Vart är solen?

Varför är det molnigt idag?
Kom sol, kom!!


Ska åka hem till kära familjen i Eskilstuna idag. Kommer ta tåget som går klockan 12:55. Framme 14. Cirka.
Sen ikväll ska jag iväg och dricka lite vin. Kommer nog inte gå ut och dansa. Får se... Men troligen inte. Billigast så :-) Vet inte vad jag mer kan säga i mitt inlägg.
Eller jo, många grannar hade fest igår kväll. Klockan 12 satt några och tittade på nån fotboll eller annat match. Vilka går så sent på kvällen? Det visslades och klappades händer som fan. Sen hade puben uthyrts och dom lät hela huset få veta vilken usel dunka-dunka-musik dom spelade. Basen kommer fram genom alla väggar! Fast jag somnade ganska snart iaf. Skönt de..

Just nu är min Älskling på väg till sitt prov. Håller tummen för att det ska gå bra! Vi kommer nog inte åka samma tid till Eskilstuna. För jag måste nog vänta ända till 15 innan han kan åka isf, och det är så lång tid.. Då kan jag lika gärna shoppa med mamma ist :-)

Nu ska jag duscha. En snabbdusch, eftersom det är smått stopp i den. Och fastän vi anmält det tidigare i veckan är det inte fixat! Jävla...... Så jag får duscha snabbt innan vattnet samlat sig allt för mycket. För duscha ska jag! Sådeså..


Men ha en väldans trevlig lördag, och söndag!
Byee

God dagens

Blä.
Jag har ätit allt för många pastiller. Och jag har 13 paket kvar! Jaiks.. Ska ta med mig alla hem i helgen, så familjen får smaska. :-)
Ehm....
Ja......



(tomt i hjärnan)
Hej

Promenix

Det tog inte lång tid att gå till stan. Hade missberäknat totalt! Jag sa ju en timme, om jag valde rätt väg. Jag valde först inte rätt väg. Jag gick till Fältöversten, Karlavägen, Östermalmstorg, Norrmalmstorg, Segelstorg och ner på Hemköp. Handlade lite saker. Tog tunnelbanan hem. När jag kom hem och tittade på klockan hade det allt som allt gått en timme och tio minuter. Shittans.. :-)


Ska ta det lugnt framför tvn nu.


Åker möjligen hem till Eskilstuna imorgon. Har inget att göra i Stockholm iaf så. Kanske partar med dom gamla festkompisarna, eller med syster och hennes kompisar. Får se..
Och så ska jag gosa med min älsklingsgosmysunderbaringskatt!

image13

God morgon sol

Min mage känns tom. Det brukar den inte göra när jag nyss vaknat. Iofs har jag vart vaken ett tag, men i alla fall. Ska nog firra lite frulle.
Dagen har jag inte planerat. Jag får se vad som händer helt enkelt. En sak är säkert, och det är att jag inte kommer sitta inne hela dagen iaf. Ska nog ta mig ut på en promenad iaf. Att gå in till stan är en idé. Lagom långt. Tar kanske en timme... Kanske lite mindre om jag väljer precis rätt väg genom Östermalm plus att jag ökar på mina steg litegrann.

Ikväll ska vi bara mysa (precis som dom andra kvällarna). Men Tommy ska först iväg på ett möte med jobbet, till klockan 19. Sen kommer han förhoppningsvis hem och tittar på finalen av Let's Dance med mig. Tobbe måste vinna! Men bara för att han är populärast nu så kommer han förlora. Det slår jag vad om. Nästan...


Men usch, nu är jag riktigt hungrig. Måste ha en macka!
See ya, don't wanna be ya!

Vilken miss!

Jag skrev nyss att Dragonfruit vad tranbär på svenska. Tjena! Det heter ju cranberry.. Och Cranberry Lime var en smak som jag glömt att skriva. Det var alltså fem smaker och inte fyra. Men då är frågan den här: vad tusan är dragonfruit för något? Någon?


Är lite hungrig.
Vad ska jag äta...?

En vanlig dag

Pastiller

Jag är en buzzador. Idag fick jag mitt första paket. En hel hög med pastiller från Extra. Det är som Läkerol fast i ett annan märke. Plus att det tydligen ska vara bra för tänderna. Men inte som halstablett ändå... Ungefär som en tablettask för vuxna kan man säga.
Har smaskat några stycken redan. (men har laxerande verkan, så jag får inte äta för många, haha). Lakritsen och Dragonfruit är godast. Schysstaste namnet! Tranbär heter dom på svenska...


Har vart i skolan idag. Då hade vi genomgång av etikartiklarna. Blir alltid lika arg på mig själv. För jag tänker att det här kommer säkert kommenteras och sen struntar jag i att ändra iaf. Sen när vi går igenom så säger läraren precis det man tänkt att han skulle. Sucka på mig själv!
Men men. Ska ändra lite och så..


Imorgon är jag ledig. Jag avslutade kursen idag så imorgon är jag helt fri från skolan! Sköönt! Undrar vad jag ska hitta på då. Gå ut och gå antagligen. Hmm.. Tommy är nog i skolan iaf. Tråk :-)


Sen hade vi tjejer i klassen tänkt ha middag på lördag. Och så gå på casionot här i Stockholm. Men får se om det blir så.. Möjligen, möjligen inte. Men Tommy ska hem till Eskilstuna på lördageftermiddagen så jag hittar gärna på någonting spännande på lördag iaf. Även om vi inte spelar bort våra pengar.


Ska sätta mig vid tvn nu. Men ett bautastort glas med vatten!
Pastillerna gör dig lite törstig oxå
Tjing!

Utmaning

Jag tror att jag blivit utmanad av Jenny att skriva upp 6 saker om mig själv. Tre stämmer och tre är lögn. Gissa vilka som stämmer in på mig!

1. Jag har fått stipendie alla år jag gått ut från skolan. Dels på grund av min otroliga förmåga att vara en schysst kompis och dels på grund av mina betyg.

2. Jag är sjukligt bakterierädd och städar toaletten varje dag.

3. Jag är en extrem tidsoptimist och kommer nästan alltid minst tio minuter för sent. Något som verkligen retar mina lärare. Jag försöker dock ändra på mig.

4. Av någon konstig anledning måste jag alltid titta ut genom mitt fönster varje gång jag börjar prata i telefonen.

5. Jag säger det inte högt, men jag älskar att läsa dötidningar så som Cosmo, Solo eller Veckorevyn. Pinsamt eftersom jag läser journalistik. Riktig journalistik...

6. Jag har alltid hatat kaffe, men har nyligen börjat dricka det. And I love it!

Jag utmanar nu Erika att göra samma sak. För hon är den enda jag vet med säkerhet som läser min blogg och inte redan har gjort samma sak. Men läser du, utmanar jag dig oxå! :-D


Så gissa vilka som är rätt!

