Snart åker jag igen

Kom hem från stan ganska nyss. Vädret blev inte så underbart iaf. Mulnade på när jag kom ner ungefär, fastän det fortfarande var varmt. Hittade ett par svarta cheapisar iaf. Behövde ett par bra svarta jeans. Tyvärr hittade jag ingen tröja. När man väl har pengar så finns det inget jag vill ha..


Måste packa väskan nu. Toooodels

Valborgs planering

Jag är ledig idag! Hur lyx är inte det? Trodde ju jag skulle få jobba.. Mihihih!

Så jag tog sovmorgon till klockan 8. Låg och läst i sängen till alldeles nyss. I eftermiddag/kväll åker vi hem till Eskilstuna. Vi skippar Uppsala helt enkelt. För mycket tågresor hit och dit. Ska ändå vara hemma i Etuna resten av helgen. Middag med Jocke och Janet ikväll. Inget annat inplanerat. Bara mysigt.

På lördag kommer Peppe och Daniella (och kanske Erica) från Stockholm och hälsar på mig i Eskilstuna. Mamma och pappa reser ju bort så då finns det sängplatser till alla. Vad får jag inte missa att visa? Förutom kebaben på Billys och Cornerhamburgarna? Hehe.. Får se om vi går ut. Vore roligast om vi kom in på Nybron. Men vi har ju inte åldern inne. Pinsamt... Hehe
Lotus suger ju balle nu för tiden. Raw, kanske..

Det var mulet när jag kollade vädret imorse. Men nu är det helblått igen! Så tänkte fixa mig klar här hemma och sen gå ner på stan. Sitta i solen och käka en glass (eller cheese, hehe) i Kungsträdgården. Om det nu inte är lika smockat där som förra gången...
image96

Har lite disk att fixa innan vi åker hem också. Och måste ta med mitt tvätt. Vi har en tid på fredag egentligen, men nu hinner vi ju inte med den..


Är Parken Zoo värt nu för tiden eller?

Måndag

Hoppas på en två-dagarsvecka. Men tror inte det. Kanske får sluta efter lunch på valborg eller nåt. Ska ju faktiskt till Uppsala. Lär vara smockat på tåget. =/

Har inte så mycket att berätta egentligen. Kika in helgens bilder på facen. Fast bara vänner får se såklart.. :)

En kortis

Är rätt trött. Vet inte varför. Somnade ändå både nykter och rätt tidigt igår. Kanske inte har tagit igen mig sen fredagens natt.

Jag åker med 5-tåget hem. Tänkte komma hem tidigt så vi hinner storhandla innan det blir för sent. Vi har typ inget hemma. Är mest sugen på dom där goda bröden dom säljer. Hoppas dom inte är dagsgamla utan nybakade..

Skönt med kortvecka. Undrar hur vi jobbar på valborg. Bästa vore om jag slutade vid lunch eller nåt. Ska ju till Uppsala och fira den kvällen. Tänkte höra om mina brudar vill följa med till Eskilstuna nästa helg. Mamma och pappa åker till Skottland och då finns det sängplatser över.


6 veckor praktik och skola kvar. Snart är det över...

En riktig brutta-helg

Är fortfarande hemma i Eskilstuna. I fredags blev det pizza och tjejkväll. Gick ut på Nybron och dansade. Käkade en tonfisksubway på natten. Eller det var Erikas. Men why? Jag hatar tonfisk liksom. Och det är inte ens en bra fisk att äta.

Igår var alla brudarna småbakis. Men vi åkte ner på stan och käkade på Waynes. Jag tog en kyckling och gucamole-wrap. Som smakade gräs. Hade typ 6 sorters sallad i sig. Hade hellre ätit en cheese. Jag och Erika skulle på 21+21-årsfest på kvällen. Älskade kusin och  hennes kompis som fyllt/fyller. Som present köpte vi med oss ballonghattar från en man på stan. Men en small på vägen till Sofia och på den andra försvann typ all luft. Hehe. Men dom fick choklad iaf.
Käkade tacos och drack lite cider. Var seg sen dagen innan fortfarande. Vid 10 var frågan om vi skulle ut eller inte. Först ville vi det, men sen ändrade vi oss och pappa kom och hämtade oss vid 11. Somnade halv tolv. Skönt!

Ibland är det pinsamt att vara nyktrast på en fest med andra fulla. Man skäms liksom lite över vad dom andra fullare gör. Hehe..


Vart tog sommaren vägen?

Jerry, Helloooo!

Åh vad det är skönt att få pengar. Femsiffrigt belopp på kontot dessutom! Mihihih! Synd att jag bara har en timmes rast, annars hade jag shoppat järnet i dag. Hinner kanske. Ska käka lunch med Peppe på Riddarholmen. Är ju en station från stan så får se vad jag hinner med...


Ikväll blir det hemresa iaf. Synd att vädret ska bli bajs i helgen, annars hade jag nog solat på balkongen. :/

Soffa säljes

Älsklingen skrämde livet ur mig igår. Jag skrev ju i det tidigare inlägget att jag nyss hade pratat med honom och att han var på väg hem. En timme senare började jag bli orolig och skickade ett sms. Inget svar. Ringer istället. Och då säger tanten "numret du har ringt kan tyvärr inte nås för tillfället". Siter och tokringer i 20 minuter men möter samma svar. Börjar få läskiga bilkrocksbilder i hjärnan. Klump i magen.
Sen öppnar han dörren. Då blev jag sur istället. Tydligen hade dom precis kommit till Lidingö och var tvungna att lasta på och sånt med den där soffan. Aja. Han levde ju iaf.

