Noooooooo

Fasiken! Tiden går allt för snabbt... Snart ska jag gå hemifrån igen. Snart kommer jag sätta på mig dom där röda och grå kläderna igen. Snart kommer jag öppna Kärlekstunneln igen (det lät konstigt, haha). Snart kommer jag få gnälla och skälla på dumungar. Igen!
Och snart är dagen slut igen!
Wie!
haha...


Glömde göra en sak när jag stängde igår.. Hoppas det inte blev allt för allvarligt. Jaiks!


Ingen god mat i matsalen idag. Måste stanna på Ica och handla innan. Hoppas nu dom har nån bra mat man kan köpa med sig.. Grr.. Eller så åker jag ända in till Hemköp. Om jag orkar...


Jag drömmer om kärlekstunnelnsbåtar om nätterna. Fifan va jobbigt det är!


Hejdå.

Andra dagen slut

Är trött. Trött, trött, trött..
Trött på dumungar. Och det är bara andra dagen på jobbet!!! GAH! Dom blir bara dummare och dummare. Eller trögare och drygare. "Det känns skönt att man har makten" som Susanne sa idag. Sant så sant. Jävlas ni så ringer jag min chef som ringer varkterna. Sen: bye bye!
Rätt åt.
Fast inget sånt idag. Tur, eller inte.. Whatever.

Slapp stå själv! Fick vara med Jill, min löv. Fast sen bangade hon och gick hem tidigare. Stod själv en och en halv timme, nej två va det nog. Sen hade jag rast. Sen fick Susanne stå med mig den sista en och en halvan. Då kom Dhani (från Ateens) och Natacha Peyre dit. Dom är tydligen väldigt nykära så en tur i kärlekstunneln va väl given..


Ska slänga mig i sängen nu. Börjar 12 imorgon igen.. Måste gå upp vid åtta kanske. Måste laga en matlåda till mig för imorgon va det ingen god mat i matsalen. Om jag inte vill ha spaghetti och köttfärssås igen. Not.


Tack Sofia, just han va det ;-)

Natti

Utvilad... (?)

Jag har nog sovit klart. Det känns som det.. Eller? Kanske. Är inte så trött. Eller?
Fan va konstigt.. haha!


Det va många kändisar på premiäröppningen igår. Ska försöka radda upp alla jag kommer ihåg.
Kristian Look ("Han kommer visst på det mest man bjuder man på" - Mathilda är insatt)
Johannes "Joker" Brost (som för övrigt var skiiittrevlig. Ville paddla genom tunneln med en vunnen kexchoklad. All right!)
Tomas Bodström traskade omkring med hela familjen
Kändiskocken från Förkväll åkte kärlekstunneln själv. I båten framför satt hans döttrar (?)
Tomas Frölander (är så osäker på namnet, men han den där duktiga simmaren.. rätta mig gärna)
Elisabeth Tarras-Wahlberg (mentor till kronprinsessan)
Anders Berglund (namn igen, men spelade piano i Så ska det låta)
En komiker från Svt, I think. Stort lockigt hår... Har ingen aning om namnet.
Ebba Hultkvist var där med sin syster (såå jäkla lika!), sin pojkvän och hennes systers pojkvän. Alla hade väldigt snygga kläder..
Det är dom jag kommer ihåg... Sen var tydligen han  som sjunger: "Hon har ett sätt som får alla...." där. (källa Sebastian)

Det grymmaste var ändå när det flög ett plan över Grönan. Inte en tillfällighet.
Bakom planet kom en banderoll där det stod: "Nordens största nöje" Sen en logga: Liseberg.
Hahahahahaha!
Så jäkla fräckt.. Men kul.


Nu ska jag duscha och gå till jobbet sen. Idag sitter jag alltså själv i kärlekstunneln. Inte så ruuligt.
Men men.
The work has to be done.


Smell you

Slut!

Första jobbdagen är slut. Jag har slitit i 10 timmar. Fast inte i Lustiga som jag trott! Utan i Kärlekstunnel (som är i samma rotation, jag fick bara börja där). Var som tur va inte uppkörd där så jag fick jobba med en annan kille idag. Annars står man där själv = uuurtråkigt!
Folk har vart allmänt, om inte mer puckade än vanligt. Som jag alltid sagt, folk lämnar sitt vett utanför Grönans portar. Eller så är det bara dumhuvuden som går dit. Hoppas nästan på det första alternativet..
Folk, eller guldkortsungar som de oxå kallas. Ungjävlar med "rika" föräldrar som köper ett guldkort till sina barn. Med kortet kommer du inte gratis och får åka gratis. De gör Grönan till ett dagis för sina små jävlar alltså. Och ungarna tror att dom äger stället. Dom ska minsann få göra hur dom vill. Och det är precis som man inte får göra.
Fick varna massor med folk i tunneln. Ringde chefen och vakter en gång för att de skulle varna ordentligt. Synd att dom inte klippte åkbanden för dom, och slängde ut dom.. Det vore rätt åt dom, så ohyfsade dom är.


Hehe.
Jag som inte trodde jag skulle skriva så mycket. Men det bara rann ut mig.. Kanske uppdaterar imorgon innan jobbet. Börjar klockan 12. Slutar 22. (som idag)
Kommer dock vara själv i kärlek då. :-/
Men jobb betyder pengar som betyder en glad Johanna.
:-D


Nu ska jag sätta mig i soffan och äta ostbågar från igår. Sen ska jag sova.. Djuuuupt.


Måste packa med varma kläder till imorgon. Fifan va kallt det var idag! Och när man är själv i kärlek kan man inte sitta i "stugan" med element utan man måste vara utomhus.. I tio timmar! :-O


Godnatt hörru

Nu gäller det

Idag börjar jobbet. Om exakt två timmar och tio minuter öppnar Grönan för i år. Jag ska vara där om exakt en timme och 40 minuter. Så om 40 minuter ska jag börjar röra mig hemifrån.. Eller lite senare. Det tar inte en timme för mig att komma dit. Jag går nog till Fältöversten och tar bussen därifrån..

Jag somnade med tvn på igår. Vaknade runt fem och då var den fortfarande inte avstängd. Smart Johanna!



Nähä. Måste kolla bussinfo och sen börja göra mig klar. Kanske gör en matsäck med mackor.. kanske.