Underlig dag

Det har vart en underlig dag. Alltså en dag som inte är som vanligt. Tre huvudanledningar.
1. Jag köpte en macka i kafeterian på skolan. Dom är/brukade vara skitgoda! Och lagom billiga lixom. Sen smaskar jag på mackan. Har nästan ätit upp allt då jag vänder på den, för att äta från andra hållet (don't ask me why) Men tur va det, för där på salladen, som vart inplastad, kryper en liten fluga!!!! Uääääääk....! Må illa. Slängre mackan.
2. Sen hade vi seminarie och läraren får ett infall att vi ska göra en kort text genom att använda våra sinnen. Vi ska göra det på stenkullen som ligger mitt på skolgåren (asmysigt att sola där). Iaf. Klassen delades upp i sinnen. Vad får inte jag då, om inte smak! Haha. Så det slutade med att jag käkade två sorters barr (inte gott), jag smaskade på torrt gräs och slickade på berget. Fast berget smakade just ingenting. Men ingen annan i min grupp vågade smaka på det, så jag fick göra det själv.
3. En mystisk äldre utlänsk man viskade i mitt öra att jag var: "ein micket vaker kvinna". Jaha. Tack.


Det är varmt och skönt ute idag. Underbart!


Min Älskling var nyss väldigt söt. Han somnade nästan sittandes i soffan, med hörlurarna i öronen. Han såg ut att njuta av musiken...
mmm..


Idag önskar jag alla mycket kärlek!

Kväll igen

Dagarna går för snabbt. Allt för snabbt.. Samtidigt kom jag att tänka på att jag känner mig så liten. Jag är 20 år. Fyller iofs 21 om tre månader. Och samtidigt som jag känner mig liten har jag åldersnoja åt det motsatta hållet. Jag känner mig stressad för allt jag ska hinna med innan jag blir typ 30. Sluta skolan, skaffa jobb där jag tjänar ton med pengar (inte grönan alltså), skaffa annan lägenhet och sen barn. Jag tycker synd om den som är 25. Det finns såna i min klass som är 25 och lever precis som jag. Pojkvän, skola, extrajobb.. Usch vad stressigt!
Jag vill inte vara en gammal mamma. Sånt oroar mig.. Jag vill orka ha kul med barnet och inte vara pensionär när den är 20 :-) Samtidigt är jag inte riktigt mogen att ens tänka barn. Jag vill nästan bara kräkas av äckel när jag tänker på att en klum ska växa i min mage, sitta i klet och leva på mig. Uuuäääk....
Haha!

Ett riktigt vårtecken: att solen lyser in i vårt rum när den ska gå ner. Det betyder att solen går riktigt långt på hilmen. Ett ännu säkrare tecken är när solen går upp och lyser in i fönstret samtidigt. Men det har inte hänt än.

Jag har en bit grekiskt lantbröd i köket. Jag ska nog skära upp nån bit och smaska på. Tyvärr är tzatsikin slut. Orkar inte göra ny..


Undrar om påskgodiset kommer ta slut? Nu när alla ska bestämma sig för att strejka... Det blir en nyttig påsk alltså. Hehe..


Blä. Nu skriver jag bara för skrivandets skull. Orka..


Sådeså

What?!

Femman har slutat sända AFV! Iaf idag. Men det är illa nog!! Istället visar dom Vänner, sen Klippshowen. Det skitprogrammet... fy fan. Sen är det ishockey fram till tio så det är inget Desperate Housewifes. Suck...
Men livet ska inte krätsa runt tvn.. Bara ibland. :)


Hej

Planering

Jag har börjat tänka mer på vad dagen skall erbjuda. Jag ska nog ner på stan. Eller inte nog, jag ska ner på stan. Alldeles strax, eller lite senare. Det är inte bestämt. Jag ska försöka få med min Älskling. Han behöver en vårjacka, och är inte den här dagen perfekt att handla denna! Jag däremot ska handla underkläder. BH och trosor. Gärna billigt.. Typ H&M.
Därefter ska jag börjar översätta nästa gäng med notiser till gust.. Det är lyxigt att få alla nyheter före alla andra :-)

Åh, ska jag kanske handla hem påskägg redan idag! Hmm, kanske kanske.. Förra året fick familjen smycken i. Vet inte vad jag ska ha nu.. hummm. Godis I guess. Kan ju köpa ett stort till alla fyra till och med. Fast godiset kan jag inte lägga i nu, för då äter jag upp det innan ;-)


Herrå!

Välkommen vår

Jag blir så lycklig av att vakna av solsken. Tack tack tack, solen!


Ska väl ut idag oxå. Men inte på en tre-timmarspromenad. Phew... Känner inget i benen idag iaf. Skönt de.
Ska göra iordning frulle nu. Sen vet jag inte vad som händer. Får se. :)

Ha en bra dag!

Hej solen!

Ama-ama-amagaaad! Mina fötter gör så ont! Jag och Älsklingen var nyss ute och promenerade i tre timmar!!!! Vi gick från Nybroplan, längst Strandvägen, köpte en glass vid Djurgårdsbron. Sen skulle vi gå till "Slottet" på Djurgården. Gick och gick och gick! Kom ju aldrig fram! Sen hamnade vi längst bort på udden. Sjukt långt bort alltså. Där låg Slottet. Hehe. Det var stort, men vad var det egentligen? Ett hus bara... aja. Sen gick vi längst andra sidan vattnet tillbaka. Vid Kaknäs tog vi bussen till Djurgårdsbron. Sen gick vi förbi Karlaplan och hem igen... PHEW! Det var långt alltså. Mina fötter ömmar nu. Undrar hur långt vi gick egentligen? Över en mil iaf. Lätt!


Imorgon är jag helt ledig. Nästan. Ska bara göra ett skolarbete snabbt.. Lätt som en plätt.

Ikväll är det bara tvn som gäller. Pust... :)


God kväll..

Pust

Har läst klart boken. Det tog ett tag, men nada problemos. Problemet är dock att jag ska skriva om den... Usch usch, va jobbigt. Men har fått ihop en del iaf, ska kolla den igen imorgon. Vaknar ju så tidigt på morgonen så det är inga problem. :)


Det var grymt skönt ute idag! Promenerade ju bort till affären och storhandlade. Tungt att bära hem.. Laga hamburgare sen. Smaskens..


Kollar lite på tv nu.
Baj

Drink, dans och däcka - igår

Drink: Hade handlat hem cider. Men smuttade dock oxå på Peppes medhavna dricka i form av päronlikör med mjölk (smakade som smält päronglass - mums!), lite vin samt vår egen hemmagjorda blandning av stark alkohol med smak av äpple blandat med jordgubbscider. Annorlunda, men effektiv.