Vi säljer en soffa. På tal om det. Vi kommer köpa hans kompis gamla. Över 2 meter lång och med divan. Finally! Haha. Så nu säljer vi vår gamla soffa. Som faktiskt är väldigt fin och skön att sova på. Eller hur brudar?
image95
Det här är en av dom väldans bra bilderna som finns på den. Den är längre än vad den ser ut som, och lite mörkare i färgen än vad bilden visar. Vill ha kanske några hundra plus att du får komma och hämta.
Varken blondinen eller brunetten ingår i köpet. Om priset inte är bra.



Imorgon är jag inte pank längre. Ska unna mig köpt frukost och en uteserveringslunch med Peppe. Nya jeans från Cheap monday, underkläder, vin, pizza och kanske en drink på krogen. Nice bajs eller vad?

Öj, öj

Älsklingen ringde vid 18. Då hade dom precis kommit fram med soffan dit dom nu skulle. Bilen hade stått still typ en timme i köer. Not nice så att säga. Sen snackade jag med honom nyss, typ kvart över 7. Då hade dom kommit till Lidingö iaf och snart skulle han vara hemma. Åhh, vill bara ha det där godiset här. Nu!

Mer händer inte..

Uff

Jag har knappt nån ledig tid. Bara praktisera och praktisera. Men när jag faktiskt är där så har jag inte allt för mycket att göra, tyvärr. Har fått en lite större artikel som jag ska fixa nu, men tar tag i det imorgon. Sen måste jag fixa det sista med projektarbetet också. Samt lämna in den i skolan. Jävla slöseri med tid. Slutar jobba klockan 17 sen ska jag till skolan och tillbaka. Tar ju minst 45 minuter - en timme!

I helgen ska jag i alla fall hem till Eskilstuna. På fredag har Perkuporki tjejkväll med PSST (Pizza, Sprit, Spel och Tjejsnack). Jag får självklar vara med, eftersom jag gillar pizza, sprit, spel och jag är tjej. Sen kommer det nog bli utgång på Nybron. Härligt när man fått en smaskens lön från Academic samt låningen.
"Mihihih", á la Homer.

Älsklingen är snart hemma. Det är tydligen bilkaos i Stockholm, pga nån lastbil som körde in i en pelare på Essingeleden. Och mitt däri nånstans finns min sambo tillsammans med sin klasskamrat och en soffa. När han kommer hem hoppas jag att han diskar samtidigt som jag lagar mat. Sen ska vi gå till Ica och handla lösgodis. Yum-o!

Åh, i Eskilstuna ska jag på födelsedagsmiddag hos Sofia också! På lördagen. Fest och fest hela tiden. Måste (nästan) lugna ner mig. Hoppas det blir smaskig mat..


Jag har fått mushandled igen. Tydligen får man det när man scrollar igenom DN och SVD:s hemsidor femton gånger om dagen för att det inte finns annat att göra...
Förresten: på Miljörapporten kan ni läsa allt jag publicerar. Om det vore intressant..

Första dagen över

Min första dag på min sjuveckorspraktik är över. Har fått två artiklar (små) publicerade på hemsidan redan. Det är nice. Men tycker ändå att jag hade lite lite att göra. På onsdag ska jag på en presskonferens iaf. Hoppas på mer jobb då... Är mest slut i skallen. Orkar inte ens laga mat, fastän jag är hungrig. Får väl lov då.

Åh, ångest! Jag trodde av nån anledning att det var pengadags på onsdag, men det är ju för fan på fredag! Hur ska jag klara mig med 30 kronor till dess? Illa, illa...



Ja. Ja.

Jag älskar Håkan

Spelningen igår var underbart bra! Håkan är alltid bäst. Vi stod längst bak och sjöng och dansade. Även om det var lite långt från scenen.

Kvällen började med förfest och spel hemma hos oss. Sen tog vi oss till Arenan strax efter 18. Sen var det den underbart bra spelningen i typ två timmar. 22 låtar och alla lika bra. Mötte upp pappa på Gullmarsplan för att han skulle hämta hem Lisa. Jag, Älsklingen, Erika och Sofia gick vidare. Stack till Carmen för att dricka öl. Träffade Peppe och Erica och några andra där. Skällde på dom lite för att dom inte hade ringt och frågat om jag ville följa med. För sånt gör man som kompis. Dom fick skämmas ett tag.
När vi satt där så kom Håkans saxofonist också! Han ställde upp på kort och önskade oss en trevlig kväll. Asnice kille. Vi sa att han skulle hälsa Håkan. Hoppas han gjorde det också :)

Vid ett stängde Carmen och det kändes tidigt att gå hem så vi gick till Skeppsbar. (why?) Tog en öl, hade tur att vi fick sittplatser. Det var verkligen smockat där. Typ vid två tröttnade jag och Älsklingen och åkte hem. Erika och Sofia stannade kvar för att dansa ett tag. Köpte med oss kebabtallrik hem. Strax där efter kom brudarna. Tydligen hade det inte vart så kul att dansa iaf.

