En dag till

Min födelsedag
Vaknade väldigt bakis eftersom vi haft fest kvällen innan. Cyklade till jobbet. Satt i Hattunneln igen. (måste snacka med dom idag). Slutade tidigare: kl 17:10. Gick omkring på området. Köpte en sockervadd. Älsklingen kom strax efter 18. Då käkade vi på en restaurang i närheten. Maten var dyr, men sådär. Ganska fettigt och slafsigt. Plus att jag brände hela munnen på ett strips. Ao..
Sen gick vi in på Grönan. Åkte Vilda musen och Kvasten. Sen gick vi in på teatern och såg Stockholm Live Comedyclub. David Batra var bäst - som vanligt.
Sen cyklade vi hem och sov.
Slut!


7 timmars jobb idag. Hade jag vart i Huset hade det vart okej.. Men nu sitter jag i tunneln och får rast typ först och då blir dagen så lång!! I hate it!

Födelsedag!

Det är ingen vanlig dag,
för det är min födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!


Grattis mig själv!



Är: bakis
Vill äta: pizza
Måste: cykla till jobbet nu
Lunch: hamburgare
Middag: grillade kycklingvingar? ;-)
Ikväll: Stockholm Live på grönan
Party igår: Ja!
Fick i present från Camilla: vin... not good for my hangover. Haha

Skit, skit, skit, skit!

Jag blir bara mer och mer arg på SSSB (min förjävliga hyresvärd). Jag gick upp klockan 8 imorse, på min lediga dag, och anmälda att jag hade stopp i vasken. Kommer ni fixa det idag? frågade jag. Ja, det gör vi, sa han då.
Nu har hela deras arbetsdag gått och ingen har vart här och fixat mitt stopp! Jag har fortfarande en stor diskhög, som vuxit under dagen eftersom jag bakat en tårta. Den kommer växa mer under kvällen eftersom hela min familj kommer hit och ska äta mat och fika!
SKIT HELVETE!
Jag ska fan ha en jävligt bra ursäkt!
Vill flytta från dom här dyra skithusen nu....




Men tårtan ser god ut i alla fall..

Fynd!

Gjorde massor med härliga fynd idag! Var inne på H&M först, men där fanns typ inget som jag letade efter. Gick till Indiska och hittade en kokbokshållare för 5 kr och ett grönt stort fat med bubblor i för 25 kr. I precis samma gröna färg som den breda vas jag har på bordet! Idag kommer jag nog servera kakorna på fatet.
Sen var jag tvungen att köpa ett paraply på HM och schampoo på rea.
Efter det gick jag till Yves Rocher och köpte parfymen jag ville ha. För halva priset! 180 spänn kostade den nu! Wie! Och den luktar så gott! Mycket bättre än min förra...
Jag handlade även ett två-pack rosa matlådor på Åhléns för 20 pengar.
Sen fortsatte jag till Hemköp. Handlade hem massor med godsaker som kakor och frukt till tårtan. Och en miniros som är så söt :-)
Kom hem kl 12. Ganska lagom ;-)

Nu ska jag börja med tårtan. Typ göra vanlijkrämen eller nåt. Skitstoppet är inte lagat! Så jag kan inte diska än.. Men ska städa toaletten och så strax.. Roligast ska bli att dekorera mitt underverk..

Skitstoppet, snart dött!

Vafan! Det här är min andra lediga dag. Igår gick jag upp tidigt för att åka till Kolmården. Idag måste jag gå upp tidigt för att anmäla mitt skitstopp i vasken. Och jag vågar inte somna om eftersom dom kan komma typ när som helst och laga det! Damnit!
Men jag var där för ungefär en kvart sen. Och så snabba är dom nog inte, så jag ska skynda mig in i duschen innan dom kommer.
Då kan jag sminka mig och fixa håret och sådär istället för att bara titta på :-)

Massor att göra idag! Bland annat ska jag köpa en parfym, kanske några kläder, mat, ingredienser till tårtan, blommor (så mamma inte kan klaga på dom jag redan har). Mwehehehe..
Sen ska jag städa och diska (om vasken är klar) när jag kommer hem.

Undrar om dom har rea på Monki...

Uppdatering på skitstoppet

Älsklingen säger så här: men diska i alla fall. Skölj disken i väldigt lite rinnande vatten. Typ när du är klar. (ej helt rätt ord, men han menade så).
Jag: börjar diska såklart. (pucko)
Efter att jag har vart och skruvat på den där jävla piss-skruv-grejen så sitter den väl snett, eller på nått annat fucksätt. Så jag hör hur det börjar rinna vatten under vasken. Bajs.
Hämtar en hink. Det står fortfarande och droppar. Och det finns massor med vatten kvar i diskhon.
Jag hann diska en tallrik och fem bestik. Nu kan en person äta i alla fall.