Dans: Vi drog hemifrån vid elva halv tolv. Hade tänkt gå till en pub och ta nån öl. Men vi hamnade på Götgatan på Söder. (Hade dessutom ringt Erik femton gånger vid det här laget, för är man på söder ska han med, haha). Men vi stannade till hos en tjej som spelade gitarr och munspel. Eller andra spelade på hennes gitarr och hon på munspel. "Ölpengar", sa hon. Så vi dansade, jag spelade munspel. Hon fick knappt några pengar. "Det gick bättre innan ni kom", förklarade hon. Hahaha! Förlåt.. Men vi tre bestämde oss för att dra och dricka öl. Hon tyckte vi skulle till After. Det låg relativt nära. Hon kom inte in för hon var för full. Inte vi. Gratis inträde (?), och garderoben var full så vi slapp peja där iaf. Dom skulle ändå snart stänga dessutom. Men främsta anledningen till att vi gick in var för att vi var så jäklarns kissnödiga. Stod i toalettkön ett bra tag. Smuttade på den medhavda äpple-jordgubb-drickat. En vakt ser oss. Vi vet inte hur för jag stod bakom en vägg, men iaf.
"Vet ni vad vi brukar göra när nån gör så här?".
"Nee".
"Vi brukar slänga ut dom på en gång, men jag är snäll idag så jag tar bara flaskan".
Vi tänker båda två: yeah right, han kommer dricka upp allt själv.
Hade vi blivit utslängda hade jag frågat om jag bara fick kissa först. Undrar vad han hade sagt... Men vi kissade och gick frivilligt istället. McDonalds blev vårt mål.
Men, Gamla Stan är uppbygd på kullerstenar. Det är inte lätt när man är onykter och har klackskor på sig att traska omkring där. Peppe föll rakt ner på alla fyra mitt på en väg. Hahaha! Och det tog ett tag för henne att komma upp. Fy fan va jag skrattade. Blev nästan kissnödig igen...
Men tog tåget en station, gick till Donken. Handlade en McFeast-meny. Fick nästan inte min 50-lapps-växel tillbaka. Tjyvar! Käkade snabbt. Mitt tåg skulle snart gå.. Tog med mig lite cola och strips hem till.........

Däcka:...... min älskade pojkvän som somnat i soffan innan vi ens kommit ut. Hahaha! När jag kom hem låg han fortfarande i soffan, med kläderna på. Men han var lättväckt iaf. Han smakade på colan, men den va inge god. Och stripsen ville han inte ha. Men men.. Det är tanken som räknas.
Sen somnade vi gott båda två. Vaknade runt nio/tio, vad man nu ska hänvisa till nu. Suck. Hatar att ställa om klockan. Hehe. Det blir så knasigt..

Idag: Måste jag läsa klart skolboken. För imorgon ska den va klar. Suck.. Har kanske 50-60 sidor kvar, plus en kort text om tankar som kom upp när jag läste den. Får skriva det inatt.
Men innan boken kommer ha läst klarts kommer vi att ha storhandlat. Ska traska bort till Prisextra. Solen lyser ju nu oxå, så det blir perfa!


Trevlig söndag!

Några timmar kvar

Har städat och handlat hittills. Ska diska och laga mat snart... Disken, fy fan. Jag har verkligen att diska.. Blää! Egentligen är det Älsklingens tur, men han jobbar :)

Jag lyckades somna om imorse. Gosade ner mig bredvid min sötnos. Sen somnade jag gott igen. Fast vaknade ganska snart eftersom han gick upp och rotade omkring i köket. Fast det var skönt iaf.

Vad hände med solen? Våren skulle ju komma i helgen... Det var iofs ganska varmt ute iaf, men jag vill ha sol!!! Ge mig. Fast på måndag tror jag att solen skulle komma. Fast metereologerna skjuter väl upp solkommandet hela tiden iaf. Försvinn äckliga moln..


Kjol och skjorta ikväll. Och mina älskade, älskade, älskade skor!


Hehe. Kollar på Hundra Höjdare!!!-reklamen. Dom säger Hallå där! Varje gång dom träffar personen dom ska intervjua. Hehe. Det låter ganska roligt.

MEN nu ska jag ta bort turbanen från mitt nytvättade hår. Samt torka det under hårblåsen.. Bäst så. Får se vad det blir för frilla ikväll sen.. Kanske fotar och lägger ut på bilddagboken.

Skåål

Drink, dans och däcka

Idag är det fest och antagligen utgång till Debaser. (Debajser, fniss). Usch, vilken dåligt humor jag har. Hahaha!

Men otroligt. Klockan är kvart i 8. Jag har vart uppe sen halv. Fy fan! Varför kan jag inte sova? Iofs somnade jag vid tio igår, haha, men iaf. Damn... Kommer va astrött ikväll. Cidern kommer ha en motsatt verkan. Alltså jag kommer somna snarare än att bli pigg. hehe... Men jag ska lägga mig i sängen igen, när jag internetat mig klart. Klämma ihop ögonen och somna.. hoppas.

Fel par åkte ut från Let's Dance! Det var ju Martin som skulle åka. Suck... men men så kan det gå. (när Sverige röstar)


God natt.
(håll tummen)

Shopping..

PUST! Det är jobbigt att gå på stan en hel dag och handla (eller inte handla) kläder. Klockan halv elva mötte jag Perku på cityterminalen. Sen traskade vi omkring i affärer. Provade en hel del, men knappt nåt satt bra. Dagens förvåning var att jag inte hittade några byxor på Weekday. Hittade ett par svarta iofs, men tog fel storlek och orkade inte hämta en till. Var ganska trött på att prova kläder då. Men jag hittade en blårutig skjorta där iaf. En sån som jag redan har i svart och röd-grön rutig :) Och så var jag tvungen att köpa tre par strumpor med Hello Kitty på. Har tittat på dom ett tag, men nu köpte jag dom iaf. Suupersöta!


Käkade enchiladas på Tacobar. Det var ingen höjdare. Jag råder nog ingen att gå dit. Även om dom var snälla och lät oss kissa i den hemliga toaletten :P haha
Don't ask...


Ska diska nu. Sen laga maten för ikväll. Eller eftermiddag blir det väl, men vi är redan hungriga iaf. Lax i ugn ska det bli! Smarre!

Have a nice day
:D

Fredag..