I dag har vi segat hemma. Erika stack hem tidigare för hon skulle jobba. Sofia åkte nyss. Älsklingen spelar poker och jag väntar på att han ska bli klar så vi kan gå ut och ta en promenad.


Bilder kommer nån gång.

Snart, snart!

Snart snart är det dags för Håkan! Brudarna anländer till Stockholm om cirka 20 minuter. Sen ska dom shoppa lite och sånt. Vi ska käka lunch med min svärmor och svägerska (vuxet? hehe) som också är i Stockholm. Sen hem, fixa oss lite, förfesta lite, äta lite mer mat. Sen åka till Arenan!!!
Det kommer bli så jävla nice!



Nu ska jag sätta på mig kläderna och åka ner på stan.

Fix-pix

Nu är städningen klar. Tog nog lite mer än en timme, tillsammans med disken (som alltid tar längst tid). Gick på knä genom hela hallen och dammsög. För att verkligen se och få upp allt! Nyss käkade jag glass och spelade mer Seinfeld-trivia. Tycker rankingen går segt. Men whatever.

Nu ska jag spela lite betapet. Det var sjukt länge sen. Älsklingen kommer inte hem på ett tag. Nu är han på "nya jobbet" och dom ska tydligen ha lite öl-drickning där ikväll. Kul för honom. Inte för mig. Men jag får min fest imorgon, innan och efter Håkan! :D


Vad ska vi äta imorgon brudar? Förutom tacos..

Nu är det dags

Your Rank: 4898 out of 117193
Har spelat lite mer Seinfeld-trivia.

Men nu är det dags för mig att börja städa. Startar med disk och köket. Sen resten. Pust.



Är fortfarande arg

Jävla...

Jag håller på att fixa till mitt c-projekt. Jag hatar min handledare. Hon har strykigt och ändrad för fan allt i den! Kan lika gärna slänga hela skiten i soptunnan. Och därmed hatar jag min handledare som inte gett mig bättre hjälp under arbetet.

Nu vill jag bara bli av med det här helvetet. Skönt att jag ska få ha lite kul i helgen i alla fall.

Utbildningen är över

Då är jag förhoppningsvis färdigutbildad hos H&M. Min handledare tyckte det hade gått jättebra med mig och skulle lägga in goda ord åt mig :) Hoppas jag kan regga mig snart och börja önska tider. Fast just nu vill jag bara vila lite. Projektarbete och nytt jobb = en slut hjärna och kropp. Men imorgon är det dags att sätta fart igen. Då ska jag göra min kompletteringar jag måste göra till projektet. Fuck. Att man inte bara kunde fått fixa till småord och sånt. Slippa behöva ringa och interjua.. Blää!

På måndag börjar praktiken också. Ännu mer nytt att tänka på. Och ett riktigt jobb, där jag kommer bli publicerad. Fy fan.

Tror inte jag gjorde några misstag i kassan i dag. Eller jo, glömde signera ett returkvitto, men det var lugnt. Tur att det finns ansvariga som håller koll på en.


Snart är älsklingen hemma. Då ska jag bara gosa och gosa och inte tänka på disken eller att jag behöver städa som fan imorgon. För på lördag kommer nästan halva släkten (syster, syster, kusin) hit för att spana in Håkan. (samt festa lite kanske) hehe. SWEETASTE!

Hjärtklappning

Första dagen på HM är klar. Snart ska jag åka för att göra den andra. Gårdagen var kul, men lång. Jobbade mellan 10 och 19:30. Snacka om att huvudet var helt borta och benen och fötterna värkte när jag kom hem. Somnade nästa bums när jag la mig i sängen.
Fick stå två timmar helt själv i kassan. Hade hjärtklappning typ hela tiden. Haha! Men det gick nog bra. Min handledare sa att hon var jätteimponerad över hur bra det gick. :D

Jag börjar alltså 8 i dag. Slutar 16. Efter det ska jag hem och sova på en gång! Sova tills jag vaknar. Skönt...

Det värsta med att jobba på HM är att nu har jag verkligen haft tid att kolla vart alla kläderna hänger. Och med det har jag hittat massor jag vill ha! Plus att när jag väl ska köpa dom så vet jag (nästan) precis vart jag ska gå. Hehe.

Kom lindrigt undan

Igår hade jag då slutseminarie för c-projektet. Jag har preliminärt godkänt, vilket är skönt. Men har två kompletteringar jag måste göra. Som inte var allt för jobbiga. Hoppas jag :) Måste skaffa mig två källor till och pluppa in dom i nån text. Fixar det på fredag. Har ingen tid i dag, imorgon eller på torsdag.
Ska iväg till skolan snart igen. Måste lyssna på minst två seminarier också, vilket jag gör i dag. Efteråt ska vi fira en gång till med klassen. Tror det är tredje gången va? Mat och Carmen igen. Men ingen öl för mig. Börjar på HM imorgon klockan 10. Men cola är gott de me.

Hittade inga kläder igår. Ska göra ett nytt försök innan jag åker till skolan i dag. Hittade en snygg kjol, men i storlek 40 vilket var lite stort. Hade funkat om den satt på höften, men nu satt den högt i midjan och med hängslen, vilket gjorde att det blev lite luft. Ska kolla om den finns i någon annan affär.