Skitstopp

Fick nästan lust att diska! Nästan alltså.. Lägger i alla fall sakerna väldigt smidigt på diskbänken. Sköljer ut en wokpanna i vasken. Inget vatten rinner undan. Bajs. Jag tänkter att det är stoppet såklart. Måste fixas på en gång annars kan jag inte diska bauta-diskhögen och samtidigt får vi gäster imorgon och då vill jag ha det rent, fint och diskat.. Vattnet hade försvunnit efter en kvart kanske. Och det var ungefär så mycket vatten det får plats i ett glas. Bajs. Ringer pappa. Han förklarar hur jag ska göra. Låter inte så svårt tänker jag. Jag fixade ändå en grej i badrummet på samma sätt. Hämtar hink, sätter på mig två plastpåsar som handskar. Ska börja skruva på vattenlåset. Där det tydligen kan fastna skit.
Ena skruvgrejen sitter fuckhårt fast! Jag försöker, skruvar, vrider och drar. Inget rubbas. Min hand är då väldigt röd och ömmande. Ungefär som om jag skulle lagt den på en varm platta. Fuck that vattenlås! Skruvar fast den andra som jag fått loss. Det rann ut lite vatten bara. Med kaffesump.
Så jag misstänker att stoppet är kvar. Ja, sant.
Älsklingen är inte hemma så han kan inte skruva åt mig. Men han kommer nog snart. Om en timme kanske. Fast jag kan garanterat säga att jag inte kommer diska då!
:-)
Om stoppet är kvar måste vi kontakta SSSB och få dom att fixa det. Och jag vet ju från förra gången, då vi hade stopp i duschen att det tog lite lång tid. Vi kontaktade dom kanske i februari, mars. Ingen har vart här ännu. Och då var vi ändå och påminde dom efter en månad. Jobbigt att duscha med svag stråle och väldigt kort. Men stoppet försvann. Sitter väl nu i något annat stackars rör...

Safari

Imorse gick jag upp halv sju. En ledig dag. Galet! Tog 20 över 8 tåget till Alby, Jill (min goohoous), hoppade på i Slussen. I Alby får vi vänta och vänta lite på att karlarna ska bli klara. Blir till sist upphämtade av Zanko. Fem totalt i bilen far vi till Kolmården, för en väldigt trevlig dag. Tillsammans med bara grönan-folk plus Zankos syster.
Vi började dagen med Safarituren med bil. Två strutsar var helt galna och stod framför bilen, typ hur länge som helst. En pickade på rutan som om det vore mat. Vilken knäppo!
Sen käkade vi och gick in i parken. Delfin-showen hade blivit sämre. Nu var det ju liksom bara som en förklaring av delfinerna och så. Förra året när jag var där, var det verkligen en show! Där dom hoppade och var söta.. :-)
De nya tigrarna var häftiga. Kul att alla inte bara låg stilla för en gång skull.
När vi väl tagit oss runt parken var klockan 16. Och dom stänger 17. Men vi åkte till Safarin igen (vi gick ju ändå in gratis). Hehe. Vi hade precis missat lejonen och så hade vargarna inte vart ute första gången. Och vi blev inte besvikna. Vargarna var precis vi bilen, precis som en stor lejonhane! Ascoolt!
Sen åkte vi hem.
Trötta, väldigt trötta...
Kom hem för ett tag sen. Har nyss käkat.
Måste diska. Har en bautahög som väntar på mig. Plus att det har börjat bli stopp i vasken. Orka fixa! Men måste nog.. Älskling, kom hem!

Urk..

Igår var det pubkväll. Min tankte var att INTE åka vidare utan cykla hem när alla andra gjorde det.. Men hur lätt är det när alla tjatar på mig att jag måste följa med. Och eftersom klockan "inte var så mycket", kunde jag ju följa med en lite stund.. En liten bara. Yeah right...
Hamnade först på Skeppsbar. Men alla andra hade dragit till After, så vi gick dit istället. Massor med folk! Sitter och snackar med några vänner, kissar, snackar lite till och helt plötsligt är jag väldigt full (även om jag bara köpte en öl på After), och klockan är nästan 1. Ringer Tommy. Säger att jag ska kolla tunnelbanan. Han gör det på internet och det går inte, suprise! Tar ut pengar och tar en taxi hem. Lyx..
Duschar en kall dusch. Why? Hahaha.. Sveper massor med vatten! Somnar.. Vaknar, går på toa och dricker mer vatten. Ska somna om. Älsklingen har redan gått upp och jag frågar vad klockan är:
- Nio...
Damn. Det betyder att jag lika gärna kan vara uppe fastän jag borde sova typ fem timmar till.. Nyktra till lite mera.
Den närmaste planen mot att bekämpa en kommande bakfylla är att dricka mer vatten, ta en Ipren om jag får ont i huvudet, och att äta cheese på Donken. (hatar det smeknamnet).

Det är SÅ roligt att läsa SMS dagen efter.. Haha! Jag och Camilla satt mitt emot varandra men skickade sms iaf.. Hehe.

Hoppas min cykel inte är stulen.. Tog ju inte med mig den vidare. Please, please!

