Fynd!

Fyndade en luvtröja idag. En svart och rödrandig från Carlings. Halva priset = 200 pengar. Tittade på den förra månaden men köpte den inte och ångrade mig grovt efter det. Sen slank jag av en händelse in där idag och då fanns den kvar! :D
(glaaad)


Fikade en och en halv timme idag. Det var skönt...
Ska skolarbeta mig lite nu, tror jag. Eller lunch först, sen skola :)


Herrå

En dag

Det är fortfarande snöigt ute. SUCK! Kan det inte bara smälta bort och försvinna för den här våren? Blää.. Vill kunna ha mina gympaskor utan att de tar in massor med snuskbrun smält snö från Drottninggatan.
Ska kila om tio minuter. Gruppen och jag ska träffas kl 11 på John Chris och börja arbeta. På ett arbete som vi kanske inte riktigt förstår. Men det ordnar sig. Det gör det alltid..

Får INTE glömma att gå till Hemköp idag. Igår gjorde jag det. Suck suck.. Då fick jag ta en promenad till Ica när det var som mörkast och kallast. Burr..

7 minuter kvar.


6 minuter kvar.


Ska kanske spraya håret lite mer. Eller knyta halsduken eller nåt...
Skriver nog mer ikväll.
Ha en bra dag!
Baj

Tisdag 19:39

Idag
Började klockan 9. På Regeringskansliet.. Lite halvtråkigt. Men säkert nyttig info. Sånt som är bra att lära sig. Slutade halv tolv. Gick till ett kebabställe och käkade billig kebab med bröd. Tillsammans med Petronella och Erica. Då började vi planera sommarens resa!
I slutet av juli då jag slutat på grönan ska vi ta nåns bil till Danmark. Där ska vi bunkra upp med billig öl, gå på Tivoli och sånt (på en dag, kväll och dag). Sen ska vi köra tvärs över landet och parkera bilen på Gotland där vi förhoppningsvis kommer bo billigt och festa en vecka. En klasskompis har nämligen ett hus där! :)

Helgen är delvis planerad oxå. På lördag ska jag ut med grönantjejerna.
Bild 1 - sommarens resa till Liseberg. Bästa karusellen som finns: Balder!
Bild 2 - Fantastic 4 - avbytargänget.




Nu ska jag nog lyssna på musik och spela Wii. Tommy köpte nåt bilspel, kommer inte ihåg namnet. Men det är skitkul iaf :D
Trevlig kväll.

Tisdag 19:39

Idag
Började klockan 9. På Regeringskansliet.. Lite halvtråkigt. Men säkert nyttig info. Sånt som är bra att lära sig. Slutade halv tolv. Gick till ett kebabställe och käkade billig kebab med bröd. Tillsammans med Petronella och Erica. Då började vi planera sommarens resa!
I slutet av juli då jag slutat på grönan ska vi ta nåns bil till Danmark. Där ska vi bunkra upp med billig öl, gå på Tivoli och sånt (på en dag, kväll och dag). Sen ska vi köra tvärs över landet och parkera bilen på Gotland där vi förhoppningsvis kommer bo billigt och festa en vecka. En klasskompis har nämligen ett hus där! :)

Helgen är delvis planerad oxå. På lördag ska jag ut med grönantjejerna.
Bild 1 - sommarens resa till Liseberg. Bästa karusellen som finns: Balder!
Bild 2 - Fantastic 4 - avbytargänget.




Nu ska jag nog lyssna på musik och spela Wii. Tommy köpte nåt bilspel, kommer inte ihåg namnet. Men det är skitkul iaf :D
Trevlig kväll.

Ny vecka

Idag började nya kursen. Research och Etik.
Imorgon ska vi till regeringskansliet och rota i papprena. Hoppas man hittar nåt spännande :)


Gör inget annat speciellt. Typ kollar på tv..

Baj

Middag och bio

Jag och Älsklingen tog oss till Pizza Hut. Käkade en smaskig pizza. Sen gick vi på bio och såg Pans Labyrint. En skiiiitbra, och annorlunda film. Genre: fantasy och skräck. 15 års gräns. Och det förstår man.. Men det var en spännande och fantasifull film. Lite läskig, men inte blod-läskig. Den utspelar sig i Spanien 1944 under inbördeskriget där. Så alla talade spanska i filmen, men det vara bra ett plus. Språket passade perfekt in. Pan är inte en gubbes namn, utan en fauna (tror det stavas så) = en sagofigur.
Så ska du på bio ska du verkligen välja den här filmen!


Ska lägga mig i sängen nu. Kolla lite på tv. Imorgon är det skola klockan 9. Ny kurs och allt. Research och Etik heter den. Kanske kul, kanske inte. :)
God natt.

Söndag - 15:02

Gårkvällen var bra. Bandet som spelade hette Nouvelle Vague. Dom körde covers av gamla indielåtar med caribisk touch. :) Dom var bra, mkt bra!
Sprutade öl på dansgolvet. Sorry alla som blev träffade.
Handlade såklart tunnbrödsrulle på vägen hem. Jonte sov här. Så idag har vi vaknat och kollat på film - Babel. Helt okej film.. Orkade först inte se den så jag läste sen började jag titta på den iaf.


