fall.


Idag är det min sista dag på jobbet. Så. Jäkla. Skönt! Igår hade dom missat att Bonnie var ledig så jag fick vara i Kärlekstunneln. Okej, för en 7 timmarsdag men det är inte kul att få "lida" för andras misstag. Eller nåt.. Hoppas dom gjort rätt idag i alla fall så jag får jobba min sista dag i Huset.
Sen är det pubkväll. Och tävling avdelningarna imellan i Spökboll (dodgeboll).
Heja oss!


Imorgon kommer nog Lisa hit. Hon har inte svarat på mitt mess så jag ska ringa hem idag. I sånna fall ska vi till Grönan! Haha! Jag blir aldrig av med dom.. :-)


Nu ska jag sova mer innan jag måste gå upp till jobbet kl 10 över 9.


Har inte riktigt fattat att han åkt än....

Länge sen

Det var ett tag sen jag bloggade. Har vart för mycket ledig och haft mystid med min Älskling. Som åker till Japan på söndag, så jag måste passa på. Han blir ju borta 4 veckor dessutom! :O
Skandal..

Ledigheten tisdag och onsdag var underbar! Bara ensam gostid med min sötnos. Vill inte berätta allt och förstöra charmen.. Men mysigt har det vart.
Och så gjorde vi en till sak.. Men det är det också bara få som vet :-)


"Sexorgie i kärlekstunneln" på Expressenlöpet! :-O
Hahaha! Jag undrar som fan vem det är som filmat och lagt ut.. Pucko i alla fall.


Ska diska snart.
Men nu: bara vara ledig.
Har tre dagar kvar på jobbet. Så jääävla skönt!

...

2 till saker:
Mitt rådjur ligger i gräset utanför mitt fönster och äter gräs.
Och det är min och Älsklingens 4 år och 8 månadersdag idag.
Grattis oss...

Hey ho, let's go!

Har vart dåligt på att uppdatera. Men har vart ledig, myst och jobbat mycket.. Älsklingen åkte till Eskilstuna idag istället för på torsdag. Så jag sitter hemma själv nu. Bu...
Är trött och sliten. Imorgon är det 13 timmars arbete som gäller.. MEN! Det är min sista, sista 13 timmarsdag ever att jobba där! YEAH!
Bästa..


Dagens citat från Jobbet.
Jag står i Vippen och frågar en kille som sitter på en matta:
- Har du gått själv genom huset?
- Vilket hus?
Frågar han då.
Jadu.. jag vet inte.
Vad heter den här attraktionen liksom?!
Pucko.


Sova snart.. Ska bara njuta lite mer av att vara hemma.

Fredag den 13:e

Sammanfattning av otursdagen
Jag cyklade till och från jobbet. Utan att ramla och slå mig. Fast det var hiskligt nära en gång! Jag åkte över ett spårvargnsspår och halkade till med framkjulet. Jaiks va nära det var att jag vurpade!
Jag gjorde inget oturligt på jobbet. Jag har inte tappat något värdefullt i backen. Nästan inget mer otur kan hända, om det inte händer här hemma. Värsta är väl om jag får det att brinna upp kanske...


Vi har en råttkompis på Jobbet. Den heter Larry och är söt. Den ser ut som en mus. Bor vid Insläppet. Idag matade Angie den med smulor från en havrekaka. Hoppas det smakade :-)
Ikväll ska det smaka med spaghetti och köttfärssås. Yummie! Och ostbågar.. Smaskens!


Jobb imorgon. Samma tid och plats.

Phew..

Phew.. Jag hade helt glömt bort att söka studiemedel för hösten! Som tur är hade jag e-leg så jag slapp till och med att skicka in papper :-) Majgaad.. Jag kommer till och med läsa 60 poäng sammanlagt det här året. 40 är det vanliga liksom.. Humms..


Två oturssaker idag
Älsklingen säger:
- Cykla lugnt idag.
Han har aldrig sagt det tidigare och bara för det kommer det hända något.
Det är fredag den 13:e idag.
Jaiiiiks!
Lika bra att knappa in 11... i mobilen på väg till jobbet liksom. Damn.
Jobb mellan 11 och 18. Sista dagen närmar sig. Dock inte med stormsteg. Tiden går jävligt sakta måste jag säga. Det känns som att jag räknat ner i evigheter. Medans det bara är ca 2 veckor. Bajs.
Får börja se fram emot de små sakerna innan den stora dagen. Till exempel på tisdag och onsdag då jag och Älsklingen ska umgås och hitta på något riktigt mysigt! Letar hotell och sånt häromkring där vi kan sova.. Men har inte hittat nåt bra än. (Bra = billigt och lyxigt). Nerå..

