Ibland...

... i duschen på morgonen brukar jag fantisera ihop dagens outfit. Bara för att spara tid. Jag snoozar gärna en kvart. Om den outfiten sen inte passar så blir det illa. Fula kläder valda i panik som jag måste jobba i hela dagen. I dag var en sån dag. Jag hade tänkt ut att ha ett par svarta jeans med hög midja, en vit t-shirt nedstsoppad och en kavaj över med upprullade ärmar. Skitsnyggt i tanken eller hur? Men inte på mig.
Så det blev svarta jeansen i alla fall och en svart polotröja.
Älsklingen tycker jag såg ut som en mörkhårig Anna Ternheim. Och hon ser rätt tråkig ut. Dom få gånger jag faktiskt sett henne. Och lyckades inte med frillan heller. Provade ett nytt shampoo och balsam som heter Silk and Straight. Och det blev silkigt i alla fall.
Mitt redan lena hår..

Fettisdag

Jag gillar inte semlor. Det är den där torra vetebullen som ger mig creeps. Mamma brukade köpa såna bullar och så åt vi dom varenda gång som vi åkte till Hallstahammar och badade. Varenda!
Men jag kan tänka mig en variant på semlan. Typ chokladbulle med vanlig och grädde. Kanske lite färska jordgubbar. Fast då är det ju ingen semla längre.
Och hur kom den token på att man kunde lägga semlan i varm mjölk? Är inte det den sjukaste idén någonsin? Nämen, vi värmer lite mjölk, tar en semla gjord på vetebulle och lägger där i. Fatta vilken degklump allt kommer bli. Och grädden, vad händer med den? Tänker mig vita klumpar i den vita drycken.
(hulk)

Nu är Älsklingen på väg hem från skolan. Han köper med sig kvällsmat, lösgodis och soppa av de blåaste bär.

Snabbsjuk

Igår efter lunchen började halsen kännas konstig. Hade ont i nacken och huvudet kändes som en bomullstuss. I natt började sjukdomen. Kunde knappt svälja och jag har troligen feber. Har ju ingen termometer men jag känner mig rätt mosig.
Borde äta men vill inte klämma ner saker i min svullna hals..


Hoppas Älsklingen handlar med sig hem till mig... Och en bok från rean. Fasiken att jag missar första dagen. Hoppas inte alla gobitar försvinner.

Vinterland

Snön har rent ut sagt vällt ner från himlen hela dagen. Typ en halvmeter redan! Nästan. Var ute och gick en bit i dag. Snön förstörde min frilla. Skulle fika med några från Älsklingens släkt. Hade mousse i håret innan jag gick hem (tantigt, I know). Men i snön förvandlades mousset till stela testar i håret. Det var inte snyggt.

Vår soffa är så skön så jag somnar där hela tiden. Och det är en pina att behöva gå upp och typ ta bort sminket och sånt. Jag vill bara sova vidare.. Sova, sova. Men nu är jag pigg igen. Så nu är det lungan.

I veckan jobbar jag alla dagarna, för jag är ledig på lördag! Woho! Amazing! Är det sant? Yes, det är det. Jag är ledig på lördag, söndag och måndag. Lyx-pyx.

Nu är jag igång

Första träningspasset avklarat. Ki Balans tillsammans med  40 andra män och kvinnor. Tre män. Känner mig redan slankare och vigare. Och hungrigare, trots att jag nyss ätit lunch.


Dusch.

Sömngångare

Jag var grymt trött på jobbet. Vinglade och grusade i ögonen. Not nice. Men så går det om man aldrig går och lägger sig och måste gå upp innan solen. Men imorgon är jag ledig. Men jag ska träna. Klockan kvar i tolv vid Skanstull. Typ yoga-grej..

Hmm. Tomt. Hittar på något annat att göra. Värma mig i soffan med Älsklingen till exempel. Mysigare än att uppdatera bloggen. Här får man ju ändå ingen kärlek.





:)

Lycka

Alla borde läsa Twllight-böckerna och se filmerna.
I love!
Och alla kommer lova.



Men nu ska jag sova.

Wtf?

Jag är snart 23 år. När ska finnarna sluta komma egentligen?


Snart...

Träningskortet ligger i väskan. Jag har satt på mig träningskläder. 19:30 är det dags. Dags att skämma ut sig...




Min fridag

Jag känner för att handla presenter i dag. Ge bort fina saker.

Nu är det dags

I dag ska jag hämta ut mitt träningskort. Och klockan halv fyra går ett medelpass inne i stan. Borde jag träna kanske? Det jobbiga med medel är att det är massor med pensionärer som är astighta. Kör varenda jevla armhävning och sit-up. Jag känner mig som ett fån.
Kör kanske en styrketräning istället. Stod att alla nya medlemmar får en gratis genomgång av styrketräningsrummet. Hoppas man kan få den på en gång. Sen ska jag boka ett eget pass och få visat mer exakt med vad jag ska träna för att få till det jag vill fixa mest.
Beach 09 here I come!

Öde

Återigen är det öde här på bloggen. Men jag jobbar och jobbar hela tiden. Har liksom inget att säga.

