Skitdrömmar

Ibland drömmer jag mardrömmar. Ungefär en gång i veckan. De handlar
antingen om två saker.
1. Djur. Exempelvis vargar eller björnar som jagar mig.
2. Zombier. Den värsta av alla mardrömmar handlar om just det. Jag har
sett filmer som Dawn of the dead, Resident Evil-filmerna, 28 dagar senare
och 28 veckor senare. Alla filmer spär på min redan fucked-up fantasi om
ämnet.
Jag vaknar kallsvettig. Ögonen irrar runt i rummet för att hitta en potentiell
zombie. Andas lugnt, Johanna. Jag är inte rädd för dom där degklumparna
som lunkar fram utan det är dom där speedade sakerna, gjorda för att äta
och sprida smittan vidare no matter what! Deras ögon är röda, de har blod
överallt, som de gärna kräks ut också! Sen hur de låter. Usch! Endast ljudet
ger mig rysningar. Jag kan inte ens förklara ljudet. Ljudet av vredes-smittan.
"De kommer slå sig igenom min ytterdörr". Tänker jag. Genast kommer jag på
en flyktplan. Vart ska jag springa?
1. Ut genom fönstret.
2. Ehm.. Jag måste gömma mig. Inte på något ställe där de i filmerna försökt
gömma sig. Där har jag ju sett att det inte går bra! Till exempel i en stuga på
landet, på en militärförläggning, högst upp i ett hyreshus, på taket till en vapenaffär
eller i ett köpcenter (där gillar zombierna till och med att avla barn!). När smittan
gått för långt kan jag inte heller ta båten till en ö, för då kommer zombierna jaga
mig från den.
Slutsats: Jag är redan så gott som död. Vart kan jag gömma mig om inte ens militären
med eldbomber kan skydda? Ska jag ligga i sängen och ta emot bettet och bli en
zombie själv, eller ska jag skydda mig så länge det går...
Alla dessa tankar hände imorse i min säng klockan fem i sex.
Älsklingen fick gå upp och tända lampan på toaletten innan jag kunde gå dit. Och
släcka den efter mig.
Är jag zombieskadad? Varför i helvete såg jag filmerna?
Och vem är personen som i sin sjuka hjärna kom på fenomenet med levande döda
som vill äta på människor?
Ge dig till känna så kan jag komma och hemsöka din drömmar.




Hoppas jag inte drömmer om zombier mer...

Ännu en slappdag

Vaknade. Gick upp. Satt vid datorn/tvn. Gjorde mig klar. Åkte till stan. Käkade cheese (beroende) :). Handlade smink på HM. Handlade på plånbok och bok på Åhlens. Handlade mat. Åkte hem. Satte mig vid datorn/tvn/köpt tidning.
Härlig dag.
hehe..


Imorgon har jag föreläsning två timmar. Sen ska jag bara hem tror jag. Och på lördag kommer mamma, pappa, faster, farbror och en vän till familjen till Stockholm för att gå på öl&whiskey festivalen. Men innan det ska vi alla ses och käkade lunch tillsammans. Får se vart vi går i år. Förra året var vi i hötorgshallen.. Ska kolla upp nåt ställe nu i förväg så vi vet vart  vi kan gå =)
Efter det kommer jag nog åka hem till Eskilstuna på en gång. Utgång med Perk och vänner  på kvällen. Borde ta det lugnt, men det får jag göra senare i livet. Det hinns med.. Ska hem nästa helg också, men då är inte Erika hemma. För då är hon förhoppningsvis utomlands. Avis? Ja!
Hade jag haft tid och pengar så...


Måste alla prata typ bäbisspråk i 7th Heaven? Tjejer som ba: mjäk mjäk mjäk.. Så störigt!


Vad ska jag äta till middag?

Fyndat..

Jag hittade ett par svarta enkla stövlar på Din sko idag. Damn. Jag som skulle till nya stället imorgon.. Aja. Dom är snygga iaf. :)

SysteroBror ikväll. Skratta och dricka öl alltså... Det går alltid an.





Blåmärket är fortfarande inte vackert..

Stress!