Ha en trevlig dag! Kom till Grönan om du får lust. Kansk tyvärr inte bjuda än, men snart. Kvasten invigs halv 2. Bye

(senare)

Kollar på Mullvaden. Spännande program faktiskt.. Fast jag vet inte vem mullvaden är än. Men jag kan ha mina aningar. Är mätt oxå. Men har knappt ätit några ostbågar. Har lite pirr i magen inför jobbstarten imorgon. Nytt år, nytt folk. Ska börja en halvtimme tidigare för att lära nubiesarna i Lustiga vad som gäller. Moahaha! Nerå... Eller lite kanske. Haha! Lite fördelar måste man ju få om man jobbar där tidigare. ;-) Tex välja ställe där man vill jobba och när man vill ha rast. (för man får välja sånt fkt, iaf i Lustiga)
Det ska bli kul å se vilka som kommer tillbaka i år. Förutom dom jag redan träffat såklart..


Janet: Tommy åker den 22 juli till den 21 augusti tror jag. Han har ju en kompis som studerar japanska där just nu, då han måste ju passa på att åka dit, när han kan bo lite gratis. Själv ska jag då semestra på Gotland samt utomlands på nån sista minuten.


Urk.. Jag har översatt notiser hela dagen så jag har inte hunnit sortera tvätten än. Vi var ju uppe klockan 6 imorse och tvättade. INTE roligt! Jag somnade lite till och från på föreläsningen idag. Som tur va var den i aulan och det var släckt för vi tittade på en film. Snark...
Men iaf. Nu har vi tvättat. Behöver inte gå dit på ett tag. Sweet.


Jag uppmanar igen: kommentera mera!

(Back to the tv)

Mys-ensamkväll

Tommy har lämnat mig och åkt hem till Eskilstuna. Men jag kunde ju inte följa med för nu börjar jag jobba imorgon! :-O Sen kommer nog veckorna flyta på fort som fan! Men skönt de.. för då är det snart slut på jobbet och jag kan åka på semester. Sweeet!


Tommy kommer va i Japan i fyra veckor nu istället! Damn va jobbigt det kommer bli.. Och så kommer vi knappt kunna snacka med varandra heller. På grund av tidsskillnader och telefonproblem (antagligen). Plus att jag ena veckan kommer sola på Gotland och att jag en annan kommer sola på en annan playa nånstans i Europa.


Ikväll ska jag mysa framför tvn med mig själv. Har laddat med cola och ostbågar redan.

image20

Min fina vän var tillbaka igår. Vi skulle komma på ett namn jag och Tommy. Det första som ploppade upp i mitt hubud var Bettan. Men Tommy tyckte Margit. Dont ask me why...
Än så länge heter hon "min fina söta vacka vän".
:-)


Kommentera mera!

Shopping

image19

Äntligen har jaag köpt en klänning. Provade den här och en annan modell i samma färg. Den hade en djup v-ringning. Nån som kanske kommer ihåg klänningen jag hade på julafton (bilddagboken) En likadan fast blå då. :-) Perku lär veta iaf. Och det är det viktigaste.. hehe


Är fortfarande sjuk.
Nu är jag mer snorig oxå.


Har mycket spännande planer på sommaren. Får se hur det går... ;-)

Sjuk!

Min hals kliar och gör ont. Min näsa rinner/är täppt. Mitt högeröga bara rinner! (what's that?)
Blä... Känner mig bara allmänt ämlig. (som mamma skulle kalla det)..


Igår var gryyymt roligt! Vi var på SysteroBror på KHT. Typ en bar/restaurang/fik som varje onsdag har stan-up-komiker där. Kostar gratis för studenter + 15 kr garderob. Sweet.. 50 kr för ickestudent. Så jag, Tommy, Peppe, Erica, Johan, Markus och Markus gick dit. (Daniella bangade, why?). Drack lite (billig, såklart) öl. 30 spänn! Wiee! Sen var det stand-up i två timmar. Det var först lite amatörkomilker första timmen, sen paus. Efter pausen kom the main act = Peter Wahlbeck! Som är så jääävla rolig! Hahaha.. Jag skrattade konstant i en timme. Bäst var hans skämt om turken som hade ont i ögonen när.... Nee, skämtet passar nog inte här. Men ring mig så berättar jag ;-)
Sen när det var slut promenerade jag och Älsklingen hem igen. Vi bor ju ganska (?) nära.
Nästa vecka var det Anna-Lena Brundin och Bettnér som skulle dit. Får se om vi går dit igen.. Veckan efter det är det David Batra och då måste jag dit! :-D


Jävla SSSB. Jag kan inte bli trött nog. Dels har dom fortfarande inte fixar vår dusch. Det har nu gått över 4 veckor. Sen har dom tagit bort portkoden for ever. Så vi vet inte vart vi ska slänga våra sopor! Vi frågade och dom sa att vi skulle gå in i en korridor, där det bor folk. Och traska bort förbi köket, där dom antagligen äter all the time. Längst bort ska det då finnas ett sopnedkast. Men seriöst! Vem har byggt det här huset? Det är såå ologiskt! Måste hitta ett bättre ställe...
DAMN YOU!



Ska värma mig i solen idag. Efter att jag knaprat typ femton Ipren.. För det lär jag behöva.
Kanske åker jag ner på stan och shoppar. VILL ha en klänning! Vill, vill, vill...

Tack Tommy för att du spelar bas i bakgrunden och gör mig glad :-)
Hehe...


Ha en trevlig dag.
Önska mig: krya på dig.
LOVA!

Yes

Jag installerade Backpacker 3 igår. Sen klarade jag ett av spelen idag. No utmaning AB. Spelade flera timmar i sträck... Fick nästan brottom nu. Eller nej. Äsch.


Imorgon är det pengadags! Wiee! Den här månaden ska jag inte handla några kläder till mig själv. Iaf inte just när jag fått pengarna. Kanske senare i månaden när jag vet hur mycket pengar jag faktiskt har. Hehe.. Kommer nog göra av med mindre pengar än vanligt iaf, eftersom jag jobbar varje helg nu..
Sweet.
Måste spara till sommaren oxå.



Ska åka snart.
Ta en cheese på McDonalds innan grönan. Niice att få åka lite berg-och-dalbana idag. Hoppas den är kul..

Ledig tisdag

Lagar mat just nu.. Ska äta och kolla på The Office (us-version) sen. Office är bäst!! :D Så jäkla roligt..


