Första doppet?

Ska ner till staden snart. Käka lurre och planera Hultan med älskade kusin och syster. Sen åker vi till Borsökna och solar och kanske badar! Jag är världens kruka men när det gäller första doppet då ska jag fan va först. Sen räcker det :)




Mor och far bjöd på vin och öl igår. Bakis i dag? Si

En vecka kvar!

Exakt en vecka kvar till examen. Eller nästan lite mindre till och med, eftersom det är kväll nu :)

Är det smart att sitta ensam hemma och läsa en bok om vampyrer? Not.. Älsklingen är och spelar poker.




Popcorn tonight?

Trött på det här

Nu är jag trött på praktiken. Vill att dagarna ska gå fort som fan! 8 dagar kvar till examen.
I dag: praktik, Älsklingen kanske jobbar ikväll med..
Imorgon: praktik
Fredag: praktik. Åka hem till Eskilstuna igen
Helgen: Va hemma i staden. Älsklingens syster fyller 20 så henne ska vi fira
Måndag: praktik. Utbildning på Grönan från klockan 3. Skönt att sluta tidigare då alltså :) Sista OSA-dagen för gäster till examensfesten
Tisdag: praktik. Börja handla hem bålingredienser och snacks
Onsdag: praktik. Handla mer saker om det behövs. Sluta tidigare från praktiken, börja pynta lokalen till festen
Torsdag: EXAMEN!
Fredag: Åka till Uppsala och fira kusinen Thomas som tar studenten
Lördag: planera och handla hem saker till Hultan
Söndag: ha examensmiddag för mig
Måndag: planera och handla mer till Hultan
Tisdag: åka till Hultsfred!!!

Häftigt att kunna se typ två veckor framåt vad man ska göra. Inte lång tid kvar nu..


Of I go

Hur då?

Soran Ismail har börjat blogga på 1000apor.se.
Har bara en liten fråga. Han skriver att Björns skämtning i Eurovision var kränkande mot bögar. Hur då? Kan inte minnas en sån kränkning... Eller?


Sleepy

Jajamensan!

Erika beställde en tröja av mig förra veckan från Monki. Köpte den. Erika provade och den var alldeles för stor. Så i dag skulle jag byta till en mindre storlek. Var både på Götgatan och i SOUK, men den var slut i dom små storlekarna. Astråkigt.. För Erika.

Så då åkte jag hem istället. Gjorde en telefonintervju nyss som gick ganska bra. Ska skiveliskriva den imorgon på jobbet. Om jag inte har feber imorgon också alltså.
Helt underbart att telefonfobin är på väg bort. Nu blir jag inte ens nervös när jag ska ringa. Asbra :)



Nu ska jag spöa skiten ur motståndarna i Mario Kart

Sol sol sol

I dag är jag sjuk och hemma från praktiken. Har typ feber och är hängig.. Tror jag fick solsting i helgen. Brände mig så det kliar över bröstet. Not nice.
Ska snart sätta mig i soffan och läsa min bok. Staden som försvann av Stephen King. Men först tänkte jag uppdatera lite här. Va ett tag sen jag skrev nu.

Är superfint väder i dag också! Ska nog gå ut lite senare. Erika har beställt en tröja som jag ska fixa och sen posta till henne.


Over and out

Hur fredagen va

Igår va jättekul. Hade en väldigt bra utgång. Förfesten var jättekul. Timo spelade på Raw. Var alldeles lagom lullig. Och knappt bakis i dag! Perfa.. Var massor med folk ute. Mina fötter är fulla med blåmärken, aj..
Kebaben var suverän.

I dag följde jag med mamma och pappa till Ikea. Hade bestämt att jag skulle köpa max så mycket som fick plats i en papperskasse. Jag kom ut med en sak. Fattar inte varför jag inte hittade nåt.. Bara köksredskap liksom. Boring.