Löningsdag. Lön som jag en dag ska betala tillbaka. Fy fan..
Men men. Jag är tacksam för varje krona :) Och det är superskönt att betala alla räkningar direkt på morgonen så man slipper se hur mycket (lite) pengar man har från början. Det jag menar är att man inte hinner sakna dom. hehe.. Ibland skriver jag lite klurigt. Men det är skönt att skriva talspråkligt så här. Mot det strikta jag skriver i skolan (och nu på fritiden).
Jag somnade i soffan igår. Det var skönt... Sen var jag tvungen att gå upp iaf. Blä. hehe. Jag somnade ganska tidigt oxå. Kanske runt halv elva. Sen imorse vaknade jag och trodde absolut att klockan skulle ringa tidigt på morgonen. Fastän den var ställd på 9:00. Knäppt. Men så varje gång jag vaknade till så oroade jag mig för att klockan skulle ringa. Sen när jag kom på att den inte skulle ringa tidigt började jag noja mig för att jag sovit för längre. Jag var helt enkelt för pigg! Reste mig upp. Klockan var sju. Och jag var tokpigg. Försökte somna om. Men jag låg bara och tänkte på den äckligaste saker jag någonsin sett. Har fortfarande bilen inpräntad i huvudet. (kräks)
buzz.bazooka hade länkat till en bild på en man som hade en sjukdom som gjorde att det växte naglar istället för hud på hans händer. Alltså dom växte uppåt! Inte som ett lager.... Åh, fy fan. Så jäkla oansvarigt att lägga ut en sån länk. Jag kommer må dåligt resten av livet pga bilden.... Kolla in på den! Bli inte nyfiken. Det är inte värt det. Jag ångrar mig.

Jaha.
Klockan är 08:08. Om 50 minuter skulle jag gå upp. Vad ska jag göra lixom? Ta en timmes lång dusch? haha!
Så jag sitter här istället. Well... Älsklingen sover. Han gick och la sig tre inatt minns jag nog att han sa. (för jag vaknade till). Smart kille. Tur för honom att han inte har skola idag, han heller. :)


Nu kom jag på.
Jag ska nog läsa skolboken tills klockan blir nio. Har mer än hälften kvar sörru. Inte bra, inte bra.. Men jag ska nog fixa den :)

Trevlig dag!
Önskar min riktig shoppinlycka!

Uj uj

Jag har vart dålig på att uppdatera här :) Mot vad jag brukar göra alltså. Men jag har haft mkt i skolan, eller hemarbete att göra de här två senaste dagarna. Men nu är det så gott som klart, och redan helg. För imorgon är jag ledig.
Då ska min systeryster komma hit. Så ska vi gå på stan och shoppa. Får se om jag hittar något. Jag vill ha en ny outfit i form av en kjol och topp till på lördag då det är fest och utgång. Till Debaser drar vi nog..

Ska strax äta pizza.
Yummie!


Trevlig kväll...

Jaha...

Det var ett suck-jaha i rubriken. Suck suck.
Mitt intervjuobjekt hann inte ringa mig igår. Sen vaknade jag nyss av att luren ringer och det är hon. Hon låter såklart stressad = inget bra tecken. Jag försöker blir trevlig och så där men det nappar hon inte på så jag får dyka direkt ner i frågorna. Ställer en sån där har du något exempel-fråga. Nej. Nähä... Det var ju inte så bra. Ställer nästa fråga och får ett snabbt svar. Tydligen tror hon att jag kritiserar henne eftersom frågorna handlar om etik. Det var ju inte meningen alls. Jag hade tänk ha en kvartsintervju över telefon. Lugn med många smarta svar att ha i artikeln som citat. Icke. Efter andra frågan säger hon: var det alla? Ehm.. Nej, det var ju inte det. Jag blir stressad. Nyvaken är jag oxå. Torr i munnen. Ställer nästa fråga. Samma snabba svar igen. Stress stress stress. Fick till slut svar på tre frågor. Ingen 2000-teckens artikel alltså (ca en A4).
Har en plan B dock. Har en annan journalist jag ska intervjua i eftermiddag. Han har vart frilansare för några år sedan. Tänkte om jag kunde jämföra eller så. Hoppas nu på att läraren godkänner min panikidé.


Ska lägga mig i sängen igen. Kolla på tv hela dagen. Läsa skolboken oxå. Kanske laga mat ;-)
God natt.

Tisdag

Jag är lite besviken. Mitt intervjuobjekt har inte ringt ännu. Fast det är fortfarande eftermiddag så chansen finns. Hon sa att hon skulle ringa då iaf. Måste mejla vid fem och se vad som hänt... Tråkigt om hon bara struntat i mig.


Har gjort mitt första jobb för gust. Får se om det blev bra :)


Har lite ont i huvudet oxå. Men hade tagit ett piller så snart är det borta.
Heejdå.

Kväll...

Det var en lång och tråkig föreläsning... blää... Sen snöade och regnade det heela dagen! Jag som hade mina vårskor på mig. Snacka om att mina strumpor var blöta. Usch!
Sen var jag tvungen att gå till Hemköp och handla mat. Hade inget hemma efter att vi vart borta hela helgen. Men idag så blev det tacos ;) Mysigt med lite lyx en måndag...

Nu kollar jag på Hitta Hem. Looovely!


www.gust.st
Kryptozoologi. Asbra :D
Kanske min nästa arbetsplats... (hehe)


Baj baj then

Jaa!

Min ångest är över! Från i slutet av förra veckan, fredagen, helgen, den här natten och morgonen har en ångest gnisslat i min mage. Vi har en artikeluppgift i skolan där vi ska intervjua en journalist om de etiska yrkes- och publiceringsreglerna som finns. Den artikeln ska vara klar på måndag. Och jag hade ingen att intervjua. Såklart var det min lathet som gjorde att jag inte tog tag i uppgiften, samt min rädsla för att ringa okända personer. Mejlade några i fredags och tänkte att om dom inte svarar så måste jag ringa på måndag. Måste måste!! Men jag ville inte.. Vaknade i natt och fick ångest för samtalet. Blä blä blä säger jag bara! Löjligt, jag vet.
Jag hade en plan. Ring klart samtalen innan tio ungefär. Sen ska du unna dig någonting. Som en muta för att du klarat av att ringa. Det brukar funka. Nackdelen var att jag inte hittat någon lämplig sak. Det skulle nog bli något snaskliknande. :)
Men sen började klockan bli närmare tio. Inget samtal hade ringts. Fan fan fan.. Jag hade en mejladress på pappret framför mig. Och ett telefonnummer. Ny plan! Jag mejlar först. Och om hon inte svarat före lunch är jag piskad att ringa det där numret. Otur om hon inte kan, för då måste jag ringa nån annan. Ve och fasa!
"Skicka mejl". "Gå till inkorg". Ett oläst mejl! Från en jag mejlade i fredag!!
Jag ställer upp. Måndag eller tisdag eftermiddag. Bifoga ditt nummer så ringer jag upp.
Lycka.
Jag har nu en väldigt (!) bra journalist att intervjua. Hon jobbar på en av dom största morgontidningarna och är chef över vetenskapsredaktionen. Kan det bli bättre?
Så imorgon eftermiddag gör jag min intervju.
Nu ska jag bara börja få ångest över den... haha! Vilken bra journalist jag är! Inte.. hehe
Men jag ska nog unna mig något iaf. Mamma och pappa var givmilda igår. (tack!)