Amagaad. Så mycket stress. Lite tid. Illa.. Hade 35 minuter på mig att åka hem från Stureplan (med buss i eftermiddagstrafiken, smart), plocka ihop delarna av vårt inte alls färdiga fältprojektrapport och skicka in innan deadline. Jag hann inte. Missade med fyra minuter. Men ska ändå skicka in en senare version. Och det var okej för läraren.
Jävla kungliga biblioteket var ju bajs! Det fanns ingen sal man kunde sitta och prata i. Det fanns inte Word på datorerna och där fick man "absolut inte använda usb-minne". Nähä? Det var därför jag fick stressa hem. Slösade bort en halvtimme på restid där vi hade kunnat skriva till nyttiga saker till vår rapport. Får se hur det går.. hehe


Imorgon ska jag nog jobba hela dagen. Sortera Whitelines-block. Kämpigt. Men kul med lite extrapengar.. Sen innebär det säkert Donken till lunch (och middag?).


Min Perk åker utomlands nästa vecka! Kommer kanske inte hinna träffa henne innan det. För jag kommer hem den helgen efter. Fan va tråkigt.. KANSKE att jag hinner åka hem ett tag nu i helgen. Det beror på skolan. Har verkligen fullt upp. Inte just i dag, eller imorgon. Men sen. Då har jag det. Typ på fredag.


SysterOBror imorgon kanske! Stand-up på hög nivå. Öl till? Nja, tror inte det. Måste vila lite med festandet tror jag... Speciellt efter i lördags. haha!


Ser fram  emot: torsdag då den 2000 kvadratmeter stora skoaffären öppnar på Drottninggatan! Shoppa? YES!

Dagen - måndag

Igår blev det inte mycket pluggande. Gick ju upp ur sängen framåt sju. Sen käkade jag lite och sånt där. Så inget plugg den dagen! Illa! Så idag vaknade jag tidigt (eller nåt). Fick lov att skippa föreläsningen för att göra klart sakerna till seminariet imorgon. Jag ska dessutom vara ansvarig för ett kapitel så det var ganska viktigt att jag gjorde det bra.. Hann iofs med en promenad till Weekday med Älsklingen där han handlade två par jeans.
Käkade tacos sen.
För det var ju idag som jag blev bakishungrig. Ehm.. hehe.
Fy fan. Kommer inte festa så där någe mer. Det var nog den sista ouzoshotten som satte sig helt fel i hjärnan. Klev av tåget en station för tidigt. Rumlade hem från Karlaplan dyngrak! Vad som helst hade kunnat hända! Fy fan Johanna! Sen ramlade jag hemma mot bordet så jag har feeetaste blåmärket EVER! Har tagit en bild, men har inte lagt upp den på datorn. Dessutom hade det utvidgat sig lite sen dess. Gör svinont verkligen.. Fy fan säger jag igen.


Men imorgon är det bara skolan som gäller. Iaf fram till klockan 15. För då ska första versionen av fältrapporten från Askö vara klar. Innan det är det ett litteraturseminarium. Ganska soft är det iofs..


Men nu mer tv.
:)


Och popcorn... mums

BAKIS!

Alltså fy fan.
Jag är och har vart bakis heeela dagen! Värsta ever! Inflyttningsfesten hos Malin blev ganska för blöt igår.. Klockan är redan efter sju! Och den här dagen har inte gått som väntat. Skulle ha pluggat. Yeah right... Fan.




Har bara ätit en halv macka idag...

Älsklingens valda ämne

Min Älskling fick välja ämne som jag skulle blogga om och han valde:
- smeknamn för bröst

Okej.
Rodnande sätter jag igång att försöka skriva något vettigt om detta halvusla ämnesval. Eller? Bröst, bröst, bröst.. Tuttar, lökar och brön. Googlade på ämnen men det fanns tyvärr inget intressant. Blir jag den första att verkligen ta upp det här seriösa problemet? Vad ska vi kalla dem egentligen?
I filmen 40 year old virgin säger han att bröst känns som att ta på sandsäckar. Hmm.. Sen har det i den här lägenheten diskuterats i varför brösten kallas för lökar. Jag kom på ett äckligt exempel på varför, men det tänker jag inte ens ta upp här. Fundera ut det själv..


Vad kallas dina bröst?