Planer

Jag har mycket planerat för den närmaste tiden. Plus att jag jobbar fem dagar i veckan.. Men typ bara 20 arbetsdagar kvar! Niiiice!
Ikväll är det pubkväll på jobbet. Kommer dock ta det lite lugn eftersom jag börjar jobba kl 12 imorgon. Kommer inte dra vidare ut iaf.
Imorgon är det jobb mellan 12 och 23. Askämpigt..
På tisdag ska jag nog åka till Kålmorden med några från Grönan.. Sen på onsdag måste jag städa och baka hela dagen eftersom familjen kommer och firar mig på kvällen. Godaste chokladtårtan hoppas jag.. Yummie! På fredag så fyller jag år. Hoppas det finns biljetter kvar för då ska jag och Älsklingen till Grönans teater och se Stockholm Live.
Sen på tisdagen efter min födelsedag ska jag hem till Eskilstuna. Familjen minus Erika åker på semester. Erika ska ha grillfest. Jag ska grilla och festa jag med :-)
Det är väl ungefär mina närmaste veckor. Hoppas på bra väder dessutom. Är väl dags nu... Tänkte trotsa molnen utanför och ha kjol för en gång skull. Pilutta!


Skål.

Galet!

Jag kom hem från jobbet. Älsklingen stod och dammsög för fullt. Chock! :-D Sen gick vi och handlade pizza och cola. Smaskade samtidigt som vi kollade på nya avsnitt av American Inventor (asbra). Sen började vi städa. Och möblera om! Blev klara alldeles nyss.. TRE timmar tog det allt som allt! Blev lite öppnare planlösning. Ljusare och så. Samt en hel hall med kartongen och gamla tidningar. Damn..


Ska slappna av i sängen nu. Trött i kroppen efter allt släp och drag..
Gonatt

Min söta

Min sötaste ligger i gräset utanför och vilar. Mitt sötaste utomhus-djur...
Rådjuret alltså... Men jag undrar vart bebisen är.
Humm...
ska sova snart.
Jobb imorgon.
Godnatt

Ja, hur känns det?

Jag och Kärleken sitter på en bänk på T-centralens perrong och väntar på vår tunnelbana. En äldre man, kanske 70 år, kommer fram.
- Pratar du svenska? frågan han Kärleken.
- Svenska? Ja, svarar Kärleken.
- Hur känns det att ha en så snygg flickvän? frågar mannen.
Sen fortsatte han iväg.


Så dagens planering ändrades. Från att bara vara sviken av vänner till att Älsklingen stannade hemma med mig. Vi käkade lunch på MAX, handlade hem lite småplockmat och nu tar vi det bara lugnt. Jag väntar mig att det ska åska snart. Hoppas...
Men min Kärlek är världens bästa som stannade hemma med stackars mig!
Me love it.

Jag är sviken

Imorgon är det midsommar.. Och vad ska jag göra? Jo, äta min egna lax, färskpotatis och sås och dricka mitt mousserande vin. Hemma själv. I min soffa.
Peppe som jag skulle vart med sviker mig för en annan fest... Erica åker till Gotland för att toffla. Tommy drar och festa med Etuna-gänget, som jag vill hänga med, men kan inte pga av jobbet som jag måste till på lördag kl 12. Daniella vet jag inte.. Orkar inte ens fråga.
Skrev till Susanne och frågade vad och om hon ville hit. Fast hon har kanske inte planerat för fest och inte har något att dricka.. och tyvärr har jag bara en vinare. :-/

Men får se hur dagen blir.. Kanske ändrar genom att köpa hem en pizza istället. Beror på hur lat jag är =) Iofs behöver jag typ bar akoka potatis med den andra rätten.
Fy vad jag blajar ibland. hehe..

Ska iaf ner på stan imorgon och handla. En parfym och lite kläder kanske.. Rean har ju börjat! :O

Tårta..

Jag ska fixa en tårta till den 27:e då min familj kommer hit för att fira mig.
En idé:
http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=showRecipe&intChannelID=&lngRID=6224&tlfo=0
Jag älskar ju choklad så det måste bli en sån tårta.. Fast jag vill nog ha lite mer hallon på.


Wie! Lön imorgon!
Synd att jag jobbar.. Annars hade jag Spenderat!
:-)

Disk...

Jag måste diska. Pina! Pina! Pina! Jag drar ut på det så länge som möjligt.. Handlade en ny bok idag: Stärnstegen. tror jag den hette. Får unna mig lite tid att läsa den efter att disken är ren... Sen måste jag göra iordning pizzadegen också. Och jag glömde köpa hem krossade tomater till fyllningen, så jag får göra egen :-) Hoppas det blir lika gott, men det tror jag fkt...