Har förberett poängpapper till kvällens schlager. Snart ska snackset inhandlas. Chips och godis och sånt. Myspys hela kvällen.



Träffade killen som är Älsklingens kopia igår. Dom var faktiskt inte såå lika...

Heja Sverige!

Sitter och kollar/lyssnar på semifinalen i Malodifestivalen. Heja Sverige! Vi läär väl gå vidare. Och kanske komma högt upp.. Eller? Ukrainas låt är också väldigt bra dock.

Project runway är typ fiers! Älskar det serien alltså.. En kille (som åkte ut i det sista avsnittet jag såg)  började alltid grina. I alla intervjuer som dom gör började han böla. Även om det var bra eller dåligt.. Så jäkla rolig. Och Christian är bäst! Cheap monday-jeans har han alltid på sig också.

Älsklingen hemma om en halvtimme, kanske... Tråkigt till dess.


Hem till Tuna-staden imorgon. Ska bli kul!

men ÅH

Klantfan..! Fast inte jag den här gången. Blir så jävla trött. Nu har vi tagit tag i den här jäkla examensfesten. Pain in the ass har det vart hittills. Ingen annan vill fixa den så jag och Peppe tar på oss ansvaret. För ALLT. Sen när vi väl bestämmer saker då ska minsann alla lägga sig i och dona.
Sen säger vi att max antalet gäster som varje person får bjuda in är 4. Eftersom lokalen får ha ett max antal personer såklart. Sen är det är brulla i klassen som bjuder in 20 pers!  5 har tackat nej redan men 15 har fortfarande inte svarat.
Samtidigt finns det fler i klassen som också vill bjuda in fler vänner men som jag sagt nej till eftersom det är jag som ansvarar för lokalen. WHY? Det är ju jag som kommer få städa hela skiten också..
Så nu var jag tvungen att säga till den här tjejen iaf. Och det är jättetråkigt att behöva göra. Känns som mitt fel att hennes kompisar inte får plats. Och jag vet att det är jobbigt att behöva välja vilka man vill ska komma, men vad ska vi göra liksom. Lokalen är ju inte större än vad den är och ingen annan har ju nån jävla lokal..


Fuck this

Bra idé eller inte?

Jag vill inte skryta (eller jo) men i dag kom Dagens Teknik ut. Själv så hade jag en stor bild på framsidan tagen av moi plus en helsida med bilder och artikel, by me. I en tidning med 50 000 ex. Not bad.

Älsklingen jobbar ikväll. Igen. Surprise. Snarare sur-t-pris. Eh, väldigt dåligt skämt blev det..

Är det en bra eller dålig idé att bara äta macka till kvällsmat bara för att man inte orkar diska det som används?
Bra: magen krymper till beach 2008. För en gång skulle vill jag vara smal och smäck på stranden. Va ett tag sen..
Dåligt: känner mig ganska trött och grinig i näringsbrist. Men samtidigt så sitter jag ju bara hela dagarna. Hur mycket energi behöver jag egentligen? Typ inget. Bara hjärnan som behöver fungera. Knappt det eftersom allt går på automatik just nu..

Timo på Raw på fredag. Ska bli askul. Fick dessutom lönebesked från både Academic work och HM i dag. Fina kosingar.


Dags för kvällens näring: ostfralla. Alltså en ljus fralla gott folk. Med vatten. Kanske choklad till efterrätt.

Inbjudan

image99
Fast du får antagligen inte komma. Bara Perk och Sofia. Och Älsklingen.

Desperate på tv. Börjar bli trött i skallen. Älsklingen förhoppningsvis snart hemma. Lovade göra varma mackor till honom. Men helst vill jag sova.. Fast jag vill samtidigt vara vaken. Så jag slipper sitta 8 timmar framför en dator och ordbajsa och göra av med tid. Fast man kan ju inte göra av med tid. Eller spendera den för den delen heller..



zzzZZZzzzz

Jahadu

image98

Cool bild eller vad?