Jag och Perku börjar planera sommaren rejält nu. Hon har fått ledig sina sista arbetsdagar och då ska vi fara iväg någonstans! Om nu min lön blir bättre nästa månad. Hrm.. Tveksamt. Men snart kommer studielånet och en lön samtidigt. Plus semesterersättning. Good money.. (eller nåt).
Får se vart vi hamnar. Kanske i Spanien. Ganska långt från havet, iofs.. hehe.

Disk = blä

Nu har jag jobbat klart för dagen. Men inte här hemma. Har en hög med disk att se fram emot. Det är egentligen Älsklingens tur, men på något konstigt sett har han fått det till att det är min tur. Igen.
Damn..


Har i alla fall inhandlat en stor cola som jag ska belöningsdricka lite av ikväll. Kanske med en påse popcorn :-)


Det hände typ inget kul idag på jobbet.. Tyvärr.
Dåligt som hände var att öppna sin lönespec iaf = smärre chock! Fy fan! Jag måste hitta ett jobb med bättre betalt.. Jag kan typ betala hyran och mat, en dag. Sen är pengarna slut. Snåla jäävlar.. Det är ju vi som får stället att fungera.  Utan oss vad skulle ni ha? Lite mat och spel.. (Mummel, morr... )
Ja, så det är min plan. Skaffa ett jobb med bättre betalt. Och det är då ett jobb med halvbra betalt.
Sådeså!

Ledigheten:

Tisdag:
Handlade lite mat och en vinare på stan. Sen satt jag hemma framför tvn och datorn heela dagen till kvällen. Då drog jag iväg och hade en avskedsöl för Camilla som slutat på Jobbet. Vi var på After. Sen på McDonalds. Götti!

Onsdag:
Både jag och Älsklingen var lite bakis så vi låg i sängen till klockan halv 2 ungefär och kollade på en film. Sen lagade vi tacos och tog det mer lugnt. Sen åkte vi iväg och såg en biofilm på kvällen. Oceans 13. Väldigt bra faktiskt.. Sen åkte vi hem, kollade lite på tv, och somnade ganska snabbt. Urtrötta båda två!

Idag jobbar jag 11-17. Så sweet! Nackdelen idag är att Tommy ska ha en gammal vän och hennes kompis sovandes hos oss inatt för dom ska på nån konsert. Så jobbigt med nattgäster.. Phew. Tur att dom kommer ganska sent iaf. Hehe.. :-)
Men nu måste jag surfa vidare om jag ska hinna till alla sidor som jag måste.
Baj

Parteey!

Sitter hemma och dricker lite vin. Asagott! :-D
Ska åka till Slussen om mindre än en timme och parta med mina älskade vänner..

Lite mer sommarplanering!
Jag och Perku-Poop kommer nog åka till Spanien och hälsa på en "släkting" i sommar! Hoppas vi får komma och hittar ett flyg som är ganska billigt :-)
Kommer bli sååååå nice! Längtar som fan nu gumman!

Ledig, ledig, ledig!

Fan va skönt det är att inte jobba! Hade helst velat att ledigheten inföll på en lördag, söndag, men så är det inte så jag får njuta av de vardagar jag har.
De är ju faktiskt som en lördag söndag för mig. Så idag är det lördagsfest. Och imorgon ska nog jag och Älsklingen dra och spela badminton. Det var så sjukt länge sen! Blir så där sugen ibland..
Undrar vem som är bäst :-) Jag borde nästan, eftersom Älsklingen spelade för så väääldigt länge sen. Och jag slutade ju bara för några år sedan. Men samtidigt så är han bättre tränad nu än vad jag är.. Ska bli en spännande match. Vi har dessutom aldrig spelat mot varandra heller.