Är ganska sugen på att åka utomlands faktiskt.

Klart

Opponeringen är fixad. Men måste dock till skolan lite tidigare för att skriva ut den och hämta upp pappersversionen av arbetet jag opponerat på. Börjar ju tre. Okej, kanske behöver en halvtimme på mig, max.

Jag skulle vilja handla något nytt. Som jag kan ha på mig min första dag på H&M. Alltså ska jag handla något från H&M. Hehe. Måste bara fixa lite pengar först.


Jag luktar stekt köttbulle. Måste duscha. (alltså för att jag stekt köttbullar, inte av nån annan anledning)

Snart sista

I dag har jag typ mitt sista seminarie för hela skoltiden. Näst jag har handlar egentligen bara om att jag ska berätta om vad jag gjort på praktiken. Skönt va? Tänk om det här är sista seminariet jag har i mitt liv? Jag har ju redan haft sista tentan, skönt som fan.

Men jag har en del att förbereda till det här sista. Tur att jag inte skulle till skolan klockan 10 i dag. Utan behöver vara där först klockan 15.



I'm a champion, yeah I'm a champion you see.

Jävla as

Engla är död. Den flicka som försvann i Dalarna härom dagarna. 42-åringen har erkänt och ska nu berätta vart hennes kropp ligger.
Det äckel till man borde få pinas på gränsen till döden resten av livet ut.




Trötto

Hela helgen har jag jobbat. Nu är jag lite trött. Men helt okej. Ska käkat mat nu. Älsklingen är i Eskilstuna och firar sin lillasyster som fyllt år.

Imorgon har jag seminarier till c-projektet. Lite nervös. Måste skriva oppositionen ikväll. Stressigt! Jävla lärare som typ är sämst och lägger ut oppositionslistan fredag kväll, efter två dagars ledig. Jag hinner ju knappt i helgen för jag jobbat och imorgon är det dags. Sämst..



Är helt kär i Johnossis skiva. Lovely! Vem vill följa med när han spelar på Debaser?

Damnit

Älsklingen kom inte hem förens kvart över 4 inatt! :O Vilket innebar att min sömn fram till dess inte var den bästa tyvärr. Somnade in kanske kvart i 5. Gick upp två timmar senare. Jag behöver massor med koffein och socker känns det som. Synd att jag hatar kaffe.. Och socker är inte så lockande så här tidigt på morgonen. Får ta det senare.

Sticker till Älvsjö om 20 minutas. Slutar klockan 18.

.

Your Rank: 5326 out of 115948
Snacka om att inte ha nåt att göra. Satt på Facebook och spelade lite Seinfeld-trivia. Men ganska bra ranking nu. När kommer jag ligga etta?

Ska slänga mig i sängen nu. Hoppas det går nåt bra på tv som jag kan somna till.. Älsklingen kommer nog inte hem före tolv iaf. Blä för mig som ska upp tidigt imorgon för jobbet.

God natt.

Drömmar

Lyssnade på lite mer Johnossi tidigare. Drömde om Hultsfred. Tänkte på vad jag skulle ha med mig för kläder. Vilka andra saker som vore viktiga. Tänkte på vilka artister jag kommer se.. Åh, det ska bli så himla superkul!

Alice in videoland ska släppa ny platta och samtidigt har dom releasparty på Debaser Slussen. Den 7: e maj. Måste gå dit! Deras förra skiva var superbra och nya singeln är också bra. Men jag vet INGEN som skulle kunna gå med mig. Ganska special music och verkligen inte Älsklingens stil. Kanske supa mig jättefull för att sen mingla hela kvällen. Haha. Men det är inte lika kul.

Missa inte Codjo/Kodjo på Talang på fyran. Superkul :)

.

Stack till bibblan och lämnade boken. Lyssnade samtidigt på Johnossis nya skiva All they ever whanted. Asbra! In the mysteries of mist and cold (?) var den bästa låten. Är kär i den. Du vet så det pirrar i magen och man bara vill lyssna och lyssna.. Ungefär så.

Älsklingen ska på pokerkväll i dag. Boring för mig som får vara själv hemma. Har köpt hem en påse ostbågar som jag faktiskt tjuvsmakat av. Men dom var äckliga! Damn.



Annars händer inte så mycket

HELT ledig

Sov länge. Gick iofs och la mig ganska sent igår också. Middagen var supergod! Käkade oxfilé och ett glas rött för 99 kronor. Och efterrätt med wienernougatglass, grädde, maräng och kolasås till efterrätt. Vi hade tänkt gå vidare, men vi satt så länge att vi blev slöa.

Hade haft utbildning på H&M tidigare på dagen. Nästa vecka ska jag börja utbildningen i butik. Fick Hamngatan! Sveriges största H&M. Spännande! Två heldagar ska jag vara där och förhoppningsvis kan jag jobba sen. Men för vanliga anställda tar det typ tre veckor minst att lära sig affären. Jag har två dagar på mig. Plus att jag har 8 butiker! Jaiks! Hehe.

Planen i dag är att bara ta det lugnt. Jag måste dock till bibblan och lämna tillbaka en bok.

Nu är magen hungrig. Redan lunch typ, men frukosten är inte äten än.

Mobil säljes!