Hatar det här vädret. Varm och kallt om vart annat. Vette fan vad jag ska ha på mig. Hade världens otur i morse. Kilade upp till t-banan (en för tidigt) för jag hann inte äta frukost hemma och tänka hinna köpa en macka som jag kunde äta på jobbet istället. Men när jag kommer ner i hissen så märker jag - att busskortet är hemma!! Älsklingen lånade det igår kväll när han skulle till (nya) jobbet. Faan! Då var det bara att åka upp i hissen igen, gå hem och sen gå tillbaka till tunnelbanan. Vilket ledde till att jag blev trött, svettig och utan frukost.
Jag slängde i mig lunchen sen...

Älsklingen ska jobba ikväll med. Den här kvällen tänker jag tillbringa med lite popcorn och Project runway (säsong 4).

Käkade lunch med Peppe btw. Vi planerade examensfesten. Det är ju för fan vara två veckor kvar på torsdag! Helt, helt galet.. Det ska bli så jeeevla skönt.
Bjöd in mina favvisar också. Perk och Soff. Eller het babe och läcker blondin.



The place to be

Ge mig mera!

Såg igår att nya Greys anatomy-avsnitt fanns att "hämta" hem. Såg ett igår och tre i dag. Fy fan va det är bra! Jag vill bara ha mer och mer! På torsdag kommer ett dubbelsavsnitt att finnas. Längtar redan..
Nu är Project runway på väg hem också. Jäklarns bra program det med.

Älsklingen började jobba ikväll. Tror han kommer hem till klockan 10 kanske. Seegt.. Helt ensam hela kvällen. Spelade en mariokart och sen har jag bara kollat på Greys.. Nyttig kväll. Nope. Käkade glass också. Wienernougat. Läskigt gott.




Vad ska min bok handla om? Är supersugen på att skriva, men har inga idéer. Jag går igång på allt!

Nästan nedräkning

Snart tar jag examen! Woho! Tre veckor kvar! Woho! Minus en dag, för jag slutar en torsdag. (På en torsdag, va festligt) - internt.

I dag ska jag tillbaka till Miljörapporten. Lämna läskiga Dagens Teknik bakom mig. Eller tidningen kommer ju ut på onsdag. Har stor artikel och typ tre bilder med i den, minst! Sköj.
På onsdag är det dödslinje (som dom säger här) för Miljörapporten. Min artikel ska vara klar i eftermiddag. Har redan skrivit allt, måste bara finslipa resten..

Jag ser att det är sol ute. Men om det är varmt, det är frågan? Tveeeksamt....

Söndag = slapp dag

Om 50 minuter öppnar EB Games i Fältan. Då ska jag och Älsklingen hänga på låset. Vi ska byta in två Wii-spel och köpa Mariokart istället! Sen ska vi gå hem och spela resten av dagen.. För det regnar ju ute. Annars hade vi gått en promenad (också).

Tre veckor kvar på praktiken. Sjukt snabbt har det gått.



Välkommen hem till kalla Sverige Sofia!

Fy fan va vi är bra!

Minst fyra timmar har vi städat och röjt i dag. Att börja va inte kul. Såg knappt att man hade gjort nåt, den första timmen. Slängde papper, glas, pantade burkar. (105 burkar hade vi, hehe). Rensade alla garderober vilket ledde till två stora svarta sopsäckar med kläder som vi kommer ge bort/slänga. Och ändå har jag mycket kvar. Var hårt i mitt rensade. Hoppas jag inte kommer sakna något..
Den gröna soffan står på höjd i hallen. Ska ringa Myrorna på måndag så får dom komma och hämta den. Kostar nada och vi behöver inte bekymra oss. Fast dom kan ju säga att dom inte vill ha den också. Men den är ju fin så varför skulle dom? Alla mattor och fotöljen med fotpall ska också bort. Myrorna får ta, annars slänger vi nog. Helt omöjligt att få sålt. Ingen idé att försöka..