Ikväll är det avskedsöl för Camilla. En vän jag inte känt så länge och som ska åka till US and A för ett år! Amagaad.. Så tråkigt för oss..
Men men :-)
Så vi blir nog ett helt gäng från jobbet som ska ut.


Innan det ska jag ner på stan. Handla mat! Det har jag inte gjort på evigheter! Blev sugen på tacos faktiskt. Kanske bra pris på köttfärsen.. Fast jag ska inte gå in i en klädaffär. Behöver spara mina pengar och ska inte handla mer kläder nu. Eller skor..
Även om jag vill.....

Skönt!

De 12 timmarna är över!
Nu ska jag sova, sova, sova..
Sen är det öl imorgon kväll.
Mums!

B.L.Ä

Uuuusssssccccchhhhh!
Jag är så trött på att jobba!! Nu vill jag bara sluta. Bums!
12 jäääävla timmar idag. Inte ens bra med pengar för det slitet.. Fy fan.
Men sen är jag ledig i två dagar i alla fall.
Det behöver jag...



Haha!
Tv4:as nyhetsmorgon kallade bratsen i Båstad för Smågrisar.
hahaha.. Rätt.



Fan. Mina blommor dör! Jag har vattnat bättre än någonsin, men dom slokar som fan! Vad är det med mig och mina växter?
Suck...


Några ska ut till After efter jobbet idag. Jag orkar nog inte.. Vill bara hem och sova.

Wah!!

Missa inte:
Den gröna milen på trean!
I love it!

Yes!

Jag fick sluta tidigare idag. Var sååå opepp på att jobba! Så den var lycka när Kristin kom in genom Sjögångendörren och löste av mig. Yes..
Cyklade hem. Klarade mig nästan hela vägen utan regn.. Men lite blöt blev jag allt.
Älsklingen skulle ju egentligen åka hem imorgon. Eller egentligen idag, men sen ändrade han sig, sen ändrade han sig igen! och kommer hem ikväll.. Längtar som fan! Behöver prata och gosa..
Visst kan man bara behöva prata med sin bästa vän ibland?
Så jäkla skönt...


Ska göra lite pastasallad med kyckling nu.
Är smått hungrig.
Jalla baj

...

Jag blir alltid så orolig när Älsklingen har partat och tagit bussen hem själv. Han hörde inte av sig när han satt på bussen igår. Iofs hade jag inte bett honom göra det heller, men ändå. Sen har han inte ringt den här morgonen, men det kan ha att göra med att klockan bara är halv nio och att han faktiskt fortfarande sover.. Men det är inte det jag tänker.


Ska fixa lite här hemma innan jag drar till jobbet. Dels diska. Och bädda. Fixa underkläderna igår iaf. Sen måste jag göra lunch och middag. Eller jag gör lite pastasallad igen och så har jag pannkakor också. Yummie!
Eller så köper jag mat. Det var helstekt ytterfilé till mat i matsalen idag. Kanske är gott..


Men nu: dusch!

Shit!

Jag la mig nyss i sängen med Älsklingens dator. Kom precis på att jag bara ätit lite pastasallad med kyckling till lunchi idag. Sen lite chips när jag kom hem från jobbet... Snacka om att jag sköter mig själv dåligt! Behöver en "mamma" som kan mata mig med nyttig mat.
Kommer vara hungrig till frukost imorgon. För en gång skull...

Ska kolla om jag kan hitta nåt att se på. Antingen på tv eller vid datorn.
Skönt att ha den i sängen :-)

Bla bla bla

image34
Jag har ätit sammanlagt en chokladkaka, och Camilla nästan en halv. Av alla mina 20 hundragrammare som jag har.
Phew!


Hett tips:
Miss Li - Late Night Heartbroken Blues
Mycket skön musik och hon har underbar röst!

Reklam

Utdrag från Imodium-reklam:
- När du fick diarre imorse...

Jo, men det brukar ju hända varje morgon. Damn, måste ha en Imodium.

Eller:

Utdrag från vilken-munsår-reklam-du-vill:
- Får du också munsår när du minst behöver?

Nja, jag brukar alltid få munsår när jag behöver.
När fan behöver man ett munsår?
Puckon...

Jobbet.

