Amagaaad!

Jag har precis börjat en tioveckorskurs som heter Cellens värld. Serious?! Vad tusan ska jag behöva lära mig om cellens värld? Jag kommer ju inte direkt skriva för en tidning som heter Cellen - och dess värld. haha! För jag har redan läst Människan och medicinen faktiskt. Nog med specialisering, tack!
Iaf.
Hade första föreläsningen igår. Moahaha! Det är där "amagaaad" kommer in. Det börjar med kemi och sånt! Vet inte ens vad det kallas. När man ritar upp kol som C och syra som O. I molekyler alltså! Jag fullkomligt hatade det ämnet i skolan!
Så efter två föreläsningar suckar jag. Den här kursen kommer inte bli kul. Salstenta på det också... Suck, suck, suck. Ser endast fram emot när vi ska labba och färga olika celldelar, för det har inte gjort förut.


Skulle gått till SysteroBror ikväll med Ida, som jag träffade i Grekland. Men hon kunde nu inte. Älsklingen ska ut och dricka öl med sin klass. Iofs kanske Daniella eller Erica ska dit ikväll och då hänger jag nog med. Men annars sitter jag hemma, med min julmust (köpt endast för att), samt Bonde söker fru. Vilket inte är så dåligt... =)


Undersökning: jag vill veta hur många som läser min blogg typ ofta. Kan du inte skriva ditt namn eller signatur, eller liknande (om du vill vara anonym) som kommentar?
Vore supernice!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Alright! Jag läser den dagligen=)

2007-11-08 @ 00:52:52
Postat av: the man in blak

jag läser!

2007-11-09 @ 04:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0