Älskingen har redan somnar. Jag var inte så trött så sitter här. Men kommer gå till sängs strax iaf.



Sov gott.

Helgstädning

Stannar i Stockholm över helgen i alla fall. Vi ska storstäda hela lägenheten. Börja med att slänga papper, glasflaskor och panta burkar. Har vi nån klädinsamling i närheten ska vi rensa garderoberna också.. Skönt!
Älsklingen sover dock fortfarande. Ska nog krypa ner i sängen och väcka honom. Är sugen på stuvade mackaroner till lunch. Ska nog göra det.. Fast älsklingen gillar ju inte det såklart, han får nåt annat.


Vad gör du i helgen?

Crowd i mitt hus

Tips for the future. Personalchefer är svåra att få tag i. Just so you know.. En brutta har jag ringt flera gånger om dagen sen i tisdags. Inget svar, ever. Men i dag fick jag tag i mina tre som jag behövde. Bra! Halsen släppte när jag började prata lite. Nu börjar den ömma lite igen, men det är nog bara förslitningsskador.

Magen är najs. Hade förväntat mig uppror efter bönsoppan, i kombination med mensvärk. Men känner ingenting. Första gången jag åt bönor också. En del var alldeles för stora och läskiga så dom skippade jag.
Såg en typ monolog om Barbro Alving - Bang som hon också kallas. En av de kändaste kvinnliga journalisterna vi har i Sverige. Var helt okej faktiskt. Blev bjuden av praktikplatsen också. Snällt va?

Vad har hänt mer....?
Var in på Monki för att leta efter en skjorta som Erika ville ha. Som hon hittade i Linköping, men inte köpte så nu får jag göra det. Erika brukar ofta strunta i att köpa och sen ångra sig. Senast var väl en klänning i London som en kompis fick åka och handla i efterhand (men hon bodde ju där som tur är). hehe..
Skjortan fanns inte här än. Iaf inte i den färgen, ifall ni undrade.

Imorgon ska jag stå på KTH tills jag fått ihop 15 enkäter om vad studenterna ska göra i sommar. Har tre hittills.. Kommer nog ta ett tag.

Åker kanske hem till Tuna i helgen. Syster har jag fyllt år och då måste jag inkassera tårta. Även om bullar, kakor eller tårtor är nåt för mig. Har verkligen börjat ogilla. Är jag knäpp?

Har ju två soffor i min lägenhet just nu. En röd och en grön. Fint va?
Så vi kommer kanske flytta runt och trixa lite här senare. Om vi orkar.. Men den nya soffan är superbra! Snygg, skön och stor!


Gewdish.

Min kropp

Så här mår min kropp just nu:
Jag kan knappt prata. Vilket gör det jävligt jobbigt eftersom jag ska till jobbet och göra telefonintervjuer. Kommer inte gå så bra. Chefen kommer säkert tro att jag fejkar för att inte ringa..
Näsan är täppt som vanligt.
Igår år jag indisk mat till middag. Min mage strejkar ganska rejält i dag. Och så ska jag och äta mexikans bönsoppa till lunch. Ironi?

Vettefan hur det kommer gå med halsen alltså. Man hör knappt vad jag säger alltså.. Faan!

Var på SysteroBror igår. Säsongsavslutning. Thomas Järvheden och David Batra va dom enda som uppträdde. En del nytt och en del gammalt körde dom. Superkul ändå!



- Hej chefen, jag har dragit ut på dom här intervjuerna hela veckan och nu har jag blivit hes så jag kan inte ens ringa...