Men nu ska jag äta frukost. Sen ska jag titta på tv. Jag börjar inte skolan förens kl 14. Och slutar 17. Sent... Sen ska jag veckohandla igen. Den här veckan ska vi äta lax iaf. Måste handla hem en potatisskalare för vår gick sönder. Attans...


Trevlig måndag!

Mycket nöje

Jag har en bra förklaring för varför jag skriver här så mycket. För att det är bra att skriva mycket, nu när jag ändå ska försörja mig på det.
Borde kanske skriva en krönike/kåseri och publicera här.. Just nu är det ju bara tankar. Ibland värdelösa oxå. :)
Som sagt...

Dagen hittills:
vaknade som sagt tidigt. Fast om det kan ni läsa i det andra inlägget.
Sen la jag mig i sängen igen, som planerat. Kollade lite på tv.. Sen vid halv tio kanske började jag träna. Fast jag gick inte ut och tränade utan jag fyllde två vattenflaskor och använde som hantlar. Sen käkade jag frukost och diskade. Sen duschade jag en snabbis. Satt lite vid internet.. Ungefär.
Sen hamnade jag här vid datorn igen.
Jag väntar på att Älsklingen ska ringa eller komma hem. Undrar hur det gått med hans tenta...

Jag tänkte att jag var hungrig. Men jag tror inte att jag är det än. Väntar lite granna. :)

Uppdatering om rådjuret: det har inte kommit tillbaka sen vi såg det i veckan. Kastade ut ett äpple med det hamnade fel så nu ligger det helt gömt bakom ett träd under gammalt gräs och löv. Otur för vår vän.. Men hoppas hon kommer tillbaka och kanske har ett litet kid med sig, som förra våren.


Poop. Det är nog det roligaste engelska ord som finns.
Och ja, jag har dålig humor.


Smell you later

(gäsp)

Klockan 8 gick jag upp ur sängen. Why?! Nu sitter jag bara och gäspar hela tiden. Jag fick nog nåt ryck typ: nu ska jag verkligen ta vara på dagen. Men vad gör man halv nio en morgon? Ligger i sängen och kollar på tv eller nåt liknande. Jag hade ju inte direkt tänkt gå ut och springa nu. Värmen har nog knappt kommit över noll ännu. Solen måste ju värma på lite innan jag kan ta mig ut. Så vad ska jag göra till dess? Jag kan inte duscha, för det måste jag då göra igen efter att jag vart ute. Frukost känns lite overkill eftersom jag inte är hungrig än, och om jag äter nu kommer jag bli hungrig lång innan lunchdags igen... Så jag tror att jag lägger mig i sängen igen. Sätter på tv. Det finns alltid nåt tråk att se. Till exempel Nyhetsmorgon på fyran.


Jag kliver nog upp när min mage börjar kurra. Sen äter jag frukost och tar tag i dagen. Ska göra massor med saker innan fyra. T ex diska, bädda, städa, packa, ringa och gå ut en stund.
Sådeså...


God natt.

Tips!

Beware of the Dog - Jamelia.
(I samband med den låten tipsar jag såklart om Personal Jesus - Marilyn Manson
Grace Kelly - MIKA
Mika som fkt kommer spela på Berns 7 april. 185 pengar kostar kalaset. Den konserten ska jag nog gå till. Och Berns var jäkligt nice alltså. Hela stället var coolt..


Jag känner på nåt konstigt sätt för att börja träna. Typ springa, eller jogga/gå, för min del :P Men på nåt sätt röra på mig, gratis. Ska kanske ut imorgon då. Ladda mp3n med schysst "röra-på-sig"-musik. Bästa vore om cykeln hade ett helt däck, men nu har den ju inte det (haha). Den stora frågan är ifall den någonsin kommer ha det. Skitcykel. :D
Måste bara hitta småbatterier till min andra mp3, som man kan hänga runt halsen. Den andra är så stor och klumpig (men rymmer mer musik och är snygg) :) Alltså det är en Creative Zen tror jag.. Ingen pod.


Oh, om 20 minutas börjar Hitta hem. Mycket bra, gulligt, underbart program på Fyran.


Ingen Älskling är hemma än.





Toodles.

Hungrig...

Var i skolan idag. Hade en föreläsning om etiska yrkeproblem inom journalistiken. Bra att lära sig lite mer eftersom vi ska skriva en artikel om ämnet. Måste bara hitta en att intervjua. Men det får bli imorgon för nu är det för sent.
Sen hämtade jag ut boken jag ska läsa tills nästa måndag.. Fast bara några kapitel.
Det har vart grymt skönt hela veckan att slippa gå till Hemköp och handla. Har inte behövt göra det en enda gång sen i måndags då jag veckaohandlade. Ska nog fortsätta med det.

Min mage är kurrig. Jag har bara ätit en ostbaguette idag. Och Tommy är i skolan och pluggar inför en tenta han ska ha imorgon så han kommer nog inte komma hem snart...Undrar om jag ska laga ihop maten nu så får han värma sen. Det ska bli kyckling med sötsursås och ris.

Sen ska jag packa väskan inför helgens hemresa. Sen ska jag nog städa lite oxå. Eller om jag gör det imorgon innan vi åker. Det är superskönt att komma hem till en ren lägenhet.
Bussen hem går 16:30. I Eskilstuna kl 18:00. Sen hoppas jag någon kan hämta oss annars måste vi vänta till tio i sju innan bussen till Ärla går. SUCK! Men hoppas nån kommer iaf..
Och att nån hemifrån mig kan hämta oss från Ärla till Hällby på söndagmorgonen. :) Så vi slipper åka buss. Så jäkla dyrt i Etuna. Speciellt från Ärla.

Men nu ska jag messa Älsklingen och höra om maten.

Trevlig kväll

God morgon

Jag ska gå till tunnelbanan om en kvart. Det jag har kvar att göra är att sätta på mig kläder. Som inte är myskläder alltså :) Skönt som tusan att vara ute i god tid för en gång skull.


Poopis: filmen är nästan klar.


Sen idag ska jag vara i skolan mellan tolv och tre. Sen ska jag hem igen.. Och inte göra nåt speciellt. Imorgon åker vi hem till Eskilstuna jag och älsklingen. Tillsammans för en gång skull. :) Vi ska va hemma hos honom först sen på söndag först åker vi till mitt hem. För att äta middag.


Det är vår dag idag. 4 år och 4 månader :)


Bye bye then

Efter modellingen...

