Snart 'hejdå' till lediga dagen

Söndagen känns nästan slut. Klockan är kvart över tre och solen är på väg ner. Här i Eskilstuna fanns det snö på marken igår, men i dag har den smält bort. Invånarna måste tänt för många adventsljus samtidigt.

Jag och Lisa tog en tur till Tuna Park för att handla julklappar. Mamma brukar vara lätt att köpa till, men den här gången hittade vi bara till pappa. Och till Lisa. Som hon köpte själv alltså. Jag hittade inget. Snålade iofs.
Darin var där och uppträdde och signerade. Såg honom faktiskt inte. Satt bakom ett bort och massor med fans framför. Intog min korv vid ett bord utanför Pressbyrån och lyssnade på vad han-med-micken-sa.
Vem är denne man?
Följer han med Darin på alla uppträdanden?
Utdrag av vad som sas:
- Darin's nya skiva är den populäraste skivan nu i december. Köp den här från skivbolaget för bara 150 kronor. 150 kronor.
- Darin's skivan är en fin julklapp. Säg bara vilket namn och hälsning du vill att Darin ska skriva på skivan, så har du en fin julklapp.
- Darin är väldigt förkyld just nu så han tar inte emot kramar från sina fans. Ni får en liten pratstund och han kan ta i hand, men inga kramar.

Är det inte helt sjukt?
Stackars Darin.
Faktiskt..


Åker snålskjuts med Sofia och hennes pappa till Stockholm. Dom kommer runt klockan fem och sen drar vi. Ska hem och äta smågodis och försöka kurera mig. Förkylningen har inte blivit bättre - har bara gått in i en ny fas.
Symptom:
- seg i huvudet, huvudvärk, snor överallt, slem i halsen som man måste hosta bort, halsont.
Trevligt att sälja smink imorgon. Verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0