Orkar inte skriva mer. Det var allt för seriöst att snacka om. Pfff.. Det är ju förtusan helg! Nu är det ledighet, fest och delvis pluggande som gäller! Yes! (för i alla fall två av händelserna)


En full tant snackade med mig och Älsklingen i dag. Hon sa att hon såg kärlek i oss. Tack...


Mina kallas...

Helgplaner

Fredag:
Ärla-familjen kommer och hälsar på. Alla ska sova över. Stackars Älskling som har tenta dagen efter. Illa..
Annars vet jag inte vad vi kommer göra. Gästerna får bestämma.

Lördag:
Inflyttningsfest hos Malin!

Söndag
Endast plugg. Massor med plugg...



Weeping Willows på Harrys i Eskilstuna den 5:e.. Då är jag där.

god morgon!

Har sovit skönt. Peppe hör av sig och säger att hon försovit sig. Lycka! Jag kunde då gå hemifrån 40 minuter senare.. Så jag ska kila om tio minuter. Ska bara fixa det sista nu.



Nödvändigt inlägg?

Hej och hå

Jag har så lite tid. Eller? Känns som det.. Fast i dag lär mina kära skolvänner mig gå hem tidigare från skolan eftersom jag inte mår så bra. Inte snällt mot dom heller och smittas.. I skolan måste jag vara. Har massor att göra! Fick istället en hemläxa. Som inte är gjord. Ska ta itu med den nu. Snart eller så.
Fast då kommer säkert Älsklingen ha kommit hem och då hinner jag inte börja med den. Men jag måste. Får lov att börja på en gång efter att jag skrivit klart det här inlägget.
Har inte hunnit uppdatera som jag borde gjort. Har vart borta från hemmet mycket och så har jag skaffat mig en facebook. Alla har. Jag föll för trycket. Sen fick jag Älsklingen att falla. Han som hatar sånt där. (hehe)


I helgen är det återigen fest. Jag festar allt för mycket nu för tiden! I fredags hade Kristin inflyttningsfest. Och på lördag är det Malins tur. Vi har hittat fiiinaste presenten till henne! Hoppas hon blir glad. Jag kan ta den annars =)

Och så kommer Ärla-familjen och hälsar på på fredag till lördag. Eller nån kommer nog sova över i alla fall. Vet inte vilken/vilka. Inte Älsklingen heller. Får ta det som det kommer helt enkelt.


Oj, vad det är skönt att få det-sjuka sig lite på blogget. Gör jag det i skolan är det piskrap. Lovar!




Mig och syster var lyckliga på Håkan-konserten!




Roligaste klippet: http://www.youtube.com/watch?v=j8kydGYJP4I

Är sjuk igen..

Så har jag blivit förkyld igen. Det är varken kul eller skönt.. Urk.
Och mycket skola på det. Illa.




Sofia, du kan ju inte ge din blogg ett lösenord, utan att ge det till mig! :O

Skön söndag..

Trodde seriöst att det var söndag igår. Så jag har nästan fått en extra ledig dag. Skönt de, för nästa vecka är det mycket i skolan.. Suck! Statistik och sånt.. Har redan suttit vid excel idag och pulat (fult ord på norska)



Ska på bio med kärlek idag. Vi ska se Underbar och älskad av alla. Med Martina Haag. Som faktiskt också skrivit boken. Ganska pinsamt! Hehe.. Men boken är väl okej. Får se hur filmen är.



Facebook är faktiskt en drog..

Lite tid?

Jag hinner knappt skriva blogg. Har haft så mycket att göra. Fältveckan är över. Har vart superkul :) Havsörnarna var coolast..
Sen var jag på inflyttningsfest hos Kristin igår. Också väldigt trevligt att träffa alla brudarna igen. Hjärta till er.




Skön lördag just nu. Ätit god mat. Nu: facebook (jag kunde inte hålla mig, och jag blev fast)

Underbara dag

Igår var en bra dag. Underbar dag. Håkan var underbar.
Sen avslutade vi med en eller tre öl på Carmen. Billigt och bra. På grund av underåriga (19) så kom vi inte in på Debaser eller ett annat ställe, vad det nu va. Så vi bestämde oss att efterfesta hemma hos mig, men det tog så lång tid att vi hann nyktra till och få olust till det.
Så vi åkte hem.
Erika var full. Hon var glad :D
Hehe..