Ikväll ska jag till grönan och åka Kvasten. Exclusive.. ;-)



Mycket annat händer inte.
Baaj

Alkoholbär

Vet inte varför jag valde den rubriken faktisikt... :-)




Sluuukade nyss min lunch. Magen hade nästan börjat äta mig inifrån, så hungrig var jag! Slappar nu framför datorn, med tvn i bakgrunden. Perfa! Och solen började precis lysa.. Härlig dag!
Lämnade in restuppgifter i skolan idag. Mer härligt!




Vet inte vad jag vill säga just nu.
Kanske säger nåt vettigare sen.
Kanske.....


"Det är i bären i bålen alkoholen sitter"
- typiskt någor Perku skulle säga.

Mums!!

image18

Snart ligger en sån där i min magen....
Den gräddas just nu i ugnen. Yummie!!!
Roligaste var när vi skulle lägga ner smeten i formen. Då letade jag länge efter en form och tog en ganska stor som vi brukar göra gratäng i. Sen precis när jag häller ner smeten kommer jag på att jag faktiskt har en riktig klasskakeform! Som nästan helt är gjord för att göra kladdkaka i... Suck.
haha!


Avis?

Fortfarande söndag

Min sista helg är inte över! Det är flera timmar kvar.. Även om jag kommer sova många av dem.
Gick knappt nån promenad idag. Lämnade tillbaka filmerna vi hyrde i torsdags och handlade mat. Diskade när jag kom hem. Lagade mat. Åt och tittade på en film samtidigt: Bobby.
Helt okej...



Ska fortsätta ta det lugnt nu.. umgås.
bye

Sista söndagen...

Det här är min sista ledig helg innan den 22 juli. Jaaaiiiiiks! Om jag inte är ledig någon helg, men dom helgerna har jag såklart annat för mig, annars hade jag ju inte vart ledig. Till exempel så tar ju Erika studenten (iofs på en tisdag) och så åker jag kanske till Arvikafestivalen.
Men men.
Måste ta vara på den sista tiden jag har idag :-)
Men ärligt, vad är det egentligen för skillnad på en ledig söndag än en ledig tisdag. Man kan ju göra nästan exakt samma saker båda dagarna.


Idag ska jag ta en promenad med Tommy (fast det vet han inte om). Sen ska jag laga middag.. Typ potatisgratäng eller nåt. Yummie!



Bye then

Urk

Vilken kväll...! Jag mötte Petronella på stationen vid sju, sen åkte vi till Daniella. Handlade hem snask och ringde efter en pizza, med gratis hemkörning (fancy). Det blev en tjockbottnad pizza och den var skiitgod och mättande. Sen satt vi och drack lite vin och snackade som fan. Vi bestämde bland annat att vi ska börja titta på fotboll och är numera Hammarbyare. Fråga mig inte varför, men det är vi. Vi spelade Genispel oxå. Jag kom närmast vinsten innan vi började snacka mer igen. Sen runt två kom vi på att tågen slutar gå snart. Inte bra.. Så  vi bestämde att vi skulle sova över. Stackars Tommy hade vart orolig hela natten innan jag ringde och sa det. Han trodde väl jag hamnat nån annanstans på vägen hem, om jag nu hade åkt. Jag sov i dubbelsängen, mellan Daniella och Erica. Sov kanske fyra-fem timmar. Not enough. Vaknade med världens huvudvärk. Vettefan hur mycket vin jag drack. Iaf min flaska och nåt glas från Ericas bag-in-box. I hate them! Det blir alltid för mycket..
Käkade pizzarester till frukost och drack cola till det. Yummie!
Åkte hem runt halv elva. Då började jag bli mer bakis. Mådde illa. Hatar att åka tunnelbana. Plus att Tommy sagt att nån spytt i korridoren utanför lägenheten och den lukten fasade jag över. Men nån hade tagit bort det när jag kom hem. Slängde mig i sängen och sov/tittade på tv. Sköönt...
Längtar nu mest efter att Tommy ska komma hem från jobbet. Vill mysgosa hela kvällen! Bara kramas hela tiden...

Jag ramlade ner från soffan. Eller jag var inte ens nära att sätta mig i soffan när jag ramlade.


Gah! Tommysaknadsvärken gör så ont! Måste göra nåt så jag glömmer för ett tag...






Fan. Jag hade ju tänkt göra nåt bra idag. Typ promenera i det sköna vårvädret. Men dels blåser det som fan och det är inte så varmt. Och dels är jag fortfarande bakis... Vill bara ligga i sängen och mysa. Hela dan! Det är skönt... Ja-fifan!
Sådeså

Sweet

Kollar på Ellen. Hon är mycket bättre än Oprah :-)
Och jag är kall. Jag måste hoppa in i duschen snart och värma mig lite. Efter det ska jag palla mig ner till Fältöversten och handla. Bland annat vin, smör och en godispåse till min älskling som ska vara själv hemma ikväll. För jag ska ju på tjejmiddag och ha trevlig! Vi ska hem till Daniella. Och vi kommer äta pizza. Som vi beställer med gratis (!) hemkörning! Fancy!



Mer händer inte.
Har gjort klart en till skoluppgift idag.
Sweet.

HELG!

Wiieee! Det är helg igen! Och en ledig fredag, som vanligt. Synd att det inte var den 25:e idag ;-) Men snaart så...

Idag ska jag på middag. Eller vi kanske bara ska köpa pizza. Men mat ska vi äta. Och dricka lite vin. Igår var trevligt. Fast det bara Peppe som kom. Erica kände sig "sjuk". Yeah right! Hon är en jäkla toffel bara... Men vi hyrde två filmer: Grizzlyman och Imagine me and you.
Grizzlyman handlar om en man som under 13 somrar lever själv tillsammans med grizzlybjörnar i Alaska. När han en höst ska hämtas med planet är han och hans tjej som han hade med sig den sommaren. Man hittar sen endast rester av dom vid tältplatsen samt en ljudinspelning i deras kamera, där man hör attacken. Fast den får man som tur är inte höra i filmen. Dom hade alltså plötsligt attackerats av en björn. Filmen är som en dokumentär som blandar hans material med nya intervjuer med anhöriga och inblandade. Men den var väldigt bra iaf!
Imagine you and me handlar om en tjej som ska gifta sig. När hon går i kyrkan möter hon en annan tjejs blick och dom blir kära direkt. Sen handlar filmen om vad som händer med dom och så där... Lagom lättsam film att se. Helt okej fkt.