Det händer ganska kul saker på jobbet ibland. Eller så kan man ha kul på jobbet i alla fall. Jobbade med Camilla idag. Det var länge sen... Skrattade en hel del där mot slutet. Diverse snuskhistorier och manliga könsorgan berättades. Alltså inget smask-nasty utan mer nasty-nasty. Men whatever, kommer inte skriva om dom här i alla fall.
En stor full (?) råtta traskade förbi oss innan öppning. Den var inte ens rädd för oss. Eller så var den just full. Kristin trodde den hade ätit råttgift och höll på att dö. Men hon såg den aldrig, bara vi.

Dagens flummigaste: clown-brasse-bruden som fuldansar utanför Pop-Expressen. Vad vill hon?
Dagens lukt: Det stinker lera och bajs i början av Djurgården, typ vid Nordiska museet. Det luktar precis som på Hultsfred. Nasty!
Dagens damn: Att jag först missade bussen jag tänkt ta imorse och fick cykla fastän jag inte orkade, och att det sen började regna under dagen så jag absolut inte ville cykla hem, tog bussen och måste ta bussen till jobbet imorgon också för cykeln redan är där (andas djuuupt).
Dagens goda: Min pastasallad med kyckling till lunch (och till lunch imorgon, I guess)
Dagens tönt: Jag. Jag tycker så mycket om mina nya skor att jag ibland bara sätter på mig dom, tar ett varv runt lägenheten för att glänsa.
Dagens kul: Mes-Markus berättar att en kvinna kommit fram till honom i insläppet, sagt att dom var tre stycken som skulle in och att hon så skulle: ge honom sex.
Hahaha!

Blä.
Jag måste rensa underkläder, sätta ihop femton par olika men ändå svarta strumpor, och sen diska. (gråta lite). Tur att det inte är så mycket diska i alla fall.
Men ändå.

En till gråt: Älsklingen är i Eskilstuna på födelsedagsfest hon en kompis! Avis jag är! Vill också... Men snart. Om exakt två veckor (!) imorgon slutar jobbet och en månads sommarlov väntar! Wie!

Men åh..

Vaknade en halvtimme innan klockan skulle ringa. Kan inte somna om, men är fortfarande trött! Skitbajs..
Är så jäkla varm på nätterna! Men vill samtidigt inte öppna fönstret och andas avgaser hela natten. Aja... Ska göra lite matlåda i form av kycklingsallad nu. Köpte en hel grillad kyckling igår som måste användas. Skönt att jag rensade den redan igår.. :-)

Blåmärke?

Jag har lite ont vid ett kort område vid ryggraden. Känns som ett blåmärke.. Why?
Har verkligen inte skadat mig där.. Udda.


Tittar på Friidrott. Eller det står på i bakgrunden. Ska lägga mig i sängen och kolla mer strax. Eller läsa och sen somna... Mmmm..


Jag saknar min Älskling. Det är väldigt ensamt att komma hem till en tom lägenhet och att sova i en stor säng själv. Stackars er alla singlar...

Oh, nu ska Susanna Kallur springa! Heja! Heja!
(paus)
"Kom hon tvåa, kom hon tvåa...??"
Jepp. :-)


Aja, ska väl dra mig mot sängen då...

Moffa?

Jag ikväll: tillsammans med min chipåse och cola.
Yummie!
Orkar inte skriva om dagen.
Men den var väl sådär kanske...

Sent...

Amagad! Klockan är snart 2!
Vad gör jag uppe?
Har vart på en pub med några vänner.. Sett ett band, sruckit massor med öl.
Måste sova nu.
God natt..

Yes


Smarta jag hittade ju bilder på internet.
Titta och njut :-)


Damnit!

Letade upp fungerande batterier. Fotade min fynd/lyckosaker. Men så hittar jag inte sladden till kameran! Har ju storstädat och möblerat om. Allt borta.. Kommer aldrig tillbaka.. Damn

Lyckodag!