Handlade hem mousserande vin till midsommar. Har var sugen på det.. Känns lite frächt liksom. Och en cider. Inget festande direkt för mig alltså. Börjar ju jobba kl 12 dagen efter.
Vet dock fortfarande inte vart vi ska vara. Peppe, hennes syster och nån kompis till dom, och så jag, kanske Daniella, kanske hennes pojkvän. Kanske, kanske, hela tiden! Erica sviker oss och åker till Gotland. Illa, illa.. Men vi ska äta grillad lax, färskpotatis, prinskorvar (som Peppe önskade), och sånt gott! Sen spela krocket. (stavning?). Crocket, crockert? haha, ingen ser rätt ut. Säg vilken som stämmer!
I alla fall.
Vi kan vara här hos mig. Men grillen lär bli paxad under dagen, tillsammans med borden. Och då måste vi sitta inne.. Inte lika mysigt. Sen kan vi va hemma hos Peppe. Nackdel: hon bor i Märsta. Typ närmare Uppsala än Stockholm. Haha! Och tågen går inte så sent hem.. Iofs ingen problem för mig som ändå ska hem tidigt.

Wah. Nu måste jag sluta dra ut på hemskheten, och börja diska.
På med tvn samtidigt. What's on?

Ett meddelande till alla!

image31


My love

image30
I love it!


En ledig dag, själv

Kärleken åkte till jobbet tidigt i dag. Han ska båda öppna och stänga. Segt.. Jag däremot vaknade strax innan klockan 10. Sweet! Min planer för dagen har inte förändrats något direkt sen igår. Ska kanske kolla lite mer på stan, allmänt och så där.
Måste hitta saker jag önskar mig i födelsedagspresent. Familjen undrar.. Hmm...
9 dagar kvar i alla fall.


Uppdaterar sen.
När något kul hänt.

Tisdag kväll

Har vart ledig idag. Och har inte hunnit/orkat blogga tidigare. Men nu tog jag mig lite tid..
Har sett asabra filmer på två dagar:
Garden State med Zach Braff (han i Scrubs. Han har regisserat och spelat huvudroll). Vääldigt fin och bra film. Lät mig dessutom höra ett mycket bra band: The Shins (speciellt låten New Slang, eller nåt) Lyssna!
Hot Fuzz. Handlade om en polis som kom till en by. Rolig, ibland :-) Annorlunda humor.. men sevärd.

Är ledig imorgon också. Planerna för dagen är: slappa!
Och handla hem Midsommardricka och att göra pizza.
Yummie!

Kärleken var också ledig idag. Så vi cyklade runt Djurgården. Solade nästan. Låg på min jacka i gräset, mellan Kanadagäss-bajs och snus, i 3 och en halv minut!
Sen tröttnade jag och vi cyklade vidare.
- Jag svettas ur varje por, sa jag.
Och gjorde verkligen det.
Jäkla sol.
Sen tog vi bussen till stan. Kö på Valhallavägen. Åkte cirka 20 meter på 10 minuter. Sant! Promenerade till gågatan. Velade om vad vi skulle äta. Hamburgare eller grillad kyckling med bärnäsås och kulisar (vet om stavningen)
Det blev kyckling.
Billigt och gott.

Måste slappa lite mer nu. Framför tvn...

Natt

AVIS! perku.bilddagboken.se
Se och bli lika avundsjuk som mig..
Hade velat vara där med dom. Jobbat, festat, kollat in band... och sånt kul. Men jag satt fast på Jobbet. SKIT! Fan va kul ni måste haft... Nästa år. Lova mig..


Fick sluta tidigare på jobbet idag. Jag vill tacka min teamchef/er som gjorde det möjligt. Tillsammans med kära medarbetare som också gjorde det möjligt. Speciellt Susanne, som är min babe.
Lagom med folk idag iaf.
I love it.
Tack Camilla för att vi jobbade idag. Och spekulerade i Huset-Kärleksaffärer. Wie! It's something, we know it!


Tisdag: Ledig tillsammans med Kärlek
Onsdag: Ledig själv (slappa)
Torsdag: Jobb 12-20 OCH lön!! Amagad, va skönt!
Fredag: Midsommarafton: ledig... sweet!
Lördag: jobb
Söndag: jobb
Måndag: jobb
Tisdag: ledig
Onsdag: ledig och familjen kommer hit, äter middag och firar mig
Torsdag: jobb
Fredag: MIN FÖDELSEDAG!!! :-) Grattis mig. Stockholm Live på Grönans teater med Kärleken. Best! :-)
Resten av tiden: whatever!



Kärleken ligger redan och sover. Jag var inte så trött. Borde kanske sova nu,,, Kanske. Ska bara läsa lite tidning först.
Baaj

Mera mulet..

Det va skitlite folk på Jobbet igår. Typ alldeles för lite.. Blev långtråkigt faktiskt. Mera folk idag, men bara lite mera... :-)
Sen är jag ledig två dagar framåt. Skönt! Imorgon är Kärleken också ledig. Får se vad vi hittar på. Det lär inte bli någon kanot iaf, om vädret ser ut som idag.


Är avundsjuk på Perku som haft väldigt trevligt i Hultsfred.


Tänkte vila mig mer innan jag måste gå upp på riktigt. Sitter i sängen med Kärlekens dator.. asaskönt.

Regn?!