Ska försöka få med Tommy ut och äta ikväll. Kanske bara en pizza, men ändå. :P


Jalla bye

Snart så

Har kommit hem från stan. Jag hittade toppen jag ville ha. Den där från Gina som är på reklam nu för 129 kr. Köpte den i röd. Så idag ska jag vara röd och svart. Ska ha mitt svarta bälte med rosett på i midjan. (sööt)
Hittade dock inget halsband att ha till. Får se vad jag har hemma.
Yummie. Käkade nyss rester från igår. Potatisgratäng med tzatsiki och rostmacka, som jag hade tzatsikin på :P Mumsi mumsi...


Nu har jag två timmar kvar innan jag ska åka ungefär. Kollar på Fab 5 nu.. ska kolla klart på det, sen börja göra mig klar.

Damn. En nagel har gått sönder. Hatar när bara en nagel är kort! Vill inte fila ner alla andra heller.. men men (pling! Dagens i-landsproblem)


Byee

Lördag

10:58 - Scrubs
Idag är det lördag! :D Lördag, lördag, lördag... Men varför är jag glad för en ledig dag? Jag har ju vart ledig i stort sätt hela veckan. Hehe
Men idag ska jag ner på stan, snart. Ska först bara titta klart på Scrubs och sen fixa iordning mig snabbt. Sen bussen till Norrmalmstorg, en kort promenad till staden och sen leta topp till kvällens fest och utgång. Yes!

Hahahaha, Scrubs är så jävla bra! mwahahahaha


Alltså, för en gång skull sitter jag bara och tittar på skärmen och vet inte vad jag ska skriva.Jag som alltid babblar på som fan :) Hehe. Tänkte om jag skriver så här kanske jag kommer på nåt att säga.

Ajsing. Jag var ju hemma förra helgen och hälsade på en snabbis. Och mamma hade typ vinterkräksjukan och pappa influensa. Good. haha.. Men jag klarade mig, som tur är. Men ringde mamma i förrgår och då hade hon fått influensan nu. Jag hade nog grymt med tur alltså... Phew!

Ska kolla klart på tvn nu.
Ses!

Phew...

Fan.
Jag hade nyss skrivit värsta bloggen. Men så försvann allt just när jag höll på att kontroll-spara.
Aja, kanske orkar skriva allt ikväll sen.. men men
Har inte handlat nå kläder idag. Bara alkohol och mat! :D

Fredag = pengar!

Pengar kom. Pengar gick.
Till räkningar. haha

Idag ska jag en snabbis till skolan och lämna en uppgift. Så jäkla elakt att man inte kan göra det över internet bara. 45 dit, 45 hem. Onödigt kan tyckas.. Men men. What to do, what to do?
Sen ska jag och Älsklingen ner på stan. Kanske handla kläder. Ska nog leta efter en topp till imorgon. (party)

På allmän begäran:
Igår åt jag; sushibuffé (mest med lax, yummie), kinabuffé - en väldigt stark, en mindre stark = båda asgoda iaf. Sen massor med efterrätt med olika såser till. Provade en coca-cola-sås. Inte så god.. skippa den.



:D


Ska duscha nu. Sen knapra rostad macka.
Byee

MÄTT

Jag är mätt som en gris.
Min mage är stor som en ballong!
Men jag är glad...
Och fasiken va god mat det är!!


Hej hej

Om en halvtimme...

Strax ska vi gå! Till bussen för att sen åka till Östermalmstorg och Restaurangen Rice :D Hungrig... (kurr i magen)



Smell you later

12:13

Amagad! Är klockan snart halv ett? Fan va skönt.. haha!
Imorse började jag och Älsklingen med att titta på en film. The Pursuit of Happiness hette den. Will Smith spelade huvudrollen. Den var fkt mkt bra. :) Även om det gick lite väl dåligt för honom ibland. Den är nog baserad på en verklig historia. Hoppas det... Det var ingen komedi iaf. Drama.

Sen blev klockan helt plötsligt mkt. :) Men skönt de, annars hade jag haft så mkt dötid. Ska duscha nu. Sen är det Providence på TV samtidigt som jag städar lite. Ska dammsuga och torka golven. Samt lite inne på toan och sånt. :) Aja.
Ärlafamiljen kommer kanske förbi här en snabbis eller nåt. Då måste det ju vara lite fint. Sen ska vi ju ut och äta ikväll. Undrar vad jag ska ha på mig.. hum hum. Har ingen fin varmare tröja. Fryser kanske om jag bara har en t-shirt på mig. Får se vad det blir :)


Men först duschen!
Herrå!

Eftermiddag

Kollar som vanligt på Navy CIS. Sweeet. :)
Har vart ner till stan och handlat mat oxå. Tungt att bära hem juice och sånt.. vore skönt med en bil ibland :P Men men.
Längtar efter kvällsmaten. Stark pastasås med kyckling. (se recept i tidigare inlägg). Så jäkla gott!!
Undrar när Älsklingen kommer hem...? Antingen fem eller sex. (seent!). Boring. Sen måste han installera InDesign till mig så jag kan redigera min artikel snyggt.