Jorå

Hinner ju knappt uppdatera nu för tiden. Har massor för mig. Tar en snabbis nu på morgonen innan jag ska iväg. Älsklingen är på väg och hämtar vår soffa nu! Hoppas innerligt att jag hinner se den innan jag måste iväg. Den får stå mitt på golvet tills vi kommer på vart den kan stå och vart vi kan göra av den gröna soffan.. Den tynger mina axlar just nu. Vill verkligen inte bara skänka bort den. Men det kommer nog bli så...


Har inte ätit frukost. Inga mackor tinade. Illa.

Dagen är slut nu

Min måndag är snart över. Om ungefär en timme, en och en halv, ligger jag i sängen. På sidan med huvudet mot väggen. Älsklingen ligger bakom ryggen, kollar på High Chaparall som jag somnade ifrån. Fan. Vet redan att det kommer sluta så. Så fort mitt huvud nuddar kudden så ställer min kropp in sig på sömn. Jag kan inte göra annat i sängen. Men det är bra. Säng = sova.

Är iklädd mina härligt slappa pyjamasbyxor. Vita med röda linjer. Älsklingens allt för stora grå tofflor på fötterna. Duschade imorse, men somnade om med blött hår. Har en slickad tofs på skallen. Ett svart hårspänne försöker hålla uppe den ostyriga luggen. Ögonen är röda och osminkade.

Imorgon kommer allt vara annorlunda. Välklädd, snygg frippe och smet i fejan. Vänta på tunnelbanan med alla andra snygga människor. Ropsten 4 min. 11 minuters restid till Mariatorget. Hållplatsen vars nedgång försvann. Jag ska av framåt. Genom spärrarna som oändligt snurrar. Sprrrr. Stannar med ett klick.Tänk på alla lår som trycker och passerar varje dag. Jeans, kostymbyxor, strumpbyxor, legging och nakna ben.


Nu ger jag upp. Skönt att inte ha smink att tvätta bort. Det enda postivia den här dagen gett. Nu väntar sängen där jag ska ligga och läsa min Atlantis i 20 minuter. Plus minus 3 minuter.

Ajsing

Älsklingen börjar också känna sig krasslig. Mitt huvud känns bättre, men nog bara på grund av Ipren. Hoppas inte han blir sjuk också...

Hur är vädret i dag egentligen? Är klarblått men blåser.. Varmt eller kallt?

Typiskt

Jag är hemma och är sjuk. Är svullen i halsen, täppt och tung i huvudet.. Jävla barnbasiller på Naturhistoriska som smittat mig! Jag visste att man inte borde fingrat på dom där knapparna...
Hursomhelst är jag hemma. Får ingen uppgift att göra heller eftersom "jag ska satsa på att bli frisk". Låter nice. Har hittills bara legat i sängen och läst min nya bok Atlantis. Mycket spännande måste jag säga.

Nu ska jag steka på nån hamburgare och kolla på tv tror jag.



Imorgon fyller min systeryster 17 år!

Mysig dag

Den här dagen har gett mig minst två blåsor och avskalad häl-hud.

Jag och Älsklingen vaknade 20 i elva. Körde en snabb-röjning och käkade frukost. Tog oss ut i skolen för en promenad. Hade ett par nya sandaler från HM på mig. Never used.. Vi gick till skogen för en promenad. Kommer på att vi faktiskt kan gå till Universitet och kolla in Naturhistoriska och Cosmonova - kanske nån bra film att se. Traskade på i solen, ashärligt. Köpte plåster på Prisextra, thank god! Använde några på en gång.

Kom fram helt slut, hungriga och törstiga. Gick ingen bra film men vi gick och kollade på utställningarna iaf. Hade nog roligast på Den sinnrika människan, där man kan prova olika saker. Jag var sämst på den stora reaktionsförmågespelet.

Sen gick vi hem igen. Älsklingen har inget SL-kort och ville inte betala för en resa hem. Det var inte mina fötter glada för =) Köpte glass och begav oss hemåt. Hittade faktiskt en snabbare väg, vilket var tur. Handlade hem lite mat från Prisextra, kom hem däckade i soffan typ. Kollade igenom fötterna, som inte var vackra.. Ajsing-bajsing.