Vaknade några gånger under natten. Fint, molnfritt. Sen imorse när jag tittade igen, då regnade det! Massor, och utan en blå-himmel-glimt! :-O
Bra för min jobb-dag, iofs. Dåligt för min cykel, som antagligen får vänta hemma idag. (suck)

12 dagar till min födelsedag.
5 dagar till midsommar. Då jag faktiskt är ledig! Wie! Snackade med Peppe om dagen igår, men inget är direkt planerat än. Får se vad som händer.. Erica är i Italien så vi ska vänta tills hon kommer hem med att bestämma. Typ på tisdag.
Typ 24 arbetsdagar kvar innan semestern!
Damn, tiden går snabbt...


Nu ska jag duscha. Varmt och halvlänge. Gick upp en kvart tidigare än planerat och har därför en kvart tillgodo någonstans.. Hehe.
Till duschen alltså.

Hummm

Vet inte hur jag känner mig. Är nog mest hungrig. Hade sovit konstigt med nacken. Aj.
Partade med mina brudar igår. Eller vi gick till Systemet och handlade med oss cider. Gick till Sandys vid Humlegården. Som btw hade uuuusel service. Don't go there! Köpte med oss mackor och sallad. Käkade och drack cider i parken. Sen blev vi väldigt kissnödiga och sugna på att dra vidare. Inträden typ överallt och vi ville ju bara kissa mest :-) Kissade på Donken. Drog till Carmen och drack två öl. Sen åkte jag hem. Snackade som fan med Kärleken. Han var nog mest trött. Hehe.
Somnade med tvn på.
Vaknade trött imorse.
Ska strax åka och köpa två cheese innan jobbet. Bästa dagen efter-maten.
Ha en trevlig dag!
Baj

Fredag morgon

Himlen utanför är blå. Men det blåser ganska mycket. Igår blåste det tydligen så mycket så tre stycken fastnade i Vilda musen på jobbet. Tidningarna gottade sig ganska rejält såg jag när jag gick in på deras hemsidor, för en nyhetsuppdatering. Jag jobbade inte, såg inte tumultet. Eller vad man nu ska kalla det.. Stackars henne som började frysa iaf. Måste vart riktigt kallt...


Efter jobbet idag ska några brudar ses. Alltså som också jobba där :-) Vi ska käka nåt, kanske ta en öl. Fast vi börjar alla jobba kl 12 imorgon igen så det ska bli en lugn kväll.

Jaiks! Har lite mer bråttom än jag trodde! Damn...


Grattis till oss på våran dag!
<3

Kul...!!!



I love it!
Den här serien är bäst av alla!
Wulffmorgenthaler.com


Erika är knäpp

Ringde Erika som är i Hultsfred och har det trevligt.
Se la vi på.
Sen ringer hon igen. Betydligt fullare än förra gången. Frågade om jag kände nån Olof på jobbet: icke.
- Vänta, säger hon.
- Blöblö, från luren.
Whatafack!
Hon låter mig snacka med nån jävla full skåning!
1. Nån som är full är inte kul att snacka med, speciellt inte när man själv inte är det samt när man är trött och irriterad.
2. Han är från skåne. Där hör man knappt i vanliga fall vad dom säger.
3. Han kallar sig Jack Daniels. (nörd)
- Blajblöbjischlubn
(översättning: jag tycker du ska ta ledig från jobbet och komma hit)
Yeah right, som att du bryr dig.
- Nja, säger jag då. (please, go away, ge bort luren till Erika igen, tänker jag)
- Blidhwirnv sgiehfnsfie
(översättning: Jo, men du måste komma hit)
Sen fortsätter samma sak i några minuter. Orka prata med!!!! Tack skitErika.
Erika får luren igen.
- Men schysst att låta mig snacka med en full skåning, säger jag.
- Mäh (typiskt Erika-uttryck), blir du inte glad att jag ringer, ska jag lägga på?
Men dryyyg unge!
- Nä, men seriöst, varför ska jag behöva snacka med honom, jag lär ju inte göra festen roligare liksom, svarar jag.
- Mäh, guud, va tråkig du är.

Ibland blir jag trött på hennes attityd. Kanske min egen också, men idag orkade jag inte. Varken Erika eller skåningen blir lyckligare över att jag snackar i telefonen. Förstå tack.
Mobiler borde absolut få alkohollås.
Tänk vad gladare alla vore då.
:-)


Erika, när du läser det här: du är en poop ibland.


Ikväll ska jag laga pasta med kycklingsås. Är skithungrig. Trött. Irriterad. Främst irriterad på SSSB. Flytta inte till dom om du inte måste... Vill härifrån. Synd på ett så bra läge.
Aja.
Får se vad som händer.


Tv?

Regn! Go away!

Dåligt väder.
FÖR dåligt väder.. Jag vill kunna cykla till jobbet utan att dränkas.. Vågar inte försöka idag. Lär komma lite gäster iaf. Positivt..
Hoppas det blir sol snart iaf.