Det var kallt ute idag. Brr.. Hade ändå på mig ganska bra med kläder. Burri burri. Hoppas det blir varmare snart så man kan slänga undan alla vinterkläder! Mysa ute i bara jeans och ett linne. Sweet.

Åhh.. Längtar som fan efter morgondagens mabuffé.
Haha. Jag tror att jag är ganska hungrig. Tjatar om mat hela tiden. Hehe.. Men om två-tre timmar sitter jag nog här mätt. Yummie.


Baj baj

10:15

Vaknade runt halv tio. Eller första gången kl 7 när min stackars Älskling gick upp. Sen 8 när han gick hemifrån... Skönt!
Sitter och väntar på att klockan ska bli halv. Då börjar AFV. :D
Sen efter det ska jag duscha, käka lunch och åka in till Hemköp för att handla kycklingfilé och cremefraiche-paprika och chili. Yummie!
Sista dagen vi äter mat hemma innan fredagen. Pengarna höll den här månaden oxå!
För imorgon ska vi till Rice och äta buffé. Så jäääkla gott!! Först får man sushi. Hur mkt man vill. Sen är det asgod buffé.. Typ kina, thailenskt osv.. sen efterrätt med alla möjliga olika sorters såser..... MUMS! Det är för att Älsklingens familj kommer hit och hälsar på.

Oh, 10 minuter kvar nu bara.


Såg en bra film igår: Children of Men. Den var fkt bra. :) Älsklingen brukar ofta välja mindre bra filmer. haha..

Men ha en bra dag.

Otur, otur, tur

När jag kom ut från dörren var det fint väder ute. Sen rundade jag ett hörn och precis då började det blåsa massor och snöa! Som en liten snöstorm... Jag tittade bort mot Prisextra. Flaggorna stod rakt ut och jag visste att jag vart tvungen att passera ett stort fält. Nej tack.
Styrde mina steg mot Fältöversten istället. Handlade maten. Men när jag kom ner till tunnelbanan kom jag på att jag glömt jäst!! Fuck fuck fuck! Typ det viktigaste. Hade jag glömt tomatsås eller nåt hade Älsklingen kunnat köpa det men degen ska lixom jäsa två timmar. Så antagligen skulle jag få gå iväg igen när jag kom hem. Nej tack.
Rotade igenom alla skåpen. Längst in hittar jag ett paket med torrjäst. Tack tack tack!
Sen åt jag min micropizza och Wasa Sandwich (mums)


Kollar på Navy CIS. Bästa!
Måste diska när det är slut... blääää
Men annars har vi inga tallrikar att äta på Inte bra, inte bra. Det är det smarta med att bara ha så många tallrikar som vi bor här (förutom fin-tallirkarna) :)

Smell you later.

Handla och städa

Jag ska typ fixa iordning mig, men bara lite. Sen ska jag traska iväg med min mp3 till Prisextra och handla hem mat. Ikväll ska jag göra pizza, med egen deg (!). haha!
Billigast så.

Annars händer det inte så mkt.
Imorgon kommer kanske Älsklingens Ärla-familj hit. Ska väl gå ut och äta då eller nåt.. Fast dom ska shoppa och sånt dyrt. Det har inte jag råd med, fyra dagar innan pengarna landar på mitt konto.. Undrar hur mkt det blir den här månaden. Måste kolla upp.
Då ska vi iaf direkt åka till Ikea och handla hem sängstommen. Ett måste!


Ha en trevlig tisdag!
Baj baj

--

Det snöar ganska mycket ute...
Jag som trodde våren kom!

Kväll

Har jag inget annat för mig så skriver jag här.
Vem är det som läser egentligen?
Ska satsa på att bli den mest aktiva bloggaren, ever, och få massor med reklampengar. (pension)

Älsklingen har åkt iväg till kontoret för att städa. :( Det är tråkigt att vara själv mkt.
Jag ska nog faaaktiskt ta en promenad imorgon. Om det inte är allt för kallt. Ska ladda mp3n över natten så jag har lite bra musik att lyssna på.
På tal om musik, måste fixa hem The Knifes skiva. Tror att den kan vara lite bra.

På lördag är det fest!
Förferre hos Frida. Tillsammans med Tobbe och Jonte. Sen ska vi till Berns och se Nouvelle. Vem det nu är :)
Måste kanske lyssna på nån låt så man vet.. men det är nog nåt elektroniskt eller liknande.
Men kul med lite party iaf..

Men men.
Ska väl ta att avrunda nu då.
Tjing!

Måndag

Satt på tunnelbanan hem. I sätena bredvid satt en finsk familj. Troligen turister som skulle med färjan från Frihamnen (min granne). Pappa säger nåt på finska till sin dotter. Hon reser sig och går till området vid dörrarna där det finns glasskärmar. På dem sitter det relativt nya kartor över tunnelbanesystemet. Hon står på fel sida och läser alla ord från fel håll. Alltså baklänges. Hon kliar sig på huvudet (fast jag trodde man bara gjorde det på film). Hon hittade Råpstein (som dom utalade det). Sen Gaärdät.
Smart?
Nja..