I dag kollade vi på 28 veckor senare. Den va så jävla läskig! Hemsk läskig. Jag kunde inte ens se klart den.. Så vill du ha mardrömmar så se den. Men den var välgjord och intressant.. Men läskig!
Erika åkte sen hem och jag och Älsklingen tog en promenad och handlade lite mat. Tagit det lugnt hemma bara. Asskönt..
Imorgon åker jag på fältvecka med skolan. Är inte hemma förens på torsdag kväll.
Så ha en bra vecka!


Nu ska jag hugga in på mina popcorn...

God morgon Håkan-dag!

Jag drömde inte om att se Håkan live. Jag drömde däremot att jag handlade maten med klassisarna till Asköresan. Och ett pucko som mosade en kattunge!! Gissa om det var hemskt! Och jag skrev väldigt fula saker till honom. Rätt åt, vem du nu är.

Perk landar i Stockholm klockan 13. Efter en snabb tur till systemet ska jag då handla maten som vi ska äta på Askö. På Askö finns det inte ens en lite kiosk så vi måste verkligen ta med oss allt vi ska äta och behöver för att överleva! Jaiks. Krav!
Sen kommer nog jag och Perk shoppa lite. Om hon vill. Äta lunch kanske.. Eller om jag gör det innan hon kommer. Då blir det burgare isf! Yummie!
Och det bästa: hon kommer med 5 eller 6 nya Isfolketböcker! Äntligen! Jag kommer att ha böcker så jag kan läsa några veckor framöver! Tills jag måste läsa skolboken igen! Om typ två veckor.. Woho!

Nog om mig.
Nu ska jag messa Perk och fråga om lunch. Och så ska jag kolla på tv. Tror Scrubs går snart. Iofs har jag sett 99 procent av alla programmen. Vilket betyder att jag har sett alla avsnitt som jag vet finns. Men det finns kanske ett som jag inte sett, därav den ej helhundradeprocenten. (bra nytt ord)


Vi ses framför scenen ikväll.. Eller en bit ifån. Håkans fans är typ jobbigast i världen.. =)

Snyggt Paggan!

Leif Pagrotsky kom gåendes mot mig på stan en gång. Kort som fan. Typ till min haka! Och mycket skägg. Som en tomte. Men det roligaste var inte hur han såg ut, utan vad han hade på sig. Eller rättare sagt använde. Han talade i telefonen, men i en handsfree. OCH han hade satt mikrofonens klipp-grej i skägget!! Det såg hur kul ut som helst. Varför inte i jackkragen som annat folk? Nej, jag sätter den i skägget så är den nära munnen.. Smart.


Min mage har gjort ont dom senaste dagarna. Eller åren, whatever. Köpte hem en sån där proviva frukdryck. Smakade nice. En blandning mellan youghurt och juice.
Ska laga mat till min Älskling ikväll. En fläskfilégryta som man serverar med pasta! Den är suupergod!




Ska du se EN film i år, så ska du se Pan's Labyrint. Den finns på DVD nu... Don't miss!

Men åh!

Jag stöööör mig på folk som säger att Håkan inte sjunger bra! Han sjunger visst bra! Har du hört honom sjunga sina visor eller? Du och din jävla bestämda åsikt!



Mitt firefox bajsade sig. Helt plötsligt började texten skrivas bakåt! Alltså om jag skulle skriva in en adress och skulle skriva ex. Blev det xe! Helt konstigt! Sen avslutade jag fönstret och skulle starta om, men då står det att jag redan kör firefox och måste avsluta den först. Men det går ju inte om jag inte ens har ett fönster att stänga av! Skitgrej...



Älsklingen skrev ett mess nyss
Fan, jag åkte ända till Gamla stan

Haha!

Efter att jag vaknat och kollat på tv nån timme ska jag städa. Vi ska ju faktiskt få gäster i helgen. Och så är det dags att göra det nu i alla fall..


Idé på god fredagsmat...?

Kameran började funka igen


Bilderna från avslutningsfesten finns på johannsing.bilddagboken.se
Men du behöver mitt gästlöserord, om du inte har en egen dagbok.
Fråga mig över msn eller sms..