Rådjuren omflockar mig. (kan man säga så?). När mamma och pappa skjutsade oss studsade mamma rådjur och bebisen ut på vägen utanför huset där i parkerat. Nästan mitt framför näsan. Kul att mamma och pappa fick se dom. Sen när vi cyklade hem från Cosmonova igår tog vi en väg genom en skog och där kom det en till mamma med bebis. Inte samma tror jag.. Söta!


Ska gå till jobbet om en timme. Hade jag cyklat hade jag kunnat stanna hemma 20 minuter till.. suck

Favorit

Köpte hem en burk med skagenröra igår.
Den är smaskens på alla mackor! Nu är den nästan slut.. Räcker nog till en macka imorgon till frukost. Sen ska jag handla hem en ny. Så kommer jag fortsätta tills jag förätit mig på den. Efter det kommer det ta ett tag innan skagenröra hamnar på min macka igen.
Mwehehehe.


Nu ska jag lägga mig i sängen och dumläsa en blaska. Köpte Solo idag bara för att. (det fanns ingen annan dumtidning). Fick med en ljusblå bikini på köpet. Sweet tänkte jag. Nåt att sola i liksom. Provade glatt. Kollade spegeln. Amagad! Den täcker knappt tuttarna, är väldigt tunn och konstig.
Kastas bort.


Dricker mycket kolsyrat vatten. Sen både jag och Älsklingen har cyklar att åka och handla med kan vi köpa lite tyngre saker, till exempel vatten. Kostar en tio för Ramlösa med smak på Prisextra. Awsome!

Ledig dag

Matchen igår var kul.. Klackarna var roligaste. Häftig känsla när alla skriker, sjunger, buar eller liknande. Puckot som kastade snusdosan blev ganska hatad... rätt åt.


Idag cyklade vi till Cosmonova och tittade på filmen Deep See. Ganska bra =) Mantan var finast.. Blir alltid så höjdrädd när jag är där. Men slapp åksjukan idag. Sweet..


Tonight: Project Runway på tv.
Awsome!


Imorgon jobbar jag fem timmar. Ska dessutom hämta ut min lönespec. Spännande! Blir det resa, eller nudlar nästa månad... ?

Nyttig mat

Åkte ner till stan.
  • Fixade biljetterna till kvällens fotbollsmatch.
  • Letade kläder...
  • ....hittade två ribbstickade linnen på H&M i rosa och brunt (matchar min bikini). (en 100-lapp)
  • Hittade även två stora hårspännen i blå i samma affär.
  • Handlade hem mat från Hemköp. Eller mat och mat. En stor baguette, skinka och skagenröra. Och så köpte jag hem den där nya chipsliknande saken från Estrella. Pop Delight. Asäckligt! Misstag....
Men men.

Shoppning och fotboll?

Orka skriva centrerat längre...


Idag är jag ledig! Ledig, ledig, ledig! Och såklart är det molnigt ute. Typiskt. Kunde det inte vart det igår istället.. Sucka! Men men. Då kanske jag inte rinner iväg på  grund av svettning. Typ.
Ska iväg mot stan och närmare bestämt Götgatan. Ska besöka Monki som har öppnat en ny butik där. Eller ny och ny kanske den inte är... Det är bara jag som är sen (och pank).
Behöver sommarlinnen och tees. Billiga gärna. Har hört rykten att det ska vara ganska billigt där. Annars går jag tvärs över gatan till H&M. Lite tråkigare, men billigt.


Ikväll ska jag och Kärleken på fotboll. Vi ska se Djurgården spela mot Göteborg på Stadion. Vi hejar inte på något av lagen. Sen diskuterade vi vilken vi skulle heja på för dagen och matchen och kom fram till att det borde bli Djurgården eftersom vi bor i Stockholm och inte Göteborg. Även om Djurgården inte är några favoriter enligt oss.
Men så såg jag på Aftonbladets vädersite att det ska regna ikväll. Iofs: hur pålitlig är Aftonbladet? Men ändå: risken finns. Har bara ett paraply hemma. Ingen regnjacka eller liknande. Sitter nog inte under tak heller. Kan man byta plats tror du?
Aja.
Får se ikväll hur det blir.


Skönt att ändå inte sova bort hela dagen. Vaknade för en timme sen kanske. Har bara setat framför datorn hittills. Men då är det liksom avklarat sen.


I dag åker Perku till Hultsfred tillsammans med Sofia och hennes kompis. Fan va kul dom ska ha! Iofs ska dom jobba nästan ett helt dygn från och med inatt. Men ändå! Sen är dom ju lediga. Sweet...
Ska ringa och säga vart hon ska gå för att äta kycklingkebaben. Nästan mitt bästa minne därifrån...
Haha! Typiskt mig att minnas mat...


Trevlig dag!

Jobb efter semestern

Har haft en veckas ledigt. Kompisarna var avundsjuka. Men idag ska jag tillbaka igen. Cyklar med mina ny-lagade pärla. Som behöver lite smörj dock...
Ska sticka snart.. Behöver ju inte stressa en timme innan nu när det tar 10 minuter, en kvart att komma dit. Sweet!