I fredags på festen bestämde jag mig för att kamavvänja Perku från sin älskade kam. Hon skulle nog hellre vela att kammen överlevde en olycka än sig själv. Så mycket älskar hon sin kam (tragiskt?)
Under kvällen fick hon tillbaka kammen, men på morgonen var den försvunnen. Jag letade i mina väskor och fickor men hittade den inte. Sen idag på väg till tunnelbanan hittade jag den i väskan. Just i det fack som jag alltid använder mest! Konstigt...
Nu vill hon att jag ska posta kammen till henne.
Mwahahaha


Det ska smaskar tacos här på Gärdet idag. Fy fasiken va gött!
Jag tänkte så här: mina pengar är nästan så gott som slut. Varför inte bara slösa bort dom sista på god mat, nu när studiepengarna kommer på fredag iaf. Handlade dock hem makaroner oxå, så nu har jag lunch för hela veckan. (beroende)


Har inget i skolan den här veckan förutom en inlämning på fredag. Och den inlämningen är bara för den reviderade versionen av artikeln vi skrivit. :)
Najs.

Peace

Ingen rubrik

Ehm...
Klockan är snart 18. Kvällen är här. Det snöar ute (mys). Mina systrar hatar. Why?

Pratade med min Älskling som var ute igår förut (imorse). Jag väckte honom vid tolv.. Han lät inte så pigg. Haha! Sen ringde han vid ett och var då lite piggare. Men fy fan för att åka buss en och en halv timme bakis. Näst värst efter att flyga full/bakis (been there, done that lixom). :D
Men ikväll måste han nog må bra. Eller?


Planerna för dagen uträttades. Aftonbladet var dock tråkig att läsa idag.. Hade inte hänt nåt speciellt intressant att läsa. Det händer allt för ofta känns det som.
Hämtade Lisa hos mormor oxå. Har legat framför tvn och kollat på Animal Planet och sånna kanaler som inte jag har :P
(passar på)
Ska ta mig en macka nu. Eller en pizza. Men helst en knäckemacka med romsås på. Loooove it!
Käkade en ägghalva med romsås imorse. Det kan man verkligen ha på allt!

Smell you later.
Peace

Fredag, lördag, söndag...

Fredags:
Lämnade Stockholm med 13:55-tåget till S-näs. Kom fram 20 i.. Traskade bort till (spök)huset där festen skulle vara. Fixade iordning oss. Väntade på att folk skulle komma så vi kunde äta nån gång. Potatissallad, grillad kyckling och rostbiff (och sallad). Så jäkla gött!
Sen partade vi gärnet. Blev såklart lite för mkt att dricka men kände inte av överflödet dagen efter. Var ju bakis men borde vart med.. Tog bussen hem till Etuna vid elva och vid halv tolv hade vi (jag, Erika, Sofia och Stefan) hunnit äta en hamburgare på Corner. Smaaaskens! :D

Lördag:
Har alltså nu ätit en hamburgare. Åkte hem till Hällby. Mamma möter i dörren och säger att hon är vinterkräksjuk. Jag tänker nästan vända i dörren och åka hem till Stockholm igen. Men gör inte det. Mamma mår inte så dåligt så jag chansade. Ännu har jag inte mått dåligt. Phew...
Jag och Erika åkte till godisland. Handlade godis och chips för hela slanten. Götti. Kollade på Melodifestivalen. Hejade på Sebastian.. Lätt bästa låten! Näst efter the Ark of course (my hourse, som Erika säger).
Somnade vid 10 med tidningen i handen.

Söndag:
Vaknade kl 8. Somnade om. Vaknade kl 9. Somnade om. Vaknade nästan kl 10.. Somnade inte om. Hade alltså nästan sovit 12 timmar. Skapligt.
Men med tanke på att jag endast sovit fyra-fem timmar fredag-lördag så var jag värd det. Plus att den natten spenderades på en tunn bäddmadrass bredvid Perku och Sofia.. Aouch.

Men idag ska jag bara vara hemma här i Hällby. Den enda planen jag har är att jag ska åka upp till Konsum och handla Aftonbladet. Jo, iofs, den andra planen jag har är att jag ska åka hem ikväll. Troligtvis sent, runt 22, med älsklingen.. (som repar med bandet här i stan).

Men men.
Ska kolla vad som finns på tv.. Samt tjata på att pappa ska sluta dammsuga på övervåningen. Grr..
Byee

Fredag

Idag är det fest!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen.. ska bara skriva klart här :)
Sen måste jag packa väska oxå. Innan tåget blir det en sväng förbi systemet och donkan. Vi har inte smör till mackorna hemma så det blir ingen frulle :/
(kurr i magen)


Men men.


Ska paxa en säng ikväll. Måste få sova ordentligt. Annars blir min plan att supa alla andra under bordet så att dom däckar på golvet och inte jag.. mwahahahaha!!!


Duscha nu.
Smell you later.
Eller...
See ya, don't wanna be ya

Fyra år och ett tredjedels år

Det är den 15:e idag. Det betyder att jag och älsklingen firar någonting. Just idag är det fyra år och tre månader. Vi firar mest för att kunna vardagslyxa lite. Fast det fixade vi ju igår :)
Mumsig mat! Mumsigt vin! Mumsig pojkvän!
Idag kommer hans pappa, bror och syster hit. Vi ska äta pizza :P Yummie....