Erika lever i Australien i alla fall. Hon hörde äntligen av sig. Långt från bränder och översvämningar..



Och grattis till min mamma som fyller år i dag! Fast jag och Lisa ska fira henne på lördag då vi ska ut och käka middag tillsammans. Vi har bokat bord på Grappa. Hel-tjej-kväll tillsammans. Pappa är i Italien och kollar på fotboll. Och Älsklingen får hitta på något annat ;)

Vinterland

Det är lite speciellt att bo i villaområde som mina föräldrar gör. Under natten har det fallit typ en decimeter nysnö, om inte mer. Det är underbart vackert och beviset för att jag gjorde rätt som åkte hit. I Stockholm är det väl fortfarande bara blask, eller hur?
Så på allas uppfarter ligger det ett tjockt täcke med snö. Vem kommer först ut och skottar?

Först är det en inbördes tävling mellan pappa och våra grannar. Vi delar nämligen uppfart. Om dom hinner först sitter pappa och grämer sig här inne. Och om han hinner först sitter dom och grämer sig. (varför inte bara hjälpas åt?)
Men när grannarna ser att någon är ute och skottar måste alla visst göra det. Även om det är söndag och halv elva på morgonen. En efter en ploppar dom upp med snowjoggers på fötterna och färgglada skidjackor. Skotta, skotta, skotta.
Ingen sämre än någon annan.

Rymmaren

Jag stod i butiken med fetångest. Vad ska jag göra? Allt för lite tid. Bara en eftermiddag och en dags ledig innan jag ska jobba igen. Träffa vännen, kolla Melodifestivalen, dansa all night long, åka hem till familjen och mysa. Valen var många men bara en av dom kunde vinna. Eller två kombinerat. Bästa vännen fick vänta. Behövde komma ifrån Stockholm. Tog första bästa tåg efter jobbet och landade i Eskilstuna klockan 20.
Tog en promenad genom ensamma centrum, hoppade på 1: an till Hällby och spandade in nya åkare. Små barn som jag inte känner igen. Ingen kan jag heja på på stan. Alla är borta. Och får barn. Allahopa klämmer dom ut små knottingar. Helt otroligt..

Är trött. Rastlös. Men orkar inte komma på vad som saknas eller behövs. Har ju till och med nyss haft en veckas semester. En som jag borde ju inte redan få ledighetsångest. Jag borde ha nya krafter till att jobba hela tiden till sommaren. Tackar ja hit och dit för alla möjliga tider. Utnyttjad. Typ iaf. Jag är för snäll. Precis som pappa. Svårt att säga nej. Men borde börja tänka mer på mig själv.
För på en ledig dag ska jag hitta på saker som jag älskar att göra. Inte ha ångest och inte komma på något att göra.


.

Ful-filter

Någon har satt ett ful-filter utanför mitt fönster i natt. Det är slask, dimma och regn i luften. Ser det ut som. Hoppas som sagt att allt bara är fejk och att det är strålande sol och många plusgrader egentligen.
Vill inte jobba. Varför säger jag ja varenda jävla gång? Har inte haft en ledig lördag sen efter jul. Nu känns inte ens pengarna värda...

Köpstopp?

Igår.
Älsklingen:
- Försök att inte handla något i dag.

I förrgår.
- Vi får börja med en in - en ut med dig och dina kläder precis som för mig och mina gitarrer.
Jag:
- Gills jeans mot trosa eller måste det vara lika stora saker?

Bästa...

...är Franz Ferdinand med hög volym i hörlurar.
"Can't stop feeling"

Frippen, typ

Före:


Efter:

= kort tofs.

Okej, ännu fulare bild. Har jobbat hela dagen och haft en hårnål i luggen, därav det fina märket.. :)


Skakis!


Det här monstret jagade mig och Älsklingen nyss i vårt tv-spel. Jag är fortfarande skakis, för hon var jätteläskig!


(trots allmän begäran så visas bild på frippen senare. Orkar inte fota nu) :)

Äntligen gjort

Äntligen har jag klippt mig. Blev en lite längre page. Rätt. Skönt. Fast frisören mesade som fan med sprayen så luggen levde sitt egna liv tills nyss då jag ströp den med en hårnål.

Fyndade också. Ett par chinos till min mamma, en mysig tjock tröja från Monki och ett linne från samma ställe. Älsklingen får inte släppa lös mig på stan så där. Köpte ett tv-spel också. Gears of war 1. Har redan spelat klart tvåan men missade ju en hel del av historien, så nu måste vi köra ettan också. Snart.
Sen blir det tarre till middag. Smaskens!

Hejdå frilla

Jag har bokat klipptid nu. Har dragit ut på det alldeles för länge.. Älsklingen vill att jag ska klippa av mig allt. Typ en pojkfrisyr. Men I have been there och det var not good. Iaf inte när man var tio. Robyn-frillan. Vem hade inte en sån?
Jag tror jag satsar mer på lite-över-axlarna-frippe till att börja med.

Min gamla skola i Eskilstuna är pistolhotad. Obehagligt. Eleverna hölls inlåsta i A-huset.

RSS 2.0