Joråsåatte

Min kamera, nya, bajsar sig. Skulle precis lägga över bilderna till datorn från avslutningskvällen. Men så startar den inte när sladden är i.. Vette vad det är för fel!
Ska prova igen snart. Så Susanne inte behöver tjata mer ;D


Har vart i skolan och haft en litteraturseminarium. Som faktiskt var lättare än jag väntat mig. Skönt! Snart är det ju dags för fältveckan på Askö. Åker på måndag. Då blir det kanske inte så många uppdateringar som vanligt. Kanske nån om jag kommer över en dator =) För jag vet ju hur mycker du älskar att läsa om mina underliga och onödiga tankar. Fast det är ju skönt att bara skriva av sig. Nu när det inte är journalistik med schemat. ;D
Men lärare frågade oss i idag "om vi inte skulle ha fest på onsdagen". Haha! Så nu ska vi festa på fältveckan. Hoppas lärarna är med bara :)


Imorgon är jag ledig! Så gott som helt ledig för jag har inget att göra med skolan! Woho! Ska typ handla hem saker inför helgen och fältveckan. Ta det lugnt. Håller tummen för att Älsklingen också är ledig imorgon. Tveksamt. Han börjar tidigt på dagarna också. Inte bra, inte bra..
Sen på lördag dyker Perku upp och hon vill kanske shoppa. Moraliskt stöd får jag vara, för nu har jag shoppat så det räcker för den här månaden :D
På kvällen är det Håkan! Ett av det här årets höjdpunkter! Har längtat sen jag fick reda på att han skulle spela! Får inte missas!!
Damn, tänkte jag köpa hem så jag kan baka till min Älskling. Glömde.. Får sticka iväg sen. Orka nu.


En gammal vän tog kontakt på msn nyss. Vi har inte pratat med varandra på säkert 3 och ett halvt år... Jag blev glad.

Nu är det Finalen!

Ikväll, i ett dubbelavsnitt, är det Project Runway-final! And I love it! Fast jag vet ju vem som vinner..Illa. Fast är lite spännande i alla fall. Eller nåt.. Älsklingen vet ju inte vem som vinner. haha


På lördag är det Håkan!! Det ska bli såå roligt! Perk kommer hit. Sen ska Ida, en tjej som bådde på vårt hotell i Grekland följa med, och Perkus kompis Linn. Och så jag och Älsklingen. Du också?
Lisa kommer kanske med.. =)


Internet funkar fortfarande bara på min datorn.. Illa.



Men whattahell.
Nu ska jag mysa framför tvn

Jävla...

Mitt internet är konstigt. Igår kväll funkade varken internet eller tvn. Och idag funkade tvn men inte internet. Sen kom älsklingen hem och lagade det. Iaf på min dator.. Hoppas det håller sig nu.


Skön myskväll i dag. Sweet...

Vilket oväder!

Det åskade och regnade som fan förut! Och mitt i det värsta hemska så åkte jag in till stan för att hämta min plånbok hos Susanne.. Mina fötter och ben blev skapligt blöta. Eftersom det var en sjö utanför hissarna till tbanan.. Så jag sjönk nästan.
Resten gick bra..



Har kommit en bit med skolgrejen också. Skönt! Får svara på dom sista frågorna snart, eller imorgon.


Håller på att laga mat nu. Och så har jag diskat. Älsklingen blev lite sur för igår. Det blir alltid samma sak när jag går ut. Jag ringer inte, för telefonen är i garderoben. Sen missar jag alltid sista tåget hem. Älsklingen blir orolig, ligger vaken tills jag kommer hem. Kan inte vara roligt.


Så han ska få en stor chokladbit av mig i dag...

Åska!!!! Jaiks!

Det mullrar ute. Jag blir nervös. Än så länge är det ganska långt bort, men kommer det närmare blir jag rädd. Usch... Och Älsklingen åkte nyss till skolan! Fyyy...! Jag måste sitta hemma i mörkret och plugga, med åska utanför. Blä!



Gårkvällen var riktigt kul =) Även om Susanne åkte hem med min plånbok i väskan. Jag kunde då inte betala taxi och fick gå hem. Inte skönt för mina ömma fötter..
Mådde halvdant imorse. Men nu är det bra :)

Kommer lägga ut bilder snart. När plugget är klart och åskan är över..