Imorgon ska jag till Strängnäs på fest i min systers klasskompisars hus. Hehe, långt ifrån låter det som.. men det ska bli grymt kul. Trodde jag inte kunde åka, men planerna är ändrade nu. Sen på lördag åker jag hem till Eskilstuna för att sen åka hem från Eskilstuna på söndag tillsammans med Älsklingen som repat med sitt band. Phew.


Men nu ska jag först titta klart på Providence. Sen när det är slut är det 20 minuter innan nästa program börjar och så hinner jag duscha och diska eller nåt..Måste städa lite nu när vi får främmande. Städade ju igår oxå, men ska typ göra det lite noggrannare nu :)


Dags att sätta igång då!

Hjärtar idag

Kärlek till alla vänner. Love you.


Har vart i skolan en snabbis. Visste inte att vi skulle ha föreläsning utan jag trodde vi bara skulle lämna in uppgiften. Tur att jag gjorde det idag då :P
Lärde oss lite om hur man säljer en artikel. bra stuff att veta.


Håller på att städa lägenheten. Det får bli min hjärtepresen till min kärlek. Jag hade blivit glad om jag fått det iaf. (haha). Han kommer inte hem förens vid sex... sen ska vi laga vor mumsmat då. :P (kurr i magen). Har endast ätit en cheeseburgare idag. Missade frukosten för han jag intervjuade svarade så sent så jag fick skriva klart artikeln imorse. Trodde jag skulle komma hem snabbt oxå, men så hade vi ju en föreläsning. Köpte en cheesis när jag och Peppe trallade på stan efter skolan. Hon handlade en skrivare.
På Elgiganten på Kungsgatan när vi stod i kön till kassan. Gick det ut en kille och det började pipa och då började han springa. Sen stängde kassörskan dörrarna ut med nån sån där knapp så han blev fast. haha! Han såg ut som en snattare oxå... Lite som en uteliggare fkt.


Ska fortsätta plocka nu.. diska och sånt förjävligt.
Blää...


Jag älskar min kärlek!
Alla dagar, men just denna dag.

Alla hjärtans dag

Just one thing.
Alla hjärtans dag är INTE kommersiell. Det är affärerna som gör den kommersiell. Alla hjärtans dag är en dag då vi ska FIRA kärleken. Är ditt sätt att fira din kärlek att köpa ett kort eller en blomma, sure. Alla sätt att fira kärleken är väl rätt?
Jag och min Älskling ska iaf utnyttja dagen för lite vardagslyx. Laga god mat.. Mysa i soffan. Sånt som man egentligen inte gör en vardag, men som helt plötslig är tillåtet och kanske till och med tvunget (?).
Och Alla hjärtans dag är inte heller endast till för par. Fira din kärlek till din bästa vän eller familj.
Och jag måste tyvärr göra folk besvikna som säger att alla hjärtans dag är gjorda av affärerna som vill sälja. Redan under medeltiden firade man Valentines day. Kopplingen till kärlek gjordes för att det var februari och fåglarna letade efter sin blivande partner. Iofs har ju butikerna utnyttjat tillfället...


Ska fortsätta kolla på Navy CIS nu...
Peace

Nu du!

Wie!
Äntligen har jag fått tag på en arkeolog som vill bli intervjuad... Väntar på svar just nu.
Sen ska jag bara skriva klart artikeln, alltså lägga in hans citat i texten. Sen låta honom kolla den, sina egna citat samt efter faktafel :) (som jag hoppas att det inte finns några)

Oh, måste lägga fram kycklingen för tining. Det blir wok till kvällsmat. Aslänge sen jag lagade det... Ska bli gött. Sen imorgon ska jag och Älsklingen gå och storhandla. Måste få hem mat! Vi har ju inte vart hemma tillsammans på ett tag och på så sett hunnit göra det.. Men nu är vi ju båda hemma så vi får passa på.
Är så grymt sugen på lax.. lax i ugnen med citronsås, med kokt potatis. Yummie! :P

Är det nån mer än jag i hela världen som hatar den nya reklamen för hårfärg, med hon den där irriterande svenska skådespelerskan.. Nutrisse betyder näring. Ta hand om dig..
Kräkas på!!!


Undrar vad jag ska äta till lunch... kanske varma mackor. Får se om jag fortfarande kan hyvla osten eller om den är omöjlig.. får se.
Ska kolla lite på tv. Och hoppas att jag får svar på mejlet snart :)

Good Song

Jag bara älskar Salem Al Fakirs nya singel Good Song.
Det är så underbart, skönt, glad och härlig!
Hoppas han kommer spela på Arvikafestivalen.. Då måste jag se honom. :)

Hehe. Dom där halvtimmesprogrammen på MTV är så jäkla pinsamma. Kollar på Next just nu.. Roomraiders har ungefär samma nivå.. haha!


Är hungrig....
Älskling, kom hem! Så jag kan börja med maten

Måndag

Har vart i skolan en snabbis på fem minuter. (!)
Läraren lämnade kommentarer på den första version av artikeln. Och dom var bra :) (skönt)
Ska bara ringa (huga) och intervjua nån...
Men det skjuter jag på lite till (hihi)


Ska glida till soffan och glo på tv ett tag först.