Tänkte bara spendera kvällen med att läsa nu. Slappa och ta det lugnt.
Jobbade stenhårt på HM igår, men det blir najsinga pengar.

Imorgon börjar fjärde praktikveckan, av sju. Snart är hälften gjort! :D



Igårkväll tog jag och Älsklingen med oss filt, vin och kex till Gärdet. Sen satt vi där tills solen gick ner och hade supermysigt!

Baktid och framtid

För 5 år sedan...
Hade jag snart var tillsammans med Älsklingen i ett halvår. Skulle gå ut första året på gymnasiet

För 3 år sedan...
Tog jag studenten. Åkte till Hultan för första gången. Hade livet framför mig och kom in...

För 1 år sedan...
... på journalistutbildningen jag ville komma in på. För ett år sen hade jag ett år kvar.

För 3 månader sedan...
Sökte jag jobb som en galning. Jobbade samtidigt med c-projektet (vilket helvete). Men fick och har tre jobb nu, samtidigt. Fast inte alla lika mycket :) C-projektet är snart kompletterat och klar. Hoppas jag

Igår...
Käkade jag god lunch med mina favoriter.

Imorgon...
Jobbar jag mitt första pass som fastpoolare på HM. Förra gången var ju bara utbildning. Men nu är det på riktigt.

Om ett år...
Har jag ingen aning om vad jag gör! Går ut skolan i juni, jobbar på Grönan på augusti. Hoppas på en framtid inom reklam med HM, men får se.. Kanske ska satsa på att bli "fast" i EN butik först =)

Sweet

Käkade en supergod lax- och pastsallad i dag. Träffade Peppe och Daniella på stan och hittade ett nice ställe på en tvärgata till Sveavägen. Fick dock ingen sol på oss, vilket var tråkigt.

Sitter just nu och skriver ihop mina texter som ska in i eftermiddag. Sen kommer dom publiceras i Dagens Teknik på onsdag. Om dom är bra vill säga :)


http://www.blocket.se/vi/16300912.htm

Sunshine!

Vilket underbart väder! Själv sitter jag inne framför datorn och håller på. Men lär väl gå ut på lunchen iaf.

Kick-offen var väldans kul. Käkade mat som aldrig förr. Pizza, hemburgare och nachos! Yumo! Och så åkte jag karuseller...
image97

Nya elefanterna.
Halvkul så där... Hehe


I helgen ska jag bara vara ledig! Om inte HM ger mig tider för då kommer jag jobba..


Så jag ska sola och sola hela tiden... Kanske.

...

Hur tragiskt är det inte att laga sin egen cheeseburgare efter en fest?
Plus att brödet typ är gammalt så man smackar på massor med dressing, ketchup och senap för att dölja smaken...


Kick-offen var nice-bajs! Har haft jääävligt kul. Träffade dock bara nååågra gamla kompisar. 70 % av dom anställda är nya. Jag är ett utdöende släkte alltså.



Ny praktikplats imorgon... Spännande!

Bästa artikeln

Här kommer en artikel som jag älskar.

Puddingen var täckt av mögel

Men jag får dock några frågor och funderingar när jag läser den:
1. Var det familjen som skickade in sig själva till tidningen och klagade?
2. Fotot är privat, varför ta ett foto från början? Kolla in hur alla ser ledset ner i puddingen. Förutom mamman, hon ler
3. Förlåt, men käka vanligpudding på sin 19-årsdag känns sådär va?
4. -Det kändes hemskt otrevligt och tråkigt att se när jag ville njuta, det var jätteäckligt, säger Christina efter att hon satt skeden ner i puddingen. Vart är skedmärket på bilden? Hmmm...
5. Mamman åkte tillbaka till affären för att få en förklaring. Orka! Där skulle hon få 4 nya puddingar, men enligt henne var det en klen tröst. Jag tyckte det var en väl bra tröst.. Pudding som pudding. Ville hon ha en tusing eller?
6. Tillsist: en stor eloge till skribenten Mikael Hellmyrs som fick ihop så där många tecken av en struntsak.