Jag blir så nervös att jag får ont i magen...

Måndag den 3:e

Har fixat mig nästan helt klar. Har handlat hem en ny klänning! Snyggo är den.. Ikväll är det alltså avslutningsfest på Grönan. Tema cirkus. Jag ska åka till Kristin om en kvart och förfesta/förfixa oss. Tänkte inte åka dit i glitterhatten och flugan ;D



Bidlerna från Grekland finns i min dagbok. Dock inte mina och Erikas bilder för datorn krachade igår, just när bilderna var överlagda och dom finns nog inte kvar nu... Men snodde Annas bilder =)


Ett litet smakprov.


Ha en trevlig kväll! Det ska jag ha! :D

Ny telefon!



Nya luren. En Samsung X520.. Sweetans! Och med kamera! Min första mobil med kamera! haha (jag vet, jag är efter). Men den är så snygg! Handlade den för 990 spänn efter lite prutning =) Nerå, men fick billigare om jag förlängde mitt abonnemang. hehe..




Mig igår.


Har käkat pizza. Asgott! Var så hungrig! Måste läsa lite i min skolbok nu.. Tråk.


Imorgon är det förfest/förfix hemma hos mig innan avslutningsfesten och alla som jag jobbat med måste komma! Drick eller inte, men hos mig ska vi mötas upp. Typ runt 3-4 kanske.. Eller kom när du vill =)

Det var en mysig kväll

Vi käkde på Bar54 på söder. Vid medborgarplatsen. Asagod mat och trevlig personal. Något att rekomendera. Lite dyrare, lite mysigare =)
Sen skulle vi ta en öl nån annanstans, men vi hittade inget intressant. Skulle åka till gratisfestivalen på Frescati, men ångrade oss när vårt tåg kom före Mörby. Så vi åkte hem... Skönt. Jag var ganska trött. hehe
Mina nya skor var höga att gå med. Fick lite ont och bytte dojor =)


Just nu ligger vi i sängen och kollar på VM. Kom igen Kajsa! Nu ska hon hoppa!! Och hon river 1.97 igen!! Bajs!
Men sen när finalerna är över ska vi ta oss ut till Mediamarkt och köpa en ny mobil till mig. Om det finns någon bra vill säga. Och så sticker vi kanske in på Ikea och handlar lite lådor. Sånt man kan lägga skräp man inte vill ha framme i. Smart.



Men men.
Bilder i dagboken snart.
Men har du ingen kod så: otur.
hehe




Ibland är det jobbigt att vara hemskt tvungen att läsa en engelsk skolbok...

Lite granna blaj

Håller på att leta restaurang. Svårt.. Det finns så mycket att välja på! Och antingen verkar maten inge bra eller så kostar det 250 spänn för en köttbit... Illa.
Men har hittat två intressanta ställen nu. Älsklingen ringer mig nog snart och då bestämmer vi vart vi ska. Eller så lagar vi mat hemma. Men har inget vin, och det vore gott till maten =)


Handlade en svart stickad klänning på HM och en enkel svart t-shirt.
Monki var tråkigt. Hade inga roliga kläder den här gången.. Tråkigt.



Baj

Lördag

Älsklingen har åkt till jobbet. Han ska jobba extra i dag. Sen bestämde vi imorse att vi ska ut och äta middag ikväll. Måste bara hitta ett ställe nu där vi kan äta. Alltid lika jobbigt =)


Daniella och jag ska nog ut på skolboksjakt senare i dag. Vi måste ha boken! Har inte köpt den än, för puckade Adlibris inte levererar den som dom säger. 2-5 arbetsdagar. Igår hade det gått fem dagar .Och ingen bok. Jävla... Så jag måste köpa den, lite dyrare nu. Bajs.




På lördag är det Håkan, inte fredag som vi trott. Sofia kan inte komma då.. Så jävla synd. Men Perk kommer i alla fall. Tillsammans med 6 nya Isfolketböcker! Woho!!!
Illa att jag får dom när jag måste läsa en skolbok. haha!





En annan dag kanske.... (?)

RSS 2.0