Tommy är jobbig ibland. Imorse ville jag sova ut, eftersom jag är heelt ledig idag. Men då ska han absolut lyssna på SvT:s nyhetsmorgon! Sämsta av alla nyhetsmornar dessutom... Grrrr! Sen när han hade gått till skolan kunde jag inte somna om iaf.. Suck.
Aja.


Hejdå allihopa everybody!

Filmkväll

Imorse vaknade jag tidigt. Klev upp och åkte till skolan, nästan på en gång. Jobbade med artikeln som skulle lämnas in idag kl 17. Sen orkade jag inte mer och lämnade resten till Daniella och Erik. Åkte till Kista istället och lunchade med Tommy. Vi åt på Levinsky's. Dom har grymt goda hamburgare men personalen är så otrevlig, all the time! Synd att dom är så... Men hamburgarna gör det värt.
Sen handlade jag lite och åkte hem. Sitter nu här. Som alltid. Ska strax städa. Vi får gäster ikväll som ska kolla på film. Vi har inte valt än men ska hyra innan, typ runt sex.

Det är väl ungefär det.




(Jag har det-sjukan, tyvärr)

-

image17
Bäst just nu.

Wiee!

Uppkörningen och det på grönan gick bra idag. En halvtimme tog det allt som allt.. Gick igenom Lustiga, fixade kläder och skåp samt skrev på papper för anställningen.
Sen promenerade jag hem. Handlade krossade tomater och en färdigpoppad popcorn på vägen. Hade fått en tidning med posten. Diskade all hemsk, hemsk disk och unnade mig sen en skön stund i soffan med tidningen och lite popcorn (lyx). Jag köpte en med ostsmak. Va aslänge sen.. och dom var goda oxå!
Jag är glad att jag lärt mig gilla ost.. :-)


Så ikväll ska jag laga köttfärssås. Var ett tag sen..


Punkt.

image16
Gröna löv på träden.


Åh. Regnet bara försvann. Kvar lämnades lite våt asfalt, och ett härligt solsken! Och molnen är som bortblåsta (eh.. hehe).


Mmmm, blev grymt sugen på att någon masserade min rygg... Tommy kom hem!

Gah!

Regn!! Hatar regn!! När jag vaknade droppade det på fönsterbrädan. Och det är bland de värsta ljud jag vet.. Jag vill aldrig någonsin ha regn... Om det inte sker på en halvtimme och har åska med sig och att det sen bli varmt och soligt igen. Då är det bara mysigt fkt..


Idag ska jag till grönan och köra upp mig på mina attraktioner. I år ska jag återigen stå i Lustiga huset. Och så Kärlekstunneln. Klockan 12 ska jag vara där.. Sen åker jag väl hem. Ska fixa klart en restuppgift som jag har vart för lat att göra..
Ungefär.


Imorgon kommer jag nog gå på en filmkväll med Petronella och Erica. Sen på fredag har vi kanske tjejmiddag. Det var länge sen.. Vet inte vad vi ska äta än bara.. Men något billigt ska det vara :-) Pengarna kommer först om en vecka..


Glider vidare

Gratis var inte gott...

Gårkvällen var en besvikelse! Hade klätt upp mig, sminkat och fixat håret värsta fancy. Sen träffades vi alla brudar vid Rådmansgatan. Traskar bort till Har Rock. Och det är smockfullt med folk! VIP-inbjudan, yeah right! Köar i kanske trekvart. Får till sist komma in. Tack Olivier... (not)
Där inne är det ännu mer smockat med folk. Vart är maten? Vart är drickat? När kommer modeshowen och vad var det för present?
Maten: skulle vara en amerikansk buffé. Well... Det fanns iofs kycklingvingar som var starka som fan! Sen lökringar, vårrullar och nån potatisgrej som såg skickläckig ut. Käkade en kycklingvinge. Blev toktörstig..
Drickat: kostade som vanligt i baren. Handlade ett glas vin, det fick räcka. Och det räckte inte till en bakfylla till dagen efter..
Modeshowen: Fanns ingenstans..
Presenten: påsen från Make Up Strore innehöll den där katalogen dom säljer i affärerna, fast den här var från sommarens 2006 (?), nån brochyr och ett band. Jag tog, eller glömde att ta en egen påse så det där bandet vet jag inte vad det var.. Kan tänka mig att det var ett sånt där nyckelband typ.
Så hela kvällen smuttade vi på vårt vin. Trängdes med brats. Och var allmänt missnöjda!
Höjdpunkten var Tommy Nilsson som stog utanför när vi skulle gå (halv elva) och han var lite dragen :-)
Sen köpte jag en chees på McDonalds, för jag var så hungrig! Och åkte hem... Somnade med rygg och fotvärk.


Var trött imorse. Sov hellre än att äta frukost. Gick till tunnelbanan. Den var försenad 25 minuter!!! (whaat?) Missade pendeltåget och kom sen till lektionen. Loovelyy morning lixom.


Är hungrig som fan! Måste göra en macka. Ska äta "middag" vid fyra så jag får inte äta mig mätt nu.


Bye

Gratis är gott

Ikväll ska jag på nån gratisgrej på Hark Rock Café här i stan. Mat, dricka och present på köpet. Niice! Synd att det är skola imorgon bara... Fast lite bakis kan man nog vara. (fniss)


Hade en heldag i skolan idag. Lagom tråkigt. Lagom kul. Lagom varmt. Solade lite på lunchen. Sweet...


Mums: pingvispastiller (från kryssningsfärjor - från mamma och pappa)
Fick bästa mascaran oxå! Äntligen kan jag skippa min usla.. haha! Skitgrej. Dyr va den oxå. (lipa åt)


Ska duscha och göra mig iordning snart. Sitter och lyssnar lite på The Killers. Hade inte ens deras nya skiva Sam's Town, men nu "skaffade" jag den. ;-) And me love.
Får höja volymen när jag står i duschen. Stackars grannar... Har passande nog fått låna en top från systersöt. Den är svart och vitrandig och har djup rygg. Me love it more!


Adios!

God morgon söndag

Gäsp... Mitt gamla rum är så ljust och varmt så det går INTE att sova länge där! Fastän jag har persienn... suck. Men men. Mer tid att umgås på :-)
Fast det är bara mamma som är vaken nu.


Grattis mig och Tommy för det är vår 4 år och 5 månadersdag idag!


Sola idag? Of course!
Ska snabba mig ut och sno åt mig den sköna solstolen. Yes, I will...