Jag säljer min mobil. 400 spänn. Kompispris vid snabb affär.
Eftersom jag är på bra humör så bjuder jag på laddaren också.
Jag har kvitto, garanti och kartong kvar.
image94
Prizerunner


Nu åker jag och käkar middag.

Utbildning på gång

Igår var kul. Började på SysteroBror. Nästa alla komiker var askul. Fast Shan Atci körde typ 50 procent gammalt från förra gången han var där. Även om dom skämten är kul, va det lite tråkigt.
Sen messade Erica och Peppe som nyss hade lämnat in arbetet i skolan. Så efter stand upen så åkte vi till Carmen och mötte upp dom där. Jag vara bara där ett litet tag eftersom jag har utbildning idag. Ville vara fräsch. Vilket jag också är. Fräsching som fan :) Hehe. Tog sista tunnelbanan hem och lekte mästerfotograf med min nya mobil på vägen.

För Älsklingen köpte en Iphone igår. Så jag fick hans gamla. Och nu ska jag sälja min gamla. Sitter vid fel dator nu, men lägger upp bilder på den sen och lite information. Om nån vill ha.

Sen är det ju middag för mig ikväll. På Patricia. Hoppas nu det här erbjudandet verkligen stämmer, annars kan det bli dyrt... :)

Glädjerop!

Jag har vart i skolan och lämnat in mina artiklar nu. Nervigt, men jag klarade av det. Upptäckte ett slarvfel i layouten. Inte bra. Men skitsamma. Får väl ändra det sen om jag måste.. Firade med en cheese. Gött!
Och jag ska fira med ikväll då några från klassen ska mötas upp på SysteroBror. Shan Atci uppträder. Han var rätt kul förra gången faktiskt. Sen han den mörka killen som är bakom scenen på Talang 2008 på fyran. Fy fan va jag skrattade i fredags när han skämtade. Ser mycket fram emot honom! Han är dessutom polare med Björn Gustavsson.
Och mer firande blir det imorgon. Malin har bokat bort för oss 5 brudar på Patricia. Mat och dryck (och kanske dans, vem vet).

Imorgon ska jag
även på H&M:s första utbildning. Mellan 13 och 16:30. Middagen är inte förens klockan 20. Och sen i helgen åker Älsklingen hem till Eskilstuna. Traktor och Sound OE har releasparty på Raw. Är så ledsen att jag jobbar och missar det alltså. Vore skitkul. Men jag jobbar som sagt. På Älvsjö igen. Kom och hämta en tidning så blir jag glad.

Jag kommer kanske
få en ny (gammal) mobil ikväll! Älsklingen ska vara så fancy och köpa ny. En Iphone dessutom. Finns inte ens i Sverige på försäljning än. Men då får jag ta över hans Ericsson. Min första ever. Är ju en sucker för Nokia annars (halvfinsk som jag är).
Men hans har superbra kamera och massor med nice saker.
Funderar på att sälja den jag har nu då. En Samsung, vinröd. Vore det intressant?

Nu ska jag bara njuta över att vara färdig!

Äntligen

Klockan är halv 12. Jag har nu vart vaken i 4 och en halv timme. Under den tiden har jag gjort klart mitt arbete. Hoppas jag! Layouten är färdig. Och jag blev ganska nöjd med den. Minst nöjd är jag väl med texten :D

Nu ska jag duscha och sen ta mig in till skolan för att skriva ut alla papper. Slösa pengar och natur på det. 3 versioner på papper vill dom ha. Snacka om onödigt.. Men men. 48 ark sammanlagt.

Nervigt alltså! Shit.. Måste klara mig utan anmärkningar. Vill inte behöva skriva om.

Panik!

Ikväll är det deadline. Jag är nu redan uppe ur sängen för att göra klart. Är trött som fan, men drömmer ändå om det här jävla arbetet så det är lika bra att gå upp. Hoppas jag kan var klar med artiklarna inom en timme eller så för att få lite mer tid till layouten. Men man ska aldrig hoppas. Vette fan vad jag ska klämma ur mig mer. Det är svårt att researcha, ibland hittar man inte vad man vill ha.


Måste vara i skolan innan 16. Det är inte bra.. I värsta fall får jag fortsätta i skolan, men där finns ju inte InDesign. Fan alltså.

Vill ha mat

Nu är grabbarna här. Dricker öl och spelar poker. Jag själv har kollat på en film och nu tittar jag bara på spelet. Är hungrig. Har bara käkat rostade mackor i dag. Vill att vi sticker och handlar hem thai-mat nu! Eller pizza. Det går också bra..

Va det ingen som kunde säga nåt kul eller?

På god väg

Jag har betat igenom en del av texten nu. Behövde en liten paus. Snart måste jag ju duscha, diska och städa också. Men det är bra, för nu får jag det gjort. Ett måste liksom. Nackdelen är väl att dagen inte var den bästa. Men men. Får sitta i sängen med laptopen på magen när grabbarna spelar poker och blir öl-fulla.
Jag tänker mest på alla burkar och glasflaskor som jag måste till sorteringen med senare.

Katrin Schulman bloggar inte längre. Det är tråkigt som fan..

Tänk om hela datorn bara kaputtade och allt arbete försvann?
Hehe, jag är väl inte så dum att jag inte säkerhetssparat på mejl och usb.