Senaste kändisspaningen: Lennart Jähkel (eller var H:t sitter i namnet) gick förbi mig på t-centralen igår när jag var på väg hem från Eskilstuna. Han var lång och hade en mössa på sig.


Bye

Hemma i kära Stockholm igen

Landade i lägenheten vid tre.. Skönt.
Var hungrig och trött. Har ätit iaf. :)


Känner mig rastlös i magen. Jäkla skolarbete som hänger över mig.. suck! Måste ringa runt till massor med folk innan kl 9 imorgon för att hitta nån att intervjua. Inte så bra.. men så går det om man skjuter upp det till sista sekunden. :/


Hade en rolig utgång iaf.. :P

Ge mig!

Jag är så jävla hungrig.
Det blir inte direkt bättre av att huset har doftat av oxfilé, råstekt potatis och förrättsklet till mackan.... Gaahh. min mage skriker efter mat!

Sen ikväll är det fest! Utgång till Lotus.. ska dansa, dansa, dansa hela natten. Pepp!!!



Mamma och pappa, kom hem så jag får äta nån gång! :D

Kära blogg

Just nu sitter jag i mitt gamla barnrum hemma i Eskilstuna. Min mage är mätt och glad efter Hällby-pizza (kebab, calzone och hawaii) Fast bara lite av varje såklart :)
Idag har jag gjort det här: vaknade vid nio. Käkade ett stekt ägg till frukost. Gjorde mig iordning för att åka till Tuna Park med mamma och pappa. Började blöda näsblod strax innan vi skulle åka. Damn.
Blödde klart.
Åkte till Tuna. Pappa (!) shoppade kläder...
Åkte hem tillsammans med hämtmat från "kina"stället där. (smaaskens). For till mormor med mamma och pappa och fikade. Smaskigt igen. Skjutsade mamma till jobbet efteråt. Kollade på tv sen stund. Hämtade Lisa i skolan, hämtade Erika vid tåget. (klockan är nu 16)
Till Tuna Park igen. Shoppade födelsedagspresenter till mamma som fyller imorgon. Köpte med oss pizza hem. Götti.



Imorgon:
mamma fyller. Det betyder att hon får välja födelsedagsmat : oxfilé. (jäkla lyxigt alltså)
Sen ska vi till Erikas kompis och förfesta samt kolla på Melodifestivalen... Sen gå till Lotus innan tio (gratis inträde) ;)


Wie!

Jag är så jäkla avis på alla bajsar som ska på Mando Diao ikväll.
Speciellt på min syster som FÅTT en biljett GRATIS och inte ens tycker dom är så bra att hon vill så längst fram och hoppa... jag är mer värd den biljetten.
Punkt.

Smart...?

Jag gjorde snabbtestet på http//:www.mensa.se
Och:
Resultat
Din IQ beräknas vara 121 till 131
Detta motsvarar 92:a till 98:e percentilen, dvs 92% av befolkningen har en IQ mindre än eller lika med 121; 98% har en IQ mindre än 131.

Stolt.
Det är kul att veta iaf.
På wikipedia står det att det är endast 9 % har högre IQ än det..... :D och jag fick mellan 121 och 131! Plus att jag druckit två glas vin! :D
Älsklingen gör samma test nu... får se hur det går.. hihi

Stress!

Du vet det där kortspelet stress?
Spela det online.. Så jäkla roligt!
gå till http://buzz.bazooka.se
Jag klarade till nivå 5. Hur långt kommer du?


Jag och Älsklingen sitter och dricker lite rött vin. Varför är vi båda grymt sugna på ostbågar/ostbollar? Är det något som passar speciellt bra med rött vin...?
Svara gärna...


Peace!

??

Min mat smakar ingenting. Det är ganska så tråkigt... Tänkt att det finns folk som är sjuka och kan inte känna smak av mat eller dryck! Kan man överleva med enbart känslan av konsistens?
I don't think so!
Jävla snoriga näsa!

Pust..
Fick iaf svar på ett mejl idag. Dock gav det inte så mkt, men jag är inte bortglömd/ignorerad. Tack tack Åke på Naturhistoriska riksmuseet. :D


Ska ringa min mamma och klaga lite över min sjukdom nu... Och beställa mat jag vill äta i helgen. Måste bunkra upp i magen när det väl är gratis. haha!

Sådärja.. snackade lite med mamma och pappa i luren :) Dom tyckte synd om mig och min förkylning.. Försökte få tag på mormor oxå men hon svarade inte. Hade tänkt träffa henne på fredag och kanske handla eller nåt.
Helgplanering:
torsdag - åka hem till familjen
fredag - handla med mormor och sen ha mysig hemmakväll
lördag - mamma fyller år. utgång med Peruk-Porki och hennes klasskompisar på kvällen
söndag - ta det lugnt och sen åka hem till Stockholm igen.


Herrå.

Test

Min blogg är konstig...

Det går en vind...

Det går en vind över vindens ängar,
det fladdrar till i en tyllgardin
Och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin
Det går en flicka i aspelunden,
jag har ett gulnat fotografi
Med åren blev hon en dröm, en saga,
en ensam vandrares sympati...

Jag vill ha sommar....