Ugh

Så söt, så söt

Esther var så söt. Så väldans söt!
Alldeles bulliga kinder. Men jag är rädd att hålla i bebisar. Dom är så små och ömtåliga.. Fast hon låg över min mage och mina bröst. Alldeles liten och varm. Hungrig var hon oxå. Bebisdregel på tröjan.com
Fast det är hemskt ansträngande att vara hemma hos Tommys pappa. Alla barn var där. Plus några till. Men blir helt slut i huvudet till sist. Då var det skönt att komma hem till lugnet :-)

Imorgon ska jag sola, yes.
Har till och med med mig en kjol hit. Och så har jag rakat benen! (woow)
Sen går tåget hem klockan 8 igen.


Ska höra om tjejisarna har lust att komma hem till mig nästa helg. Turista lite i staden och gå ut. Dom har sagt att dom vill det, och nästa helg är den ända jag är ledig innan den 22:a juli... jaiks! Dåligt med tid alltså....


Men nu ska jag umgås mer med mammsi och pappsi. Förlorade nyss på poker iaf. Pinsamt.. ;-)


Byee


Fredag (igen)

Veckorna går som sagt mycket snabbt. Det är väldigt positivt när man inte har så mycket pengar :-) (fan va jag tjatar om det nu då). hehe
Idag skulle vi egentligen åkt till Eskilstuna. Tommy skulle till nya syskonet och jag skulle till min faster och Bror för att kolla på bilder från deras semester. Dom har vart på safari i Kanya (ascoolt). MEN nu hade dom inte kommit hem från BB än så Tommy ville åka imorgon iställe och då får man ställa upp på en myskväll :-) Så vi ska snart promenera till stan, handla mat och nån present till Ester. Typ nån söt klänning från H&M.
Men imorgon åker vi kvart i tolv iaf. Det är den tidigaste bussen vi orkar med. Den innan går kvart i 8.. Liite tidigt kanske. Då måste man kliva upp strax efter sju kanske. Not funny..



Jaajaa..
Bye hej

Me

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Johanna Gustafsson
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Johanna Ström ;-)
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Ingen aning!
04. vilket stjärntecken är du? Kräfta
05. vilken årgång är du? 1986
06. vart bor du? På Gärdet
07. bott utomlands? Nä, bara på semestern :-)
08. flyttat antal gånger? Två. Varav jag kommer ihåg en
09. vart skulle du vilja bo? Någonstans med gratis hyra. Bara det är med Tommy är jag nöjd
10. vilken skolklass? Ehm.. JNA 05, I guess
11. vad vill du bli när du blir äldre? ...

UTSEENDE

01. hur lång är du? 171
02. hur mycket väger du? Jag äger ingen våg. Men så länge mina kläder passar så väger jag lagom
03. hårfärg och frisyr? Långt, brunt hår. Det börjar bli väldigt lång! Måste klippa mig...
04. ögonfärg? Blå, grå, gröna.. Det beror på humöret
05. mest nöjd med? Min rumpa, fötterna, boobsen, ansiktet...
06. minst nöjd med? Mitt öra och mina knän
07. skostorlek? 36/37
08. glasögon?
09. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen. Räknas det?

FAVORITER

01. filmer? Amagaad.. ALLA Tim Burton-filmerna. Komedier och katastroffilmer, typ Twister :-)
02. låtar? Håkan funkar alltid!
03. årstider? Sommar!
04. mat/dryck? Pizza, tacos, kött, kött, kött.. Cola, vatten, vin..
05. djur? Kattisar! (Mimmi mest)
06. färg? Svart, röd, kanske blå...
07. parfym? Parfym? Man ska lukta lite kvinna! Nerå, jag har en J.Lo, den första.. Glow heter den nog
09. ämne i skolan? Journalistik
10. sysselsättning? Läsa, TV, dator, skola... Dansar på skoj ibland... Äta mat. (mwehehehe)

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? En svart skepparkavaj som är tråkig! I sommar ska jag ha Håkanjackan
02. vad använder du just nu för skor? Mina trasiga, tyvärr, Cheapo. Och mina pumps. (fast inte samtidigt)
03. favoritfärg på kläder? Samma som favoritfärg.
04. favoritmaterial på kläder? Så länge dom sitter bra så...
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Söta klänningar. Gärna med hängslen
06. favoritaffärer? Carlings, Weekday... mest
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Alldeles för lite! (snåla CSN)
08. favoritmärke? Cheap Monday
09. vad har du för tröjstorlek? S/M

DITT LÄGENHET

1. stort, litet eller mitt emellan? Liten
2. vilken färg på tapeterna? Vit (kräkas på)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Grönt, vinrött
4. vad vill du ändra där inne? Typ tv-bänken, väggarna..
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? X
b) video/dvd? X
c) dator? X
d) stereo? X
e) telefon? Mobil
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En skogsdunge och sen en väg..
7. favoritpryl i lägenheten? TV, datorn, sängen och soffan (och kylskåpet, hihi)

Ahmehej

Det var kallt idag. Och det var väldigt kallt att ha picknick! Sitta där på en filt, käka kall mat och dricka vin. Halv 2. Amagad. Hoppas deras bilder blev bra iaf.


Tommy är barnvakt idag. Så jag kommer nog vara själv hemma ett tag. Kollar lite på tv och så. Som vanligt :-)


16 dagar kvar innan gröna öppnar och jobbet startar. På onsdag nästa vecka ska jag köra upp mig på Lustiga och Kärlekstunneln. Kärlekstunneln blev jag aldrig uppkörd på förra året men det ska nog gå bra. Jag satt ju där några gånger iaf ;-)


Sitter och tittar på AFV nu. Och det är ett musikmontage-avsnitt! Så dom räknar ner 4 montage och 1 ska då vara bäst (of course).
Dom är ju det bästa i hela serien ju! haha


Jag har inte kommit på vem som är min pengatjuv än..........................................

Lögnare..

Tempen går ju neråt för varje dag. Igår stod det att det skulle vara 12 grader idag. Idag så ska det tydligen bara bli 8. Och på fredag står det nu,i dag, att det ska bli 21 grader! Imorgon alltså! Fast det kommer sjunka till kanske 13 över natten. Jäkla meteorologer.




IDAG ska jag modella för ekodejten. Klockan 13 ska vi träffas. Men jag vaknar alltid så här tidigt för Tommy ska till skolan till nio. Fast det gör inget, för då sover jag inte bort hela dagen.