-Det här skulle ju bli en speciell dag när Niko fyllde år. Vanilj var hans favorit.

Helgen är över

Öj öj. Har haft en kul helg hemma i Eskilstuna. Brudarna kom på lördagen 20 över 12. Sen käkade vi kebab på Billy boy's. Dom tyckte det var nice. Tror till och med att dom tyckte det var bättre än den sunkiga Stockholmskebaben. Handlade mat, alkohol och lite mer. Satte igång grillen framåt fem kanske. Janet, Jimmy och Jäderlund kom precis då. Allt kött blev bra och alla blev mätta och glada.
Fortsatt förfest och sen en biltur ner på stan. Hamnade på Raw som hade reggaekväll. Why?
Var inte där så länge utan vi åkte hem ganska snart. Erica är väldans kattallergisk så hon och hennes pojkvän Johan stannade inte över natten, så vi fick åka med Erica hem i bilen. Skönt de..
Väl hemma bestämde vi oss för att basta! Haha.. Satt där ett tag. Minns inte riktigt..
Var lite sliten sen på söndagen. Ville ha en varmkorv på stationen, men fick med nyttigt bröd. Höll på att kräkas. Men det var skönt att komma hem. Riktigt skönt. Skönare blev det med en Hawaii i magen :-)

Var trött i skallen i dag på jobbet. Jobbet och jobbet, praktiken snarare.. Får ju faktiskt inte betalt.

Imorgon är det kick-off på Grönan. Gratis mat, dryck och karuseller. Förra året bjöd dom på två öl/ciderkuponger också. Plus femkamp! Tror jag ska satsa på den i år. Och Poppen såklart. Bästa... Synd att jag ska upp strax innan 7 på onsdagen sen.


Bilder från hela helgen ligger på facean snart!

Bara väntar

Det känns som att hela den här dagen är en vänt-dag. Ikväll ska jag till Ärla med Älsklingen och käka middag med hans  andra halva av familjen. Så nu väntar jag bara på att åka och hämta upp honom. Imorgon kommer mina babes hit och jag väntar bara på att tåget ska komma fram :) Ska bli så ruuuligt!

Men tror jag åker hem till Älsklingens pappa snart. Hälsa på nån minut innan vi åker till hans mamma.




Eller så spelar jag betapet...

Nu är det vår

1: a maj har kommit. Nu är det väl sommar snart. Har vart ganska uselt väder i dag, men nu har det klarnat och solen lyser. Hoppas på fint väder imorgon så jag kan sola!

Valborgsfirandet blev väldigt nice. Var hemma hos Jocke och Janet tillsammans med Älsklingen och en vän till dom. Köpte och käkade tacos, på quorn. Speciellt smak faktiskt. Tror inte jag lämnar kött iaf.. Förfestade till 12 typ, sen gick vi ut. Jag, Älsklingen och Jocke. Raw blev stället. Kön till Harrys var sjukt lång. Nästan som till Systemet i Stockholm ibland. Dansade lite.
Skulle ta taxi hem. Typ tomt överallt. Alla åkte tydligen taxi när vi skulle hem. Vi fick en till slut. Väl hemma hade nån snott vår brevlåda. Som vanligt på valborg är det några jävla idioter som alltid passerar på vår gata och har sönder saker. Jag och Älsklingen hittade iaf brevlådan vid busshållplatsen en bit bort. Tur de..

På lördag kommer mina babes från Stockholm. Grillning och fest vankas. Dm jag va med igår tror jag också kommer. Trevlans!


Jag blir alltid rastlös i Eskilstuna. Undrar varför....

RSS 2.0