Tisdag kväll

Jag trodde det var måndag idag... Sen såg jag att det var Grey's Anatomy idag! Wiiieee!!
Fast det är dock säsongsavslutning :'(
Buuhh...


Imorgon ska jag lämna in råmanuset till artikeln.
Blä blä blä...
Men men. Kommer nog bli bra.
Det sköna är att  jag inte har nån lektion i skolan förens den 15:e.. Sweet..


Ska kolla klart på vänner nu.
Baaaj

Mmmm

Vi hade en mysig kväll igår...

Äntligen!

Idag kommer min älskade älskling hem!!!
Vi har vart ifrån varandra så mkt den senaste tiden... fyyy, vad det är tråkigt. :(
Men idag ska jag mysa.
Och så ska han få ta hand om mig, för jag är ju sjuk...


Har vart en snabbis i skolan idag. (redan)
Lånade en bok i bibblan för första gången. (läskigt) :)
Sen hade jag handledning med läraren om artikeln. Asbra!
Så nu ska jag först äta mat, sen börja ringa runt. (som jag haaatar...)
 men men..

Herrå

Prosit

Jag nös seriöst minst sex gånger nyss. Det har nog inte skett sen jag och en kompis snyffade salt på godis när vi var små.. Endast för att vi skulle nysa. haha
Som tur är har jag inte fått träningsvärk i ryggen eller magen från allt nysande och hostande. (urk)


Idag återförenades Goonies.
Kommer det en ny singel snart?!


Imorgon måste jag släpa mig till skolan. Hur dåligt jag än mår.. För kl 10 har jag handlledning till artikel med min lärare. Plus att jag måste gå och låna böcker om Stonehenge oxå. Hittar inget bra på internet... och internet är inte en så bra källa heller. Artikeln kommer faktagranskas men ändå.

Snart är det Singstar-fest hemma hos mig igen. Fast måste hitta ett singstar först eftersom Älsklingen lånat ut vårt till Ärla-familjen. Suck suck.. Men jag tror att Daniella hade ett. Toppen!

Har bara ätit mackor idag.
Frukost/lunch: varma mackor i ugnen.
Middag: två rostade mackor med salami.
Jag gör inte av med så mkt energi av att bara ligga hemma och kolla på tv. Iofs kanske min kropp behöver energin till att jaga ut äckliga basiller.


Jag kommer missa Mando Diao när dom spelar på Raw oxå. Surt... Men om jag vinner nån hundring kan jag gå. Och ifall det finns biljetter kvar (vilket är mkt tveksamt)
Men men.
Ska ju ändå till Lotus med Perku-porki på lördagen. Innan tio = gratis!
Sen ska vi baaara dansa och vara snyggast!
Har kanske inte råd att handla nåt att förfesta med, men Perku säger att mamma och pappa bjuder på vin till maten nu för tiden :O
Helt chockad. haha


Sommaren har börjat planerats. Det kommer bli en bilning tillsammans med minst Petronella och Erica. Vi ska till Gotland och Danmark. Först till Danmark för att köpa billig öl, sen festa på Gotland. Jag kommer få köra, eftersom jag är den enda som vart diciplinerad nog att ta körkort ;)
Sen ska vi alla jobba på Arvikafestivalen oxå. Hoppas jag inte jobbar dagen då Melody Club spelar! Me love.

Alltså, skärp dig Johanna.
Vem orkar läsa allt det här egentligen? Superlånga inlägg om typ inget... suck suck.
God kväll..

Söndag

Snart har jag och Älsklingen bott i Stockholm i ett år!
Fy tusan va snabbt tiden går...


Nu måste jag för fasiken diska!
Dra ut och dra ut på det hela tiden.. Lika bra att få det gjort.
:)


Peace

Tvättar...

Mitt nattliga spådom att jag skulle vakna under natten slog in.
Den var nästan exakt som jag trott (se föregående inlägg)
Runt två-tre. Dunk-dunk-dunk-dabbadunk-dunk-dunk från puben (lokal man kan hyra fyra lägenheter bort). Samtidigt står det ett gäng väldigt fulla killa utanför i korridoren (säkert på pub-festen). Dom kunde inte tala rent. Det enda jag hörde var bröl i olika ljudlägen. Hemskt, hemskt...
Jag låg och hoppades att någon annan störde sig på musiken och skulle ringa störnings-jouren. Vilket innebär att man får böta typ 1000 spänn (varför inte mer?).
Kunde dock somna om.
Skönt...

Vaknade imorse runt 9.. Låg i sängen och halvsov/drömde tills halv elva. Sen gick jag upp och sorterade tvätten. Hade en tvättid kl 11. Så nu har jag vart där nere och stoppat in maskiner. Ska tillbaka om en halvtimme och stoppa allt i tumlaren/torkskåpet.
Sen ska jag vila resten av dagen.
Och diska... (morr)


Jag tror att jag fått feber idag. Urk... Samt liten molande huvudvärk. Och det kliar i gommen! Gaaah, gå över din helvetesförkylning!!!

Hejdå.

Hmm...