Trots att min Älskling åkte iväg för helgen idag har det vart en riktig turdag för mig :-)
Det började med att jag stannade till vid Fältöversten på väg till jobbet för att köpa en macka. Tänker att jag har gott om tid och börjar titta på skor (I love it). Går in på Scorett. Rean är köp två betala för en. Hittar ett par asläckra skor! Som jag lätt skulle kunna betala fullt pris för. Men så hittar jag ett par till, ganska snygga faktiskt. Så dom fick jag ju liksom på köpet. Så jäkla nice..
Sen jobbade jag som vnaligt. Vääldigt seg 6 timmarsdag. Efter jobbet stannade jag kvar med Angie och åkte lite. Anledningen är för onödig och lång att berätta, men vi gjorde det iaf. Jag käkade en korv i närheten av Jetline. Precis vid ett chokladhjul. Skramlar ihop 25 spänn och satsar på numrena 51-55. 55:an vinner!!!
Jag är alltså nu ägare av: ett par skiiitsnygga skor, ett par snygga skor och 2 kilo mjölkchoklad!
Yeah!


Men nu ska jag ta det lugnt. 7 timmars jobb imorgon igen.. Phew.

:'(

Nu har Älsklingen åkt iväg till jobbet. Han kommer sen direkt efter det åka hem till Eskilstuna.. :'(
Jag är helt ensam hela helgen! Hoppas någon vill hitta på något. Så jag slipper att vara allt för själv.
Peppe kommer ju hem från Egypten idag till exempel.


Uj, vad tidigt jag är uppe.. Nån jävel håller på att hamra utanför fönstret. Eller längre bort så det ekar. Wtf, men det är störigt i alla fall!
Måste handla mat på vägen hem från jobbet idag. Första gången den här månaden. Har inte velat eftersom vi hade världens stopp i vasken tills i förrgår. Men nu kan jag laga mat som vanligt igen, eftersom jag kan diska efteråt :-)


Blää! Jag såg en bild på en väldigt stor och äcklig spindel genom en länk på Buzz. Nu tittar jag mig runt omkring hela tiden och så kryper det i kroppen.. Grooouuuse!

Ska nog lägga mig i sängen ett tag till. Kanske kolla på tv. Kanske läsa min bok.

Mat!

Jag vill bara kunna laga massor med smaskig, nyttig mat! Tittar på Top Chef. Smask....
Älsklingen är på väg hem från jobbet. Ska ordna lite toast till oss. Med massor av ost! :-) och skinka.

Wäh.. Jobb imorgon mellan 11 och 17. Skönt att vara i Huset igen iaf. Då går tiden snabbare.
Men måste handla någon matlåda med mig. Typ snuskmat som vanligt på Peppes.


Nu: macka!

Ah...

Hemma igen. Skönaste! Skitstoppet är fixat! Perfa.. Tack för det :-)

Partade i Eskilstuna igår. Hade en liten grillfest hemma hos oss med Erikas kompisar. Mycket trevligt.. Började smutta lite mousserande vin med Perk runt 15. Hehe..
Det var en riktigt kul kväll iaf.


Ska äta popcorn nu.
Somnade nästan hela på tåget. Är ganska trött.
Byee

Resdags

Ska sticka till tunnelbanan om 10 minuter.. Hoppas på att det inte är så mkt turister från båtarna där nu, så jag kan stämpla mitt häfte snabbt så jag inte missar tåget.
Sen ska jag ta ut pengar och så åka hem till Eskilstuna. Direkt när jag kommer hem ska jag slänga in väskan och direkt cykla till Tuna Park. Shoppa lite... ;-)
Men kilar nu.
Jalla baj

Wie!

Fick vara i Huset idag. Dagen gick förvånadsvärt snabbt... 12 timmars jobb avklarade. Det var kämpigt. Nu ska jag sova. Och INTE ha sovmorgon imorgon. Surprise! När ska jag få sova egentligen? Imorgon ska jag dels upp tidigt för att tjata på mina hyresvärdar från helvetet att dom ska fixa mitt stopp i vasken, och dels för att jag ska med ett tåg kl 10 till Eskilstuna.
Mor, far och Lisa åker till Paris. Erika är själv och vi ska ha grillfest! Sweet... Skönt att bara ta det lugnt. Kanske kan få sova lite på onsdag. Ska välja en sval säng att sova i och så ska det vara mörk.. Lutar åt Lisas...
Godnatt alla!

Tre veckor

Om exakt 3 veckor slutar jag jobba idag! Det är inte ens en månad! Iofs kommer tiden gå bajssöligt om jag ska vara in my hell tills dess... Men har börjat min väg mot rättelse! I want it!


Regn idag.
Måste därför köpa busskort.. eller biljetter.
Bajs.

RSS 2.0