Duschreparatörerna har inte kommit än... Jävla............



Herrå!

Kvälls

Är lite slut i kroppen.
Har vart ute sen kl 14. Jag träffade Erik i klassen då och så började vi fota till artikeln vi skrivit. Gick väl sådär.. Inte bästa vädret att fota i med mycket solsken. Även om det var väldigt skönt. MEN det blåste ju som fan! (lipa åt).
Satt för första gången i år på en uteservering och drack lite cola. Sen blev vi intervjuade av några andra från skolan om poker och så där. Och jag höll på att kissa på mig! Tur att caféet hade toalett alltså.. Amagad.
Men fotojobbet jag skulle göra idag blev uppskjutet till imorgon istället. Så jag ska på en ekologisk date. Picknick och sånt. Och kanske lite vin ;-)


Kommer nog kanske åka hem till Eskilstuna i helgen. Igen.
Måste ju hem och hälsa på Ester.


Nu ska jag titta mer på tv. Och längta efter att Tommy kommer hem från jobbet så vi kan äta middag! Lax. Med citronsås. Yummie!

Vill oxå passa på att gratulera min syster som fick jobb idag. På ÖB. :-)
Bättre än McDonalds!
Byee

Välkommen till världen

Välkommen till världen ESTER!
Tommy har fått en lillasyster. Och jag har fått en svägerska. En till alltså.



Idag ska jag fotografera till vår artikel som blev klart igår. Skönt. Typ runt elva ska jag iväg... Måste äta frukost först. Börjar kurra i magen som fan.


Det kommer bli varmt idag!!!! Hela 12 grader ska det bli här. Och det är sol och inga moln... SWEEEEET!



Ha en skön dag, allihopa everybody

Väggbonad

I helgen hittade Tommy sin gamla karta. En karta som han fick från skolan för att dom skulle slänga den. Det är en sån där världskarta som fanns framme vid katedern. Tyvärr är det en karta över främst Stilla havet och Australien. haha! Men bättre än ingenting. Den ska iaf komma upp vid sängen! Gryymt!

image15

Lite suddig kanske.
johannsing.bilddagboken.se

Var är våren?

Snön försvann snabbt som tusan iaf. Nice. Men molnen ligger kvar över stan. Go away! Solen kommer kanske imorgon. Eller nästa dag. Hoppas imorgon..
För imorgon är jag leedig. Har ju bara den där inlämningen kl 10. Men den kommer ju redan vara klart att lämnas in ikväll så. Plus att den kan göras över internet så jag slipper åka in till skolan. Sweet.


Jävla duschreparatörer kommer ju aldrig! För två veckor sen anmälde vi att det var stopp i duschen. På hyresvärdens hemsida står det att man ska anmäla sånt omedelbart. Okej. Sen gjorde vi det och det har fan inte kommit nån hit än. Skit-SSSB. Sen om jag är själv hemma vågar jag nästan inte duscha ifall dom skulle komma in med extranyckeln. Vad gör man då lixom? Haha..
Men men. Dom kommer väl snart.
Annars jävlar....


Halv nio... hmm. Finns det något bra på tv kanske?
Hehe. Vi lånade hem Sunes Jul från Tommys familj igår. 4 timmar lång. Sweet.
Kollade fram till 6:e december igår tror jag.

Okej bye

Rådjuret

Uppdatering om rådjuret: en bild!


image14


Nu är det tvn som gäller för resten av kvällen.
Sweet.
Natti

En annandag påsk

Hemma i Stockholm igen. Bilade hit i snöovädret med sommardäck. Tur att pappa är världens bästa på att köra bil :-) Jävla snö! Fick en chock när jag vaknade imorse. Jaha.. Men som tur är ska det blir varmt i helgen igen. Mmmmm (njuta).
Imorgon har jag ingen skola. MEN jag ska till skolan för att jobba på vår artikel om storstadsluft. Den ska inlämnas på tisdag kl 10:00. Har dessutom en liten notis att skriva imorgon oxå. Men det är Lätt Som En Plätt.
Tisdag: endast inlämningen. Ingen annan skola!
Resten av veckan: I don't know... får se.
Något billigt ska det va iaf. Mwahaha!
Någon snor mina pengar. Jag använder dom inte iaf. Fifan....


Bye then

Sliten överallt

Mat mat mat. Och godis.
Sen lite festande på det... Då vaknar man pigg! haha
Fy tusan vad jag käkade mat igår. Glufsade i mig av allt på påskbordet (som julbord fast utan skinka typ). Sen käkade jag godis. Fast inte allt för mycket faktiskt. Men det blev nog litegrann. Jag har inte ens öppnat ägget jag fick av mamma och pappa än. Sparar det till sen... Åh, jag fick lyxchokladbitar från mormor. DOM ska jag verkligen spara! Smaska på en i taget under väldigt lång tid... :-)
Sen igår så gick jag ut. Först hade jag inte tänkt det, men en kom jag på att det är gratis inträde innan tio. Mucho great. Hamnade på en förfest innan.. Var där trekvart. Erika svepte sin vinare på den tiden. Jaiks.. haha. Sen kom vi in i alla fall. Halva priset i baren innan tio! (snålt) Så jag bunkrade upp med två cider plus att jag fick en av syster. (hade inte förfestat nåt). Det var segt att klämma i sig drickorna iaf. Kissnödigt blev man oxå!
Sen dansade vi massor. Och jag träffade på massor med badmintonvänner! Eller gamla badmintonvänner. Så jäääkla roligt!!
Tog tvåbussen hem. Erika hade telefonsamtal med en kille längst bak i bussen medans vi satt längre fram. Fy tusan vad jag skrattade åt allt dom sa.
Somnade tre.
Med Kalle Anka-pocketen vid kudden. Och lampan tänd.


Var lite seg imorse, men nu är det lugnt.
Ska vara hemma hos Tommy vid ett. Därefter blir det mer mat. Yummie! Sen imorgon åker vi hem till Stockholm igen!

Klart slut.

Glad påsk!