Fel låt vann.
Bästa: den där god morgonsången med Uno och Irma :) Glad och somrig... eller handlade den om morgonen? Hahaha!
Nackdelen med schlager är just att man glömmer dom så snabbt. hihi


Fortfarande grymt sjuk. Kommer säkert inte sova bra inatt heller. Ska dessutom tvätta imorgon. Fy fan! Ska inte tvätta på tre år efter det här... Nu är det fan Älsklingens tur. (sådeså)


Jag är en hopplös människa.
Fan fan fan.
Kan ingen hjälpa mig?!
Gud, varför hatar du mig?
(varför ber jag ens till en gud jag inte ens tror på. Däremot kommer jag återfödas till en mask eller liknande) haha!

Ska iaf lägga mig i sängen nu. Med tvn på. Den stänger jag av när jag nästan är medvetslös av sömn. Sen kommer jag iaf vakna typ runt 2-4 av alla tillnyktrande studenter på väg hem från krogen. Gärna väldigt gapiga/pratiga tjejer med klackar. (nackdel att bo på bottenvåning).
Då kommer jag dessutom ha så jävla ont i bihålorna (fullpackade med oändligt mycket snor). Känna mig kissnödig. Höra knäppande ljud i lägenheten. Börja fundera på saker, som jag ändå inte kan lösa, eller göra så mkt åt (typiskt natt-tänk). Sakna min Älskling... Frysa/svettas. Vilken det än blir kan man inte sova av dom. Är jag varm så dunkar mitt hjärta som en duracellkanin, vilket gör det omöjligt att slappna av.
Suck.
Det är inte kul att kunna se in i framtiden.

Min syster är den näst snyggaste tjejer i världen. Jag kommer först. (jag är äldst och förebilden, sådeså).
perku.blogg.se
(jag kom på smeknamnet, cred).


Blä.
Måste diska imorgon oxå.
Hatgöra.


Amagad. Vad mycket jag skriver. Vem läser den här skiten iaf?
Eller så här: om jag fortsätter skriva i den här takten kan jag bli den mest publicerande bloggaren = reklam = pengar = kändisskap = pengar = lyx = nya skor = lycka.
Fast lycka kommer inte från pengar. Det underlättar en del, eftersom man då kan slippa den ångest man känner varje gång man köper en liten onödig grej. För pengar man borde lagt på något vettigare. Händer allt för ofta.
Ny tanke: jag borde blir krönikör. För om jag alltid sitter på kvällen så här och skriver. I den här takten och med dom här tankarna kommer jag bli asbra!
Måste skriva en krönika och föröka sälja den. Håll tummen för fan!


Nu: sova.


(är nog för sjuk för julklappsbytet imorgon. får ta julklappen jag köpt till mig själv ist - fniss -)

Eller...?

Åh. Vill inte vara hemma ikväll.
Vill iväg och kolla på Melodifestivalen med dom andra :) Ska fråga Malin om det är okej att jag kommer även om jag inte är helt kry.. hehe
Med Peppe var det okej iaf.
Isf ska vi äta pizza innan. Vem vill inte äta pizza?

Ska duscha nu då... sen lufttorka håret.
hehe

Sjuk!

Usch... Min hemska, hemska sjukdom har blivit värre. Hostar mer än vad jag gjort förut. Knaprar ändå på hostmedicinpiller som jag inte visste jag hade i pillerskåpet... suck.
Jag kommer inte orka åka hemifrån idag för att se på Melodifestivalen. Får vara själv... :(
Älskling! Kom hem!


Blää.. måste städa här hemma oxå. Suck.


Sätt igång!

Festen i lördags

Var bara tvungen att lägga upp några kort :D
Enjoy...

Tårta
Det var en riktigt smaskig tårta!

fest
Mee! :D

Vi
My lovely...


Kändisspaning...

Jag brukar spana kändisar.
Idag, på Fältöversten, spanade jag in Tobias från Let's Dance. Han hade konstiga kläder, tyvärr. Sen svarade han i sin telefon.
- Hallå.
Sen hörde jag inte mer... :)


Köpte grapefrukt oxå.
Ska bomba min sjuka kropp med c-vitamin!

Snörvel...

Jag är sjuk.
Sjuk, sjuk, sjuk...
Min näsa rinner. Min hals kliar ända upp till öronen. Och så lägg till lite hosta till det.
Sen har jag träningsvärk oxå. Undrar vart det kommer från?
Hum..


Idag (hittills): letat information om den nya upptäckten vis Stonehenge (blivande artikel). Ätit frukost. Saknar älsklingen över msn. (han har ju lämnat mig för en helg i Eskilstuna).
Senare idag: försöka komma iväg till Fältöversten. Är i desperat behov av Ipren, nässpray och hostmedicin.. Får knapra ett piller innan så jag kan visa mig ute bland folk..
Ska nog unna mig Pringles idag oxå. Med sour creme-smak.

(paus för snytning)

Hehe. Återigen visar dom vår korvkiosk på reklamen.
- Hur går det med min 22-halvare?
(pensionreklam med Felix Herngren)


Ehm...


Nog för nu.


bäst!

Melody club var underbart bra. :D
Så jävla bra live alltså!!



Nu är jag själv hemma igen. Älsklingen har åkt till Eskilstuna för att hälsa på.. suck.
Sen är jag sjuk oxå. Har ont i halsen, hostar och har ont i kroppen. blää...


Popcorn och tv ikväll.


Baaj

RSS 2.0