Berätta nåt kul, få mig på bra humör!

Deadline imorgon!

Nu är det verkligen slutspurt som gäller! Imorgon är det deadline för arbetet. Äntligen är dagen här. Läraren lämnade inte så jättebra kommentarer. Fast några bra. Har lite kvar att göra alltså. Förutom layouten.
Och min älskade, älskade sambo bestämmer sig för att ha öl och pokerkväll med kompisar här. Dagen innan deadline. Schysst hörru. Så nu måste jag städa och diska också eftersom han är i skolan hela dagen. Morr...


Back to work

Hulk

Snacka om inte-bra-känsla i magen. Är bara trött på skolan och vill att det ska bli onsdag så att jag kan lämna in den här skiten. Som tyngt mina axlar i fan tio veckor! Och helvete om läraren säger att jag ska ändra något i dag!! Då går jag och dör. Har fan inte tid för sånt. Nu är det bara layouten som gäller. 50 spänn på att hon kommer säga att jag måste ringa den och den för att komplettera. Fuck this..

Skitväder är det också. Man blir ju inte direkt gladare när man vinklar upp persiennerna. Men jag får tänka på framtiden.

Onsdag: Härliga deadline! Iofs klockan 24 men jag tänker lämna in mycket tidigare.
Torsdag: Äntligen börjar upplärningen på H&M. Fast inte i butik än
Lördag-Söndag: Jobb på Älvsjö igen. På nordiska trädgårdsmässan den här gången

Tisdag: seminarier om c-projektet. Sen hoppas jag att det är över

19 april: Håkan!
21 april: praktiken börjar
5 juni: skolan är slut
13 juni: bila ner till Hultsfred
16 juni: åka hem igen
7-9 augusti: Way out west
vinter: Austrailen...

Kollade på vädret nyss. Och dom har ju företag som presenterar vädret liksom. Och så fanns det ett:
Sergel - företag som hjälper företag att ta betalt
Låter det inte som ett företag som anställer läskiga knarkare/hemlösa för att besöka företag, skrämma dom lite till att betala till det första företaget? Hehe..


Måste väl göra mig klar för skolan nu. Skriver väl antingen ett hatinlägg, eller ett gladare inlägg sen.

Boken är slut

Då var den boken slut. Klockan är 17:00. Vad ska jag göra nu? Kanske spela lite betapet..

Vet inte när Älsklingen kommer hem. Men det lär bli senare i alla fall. Nu är han hemma hos sin mammas familj och käkar lax-middag. Nejdå, jag är inte avis. Inte alls. Jag har ju ätit lasagnerester i dag igen. Men nu gjorde jag valet att lägga mina två hundralappar på ett par nya skor istället för på två tågbiljetter till Eskilstuna. Har dessutom gjort lite skolarbete i min ensamhet.

Såg du A nighty av Roxburys nyss eller? Gick ju på fyran.. Så jäkla rolig.

Jag tänker att jag borde gå ut och ta en promenad. Men det är så jäkla tråkigt! Tror jag sätter mig med artiklarna istället. Ska börja layouta skiten.


Rys.

.

Har precis kollat klart på filmen Flood. En sån där katastroffilm. Jag älskar katastroffilmer egentligen, men den här var sådär alltså. För det första fick man ingen relation till dom som var med så när nån dog så ba: jaha.. Skittrist, för den hade nog kunnat bli bra. Med lite bättre datoranimationer och sånt över flodvågen också.

Ska jag tipsa om bra filmer inom den genren så säger jag bara Twister och Dante's Peak. Den första handlar om tromber, såklart. Något som jag ska jobba med att jaga när jag blir stor. Den andra handlar om ett vuklanutbrott. Båda är väldigt bra!
Typ Day after tomorrow och sånt är bara skit. Ser för overkligt ut så det förstör hela filmen.

Ska nog läsa klart min bok nu. Vincent & Joy skriven av Lisa Jewell. Hon är en jättebra författare om du letar. Hon har skrivit i alla fall 4 bra böcker som jag har.



Borde jag skämmas för att jag inte tänker lämna lägenheten i dag, troligen?

Typiskt

Jag visste att det skulle bli så här. Jag kommer alltså inte att åka till slottet. Eller till bibblan. Haha. Vädret är för tråkigt. Och jag har en bra film hemma som jag vill se.. :)
Väntar med slottet tills dom börjar ha hästarna med. Säkert mycket roligare då.


Har glass hemma också. Knäck-glass. Yumo!

Äckligt

Älsklingen skickade ett sms och berättade att han sovit bredvid en fästing i natt. Not fräscht. Ska han verkligen få komma hem och sova i min säng igen? Njaaa...

Låg och läste en bok till klockan 1 i natt. Den var så bra! Fast jag har läst den förut.. (såklart) Var inte ens trött när jag släckte lampan, men tänkte att det var lika bra att jag försökte sova så jag inte skulle vakna så sen. Klockan 8 var jag på toa, sen somnade jag om till tio då Älsklingen sms:ade. Perfekt!
Nu har jag en och en halv timme på mig att göra mig klar och diska (som vanligt). Sen tar jag bussen till Kungsträdgården och en kort promenad till slottet. Sen tittar jag på högvaktsbytet, promenerar till bibblan, lånar nya böcker och sen åker jag hem.



