För en lång lång tid

Håkans singel är superbra! Ger en glad klump i bröstet av förväntan inför konserten den 19 april på Annexet (som vi köpte biljetter till samma dag dom kom ut). Åhhhhhh! Det ska bli så jääävla kul!

Men innan ska jag faktiskt och se Mando diao. Fick i julklapp av Erikur och nu är det äntligen dags! På torsdag smäller det. Kommer bli en härlig tjejkväll. Perku, Sofia och Marie ska med. Älsklingen fick inte tag i en biljett tyvärr. Då var dom slut (ståplatserna).
Men Erki och Sofia (?) kommer hit redan på onsdag och då ska vi till Systerobror. Ladda upp med lite humor!

Vi kom fram till Fjärilshuset! Tog bussen dit, promenerade kort genom Hagaparken. Kommer fram till en skylt som säger att dom stänger om 20 minuter. Härligt. Men vi gick in i alla fall. Och som tur va så var det extra sportlovsöppet så vi hade en timme och 20 minuter på oss! Perfekt. Och det var inte mycket folk heller (alltså inte mycket barn främst, hehe).
Jag har nog aldrig förstått det här tidigare men jag tror jag är rädd för fjärilar. Dom var stora, fladdriga och oberäkneliga! Men det var 27 grader vart där inne. Så varmt så att jeansen klibbade på benen.
Vi såg:
- stora fiskar. Såna där som dom hade i Parken zoo vid aporna bland annat. Feta och skrämmande.
- papegojor. Där man inte fick stoppa in fingrarna..
- pilgiftgroda, annan fisk, gräshoppa (som lätt var äckligast av alla!), dyngbagge
- fjärilarna. Det hängde puppor i ett träd. Puppträdet som vi kallade det. Två av pupporna rörde till och med på sig! Coolt. Men de flesta fjärilarna var färgglada och stora som en handflata ungefär. Men dom var ändå mysiga. Fick bara panik en gång då en försökte sätta sig på mig. Den var typ galen...
- Kinesisk dvärgvaktel. Små assöta fåglar som sprang omkring på marken. Två stycken parade sig till och med! Haha.
Jag: Haha, dom parar sig! (ashögt)

Lägger kanske ut bilder snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0