Nu har jag vart modell för en dag. Det var ganska kul. Inget jag gör om kanske... :/ Sminkningen var helt okej. Ingen Makeupstoresminkning lixom, men det blev väl snyggt. Sen blev vi fotade i studio. Typ massor med kort och posingar.... Sen kunde man köpa bilderna efteråt. Eller man blev typ tvingad att köpa dom. Så jag köpte en bild. För 350 kr!!!!
Amagaad, dyrt.
Daniella och Erica köpte 20 bilder för 2000 kr. hahaha, så jäkla slöseri alltså.
Så om du får ett samtal, tacka nej.


Yes. Grey's Anatomy börjar idag! :D



Vill du se 350kronorsbilden?
http://johannsing.bilddagboken.se


Hejdå.

Modell

Idag ska jag vara "Modell för en dag". Gratis. Ska bli sminkad och fotad (30 kort). Sen kan jag köpa bilderna om jag vill. Problemet där är nog ifall jag har råd. Hehe.. Har ingen aning om vad korten kostar sen. Fast man kanske kan köpa ett iaf :)
Dom som erbjuder oss det här gratis lär pracka på korten som fan. Det är väl det dom får in pengarna på lixom. haha! Men men.. Otur att dom ringde mig. :P


Rådjuret är tillbaka!!!!
Igår kväll så kollade jag ut genom fönstret. Sen såg jag henne som en skugga mot Värtavägen. Hon stod och tittade lite. Vi fotade men det blev inge bra.

Tisdagen

Älsklingen valde att stanna hemma och plugga idag istället för att åka till skolan. Men då måste jag vara tyst och inte störa så mkt :) Så jag har tittat på en film. Eragon. Nja, är betyget för den. 6 av 10 kanske... Kunde vart bättre. Synd.


Men nu ska vi nog ta oss ut på en promenad längst Strandvägen. Vi gick igår oxå fast över Gärdet. (grannen) ;) Vi kanske köper oss en glass på vägen oxå. Det hör lixom våren till.


Sen ska jag titta på Apocalypso. Hoppas den är mer spännande.


Toodles.

Kväll

That's like the perfect poop
Citat från Jackass. Det handlar alltså inte om min Poopis (Perku) utan åt den mer ofrächa saken ;)


Nej, Poopah, jag ska inte glömma din jacka. Även om jag kommer sakna den. Men eftersom jag använder den och kommer ha den på mig när jag åker hem så kommer jag ju inte heller glömma den. Hehe.


Pizzan var B-E-A-utiful. Det blev massor över, för jag gjorde dubbel sats, så det blir lunch till imorgon oxå. Imorgon ska jag inte göra någonting. Sitta hemma. Kanske fixar fram en film jag kan se.. Eller läsa min bok.
Eller plugga, men bara kanske ;-)



Jag är sugen på popcorn. Det vore gott.... Och på vatten. Ska ta mig ett glas.


Allrightythen, take care then, bye bye then
Vilken film? Vilken film?!

Pizza!

Nyss fixade jag ihop pizzadagen. Nu står den i köket under en duk. Ska jäsa sig och bli bautastor! :D Götti med pizza iaf.... mmm...

Wie: Will & Grace. Ruuuligt.

Var i skolan en timme idag. Skönt... Sen handlade jag veckans mat på Hemköp. Det är såå mycket bättre att veckoplanera sin mat. Nu har vi lixom mat hemma för hela veckan. För på fredag åker vi till Eskilstuna och gratisäter :P

Men men.
Trevlig dag.

Dagen efter

Hahahaha!
Så kan det gå om man ska skriva blogginlägg mitt i natten när man är ganska dragen. En kärleksfull förklaring till mina systrar blev lixom tvärtom då jag skriver: den som är dum som dom är död. hahahaha! Det var ju verkligen inte så jag menade. Utan den som är dum MOT dom är död.
Hehe.
Ganska kul sak att skriva iaf.
Hoppas ni hade lika roligt åt den lilla kommentaren som jag hade nu när jag åter nykter läste inlägget.
Mår helt okej. Lite bakis men det borde jag vara oxå :)
Somnade ju ganska sent så är lite trött. Whatever..

Gårkvällen var bättre än vad det verkade i förra inlägget. Även om det inte var så mkt festande. Men YES för att The Ark vann festivalen. Finally är jag stolt över ett bidrag vi skickar även om dom inte vinner...

Nu ska jag kolla på täve.

God dag

Natt/morgon

Klockan är halv fyra.
Festen är helt klart slut,
Mina gäster var väldigt fisjumna (alltså dåliga) på att festa ikväll. Men Tommys komipis som festat i Sthlm ikväll ska sova hos oss. Tobbe.
Han och jag har setat uppe från halv ett till nu och diskuterat religion, intelligent design och andar fram till nu. Halv fyra. Amagaad. :D
Aja.
Skriver mer imorgon...


Men jag älskar min syster.
Jag älskar mina systrar!
Bara så ni vet.
Den som är elak som dom är DÖD!!!!!!!!!

News

Nyss hemkommen från den varma men blåsiga turen in till stan. Det var väldans skönt väder :P

Senaste kändisspaningen:
David Batra nästan gapade med sin skånska ett "Ja" i mitt öra när jag just kom in på Åhléns. David Batra är, för den som är löjligt okunnit om vem en av dom roligaste i Sverige är, med i bland annat Kvarteret Skatan. Det var alltså anledningen till att han var på Åhléns. Han och Johan Glans (som jag oxå spanade in) satt och signerade DVD från Kvarteret Skatan. Så jäkla rolig serie!
Bästa är när Batra ska snacka danska. Eller nåt.. ;)

Jaha.
Då var det bara städning av lägenheten och mig kvar då. Klockan är ju faktiskt snart två!
Skål

Vår, vår, vår!

I dagsläget har jag plockat undan saker och kläder. Alltså: det som finns kvar är att dammsuga, torka golven och hyllor och sånt, samt diska. Disken är värst.
Så just nu ska jag sätta på mig sköna kläder och dra mig ner mot stan.

På nåt underligt sätt känns det som att jag har bra med pengar. Så är ju inte sanningen, men i magen har jag inte den där slösa-inte-dina-pengar-känslan. Som kommer då jag kan bli pank. Ok, riktigt så illa ligger jag väl inte till, men jag ska ju faktiskt på semester i sommar och till det måste man ju spara. Speciellt om man måste betala resa typ nu.

Nog diskuterat om tråkiga saker.
Det är ju fest ikväll! Sånt är ju bara kul :D
Baaj

Fest idag

Just nu ligger jag och tittar på Scrubs. Men har redan sett avsnittet. (bajs)
Sen ska jag ta mig in till stan för att besöka Systemet. Det är ju så jäääkla fint väder idag! :D Säkert varmt oxå.