Undrar om det kommer mycket folk idag. Hoppas inte.. Det är för varmt för det.
Gå och sola och bada folk! Är ni knäppa?!




Hel ledig dag tillsammans med kärleken på onsdag. Måste ta tillvara på all tid tillsammans innan han sticker till Japan. Vi jobbar ju om varandra hela dagarna. Tyvärr.


Ha en skön dag i solen idag!

Hemma igen!

Hemma från Eskilstuna igen.
Helgen har vart galet varm!
Malin tog studenten i lördags.
Väldans trevligt.
Dagen innan det så träffades gänget i Stadsparken.
Snackade lite.
En del drack lite öl och cider.
Inte jag. Jag körde bilen..
Tommy blev glad för det, för så kunde vi stanna till vid Max på vägen hem och äta.
Gött.


Pappa: grattis på din födelsedag!
Mor och far skjutsade hem oss till Stockholm idag.
Sen lagade pappa min cykel som hade punka.
Hoppas den håller bättre den här gången.
Sen cyklade jag och Tommy och handlade mat.
Skönt att slippa gå.
Nu kunde vi ha påsarna på styret också.
Skönt!
Ska mysa mer nu.
Hej.

En grillning avklarad

Igår grillade jag hemma hos Sofia.
Jag, Perku, Sofia, Bella, Patten, Linn och Anna.
Vi cyklade dit.
Tokigt varmt.
Sen cyklade vi hem.
Lite smålulliga. Men inte så mycket..
Somnade skönt.
Vaknade kl 5 av att lampan är tänd och på min mage ligger en väldigt gammal Aftonbladet Söndag.
(som jag läst altlså)

Om en kvart ska jag gå till bussen.
Ska handla lite saker med mamma och Erika på stan.
Dels något till Malin som går ut imorgon.

Tommy ringde mig nyss.
Tokstressad.
Han hade vaknat sent och har tenta senare idag som han ville sista-minuten-plugga till.
Don't.
Håller tummen för honom.
Men inte bokstavligt, för då går det oftast dåligt. I alla fall för mig.


Grillfest x 2

Imorse åkte jag till skolan kl 7. Med bilen.
Skönt.
Kom fram 20 över 8. Alldeles lagom.
Kom nyligen hem igen.
Men det gick bra att köra iaf.
Det va skönt att åka lite ensam och lyssna på radio.
Iofs var 70 procent av låtarna bajs.
Och Erika hade tagit ur sin student-skiva ut CDn
Damn yooou!


Ikväll är det grillning hemma hos Fia.
Imorgon är det grillning hemma hos Jocke och Janet.
På lördag tar Malin studenten.
Massor med planer!
Jaiks!

Kurr i magen


Pirates

Pirates var en okej film.
En Jaha-film. Bra slut kanske... Eller?
I don't know.


Imorgon ska jag kliva upp ur sängen klockan halv 6.
Sen ska jag skjutsa hela familjen utom Lisa till jobb och jag själv fortsätter med bilen till Stockholm.
Skönt att slippa tåg och att vänta på tåg.
Kostar ändå lika mycket..
Miljövänligt SJ.
Not.


På kvällen imorgon väntar också en liten grillningsfestning hemma hos Sofia.
Inget mycket party bara.


Nu: sova!


6 juni

I dag är det Sveriges Nationaldag. Dagen efter Perkus student. Yeah!
Grattis syster.

Utdrag från telefonsamtal med Älsklingen:
Jag: Ska du inte till Skansen idag då, och fira nationaldagen?
Kärlek: Jaha! (glödlampa tänds). Så det är den dagen idag! Jag tittade på klockan imorse och tänkte att jag kände igen datumet. Men så tänkte jag 0606 ser ju ganska coolt ut, det är väl därför.
Jag: Men hade du tänkt efter ett tag hade du nog kommit på...
Kärlek: Nej, jag tror inte det.


Han är så underbar!


Ikväll ska jag på bio med syster och kusin. Vi ska se Pirates.
Innan ska vi äta på Corner.
Hoppas som fan dom har öppet idag!
Nu: sol
Sen: dusch
Sen: åka!

Snart natti


image27
Rolig partydans som jag och syster brukar köra med. Den kallas juldansen (dagen då jag uppfann den)
Läskigt att min ena hand ser bortopererad ut bara :-)



Rolig tee som jag inhandlade från Zara för 100 pengar.
Fast i andra varianter oxå..


Sova snart.
Tidigt och stressig dag imorgon.
God natt.

Sol

image25
Min katt kan verkligen boxas!


Är hemma i Eskilstuna nu. Kom strax efter tolv. Lycka att precis hinna med och slippa vänta på en buss. Det är ju inte som i Stockholm där tunnelbanan kommer var femte minut liksom.
Har legat på tomten och pratat/solat med mamma.
Vi ska strax iväg och gör lite studentärenden.
Efter det ska jag skjutsa studenten till Strängnäs för att fixa flaket. Sen hem igen.
Uj, uj, uj...
Mycket att göra.
Mer att göra imorgon.
Chaufför dels.


