Helgen är över

Öj öj. Har haft en kul helg hemma i Eskilstuna. Brudarna kom på lördagen 20 över 12. Sen käkade vi kebab på Billy boy's. Dom tyckte det var nice. Tror till och med att dom tyckte det var bättre än den sunkiga Stockholmskebaben. Handlade mat, alkohol och lite mer. Satte igång grillen framåt fem kanske. Janet, Jimmy och Jäderlund kom precis då. Allt kött blev bra och alla blev mätta och glada.
Fortsatt förfest och sen en biltur ner på stan. Hamnade på Raw som hade reggaekväll. Why?
Var inte där så länge utan vi åkte hem ganska snart. Erica är väldans kattallergisk så hon och hennes pojkvän Johan stannade inte över natten, så vi fick åka med Erica hem i bilen. Skönt de..
Väl hemma bestämde vi oss för att basta! Haha.. Satt där ett tag. Minns inte riktigt..
Var lite sliten sen på söndagen. Ville ha en varmkorv på stationen, men fick med nyttigt bröd. Höll på att kräkas. Men det var skönt att komma hem. Riktigt skönt. Skönare blev det med en Hawaii i magen :-)

Var trött i skallen i dag på jobbet. Jobbet och jobbet, praktiken snarare.. Får ju faktiskt inte betalt.

Imorgon är det kick-off på Grönan. Gratis mat, dryck och karuseller. Förra året bjöd dom på två öl/ciderkuponger också. Plus femkamp! Tror jag ska satsa på den i år. Och Poppen såklart. Bästa... Synd att jag ska upp strax innan 7 på onsdagen sen.


Bilder från hela helgen ligger på facean snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0