Sen ska jag hem och städa igen. Eller om jag städar först... hum...
Städa lite först. Undertiden som tvn är på :) Snabbast så.

Men dags att sätta igång då.
Ha en bra dag alla vänner!

HELG!

Äntligen fredag. Och skolan är slut.
Först hade vi en föreläsning kl 10-12 i aulan. Som handlade om demostrationerna i Salem och om pepparspray typ. Vår lärare har kunnat göra bättre föreläsningar men den här dagen var han lite seg. Men ändå så var det intressant. Poliser och journalister vad där och snackade oxå.

Sen gick jag och Erica till Regeringskansliet och hämtade ut papper. Och på finansdepartementet, men dom papprena fick vi inte ut. Men men.. Vår lärare säger att dom där arkiven är guldgruvor när det gäller nyheter, men det var ganska jobbigt att göra allt och vänta och så. Slöseri med tid nästan. Fick kanske en sak man kan följa upp. Får se.

Ikväll blir det Let's Dance som vanligt. Håller tummarna för att Lasse åker den här gången. Trött, trött, trött är jag mest på honom.

Är på konstigt humör. Vet inte varför... Men en sån där gnagande oro/ledsamhet i magen ungefär. Blää...
Ska kolla lite på Will & Grace. Hoppas på bättre humör då.

God dag.

Slösar tiden

Kan man säga så? Att jag slösar tiden..? Det jag menar är att jag endast kommer hit för att skriva av mig och få tiden att gå fort. För två anledningar: dels för att om 25 minuter börjar AFV. Innan det finns det inget bra på tv. Och dels för att min Älskade slutade jobbet för fem minuter sen och troligen är på väg hem. Så han är väl hemma om 50-60 minuter kanske... Då ska vi nog äta mat. Idag ska jag laga köttfärssås och spaghetti. Och den ska bli supergod! Den blir bara godare och godare för varje gång jag gör den. Skönaste är att köttfärsen är tinad :)

Alltså, du får inte tro att jag är nåt tv-freak. Jag har tvn på men oftast har jag den bara i bakgrunden för att det är skönt. Som nu ungefär... Iofs håller jag koll på varje tidpunkt "mina" program börjar under dagen och planerar in ungefär när lunchen ska ätas så jag slipper titta på nåt sånt där spel-program (som jag tidigare förklarat att jag hatar).
Pust.

Imorgon ska jag till skolan kl 10. Då är det obligatorisk föreläsning i aulan. Den ska handla om pepparspray. Typ om den är ofarlig och om varför polisen använder den men att dom inte använder den under utbildningen nu för tiden. Anledning? Ska bli intressant.
Efter skolan, vid ett, ska jag och Erica till Regeringskansliet och hämta ut papper.
På tal om det ämnet. Man var tvungen att ringa dit och säga diarienummret så dom kan hämta fram papperna till imorgon så vi får dom på en gång. Och jag hatar (!) verkligen att ringa. Det är en av mina största fobier. Jag går hellre till en person och träffas än att ringa. Men usch för telefoner alltså. Fast det är inte jobbigt om nån jag inte känner ringer till mig. Konstigt...
Men vid såna tillfällen när man ringer och allt går bra så blir jag så där härligt stolt över mig själv. Återigen har jag övervunnit min rädsla.
Rädsla är ett jobbigt ord att skriva på datorn. Ordens ordning passar lixom inte in där som sitter och skrivs. :)
(btw)


Grattis alla kvinnor på er dag idag!
(tönterier)

Det ska bli en gryymt kul fest här på lördag alltså! Massor med kul ska vi ha. haha..
Det ska oxå bli skönt med en fest där vi inte ska gå ut sen oxå. Utan nu ska vi bara va hemma och festa. Och somna  skönt i sängen. Som vanligt är madrassen uppbokad men inte till nån som ska på festen, utan till Jonathan som skulle på nån annan fest i Stockholm. Men han är oxå väldigt välkommen ändå :)

Nu ska jag ringa litegrann.
Till den och den och den ;)

Smink

Det ringde en tjej till mig just när jag kom in på Åhlens. Hon sa att min kompis Mathilda hade vart och fått en gratis sminkning på ett ställe och att hon skrivit upp mig där. Så jag kunde få en gratis sminkning (typ som på makeupstore) och sen skulle jag bli fotograferad av en fotograf (30 bilder). Som man kunde köpa sen. Men att sminkningen var heelt gratis iaf. Och sen fick jag ta med tre kompisar som oxå skulle få göra samma sak gratis! What is this place?!
Så vi ska dit nästa onsdag iaf.
Kul! :D


Blä blä blä.. Tvåhundra mera pengar till mat idag då. Bajs mat. Fan att man måste äta för att överleva.. Det är ju bara dyrt..
Men men.

Ska läsa min tidning nu!
Baaaj.

NU är det snart helg!

Igår var jag hemma hos Daniella. Vi satt först och snackade lite, sen bestämde vi och hennes pojkvän oss för att kolla på film. Först tuffade vi iväg till en affär och shoppade snask och sånt. Sen käkade vi tarre, kollade på tv. och SEN film :) Danny the dog hette den. Ganska bra fkt..
Jag kom hem strax efter tolv. Trött.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Måste dock åka till Hemköp och handla. Igen. Är fan där varenda jävla dag! Allting tar slut i fel ordning här hemma. Ena dagen brödet, andra dagen smöret... Fuck.
Alla jävla pengar går åt till mat oxå.. fan fan fan.

Aja.
Hejdå

En ledig dag

Vaknade vid tio. Skönt.
Idag ska jag kanske träffa Daniella (som sagt). Annars får jag se..

Det var nåt speciellt jag skulle säga. Men har glömt.

Hejdå

Update

Jag sitter och tittar på ett sånt där spökprogram på tv4+. (ryser) Det är läskigt. Jag tror ju alltid stenhårt på sånt där. (synsk som jag är).. Det läskiga är dock att jag är själv hemma för Tommy är på kontoret. jaiks!
Men men... :)
Phew, paus. haha!
(Det okända hette det visst.)


Mamma och pappa kommer inte komma på fredag :( Dom ska åka till Ikea i Västerås för att sen börja jobba med sovrummet. Men dom kommer nog hit snart iaf ;)


Idag fick jag blommor av min älskling. Han hade dom bakom ryggen när han kom hem. Jättefina rosor... (underbaring). Han tyckte det var läskigt att köpa blommor. Det var nästan första gången han gjorde det. haha! Fast han valde färger helt själv (sötis).
Sen fick han en chokladkaka av mig.
(hehe)


Åh. Ballerina minimuffins. Vem vill inte äta det?
Sluuurp!

Snart är det helg!