Solen är läskigt varm. Var försiktig.
Även om det nu är lite moln, kanske regn/åska på väg.
Hoppas (inte).

Mätt!

Älsklingen cyklade. Handlade hem mat.
Han lagade mat. Jag diskade..
Sen åt vi. Och tittade på Mr Bean the Holiday.
Sådär alltså...


(alltså är mitt nya ord)


Åker hem med 11 tåget imorgon. So long Stockholm! Here I come Eskilstuna.


Middag: färsk potatis, kött, tzatsiki, sallad.. efterrätt: cocosboll med vitt fluff i, du vet. Samt brieost och kex.



Leedig!

Jobbet är slut för dagen. Sweet!
Nu är jag ledig en hel vecka. Ska åka hem till Eskilstuna imorgon bitti. Men inte allt för tidigt dock. Vill sova liite..
Saknar hemma. God mat, trädgård med gräsmatta. Bilen!


Cyklade till jobbet idag. Swooschade fram. Kanske 10 minuter till jobbet och 15 hem. Det är uppförsbacke hem, så det är därför.. :-)
Sadeln är dock lite för hög, men jag fick sträcka benen. Har lite ont i rumpan. Men men! Värt..


Ska laga nån sorts mat nu. Har typ ingenting hemma. Det blir nog fyllda pitabröd kanske. Har ju lite tzatsiki kvar.. Yummie!


Trevlig söndag!

Igår och idag

Jag tog den blå klänningen. Tillsammans med mina svarta leggings. Som btw är alldeles för låga i midjan. De åker ner på halva rumpan om jag sitter ner och reser mig upp. Not good. Måste köpa nya, typ strumpbyxor fast leggings.
Jobbade min fem timmar. Gick asafort.
Stannade kvar på jobbet tillsammans med Angie och några till.
Hann åka radiobilarna och gå i Lustiga på två timmar ungefär.
Smockat med folk... tråk!
Älsklingen kom halv åtta.
Tittade lite på Sommarkrysset. Främst på Sahara Hotnights och Arvingarna :-)
Sen åkte vi lite karuseller.
Först: Blå tåget. Don't ask me why. Eftersom jag blundar i stort sätt hela vägen runt. Varje gång!
Sen åkte vi Jetline (stora berg och dalbanan). Tommy började må lite dåligt sen..
Käkade en kebab med bröd. Den röda såsen var Inte god!
Sen gick vi en gång i Lustiga. Charlie förstod inte vad jag gjorde där en gång till... hehe
Efter det åkte vi Kärlekstunneln. Utan att skjuta på faktiskt.
Sen ställde vi oss i den långa kön till Kvasten. Nästan så vi inte hann åka den innan de började stänga. Men vi hann. Tommy tyckte den var kul.. Den går snabbare än vad man tror när man ser den från marken.
Klockan var halv elva ungefär när vi gick/cyklade/blev skjutsad hem.


Börjar jobba kl 10.
Ska nog cykla till jobbet idag. Måste bara sänka sadeln och höja styret lite. Man kan ju inte ligga ner oh cykla heller! :-O


Byee!!

Sol, och jobb...

Vaknade i soluppgången. Typ nu när den nu är: kl 3?
Log.
Vaknade halv 9 - utvilad. Sweet
Gick upp, kollade vädret på tv och internet - lovande (dock dåligt: mycket gäster på Jobbet)
Duschade: rakade benen, peelade kroppen, peelade fejan
Smörjde sen in mig i sån där hudkräm med BUS-effekt (brun utan sol) Busigt va? =)
Räknar med att kunna ha kjol idag. Till och från Jobbet alltså.
Eller minst ett par legging och en klänning kanske.
Får se.

Mina tjejer snackar om att åka utomlands typ snart. Dom måste ju vänta på mig! :-O
Om jag vann en miljon..... då!


Perku tar snart studenten. På tisdag.
Sweet!


Nu har bus-krämen torkat. Ska prova kläder. Kjolar och klänningar! Wie!

kanske?

Min hall

image22


Min Älskling fick en cykel av sin far.
Den placerade vi i hallen så länge tills låset var fixat.
Det här skedde igår.
Idag: vart är cykeln?



(svar: under mina kläder och väskor)



Hoppas den inte tog med sig massor med små små odjur in.
Blä

(pst, jag är en tjiv. Bilden är inte min.. Don't say a word)

Chockad!

Jag blev chockad..
Min skola/lärare/betygsgrundande/utbildning är knäpp! Tydligen ska man redan kunna allt när man söker in, eftersom det är det som betygssätt. Fuck off alltså..
Orka berätta allt. Det viktigaste är att man kan säga att min utbildning är ingen skola. Eftersom du redan borde kunna allt när du söker in. Fick jag reda på idag. Idag!
Pundhuven...



Reportaget skrivet och klart. Men det lär ju inte spela nån roll vad som står nu eftersom... ... (se ovan)


Myskväll idag.
Jobb fem timmar imorgon. Sweet!

RSS 2.0