Jag sov med både lampan släckt och tvn av i natt. Bra, mig.

Bara för att

Bara för att jag är rastlös

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[ ] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar. (aldrig varit på en)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[/] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar (massor!)
[ ] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] Jag har aprillat någon. (vad är det?)
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Några saker bara

I sommar ska minst jag och Perku till Göteborg och Way out west-festivalen. För Franz Ferdinand ska spela!! Och jag tänker inte missa dom en gång till. Mitt absoluta favoritband, ever! Håkan is way behind dom så att säga. Men Håkan ska också spela då, så det blir ju superkul :D
Fast priset på biljetterna är bajs: 1300 pengar. Nästan som en Hultan-biljett fast utan campingplats. Så det blir sunkigt vandrarhem istället.

Jag tycker att alla bloggar borde bannlysa en svart bakgrund med vit text. Mina ögon ser randigt typ en kvart efter att jag läst tre sekunder på en sån blogg. Då är det mer smärtsamt en kul, tyvärr.
I've been there to.



image93
Hittade en gammal bild på min katt. Spejsad.


Har inte öppnat påsen än.. Men snart.

Lasagnerester

Hehe, Malmö hade tydligen röda kläder. Så det var bara Djurgårdare på tunnelbanan. Hade kunnat gissa på det faktiskt..

Har precis ätit smaskiga lasagne-rester från igår. Känns verkligen inte som att klockan snart är 6. Då är det snart sovdags.
Tänkte faktiskt ta en lång promenad imorgon till Gamla stan. Väl där tänkte jag spana in högvaktsbytet. För det har jag aldrig sett hela av. Och Älsklingen som hatar allt som har med lumpen att göra vill verkligen inte dit. Så då får jag gå själv.



Nu ska jag äta Stjärnor. Med sour-creme och onion smak

Kalabalik på tunnelbanan

Gick på stan en sväng. Hittade en snygg vit schal med svart möster på H&M. My nwe hangout ;) Handlade lite på Hemköp och skulle hem.
Stod och väntade på perrongen. Tåget mot Mörby centrum kommer in (inte mitt tåg). Och det är fullproppat med folk! Helt sjukt mycket folk alltså. Och alla är fotbollshuliganer på väg mot Stadion. Det var så mycket så att dom stod på sätena, trängdes vid fönstrena också vid sittplatserna.
Dörrarna öppnades och det bara pyste ut alkoholstank! Och huligansånger, som även hördes när dörrarna var stängda. Bank, bank på fönstren, sjung, sjung. Sen började alla hoppa så att alla vagnarna gungade på spåret.
Jag stod helt seriös och bara gapade. Har aldrig vart med om något liknande. Haha!
Och all säkerhet som fanns på vår perrong var typ två vakter. Mot en sisådär 400 huliganer.
Där skulle man inte vilja stå med fel färg på halsduken i alla fall.


Undrar om dom var Malmöare eller Djurgårdare. Dom hade mörk och ljus-blåa kläder i alla fall. Men det har väl typ båda lagen?

Sweetie-peetie

Bara 100 ynka ord kvar. Fy fasiken vad jag är bra på att ordbajsa! Anställ mig om du vill ha lite ordbajs. Snart är det dags att börja med layouten alltså. Fast tror jag väntar tills efter handledningen på måndag. Hoppas min handledare inte säger att jag måste ändra massor.. Fan om hon gör det.

Vad ska jag göra nu då? Duscha tror jag.. Sen tar jag nog en promenad ner till centrum. Tänkte handla på Hemköp och sen ta mig hem igen. Tror jag tar den långa promenaden också. Orkar inte gå längst Lidingövägen igen. Det är för mycket bilar och avgaser där..


Åh jag ska nog ha klänning på mig också. Det är ju så fint väder!

Lördag

Älsklingen har åkt hem till Eskilstuna. Ryggen blev väldigt mycket bättre igår, men dock inte helt bra. Men i alla fall så åkte han hem till staden. Så jag har nu över ett dygn ensamhet att klara av. Tragiskt att jag redan nu tar för givet att jag kommer vara ensam, men det har bara hänt ett par få gånger att mina vänner överraskar mig. Tyvärr.
Har då en massa tid på mig att skriva klart mitt arbete. En hel lördag full med ordbajs alltså.

Har problems med att komma på hur jag ska göra med Grönan. Eftersom H&M inte kan garantera timmar till mig så vet jag inte nu hur mycket jag kan komma få jobba i sommar. Samtidigt vet jag inte om jag skulle orka med både Grönan och sen H&M på mina lediga dagar. Speciellt med tanke på att de två dagarna innan dom två lediga dagarna är långa, långa, heldagar.
Jag får helt enkelt bli arbetsnarkoman i sommar.

Fy fan.


Jag har nu sett Sweeney Todd. Jag älskar Tim Burton. Men snälla, vad var det här för film? Han sjönk lite i mina ögon.. I alla fall tills nästa film kommer :P


Dags att börja. Fy fan vad jag hatar skolan just nu. Hatar, hatar, hatar!!!

Glädje!