Damn. Vaknar allt för tidigt. Har sovit i tio timmar nästan, men i alla fall. hehe.. Var så trött igår. Slocknade med Kalle Anka-pocketen i handen (obligatorisk nattlektyr i Eskilstuna). :-D
Idag är det påsk. Glad, glad, glad påsk!
Vi gömde mamma och pappas påskägg igår. Snart ska dom få leeta. mwahahaha. Men mamma jobbade natt igår/idag så hon ligger och sover nu. Hon lär sova ett tag till och jag och Perku ska iväg till Tuna Park och kolla på kläder till henne. Så vi hinner nog åka innan mamsingen vaknar.
Men sen är det påskbordsdags halv tre. Mormor kommer hit och äter med oss.
Imorgon kommer jag åka till Ärla och äta mer påskmat. Yummie! Sen lär det bli rester på måndag. Och till frukost. Ägg, ägg och lax, lax. Ehm... Jo, på måndag under dagen lunch ungefär kommer vi åka hem till Stockholm igen. Mamma och pappa ska på kryssning så vi liftar med dom hem igen. Billigt och bekvämt. Fy tusan vad vi satt i bilkö med bussen hem igår!! En halvtimme blev vi försenade. Inte roligt.. Det är nästan så att man vill betala dom där 40 kronorna som skiljer för att få komma fram i tid.
Men men.


Nu ska jag sätta mig i köket och läsa tidningen och vänta på att resten av familjen ska vakna. Mimmi (katt) är nog redan vaken. Hon kommer nog garanterat ligga på tidningen när jag ska läsa den. Hon sov med mig inatt. Världens gosigaste... Synd att det kliar som fan i mina ögon av henne :-/

Bye bye then!
Ät inte för mycket godis!

Långfredag

Hoppas fan det blir en lång fredag oxå! Basta!
Hehe.
Vaknade för en kvart sen kanske... Sole lyser ute. Hoppas den stannar kvar där idag, plus att den håller blåsten borta. Jag och Lajsa gick omkring på stan igår ett tag. Hon handlade skor och en kjol. Asnice! Sen åkte vi hem och bakade pizza. Tommy hade gjort degen men det var gaaanska kletig. (för lite mjöl) Fast det var hans första gång han gjorde deg, så det var okej. Men den smakade smaskens iaf!
Idag åker vi hem med 11:45bussen... men det innebär att jag totalt räknat fel på när vi skulle gå upp. En timme för tidigt. Måste fan kolla tiderna igen. Damn..
Ja fan, jag hade kollat fel. 11:45 går bussen. Jag sitter här en timme för tidigt. Fan fan fan.. Men men. Får ta min bok och lägga mig i sängen igen. För dom andra två sover fortfarande.


Sen ska vi hem, köpa påskägg till mamma och pappa, SEN landar vi i Hällby. :-)
Home sweet home.
Fast det är Stockholm oxå. Ibland mer. Oftast mer.
Aja.
Enough!


Ha en bra dag alla kärringar!

Skärtorsdag

Det är redan skärtorsdag! Wie..
Sitter och pluggar lite framför datorn. Ska strax äta frukost och duscha. Senare ska jag ner på stan och träffa gruppen för att börja skriva på artikeln. Efter det kommer Lisa hit! Dubbel-Wie!
:-)



Kurr i magen.

Skönt och inte skönt..

Jag satte på mig lurarna och musiken och traskade iväg till Fältöversten. Det var lite kyligare ute, men skönt med en varm tröja under jacka. Samtidigt som man hade bästa gå-musiken att traska snabbt till :-) Det blir hemmagjord pizza imorgon till mat.
Inte skönt i rubriken står för att jag ännu inte börjat städa inför imorgon. Eller diskat. Disken är mest viktig. Och jag MÅSTE göra den inom en timme ungefär. Faaan, man ska inte dra ut på saker! Lika bra att få det gjort på en gång och seen ta det lugnt. Men inte dumpuckot Johanna. Hon ska dra ut och dra ut på det hemska så länge som möjligt. Ge mig nytt arvsanlag!
haha
Det svåra är att det är AFV på tv... Love it. Sen börjar Vänner. Inte bra, inte bra...
Men SEN ska jag diska! :-)



Allrightythen, bye bye then

Vrååål!!

Gud vilken humör jag va på idag! Efter lektionen var jag så jävla osugen på att vara kvar i skolan och jobba på artikeln. Plus att jag var hungrig som en gris! Men bet ihop. Bet och bet och bet... Sen åkte vi hem vid två. Fortfarande vrålhungig.. Glufsade mat sen när jag kom hem iaf. Sitter nu i soffan, med datorn i knät och tittar på tv och tjötar på msn.



Blä.
Förutom att jag har massor i skolan att göra så måste jag diska och städa innan Lisa kommer hit imorgon. Och då gå på stan tills jag stupar! :D
Men det ska bli mysigt att hon kommer hit. Ska nog baka pizza.



Hejdå.

Morgon.. igen...

Dagarna går så jääkla snabbt! Nu är det redan onsdag! Sen kommer jag va i skolan större delen av dagen. Ikväll är det den ekologiska tjejkvällen. Imorgon kommer Lisa hit. Sen på fredag åker jag hem igen. Pust...
Samtidigt som jag har ganska mycket i skolan att fixa. Artikeln till tidningen ska vara klar på tisdag och vi började igår. Idag ska vi ringa och intervjua alla som vi ska intervjua. Sen måste vi börja skriva på en gång.
(damn jag skriver snabbt på datorn). :-)


Blä. Det var jobbigt att komma upp tidigt idag. Men det gäller att inte ens känna efter utan att bara resa sig upp ur sängen och sätta på sig kläder/hoppa in i duschen på en gång. Det är det smidigaste.


Skolan börjar tio.
Ska snabba mig nu.
Trevlig onsdag!

Suck

Skönhetsoperation. Stora bröst eller läppar ploppar nog upp i ditt huvud. Det gör det för mig oxå... Men samtidigt börjar jag fundera på operationen. Tex, skulle du vilja göra en skönhetsoperation? låter som vill du operera dina bröst i mina öron. Men sen funderar jag lite mer. Ja, varför inte. Jag är missnöjd med saker på min kropp som jag dagligen tänker på. Som jag gärna skulle operera och sen släppa från tanken. Till exempel har jag ett öra som ser underligt ut bakifrån. Det skulle jag vilja ta bort. Och så har jag en endaste tand som sticker ut lite mer än alla andra. Den skulle jag vilja rätta till. Eller knäna som pekar åt alla möjliga håll :-)
Även om ingen annan tänker på de här sakerna är det sånt som stör mig. Som jag faktiskt tänker på ofta. Jag vet att jag inte kommer operera det, snart iaf. Orka spara pengar till en sån sak, eller hur? Det är ju ingen annan än jag som tänker på sakerna.
Tack för mig.

