En riktig brutta-helg

Är fortfarande hemma i Eskilstuna. I fredags blev det pizza och tjejkväll. Gick ut på Nybron och dansade. Käkade en tonfisksubway på natten. Eller det var Erikas. Men why? Jag hatar tonfisk liksom. Och det är inte ens en bra fisk att äta.

Igår var alla brudarna småbakis. Men vi åkte ner på stan och käkade på Waynes. Jag tog en kyckling och gucamole-wrap. Som smakade gräs. Hade typ 6 sorters sallad i sig. Hade hellre ätit en cheese. Jag och Erika skulle på 21+21-årsfest på kvällen. Älskade kusin och  hennes kompis som fyllt/fyller. Som present köpte vi med oss ballonghattar från en man på stan. Men en small på vägen till Sofia och på den andra försvann typ all luft. Hehe. Men dom fick choklad iaf.
Käkade tacos och drack lite cider. Var seg sen dagen innan fortfarande. Vid 10 var frågan om vi skulle ut eller inte. Först ville vi det, men sen ändrade vi oss och pappa kom och hämtade oss vid 11. Somnade halv tolv. Skönt!

Ibland är det pinsamt att vara nyktrast på en fest med andra fulla. Man skäms liksom lite över vad dom andra fullare gör. Hehe..


Vart tog sommaren vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0