Konstig sak att säga kanske, men när man planerar upp veckan så går tiden mycket snabbare. T ex idag ska jag vara vid regeringskansliet kl 15. Tills dess kommer tiden bara gå snabbt. Sen efter det kommer tiden gå ännu snabbare! Sen imorgon ska jag hem till Daniella. Och på fredag kommer nog mamma och pappa hit och äter. Sen är det helg helt plötsligt. :)
Sweet.


Sov skönt med nya sängstommen. Även om sängen känns lite annorlunda nu när den har ett ordentligt stöd. Mkt bra, mkt bra.


Undrar om jag ska fixa nån lunch. Bäst att äta ganska tidigt idag tror jag. Äter inte så värst sent ikväll. Alltså shit! Min blogg är som mina tankar. Jag skriver endast det jag tänker. Kul för er att läsa lixom :P
Haha.


=)

Min idol

Roligaste mannen. Jag ska träna och träna för att kunna dansa så bra som han:
http://www.youtube.com/watch?v=nYQ8Ia0lHiw


Har lagt upp bilder på sängen på bilddagboken. Orka göra det här (krångligt)
johannsing.bilddagboken.se


Klippshowen var nog det väääärsta jag sett på länge. Otroligt pinsamt och dåligt... inte bara namnet alltså. haha!
Och efter det kommer Outsiders om tjocka kvinnor. (?)
Vojne vojne säger jag bara.


Oh. Nästa onsdag är det casinobesök på gång! Ska spela bort mina studentslantar :D

Äntligen!

Sängstommen är monterad och klar. Fick tyvärr inte mitt förstaval för den säljs tydligen inte längre på Ikea. Why? Men en annan supersnygg blev det iaf. Tog nästan två timmar för tre pers att sätta ihop. haha! Men det blev rätt på en gång. :)
Bild nån dag kanske.


Poker/schlager/spel-fest på lördag. Och kanske singstar. Kanske...

Men asakuligt iaf.

Idag börjar två program jag sett fram emot. En med pinsamt namn: klippshowen. Vem döper ett program till det? Sen börjar 100 höjdare.

Nu ska jag dricka massor med vatten. Är törstig som en häst..
(?)

Herrå!

Tråkig dag

Jag får nästan ångest av att vara själv hemma. Och veta att jag kommer vara det tills imorgon klockan 10 (då skolan börjar). Tommy stannar i Eskilstuna över natten idag oxå :( Det enda postitiva över det är att hans pappa ska skjutsa honom hem hit imorgon, och samtidigt ska dom köpa sängstommen på Ikea. Jag kanske inte hinner följa med. Men hoppas det.

Dagen har inte vart händelserik. Riktigt tråkig fkt. Vaknade. Kollade på Vasaloppet. Heela vasaloppet. Tragiskt eller vad? Sen lagade jag makaroner och köttbullar (som alltid, orka ha fantasi, eller ork att gå och handla). Sen kollade jag på mer tv. Sen kollade jag på Scrubs på datorn. Sen sitter jag nu här och skriver.
Fuck fuck fuck!


Jag borde ha gått ut för en promenad. Det har vart fint väder idag.. Men jag orkar inte nu. Och snart blir det mörkt oxå. Eller? Kanske...

Ångesten kryper faktiskt i magen. VAD SKA JAG GÖRA? Snälla älskling, kom hem....
Borde kanske diska. Mm, det ska jag nog börja med att göra.
Sen sätter jag nog på tvn igen.

Over and out

God morgon

Hade en ganska kul kväll igår. Här hemma hade vi det väldans trevlig. Sen fick vi för oss att gå ut iaf. Men att vi bara skulle sitta på nån pub och snacka. Hamnade, ganska sent på kvällen, på nåt ställe som vi inte visste va det var. Men så spelade dom bara rockmusik. Sån där dålig rockmusik. Och det var aspackat med folk. Vi tog en cider och sen gick vi till McDonalds ist. Gött som tusan!
Fick såklart vänta 20 minuter på tunnelbanan oxå. Sen hakade jag på nån kille som skulle åt samma håll, till samma hus alltså, dom jag. Alltså jag snackade inte med honom men höll mig nära. Han såg inte farlig ut. :) Så jag klarade mig hem helt oskadd.

Tommy ringde och väckte mig kvart i tio. Sov så gott då.. Kan inte somna om nu iaf. Skönt att jag inte är bakis. Bara väldans törstig, men det blir jag av vin. Undrar varför...

Tjejerna lämnade två chipspåsar, en halv ostbollspåse och en hel läsk efter sig. Lunch idag eller? haha!
Men seriöst, orka äta upp allt. hehehe

Ska slänga mig i sängen igen. Sköönt...


Ha det bra!

Blä

Min blogg är knäpp.
Du är knäpp

Lördagen

Idag kommer Kristin och Mathilda från Grönan hem till mig. Vi ska sitta och snacka lite och dricka lite vin. Mys mys. :) Älsklingen åkte hem till Eskilstuna idag. Så dom får komma hit och roa mig istället.
Vi funderade på att gå ut, men får se hur det blir med det.


GUD vilken skönt väder det är idag! Det var nästan varmt. Hade uppknäppt jacka och inga vantar. Skönt som tusan! Solen var dock bakom moln, men när den kom fram var den skön... Kom vår, kom!


Hoppas på Ikea nästa vecka så vi kan få hem vår sängstomme nån gång. Har väntat ett år. (haha)


Snälla Sverige. Sluta rösta på Lasse i Lets dance. Så jäkla elakt att dom som är bra ska få åka ut först. Skam skam...


Ha en trevlig lördag!

Helg!

Jag kan faktiskt skriva helg, för imorgon är jag ledig. Helt, helt ledig! Fan va skööönt.

Idag har jag vart olaglig, många gånger. Anledning: månadskortet till t-banan tog slut igår. Köpa nytt idag. Fick kortet och gick till spärrarna. Lyste rött, flera gånger. Jag får passera genom den manuella spärren iaf. Brottom till skolan. Ser på kortet att det är utskrivet för imorgon! Så det funkar inte idag.. Men jag ville ju inte köpa biljetter för hela dagen lixom. Fram och tillbaka till skolan. Så jag visar kortet för personalen som sitter där. Ingen säger nåt. Skönt.. Inte kontrollant. Skönt. För då hade jag fått böta. Puckade pressbyrånanställd.


Jag har sett Harry Potters snopp.
Underligt.

Kärlek

Sötisbild från i lördags.

Håller på att göra lax nu. Eller laxen är i ugnen och potatisen kokar. Skönt.. Är så jääkla hungrig!

Kan inte njuta nog av att vara helt ledig imorgon. (njuta, njuta, njuta)...



Ha en väldigt trevlig kväll!!

RSS 2.0