Utbildning och sånt...

Idag under utbildningen på grönan kom jag på varför jag tycker om att jobba där. Och det är för att jag har så jäkla trevlig vänner där! Me love you..


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Vi kallar det nya programmet Hej och lägger därför programtexten i en fil med namnet... Ut Tommys skolbok: Java Direkt.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Soffan, en filt, en kudde..

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Halva Vänner.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19:28 (rätt var 19:30)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Datorn hör jag faktiskt inte alls (pilutta), men annars låter TVn, Värtavägens eviga passerande bilar..

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För 20 minuter sen när jag gick från bussen till dörren, efter att ha vart på utbildning på Grönan

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Nyheter, mejl, bloggar, tjuvlyssnat, buzz.bazooka...

8. Vad har du på dig?
Ett par mysbyxor, ett linne, mystofflor, luvtröja, klocka...

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Massor! Bland annat att Tommy käkade havrefras med fil... (?)

10. När skrattade du senast?
Tillsammans med mina underbara grönan-vänner. Men mest när Zanko sprutade festis från skrevet, lixom pumpade ut det, av misstag såklart... Såg precis om som en annan sak.... ;-)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Rum och rum, hela lägenheten är ett rum :-) Men det sitter bokhyllor, tavlor, afficher... sånt där man ska ha lixom

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte konstigt, men kul! Vi gick och tjuvkikade på grönans nya attraktion Kvasten. Det var spännande, men avslöjar inte mer!

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Inte speciellt svår...

14. Vilken var den senaste film du såg?
Göta Kanal 2. (Varför såg jag den?!) Uppmanar ingen annan att se den iaf.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Lägenhet, bil, kläder, skor, inredning, resor, mat... Allt som jag faktiskt redan har, men vill uppdatera versionen av.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är beroende av att tvinna håret. Snurra det runt fingret lixom. (fast Tommy hatar det.. han blir nervös av det säger han, otur för honom, hehe).

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att godis skulle vara nyttigt, och att all mat var jättebillig!

18. Tycker du om att dansa?
YES!  And I shake my booty very well..

19. George Bush?
Tumme ner.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag tänker inte säga! För då kommer nåt dumpucko sno dom av mig!!!!!

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja, vem vill stanna här?

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag litar inte direkt på att han finns där. Troligen försvinner min tanke till ingenstans.. Eller till nästa kropp.

24. Vilka personer vill du ska svara på de här frågorna?
Den som känner sig manad. Alltså alla som läser!



Toddles.

Morrn

Det får bli ett snabbt inlägg. Jag ska gå till t-banan om tio minuter.
Idag ska jag jobba med gruppen med vår artikel till tidningen klassen ska ge ut. Åka runt och intervjua och sånt. Sen efter det, kl 16, har jag utbildning på grönan. Den slutar 19.. suck. Aja, jag får lov att komma hem sent idag.


Sen imorgon ska jag på en ekologisk tjejkväll. hehe.. Prova ekologisk mat och dricka.
På torsdag kommer min syster-yster Lisa hit. Hon ska shoppa och hälsa på. Sen på fredagen åker vi hem till Eskilstuna tillsammans!


Ha en bra dag!
Bye

Plugg, plugg, plugg...

Jag pluggar på ja.. Suck. Men det är ganska kul iofs. Jag har ju faktiskt valt mitt program själv :-)


Det var tre bilar som krockade utanför mitt fönster idag. Alltså bara sådär så dom nuddade varandra. Ingen skadades allvarligt. Men det kom två brandbilar, två ambulanser och två polisbilar och en polisbuss. hehe..


Imorgon är det eget arbete i skolan. Vilket betyder att vi i gruppen ska ses och börja skriva på våra arbeten. Sen klockan 16 har jag utbildning med grönan. På grönan. hehe.. Oh, tänkt om vi får åka Kvasten! haha! Tveksamt..


Men nu ska jag fortsätta plugga, sen ska jag kolla på tv och sova.
(flin)
Sweet dreams

God morgon Stockholm

Home sweet, home!
Det är skönt att vara hemma igen. Säger jag efter ett och ett halvt dygns bortavarande (kan man säga så?). Det har iofs vart en väldigt bra helg i Eskilstuna. Alltid nåt att göra. Det var bra.. Annars kan jag bli lite rastlös. :-)
Och så ska jag ändå hem igen på torsdag. För då är det påsk! Ska smaska så jäääkla mycket påskmat! Jag ska inte vilja äta mer mat efter den här helgen! Moffa, moffa, moffa... Speciellt lax, ägg, lax och lax. Sen ska jag skölja ner det med litervis av påskmust. Yummie!


Men nu har jag 40 minuter på mig innan jag ska åka till skolan. Har typ bara duschat än så länge.. Fastnar alltid vid datorn. Suck.

Men vi hörs.

April, april!

Tragiskt. Jag har inte lurats. Och jag har inte blivit lurad.. Tråkigt. :-)


Hade en gryymt kul kväll igår! Fest hemma hos Jocke och Janet. Astrevligt. Precis som förr i tiden. Drack lite vin. Det var gott. Sen spelade vi spel: gitar hero och buzz. Buzz var kul, men svårt.. Eller så var det för att jag var så full.
Sen tjuvringde vi! hahaha! I ungefär en timme. Femton samtal gick till 118 118 typ. Vi frågade efter adressen till Mekonomen i Falun. Adressen är Ryckepungvägen 1. hahahahaha!! Så jäkla roligt.. Men dom fattade nog att vi drev med dom.

Sen träffade jag och Älsklingen min syster och hennes kompis Anna på bussen på väg hem. Vi skrattade som fan och hade skitkul. Sen när vi va en station från hemma så är det en kille som ba: vänta här ska jag av. När dörrarna stängs. Vi visste vem det var och började skratta typ: haha, han går av en station för tidigt. Sen körde bussen och det va vi som missade vår istället. hahaha
Det är konstigt att jag inte har ont i magen nu :-)


Sen idag gick jag, Tommy och Perku en långpromenad. Skönt som tusan...
Nu ska jag hälsa på en vän till familjen och så ska vi ta tåget som går 20 hem. Sen är helgen slut, och det är måndag igen. Fast den här veckan kommer nog gå snabbt. Min andra syster Lisa kommer och hälsar på över en natt. Hon har lov nu. Sen åker jag hem hit igen på torsdagkvällen..


Trevlig fortsättning på söndagen!

RSS 2.0