Jag fick jobbet, jao!

image92

Öj, öj

Älsklingen kom linkandes hem igår. Han var ganska skadad faktiskt. Ryggrader ser typ sne ut och jag kan känna en kota som ligger fel. Så nu har han knaprat stark meducin och är sängliggandes. Imorgon åker vi in till sjukhuset om det inte blivit bättre. Alltså ifall kotan inte hoppat tillbaka än.
Men han är ganska krävande alltså. Han råkade bli hungrig igår vid typ elva så jag var tvungen att gå upp och koka nudlar åt honom. För det kunde han inte själv. Men såklart så fixar man ju det :)

Jag har nu skrivit 23 200 tecken av minst 25 000. Äntligen på väg, som Håkan skulle sjungit. Som by the way är bara 3 veckor kvar till vi ska se! Woho!

Ännu mer woho blir det om där jag sökte jobb hör av sig och säger att jag fick det. Hon sa att dom skulle höra av sig "inom en snar framtid" vilket kan vara i dag. Eller måndag. Men vi hoppas på i dag, eller hur?

Jäklar. Jag borde kanske börja läsa igenom mina inlägg en gång innan jag publicerar dom. Ser verkligen hur mycket talspråk jag skriver. Not good. Måste öva mig på att skriva på riktigt, eftersom praktiken snart börjar! På en riktig tidning..

Senare i dag: promenad med Håkan i lurarna

Ajsing

Älsklingen har börjat med något där man hoppar och slänger sig i stadsmiljö. Det heter något speciellt men kommer inte på det nu. Så ringde han nyss och tydligen har han sträckt ryggen ganska allvarligt. Han höll på att linka till tunnelbanan och bad mig ta fram dom starkaste tabletterna vi hade när han ringde
- Lägg fram dom så att jag kan äta dom på en gång när jag kommer hem, sa han.
Så nu kommer jag ha en herre här hemma som kommer ha så ont. Aldrig har någon haft så ont som när en man har det, eller hur tjejer? (hehe)



Längtar till imorgon då jag kan inviga mina nya skor. Tror det blir med kjol/klänning och svarta strumpbyxor (så att ärren inte syns, såklart) ;D

Notin'

image91
Den bästa bilden från Uppsalaresan. Bilden är tagen strax efter den kända rostadlök-insidenten som går att läsa om lite längre ner.
(Jossan, Tobbe och me)

Strax är popcornen uppätna. Tråkigt.. Men bra, för nu mår jag nästan illa i magen.



Visst är det härligt att det är så soligt länge om dagarna? Fast då får jag nästan dåligt samvete för att jag inte är ute, och till exempel promenerar. Måste skaffa mig en gå-kompis. Du?

Underbara

Efter bautadisken var jag bara tvungen att unna mig något. Ville ha ett par såna där tygskor som precis alla andra har. Hehe.. Men såklart är alla utsålda överallt. I alla fall i svart, vit eller i min storlek. Men så gick jag in på Wedins. Dom hade 30-50 procents rea. Hittade ett par awesome fulsnygga tygskor. Går inte att förklara hur dom ser ut, men dom är vackra. Och på rea dessutom! :D Best ever.


Unnade mig en färdigpopcorn också ;)

Fascinerad

Är det bara jag som är helt fascinerad av föda-barn-program? Typ Barnmorskorna som går på 1:an onsdagar kl 21. Alltså igår :)
Jag tycker det är ashäftigt att titta på. Hur ont och äckligt det är egentligen. Lite som terapi mot min egna rädsla för att föda barn faktiskt.

Har du inte kollat så borde du.

Len om handen

Bara 2300 tecken kvar. Hehe...

Har tagit bort gammal nagelack, skrubbat händerna med peeling och smörjt in. Nu är dom lena som en babystjärt! Fast dom luktar nog godare.


Hade egentligen inget att säga. Var bara lite rastlös...

Teckenpanik

Okej. Om mindre än en vecka är det deadline på mitt C-projekt. Just nu håller jag på att finslipa mina texter. Har ungefär 3000 tecken kvar att fördela på mina artiklar. Stressigt eftersom jag känner mig klar. Alltså är det ordbajs som gäller från och med nu.

Åh. Jag har så mycket jag vill skriva egentligen. Men det känns inte som att jag kommer få ner det jag vill säga. Men dagen kommer tillbringas framför datorn. Skriva, skriva, skriva! Älsklingen är inte hemma ikväll så jag måste fixa mat till bara mig. Skönt :) Disk och dusch också. Suck för disken... Är Älsklingens egentligen men han diskade inte igår så då är det bara för mig att göra det. Poop...



Vill bara att dom här dagarna fram till deadlinen ska gå! Snabbt och smärtfritt. Så kan jag få lägga det här bakom mig... Urk.

Såja

Arbetsintervjun är avklarad. Var inte direkt nervös. Trodde det skulle bli gruppintervju för det var många andra brudar där som skulle intervjuas. Men det blev det inte. Men jag tror jag svarade ganska bra på frågorna. Håller min tumme hårt för att jag ska få det här jobbet nu. Hårt, hårt...

Nu är det slutspurt på projektarbetet som gäller. Om en vecka och en dag ska artiklarna in! Men jag är snart färdig. Täntke väl bli helt klar till imorgon för att sen layouta allt. Har min sista handledartid på måndag, vilket gör det rätt stressigt om jag måste ändra nåt. Hoppas inte..



Vill verkligen ha det här jobbet..

RSS 2.0